Busted

Pappa ställde nyss frågan om jag inte gör annat än äter. Tänkte efter...neee typ inte hahah

Yeaaaah buddy!!

När man går runt med det där dumma leendet som får folk att tro att man är upp över öronen förälskad i nån. Det var typ jag igår. Men inte för att jag e kär utan för att jag va så jävla nöjd me min dag. Började morgonen med ett Bodybalancepass. Åkte hem, åt frukost/lunch och sen åkte jag me Fessy o EMil till skolan. Var med på deras lektion ett litet tag innan jag gick till studievägledaren och snacka om min framtid, PEPP! Hann snacka me två studievägledare till o me.
 
Efter att ha varit i skolan drog jag runt i stan lite och tittade  i affärer innan jag åkte till Jakan och fixa naglarna.
 
Kom hem och bytte om till träningskläder återigen. Sen åkte jag med Beatrice upp till centrum och körde dubbelpass, yogalates och bodycombat. Kan säga att jag sov somna på två sek när jag kom hem! ;)

Kommer skämma ut mig

Har som sagt inte klarat talet riktigt inför imorron. Men nu orkar jag inte bry mig, det e framförandet och inte innehållet som e det viktigaste i den här kursen.
 
Längtar förresten tills onsdag, har en riktig drömonsdag på g :D

Kaos

Har nästan skrivit klart talet nu, så dåligt att jag inte ens vill hålla det. Har ingenting med retorik att göra typ, mer med kommunikation o kulturkrockar, men vafaan jag orkar inte....


Hyperventilerar

Jag börjar hyperventilera snart, vill bara bli klaaaar me den här uppgiften, men kan för allt i världen inte komma på vad jag ska skriva om!
 
Åkte in till stan för att ta en liten fika me Lager idag. Det var en mysig fika o vi har gjort plans inför veckan :) Trodde att jag skulle få lite inspiration av att åka iväg sådär en stund men neeej det står helt stilla :(

back on track

Blev ett kort pass på gymmet idag. Nu hög på endorfiner, e det dags för plugg. Ska hålla ett tal som ska ha temat kommunikation. Ska va en berättelse eller argumentativt tal. Om kommunikation? Varför du bör kommunicera med andra människor? Jag ska berätta om en gång då jag använde mig utav kroppspråk.... asså damn jag e körd!

I need that getaway


Stupid

När man känner att saker börjar falla på plats, men ändå vet att det små saker som måste fixas

sick

Går alltid in med en motivation som superwoman, vadå tolv dagars jobb på raken ska jag väl klara. Men it hits me everytime. Åker självklart på förkylning, så 12 blev bara 9, får se om jag okrar ta mig till jobbet imorron, känns bättre liksom.
 
Nog om mitt sjuktillstånd. Igår fyllde min darling Vera år!! Vi käka tårta hemma hos henne och hade det mysigt! Bokade även en veckas resa till Fuerteventura med Beatrice igår också!!! Så den 15e april blir det suuuuuuuuul! :D

Madnessss

Igår var sjukt. När jag klev in i klassrummet vid klockan 2 på eftermiddan kändes det som om klockan var 7 på kvällen. Hunnit med att både träna och jobba, samt resa nästan en timme till skolan. Thats crazy!
 
Idag har jag jobbat hos mina små änglar och sen har jag tränat med Bea på kvällen. Nu ska jag strax hit the bed, e en dag imorron också! Jobbar ända fram tills nästa fredag, Need all sleep I can get!

Positiv

Solen skiner. Ska sluta fokusera på småskit och fokusera på det positiva. Det förtjänar jag. Varit och träna nu på förmiddan. Oboooy I needed that, cykla ur mig all dålig energi!

sunday, funday, största skämtet haha

Var så fint väder imorse så det blev inget gym, tog en prommis med mamma i orten istället, avslutade i Vby där jag köpte på mig lite nödvändigheter. Nu sitter jag och försöker skriva början till mitt tal på tisdag, går inte så bra dock då jag inte vet vart jag ska börja. Har ämne och tes meeeen inga ord i mitt huvud :(
 
Kan säga att jag längtar som faaaaan till maj, då kommer saker börja lättas upp lite, mer struktur.
 
Levels samt 90-talsmusik. Bästa medicinen. Word
 
Jag vill ha sommar, solblekt långt hår och vara brun, nuuuuuuuu!
 
 

Tack Avicii

Levels, där har vi medicinen.

Eey vem ska ha sallad?

Känslan när man sitter och kollar när gymmet öppnar. På söndagar. Jag har bokstavligt talat inget liv. Jag älskar att träna, men seriöst en söndag? Pusselbitar måste sättas på plats, de e bara ute och snurrar nuförtiden. Hela jag e faan ute o snurrar. Va håller jag på med?
 
Jag vill ha sommar. SUmmerburst. New York. Solsemester.
 
Var på sminkkurs med mamsen idag på Make Up Store. Det va nice, fick bli lite fina sådära o sen bjöd jag mamma på lunch. Titta lite i stan innan vi rullade mot orten igen. Jag svängde förbi Fessy på vägen hem också och nu sitter jag hemma hos mig och gör inte ett shiiet. Kul lördag.

Lördag

Det där e pikar jag mer än förstår, men visst ska vi köra det så...


Som om jag vore 18 igen

Asså gaaaaaah det kommer börja växa mossa på mig snart! Jag måste ut och dansa (MÅSTE KLUBBA!!), men jag har inget sällskap :( ingen kan när jag kan, dumma helgjobb! Klarar inte av att jobba,äta,träna, plugga. I´m still young

me don´t likey

Känns som om jag alltid måste ner på botten för att köra på upp till toppen. Och jag känner att den där jävla botten orkar jag inte vara på längre. Började mars med att att på fredagen träffa på precis allt och alla jag inte ville träffa på. Mitt gym, min ort, kan folk bara tagga? Sen kom en jobbhelg, den var jobbig bara den, för att sen avslutas på söndagen med att mitt bankkort gick sönder. Måndag kommer, tänker ny vecka nya tag....nehheee du mobilen fuckar upp och så e alla nummer borta!!
 
Men får väl se det positiva i det hela, en av människorna jag såg i fredags har lämnat landet nu på obestämd tid, jag har ett nytt fint bankkort i plånboken och mobilen innehåller bara de viktigaste numrena typ.
 
Och jag måste byta jobb snart, klarar inte av ett jobb där jag inte får ha kontroll över mitt, eller snarare inte har allt material för att kunna ha kontroll. Bra lön, helt okej jobb, men asså, time to move on breeee
 
Jävla proteinreklamer över allt, ät riktig mat istället (heja keso och ägg hehehehe)

RSS 2.0