hit it 2011!

Kör årsresumen imorron, orkar inte nu haha

Ska strax börja fixa mig inför kvällen, köpte min nyårsoutfit inför kvällen för typ en timme sen, skills maaan. Jag vet fortfarande inte var jag ska ta vägen efter tolvslaget, men det löser sig, jag firar med mina fina vänner hur jag än gör. ;) O med erfarenheten jag har så kan nyår inte bli annat än kaos, såååå nu kör vi!! :D

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA!! 2010 har varit helt fantastiskt, jag hoppas 2011 blir lika bra ;)

Dag 12 - I min handväska

Har tyvärr ingen bild, men i min handväska brukar det ligga:

Nycklar
Plånbok
Busskort
Ipod
Mobil
Näsdukar ( heeeei vintern)
Läppbalsam

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge

Från 0 till 4, känns ganska stabilt alltså, men nu blev det svårare att välja...

Igår va en händelserik dag. Jag va på äventyr i Solna med Lager o på kvällen åkte jag, Anna, Karro, Fessy o Moa in till Collage. Det va trevligt, insåg dock att det inte bara är vinterkylan som gjort att jag fastnat på Mp, det är så mycket mycket mer... Sthlms uteliv kan ta.... Aja vi hade kul iaf, vid halv 3 tagga jag o Fessy till Donken o försökte lista ut hur vi skulle komma hem, inte det blekaste om när nattbussen gick. Men med lite hjälp från hooden så fick vi till slut reda på när den skulle gå. På väg dit träffade vi av en slump på Stefan, Awet o deras kompis. Behöver jag säga att Stockholm är minimalt? :P Sen satt vi där jag, Fessy o Awet o trängdes med halva Västerort, kul.

O idag efter 3 timmars sömn så åkte jag o mamma till doktorn för att kolla mina öron, wohoo, nu mår de mycket bättre :D Åkte hem o sov igen. höhö

Känns bra inför nyår förresten. För jag har inga förhoppningar överhuvudtaget. Jag räknar med att jag kommer sluta ensam hemma, om inte det så fast i tunnelbanan vid tolvslaget, kommer få en raket i örat o poppa korken på flaskan i ögat vid tolvslaget. Den där nyårskyssen kommer inte ske heller, kommer inte hitta nån snygg kille att pussa på haha. Kommer säkert inte hitta nåt att ha på mig heller. Men det är okej, för jag har så mycket att se fram emot 2011, så jag tror jag överlever. ;)

Dag 11 - Mina syskon

Jag har ett syskon o det är min lillebror Jonas. Han är idag 16 år o typ tre meter längre än sin storasyster...hehe okej 2 dm rååå, skoja bara. Under hela våran uppväxt har vi varit riktiga fighters, sällan(läs aldrig) vi löste bråken med ord, det gick snabbare med nävarna haha :P Nu på senare år har vi dock mognat o bråkar nästan aldrig. Min broder är en av de lugnaste människorna som finns men precis som sin syster kan han få flippen ibland.  Han e grabben som älskar att spela dataspel o tvspel med sina vänner, vi delar inte riktigt samma intressen, men ganska ofta samma humor :P Genomsnäll bra kille liksom =) Johanna presenterar direkt från orten 162:
 Min fina lillebror Jonas!
 


hahahah faaaail

Kolla klippet hähähä

http://video.se.msn.com/watch/video/worst-soccer-team-on-earth/1jj6sbc6c

Nyår snart liksom

2007 → 2008



2008 → 2009


2009 → 2010






2010 → 2011 Helt seriöst skulle de inte förvåna mig om det
slutar såhär i år. O det utan alkohol.


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Haha jag saknar bra spegel, saknar också bra plats att ställa kameran för självutlösare men såhär ser jag ut idag =)



Linne- Cubus
Kavaj- Topshop
Lackleggins - Gina tricot
Örhängen -  Glitter

haha det här e för er tjejer <3 <3 <3 2007-2008




















sunday night

Jag sitter här me värsta partymodet, hur gick det här till?

Idag bestämde jag o Fessy oss för att åka in till stan o kriga på mellandagsrean. Vi kom in, jag åt lunch o vi hitta inte ett jävla skit. Slutade med att vi åkte tillbaka till Vby. Där gick jag in på topshop o blev kär i en kavaj o ett linne o trots att sakerna var på rea punga jag ut 700 spänn. Men det e okej, linnet va riktigt kick-ass snyggt o kavajen är jag helt kär i.

Åkte hem, käka middag, bytte om till mjukisar innan Moa hörde av sig o fråga om vi skulle gå ut o ta ett glas. Sagt o gjort fick vi skjuts i världens minsta bil in till fridhemsplan av hennes boyfriend. Hamnade på nivå där vi av en slump träffa på Awet, Stefan o deras kompis så det va najs, fick lite sällis. Satt o surra där ett tag o sen fick vi skjuts hem igen hähä.

Dag 09 - Min tro

Har varit lite dålig på den här, men nu kör jag igen

Jag skulle inte kalla mig själv speciellt religiös. Jag är döpt och konfirmerad, men skulle aldrig kunna säga att jag är troende, skulle iförsig inte kunna säga att jag är ateist heller. Jag är något därimellan, troende i krissituationer typ, som jag brukar säga. När jag väl känner att jag nog skulle behöva lite hjälp från ovan, jaa då är jag helt säker på att Gud sitter däruppe o lyssnar. Var han e annars vet jag inte. Gällande livet efter döden så kan jag inte säga att jag tror på att det finns till 100 % men jag ÖNSKAR att det finns till 100% För tanken på att man dör o sen är man bara död skrämmer mig. Jag hoppas verkligen att man kommer till ett "paradis" efter döden.

Att hoppet är det sista som lämnar en människa är något jag tror stenhårt på. På tal om tro alltså. Utan hopp skulle vi människor inte vara någonting, vi skulle inte ens kunna röra oss framåt.

money, cash

Alltså det är helt sjukt, så mycket pengar har jag aldrig lyckats spara ihop förut. Att veta att det är waaay to lite. Alltså faaaan, ibland känns det som om 70% av upplevelsen handlar om cashen man måste ha för att kunna uppleva äventyret. Fuck this shit

Juldagen

Igår var riktigt mysigt, fick allt jag önskade mig o lite därtill hähä :P Åt alldeles för mycket julmat o mös med familjen o mormor.

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att leka lite me min nya webcam haha. Vi kommer få många roliga dagar i London jag o webcamen haha


















JULAFTON

GOD JUL ALLIHOPA!! <3

Igår hade jag mysigaste dagen. Först så åt jag frukost hemma hos Anna med henne, Karro o Fessy. Som jag saknat Karro o Anna!!! Var så otroligt mysigt, vi satt o surra non-stop i flera timmar, så sjukt mycket att catcha upp på. Runt tretiden på eftermiddan sen så promenerade jag, Karro o Fessy upp till Vby o jag mötte upp Maria. Hon o jag gick o leta de sista julklapparna, hon va riktigt kick-ass o lyckades fixa alla på mindre än 3 timmar.

Sen bar det hemåt o hela kvällen fixade jag med julklappar, klädde granen o gjorde årets fulaste pepparkakshus, kan visa bild sen :P

O nu eftersom det är julafton tänkte jag dela me mig av en liten juldikt


Släden den glänser i stjärnornas ljus
tomten stiger in med klappar i ett hus.
När han kommer tillbaka är renarna väck,
kvar står bara hans julklappssäck.

Han ser sig förvirrat om efter djuren,
då ser han två skyltar som sitter på muren.
På den ena står det Securitasvakt,
På den andra: De djur som står här går till slakt!
Tomten tänker, otur som fan,
av alla ställen landa på Scan.
Men det är kanske inte nån fara och färde
för de jobbar väl inte här den 24:e?

De gör de förstår han, när han hör skriken.
Tomten rusar in på fabriken.
På ett band ser han renarna - åh vilken pärs
En efter en blir de malda till färs!
Maskinen är stor, tomten slänger vanten
och svingar sig upp på kanten.

Han tar tag om den sista renens svans,
det är blodigt och halt, han har dålig balans.
Han träffar maskinens roterande egg,
det sista som syns är hans bländvita skägg.
Gläns över sjö och strand
Tomten säljs som isterband...


snö, snö, snö

Jag kommer ihåg alla vintrarna när jag var liten. Varenda år önskade jag att det skulle bli mycket mycket snö, åtminstone på julafton. Jag inser nu att mina önskningar slog in sisådär tio år försent. O nu känner jag bara FUCK FUCK FUCK. Jag fasar inför morrondagen för att jag vet att det kommer bli 12 minus o jag ska ta bussen till jobbet, sen stå ute i minst 1 timme. Snälla snö försvinn, bli sommar nu!

Idag köpte jag sista julklappen, scoooore!!

Dag 08 - Ett ögonblick

Kunde inte skriva om den här igår för jag kom verkligen inte på något bra ögonblick, lite osäker vad som menas med ett ögonblick också, är det en hel dag man kommer ihåg som speciell eller typ 2 minuter?

Kommer ihåg en sommardag för två år sen. Jag, Lager o Sofie hade absolut ingenting att göra och bestämde oss för att även om det var lite halvmolnigt att vi skulle åka o sola vid nåra klippor i Hby. Så vi tar oss dit, sitter o beklagar oss över att solen försvinner med jämna mellanrum ända tills vi ser två killar glida förbi på en vattenskoter. Alla sitter vi o säger att faan va najs det vore att åka vattenskoter. Precis som om killarna skulle ha hört vad vi sagt trots det långa avståndet så börjar de helt plötsligt prata med oss. Frågar om vi vill åka vattenskoter också. Slutar med att Lager får köra lite o sen åker vi allihopa till killarnas båt där även en tredje kille sitter. Sitter o surrar med dem ett tag på båten, blir bjudna på fest samma kväll som vi faktiskt sjukt nog gick på.

Att allt det där hände tycker jag var så sjukt. För varför gick vi o satte oss på just den klippan i Hby, just den halvmolniga dagen o varför åker ett par killar som bor ända borta i Mälarhöjden förbi just där, just då. Roliga e att vi faktiskt höll kontakten med dem, träffades lite till o från ända fram tills i sommar, helt sinnes.


Dag 07- Mina bästa vänner ( skulle publicerats igår hähä)

Jag skulle inte kunna sätta mina närmaste vänner i en rangordning och säga att de här är min bästa vän, jag räknar alla dem som mina bästa vänner. Jag träffar dem inte lika ofta allihopa nu eftersom de bor på olika ställen i världen nu men varenda gång jag träffar dem är det som om tiden stått still emellan. De är de finaste människorna som finns och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem i mitt liv. De stöttar mig i motgångar, garvar annars med mig 24/7 och är de bästa lyssnarna och rådgivarna som finns. Hade inte de funnits (o min familj) hade jag varit långt ifrån den människa jag är idag, så jag är enormt tacksam över att de finns i mitt liv.

♥Johanna, Johanna, Paulina, Veronika, Emil, Ismael, Anna o Karolina ♥






smörkola

Ytterst jobbig dag på jobbet. Åkt stjärtlapp, lekt tåg, läst sagor osv.

Efter jobbet åkte jag till Vby o köpte julklappar o mötte av en slump på Lager o Jossan =) Så jag gick runt me dem ett tag innan jag rörde mig till tuben o mötte upp Jenny som jag inte sett på typ tusen år. Vi tog en fika o surra lite o sen vandrade vi runt ytterligare en stund o leta julklappar innan vi promenerade bort till Fessy för att ta en prommis alla tre.

Efter promenaden hamnade jag o Fessy at my casa där vi spenderat kvällen med att föräta oss på smörkola o testa sminkningar :P


Jobbigt nog


Dag 06 - Min dag

Har ju inte hänt så mycket idag rå, men aja, måste följa listan. Dagen började med att jag vakna upp hos Fessy, gick dit vid typ halv tolv igår bara för att ha nån o surra me haha efter att ha varit med om segaste kvällen. Käka frukost o vandra hemåt. Sen har jag typ bara chillat, småstädat lite. Ska ta en prommis med Lager sen ikväll också wihooo =)

Dag 05 - Vad är kärlek? (skulle publicerats igår hehe)

Kärlek kan vara så mycket eller det tycker jag iaf. Det kan liksom vara allt från att man är kär i sin pojkvän/flickvän/man/hustru vad man nu har, till att man älskar sin familj, vänner och kanske husdjur. Kärlek till någon (eller något) kan vara så olikt i jämförelse till kärleken man har till någon (något) annat. Skulle vilja säga att kärlek också är att det är besvarat. Jaa minus när det gäller kärlek till materiella saker, lite svårt för en Ipod exempelvis att älska mig tillbaka.


Heerrrrreeeeguuuud.....

Jag har blivit världens bitterfitta. Vafaan e grejen?

klättrar på väggarna snart

Haha om en vecka kommer jag vara körd, precis lagom till juldagen typ. Efter att ha varit sjuk nästan hela veckan o bara suttit hemma o tänkt, till att jag nu för första gången på sjukt länge har en chillhelg. Alltså nu låter jag säkert efterbliven men jag måste ut o göra nåt, ut o träffa folk. Synd att man inte bodde i Australien eller Brasilien nu, kunde dra ut o surfa såhär sent på eftermiddan, nu ere ut själv i snöyran o göra snöänglar typ. Ilandsproblem.se!

Dag 04- Det här åt jag idag

Frukost: Macka o mjölk
Lunch: makaroner, köttbullar o sallad.
Mellanmål: macka
Middag (snart): Kycklinggryta

Ville bara säga....

ATT DET E TVÅ FUCKING MÅNADER KVAR TILL JAG FYLLER 20!!!!!!!!!!!!! WOHOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!





(höll på att skriva 18 hehe)

blöööh

headern e helt fuckad, men det e nåt nytt iaf, ska bli ännu bättre o ännu finare sen tihi =)

Dag 03- Mina föräldrar

Jag har världens bästa föräldrar, Ann-Marie och Ove heter de. Jag har turen att ha fått lite av dem båda två.

När jag var liten var jag definitivt pappas flicka. När vi va ute på äventyr skulle jag alltid göra som honom. Jag ville vara lika snabbtänkt o rolig som pappa. Blir alltid lika stolt när jag drar skämt och folk säger att det är något min pappa skulle kunna sagt. Min pappa e bäst helt klart. Han är riktigt uppfinningsrik, snäll, smart o snabbtänkt. Skulle kunna prata på i år om allt min mamma o pappa gjort, hur de är osv, men jag försöker hålla det lite kort J

Min mamma och jag har kommit varandra närmare nu efter de jobbigaste tonårsåren haha. Inte för att jag inte haft bra kontakt med mina föräldrar innan, men nu ligger jag o min mor på lite mer samma nivå än vad vi gjorde för ett par år sen. Kan berätta verkligen allt för henne och alla hemligheter vet jag att hon håller. Mami e omtänksam, snäll och ställer alltid upp.

Mina föräldrar är de finaste som finns!


<3

Hade en sista myskväll med bästa brudarna för det här året, jaa har vi otur så ere för de närmaste 7 månaderna. Bara snackat massa skit hela kvällen. Ååh kommer sakna som faan. Kommer ju bara va jag, Vera o Fessy kvar, jag kommer ju iförsig ner till Paulina så fort jag fått ihop cashen, men det kommer ju inte vara vi fyra tillsammans nu på...typ år. Jaaapp kul att bli vuxen.


Dag 02- Min första kärlek

(Den här kommer ju bli rolig att läsa om 20 år…) Jag vet helt ärligt inte om jag varit kär, möjligtvis olyckligt kär. Första killen jag kan komma ihåg att jag gillat gick på samma dagis som jag. På den tiden var han jättegullig med blont rufsigt hår. Brukar se honom lite från o till sådär nuförtiden också här ute i hooden. Absolut inte lika gullig haha.

Har varit riktigt olyckligt kär i en kille en gång i tiden också. Han har världens finaste ögon.  Även fast jag var lite (mycket) heartbroken över att mina känslor inte var besvarade så har storyn slutat ganska bra, e fortfarande kompis me snubben.  Han är en riktigt bra kille, snäll, ärlig och omtänksam.



 Lånad från weheartit.com


Dag 01- Om mig

Börjar med det svåraste typ.  Jag vet inte hur jag ska beskriva mig själv. För alltid när jag ska göra en sån uppgift kommer jag bara på det negativa om mig själv. Men jag vill ju skriva så att det ska låta positivt, men det går liksom inte. Ska försöka göra ett försök dock. Jag heter Johanna och har Sveriges svennigaste namn, mäter just nu 1,77 över marken o bor i förorten till landet Mellanmjölks huvudstad. Jag är sjukt sällskapssjuk, har nästan alltid människor omkring mig. När jag träffar nya människor brukar jag vara blyg, men lär jag väl känna någon har jag svårt att hålla tyst.  Blir lätt rastlös, så hur 40 år av jobb ska gå lär bli spännande, måste hitta nåt med nya saker att göra varje dag. Det jag o först o främst vill göra i mitt liv är att resa, upptäcka världen. Så fort jag fått ihop pengarna jag behöver beger jag mig till London för att bo, plugga o jobba i lite mer än 7 månader. Efter det står surf i Portugal, rundtur i Eritrea, mer surf i Australien o ytterligare ett par resor på tur. (pengar e ett senare problem).

Är oftast glad, snäll (hehe) o har en humor som e kind of unik höhö.

Vet inte vad mer jag ska skriva, ni som läser känner mig ju.


Doing like everybody else

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Fever

Möööh, hade feber igårkväll :( Idag mår jag skit. Ingen feber dock, men helt körd. Tror det blir såhär när man aldrig hinner bli riktigt frisk o sen umgås med 30 halvsnuviga barn varje dag. O kör på som om man vore 16-17 år på helgerna. Dags att skärpa sig kanske...

Nu skulle det sitta perfekt om nån kunde komma hit o klia mig på armen o hålla mig sällis, hatar att va sjuk.

Lucia

Bra dag, jag tror jag har feber.

Haft mysigaste Lucia på länge. Luciatåg med 30 tomtar, 10 lucior, nåra pepparkakor, en stjärngosse o en snögubbe. De var så duktiga allihopa :D Sen till fikan efteråt sprang jag o Maria runt o fixa glögg o åt lussebullar, Schyrre. Fessy kom o gjorde oss sällis också. Chill dag på jobbet liksom.

Efter middan kom Paulina o Awet o lussefika på lussekatter, te, peppisar o julmust. Mys. :)




aboow bror inte igår alltså ;)


true story


hold my hand

Igår vare full rulle. Jag o Fessy åkte o kolla på Angelicas juluppvisning i Jakan. Alltså damn! Alla va skitduktiga, när de minsta gymnaster gjorde volter o allt va det va satt jag o Fessy o ba gapa, helt i chock över hur grymma de kunde va. Fast grymmast av alla gymnaster va Angelica ;) Tog även lite halvdana bilder som jag ska lägga in sen hehe :)

Sen va det hem fixa sig o sen upp till Donken för snabb middag. träffade på Aweti där också, år sen sist man såg honom typ. Sen drog vi mot Stureby. Hem till Fanny som kom hem från London igår =) Va jättekul att se henne igen o höra om hennes resa! Vi blev dock inte kvar där så länge, tog tuben med Anna o Madde kring tolv. Jag o Fessy satte oss o drack te hemma hos henne som avslut på kvällen :)

O idag har jag handlat första julklappen, wohooo!


Grabbar, jag e glad för er skull o hoppas att ni har det awesome därborta, men förfaaan kom hem nu! Det här funkar inte längre.



torsk, torsk, torsk

Igår var typ tre dagar, helt sinnes. Började med jobb o damn, morronen var inte rolig, vi var lite underbemannade om vi säger så... Sen efter jobbet var det snabbt hem o byta om inför nästa jobb. Satt barnvakt hos ett av mina dagisbarn o hennes storasyster. Så vi hade myskväll med pyssel, pärlplattor o allt möjligt. Kvällen avslutades med Doctor Snuggles. Mys. SEN blev jag hämtad av Paulina o vi hann nästan stanna på parkeringen på Coop innan vi ångra oss o åkte hem för att fixa oss. Tog sen bilen till....trumvirvel tack.....MP. Torsk, torsk, torsk! Jag sitter seriöst fast på stället, typ en del av inredningen. Riktigt sorgligt blev det då jag börja snacka me en snubbe vid baren o han alltså jag tror jag sett dig här förut. Det kan ju iförsig vara för att starta en konversation också som han sa så, men faan skulle inte förvåna mig om han sett mig... Vilket liv jag har. Som alltid på Mp träffa man på lite vänner o bekanta. Som sagt del av inredningen. Jag skulle ju inte ens gå dit några fler gånger i år. Kvällen slutade efter massa dans på podiet med att vi åkte med Paulinas homie Johan på efterfest mitt ute i de djupaste av skogar i Viksjö. Det vi gjorde va att låna toan innan festen tog slut... Så de var bara att dra hem till Johan, sova ett par timmar o sen fick vi skjuts till Jakan för att kunna hämta bilen.


Kvällens skönaste bild haha!




Den diagnosen gick snabbt att få fram

Det är seriöst nåt fel i mitt huve, alltså vafaan?

"Johanna, du luktar vaniljglass"

Igår efter jobbet så åkte jag direkt hem till Fessy o sen direkt till Fruängen me henne o Angelica som vi mötte på vägen. Träffade upp Carro o Madde i Fruängen, handla mat, tog oss hem till Carro, twinsen kom o sen ställde vi oss i köket allihopa o lagade mat. Blev en fett mysig middag med massa surr o catch-up prat. Hann även me att spela ett spel innan jag o Fessy rullade hemåt.

O idag på jobbet fick jag världens gulligaste komplimang av ett av dagisbarnen. Lilltjejen kommer fram o sätter sig i mitt knä o efter ett tag så säger hon glatt: "Johanna du luktar vaniljglass" Aaaaw :'D

O nu ikväll har Verutt, Paulinis o Fessy varit här. Jag o Vera åkte o handla godis o sen satt vi här o mumsa. Flipparkväll som alltid haha <3

Helgen blir förresten spännande. Imorron så jobbar jag först på dagen, sen ska jag va barnvakt på kvällen o efter det blir det ev utgång. Haha tagga.

ingen stämmning någonstans

17 dagar till julafton o det har varit julpynt överallt i en månad. Har ingen julkänsla i kroppen för fem öre o vet inte alls vad jag ska köpa till någon i julklapp. O jag vill inte att nyår ska komma. För jag har ingen aning om vad jag ska göra. De två senaste åren har dessutom varit så jävla fail gällande nyårsfirandet att jag till o me funderar på att banga nyår i år. Jag menar hamna på en fest mitt ute i ingenstans, gå hem vid två, hustla sig ur nyårskyssen, gå hem vid 4 på världens pisshumör. fyfaan för nyår.

put a smile on my face

Kommer ihåg när du fråga mig hur jag kunde vara så glad trots allt som gjort mig så ledsen innan. Kommer ihåg att jag svara att jag var rädd för att fastna i att vara så ledsen så jag bara tutade o körde på ett leende istället. Intala mig själv att de bra sakerna faktiskt kunde överväga.

Så nu tänkte jag faktiskt bara fortsätta le.

Förstår inte att människor som kan göra en så glad kan göra en så frustrerad, arg, ledsen.

haha-moments for the win

Igår träffade jag Johannorna. Surra runt lite i Vby. Tog en fika o sen bar det hem till Fessy för iaf henne o mig. Satt o surra där till mitt i natten.

Jag o Fessy kom förresten fram till hur sjukt många haha in your face-moments jag samla på mig i lördags. Aningen självgod över det haha. Tror seriöst att det behövs just nu också. Verkligen.


AHAHAHAHA får ingen luft!

AHAHAHAHAHAHA tror precis jag såg årets roligaste sak. Vissa människor slutar aldrig att förvåna en XD

No feelings, no worries

Jag gillar en kille. Vad mer ska behövas?
Han leker med mig så grovt. Vet inte var jag
har människan överhuvudtaget. Alla säger att jag
ska skita i honom. Jag försöker o försöker o försöker.
Kan jag bara få slippa vara jag ett tag?
No feelings, no worries.


På tal om nåt helt annat var gårkvällen riktigt lyckad. Jag o Fessy hade spikat Mp för kvällen o fick Esti som sällskap också. Esti förlora sin Mp-oskuld, vet inte hur han mår nu alltså haha. Sjukt med drag, såg min vän Arses dra igång dansgolvet...eller hur var det? =) Träffa massa homies, däribland senast nämda snubben o Evelina m.fl. Träffade Honom. Shottade teqila, dansade, shottade lite till. Vi skulle gå hem tidigt, vid tjugo-kvart i 3 knata vi till bussen haha. Tog årets längsta omväg hem, fast det var det värt, fick ju stanna till tre :P

O nu ska jag spendera dagen med att inte göra nånting tror jag, fyfaan va skönt.

Helt hysteriskt

Haha skön spelkväll det blev igår :P Paulina kom tyvärr inte men vi andra 4 körde på. Så efter jag ätit med gästerna här hemma, promenerade jag o Lager bort till Fessy. Där blev det spelet "helt hysteriskt". Bästa spelet!! Haha o jag vann också, inte ofta jag vinner :P

Nu blire snart Bromma Blocks med Fessy o ikväll Mp, wooop wooop

T.G.I.F

Så jävla skönt med fredag! Haft en riktig dålig dag på jobbet idag så känns så najs med helg nu. Ikväll får vi först gäster på middag o sen ska jag mysa med Vera, Fessy, Lager o Paulina. Awesome. O imorron blire utgång, börjar bli riktigt jävla taggad, tror dock inte det e så bra haha. Jag menar, va knappt jag överlevde förra helgen... :P


Eyes wide open

Undrar hur många koppar te jag dricker om dan. Håller ändå inte värmen... Idag ska jag o Vera baka lussebullar.Vera har dock knappt koll på att det är jul snart, men men... haha


RSS 2.0