life

Det är ofattbart hur snabbt livet kan ta slut. Hur slumpen av att någonting sker kan ta en oskyldig människas liv och också förändra livet för så många andra.

I måndags blev en 18-årig kille mördad. Helt oprovocerat kom en man fram och knivhögg honom då han spelade fotboll. Jag personligen kände inte den här 18-åriga killen, men jag har flera vänner och bekanta som gjorde. Vi gick i samma skola förut och det var inte längesen som jag senast gick förbi honom i Vby. En ung kille med hela livet framför sig, hela världen vid sina fötter. Tänker på hans nära och kära. Vila i frid!


Jetset-sverige

Ibland går inte allt som man vill alltså. I onsdags blev nåt helt annat från vad det var planerat från början. Jag o Fessy kriga in i det sista för att hinna me allt, men det som blev av kvällen var en utgång med henne, Awet, Vera o hennes kompis Martina. Ni kan ju bara gissa vart, men jag lider inte för jag var där med fina människor o det blev en jävla massa dans också för den delen. Hemgången var en helt annan story haha, men att lägga sig i sängen vid halv 6 brukar funka ganska bra ändå.



I går var ju finaste dagen på länge, men den spenderade jag me att stressa till Jakan o laga mina pajade naglar o förbereda massa inför idag. Riktigt festligt. På kvällen fick jag o Fessy skjuts till Arlanda av Vera o Emil. Vi mötte Erena där o flög till Malmö.

Malmö över dan, standard eller. Satt inne på fb när vi var i luften o chattade me massa människor, hade typ hur kul som helst med det! Kom fram till Malmö vid elvatiden o då vare sightseeing i Malmö by night. Tyvärr lika mycket att se på natten som på dagen visade det sig. Vi sov över i Erenas kompis lägenhet o sen åkte vi till en skola i närheten där vi fick göra kompasstestet vi behöver för Santa Monica. Fyfaan vilket prov, men skönt att ha det avklarat!

RSS 2.0