glitter


cravings for a salada

Ätit så mycket onyttigt igår och idag att min mage gråter efter sallad. Aa äter som en häst, hela tiden!
 
Igår körde jag min sista jobbdag, the 12 av 12 workdays edition. Det kändes lite i kroppen må jag säga. Efter workie åkte jag in en snabbis till stan o mötte upp Fessy och Emil. Sen åkte vi hemåt. Jag styrde kosan hem till mig, fixade oh trixade o hann sjunka ner med ett glas vin i handen lagom tills att Vera oPontus ramla in. Häll på o somna men taggade till. En fredag helt klart värt att fira haha. Första ledigheten på tolv dar. Som det ser ut just nu blir det samma sak nästkommande 2 veckor också.
 
Vi satt hemma hos mig, jag, Vera, Pontus, Fessy, Zacki, Beatrice och hennes kompis. Sen styrde vi kosan mot stan, körde Amba, alltid safety backup! Hade det trevligt och dansa hela kvällen.
 
Imorse vaknade jag såå trööööött, men kvickna till ganska snabbt. Vera o Pontus kom och plockade upp mig sen taggade vi till Vby och mötte upp Paulina och käkade lunch. Sen blev det shopping, köpt ny träningsväska o stuff. Woop woop

tillåt mig garva

Nej men alltså tillåt mig garva. Vem FAAN tror folk att jag är. De skämmer ut sig alltså!Dags o visa vart där skåpet ska stå alltså!
 
På tal om nåt bättre, jobbat med mina gullisar idag, träffat Fessy idag, träffat henne o Arsema i lördags, tränat med Beatrice idag och bokat in alla hjärtansdag mys med mina bästa hjärtan!
 

Sunday

Precis insett, kommer verkligen alltid vara forever alone. Ska plugga en bra utbildning o sen gifta mig med jobbet. Jag menar det här med killar går ju obviously bara åt helvete


friiiidaaaay MOTHAF***CKAAAASS!!!

Jobb, jobb, plugg, träning, jobb, jobb. Asså denna vecka är kaosvecka, håller knappt reda på vart jag ska nånstans haha, thanks lord för min kalender! Men veckan har varit nice iaf.b Fått mycket gjord, hoppas cashen rullar in. Utgifterna gör iaf! Mööööh!
 
Ska njuta av lite serier nu, sen kanske träna lite o ikväll blir det kort utgång, jobb all weekend!

Monday, funday, eheee nee

Asså herreguuud, detta har varit den längsta dagen! Jobbat  i typ 10 timmar, ståendes! Men men det e dineros!
 
Helgen har varit quite chill! Veckan som e upcoming blir dock nåt helt annat. två deltidsjiobb, en deltidskurs, walla nu kör vi!

Döda min tid

Spend my time well. Bara jag som e hype över att få ett eventuellt jobberbjudande som gör att jag varannan vecka kommer att jobba 7 dagar i veckan o gå i skolan en dag (jaa fortfarande bara 7 dagar i en vecka jag är ej dålig på matte) Två deltidsjobb o en högskolekurs på halvfart. Observera att ingen av jobben inte heller är nåt jag dör för, utan bara helt okej jobb. Hypar konstigt alltså hähä! Hinna med familj, vänner, gym, festligheter, INGA PROBLEM! U know me, superwoman, I never sleep!

2013 inte 2012

Alltså det har inte gått in i mitt huvud att man ska säga 2013 nu, jag vet att det är det men det går inte in i huvet ändå.
 
Va på äventyr i stan igår. Shoppade med Fessy o letade hotell med Lager(hahaha) O idag har jag suttit i flera timmar och haft catch up snack med Jenna o Cia. Mysig dag!

Dreams

Jag drömmer alltid så jävla konstiga drömmar, det är nåt fel min drömnerv typ, den e i kläm i hjärnan eller nåt.
 
Drömmen jag drömde var bäst ända tills jag kom på att den inte stämde. Drömde att morfar och farmor fortfarande levde. Familjen, mormor,morfar, farmor och farfar var först i drömmen på nåt semester i nåt som likna Gran Canaria. Vi åkte båt och sen satt vi helt plötsligt och tittade på farmor och farfar 3D-tv som de tydligen skaffat sig. Den var som en hel jävla bioduk. Sen var det helt plötsligt julen som nyss var. Mormor och morfar var här. Jag fick julklapparna jag fick på riktigt i julas. Sen skulle mormor och morfar åka hem. Jag började berätta för dem vad jag skulle göra på nyår, men mormor verkade jättestressad och tittar på morfar som också ser ganska orolig ut och säger, men vi kan ju inte säga nåt till henne. Då tittar jag på morfar och det här måste varit precis innan jag vakna till för då kommer jag på att men det här kan ju inte hända, morfar lever ju inte längre.
 
Alltså usch vakna upp med den känslan, allt va så jävla verkligt! ÅÅh vad jag saknar morfar och farmor <3
 
Drömterapi finns det förresten nåt sånt?

tidig morgon

Klev upp tio i sex imorse, promenerade till Vby o körde en timme bodybalance. Ska lätt köra det nästa onsdag också!
 
Mindre kul dock att jag inte har nåt inplanerat förrän kl halv 6 ikväll. Chillnation dag helt enkelt. Ska in till stan, kanske drar tidigare o kollar lite affärer. Vill ha nya träningskläder!
 
 

tuesday

Dör avundsjukadöden idag, min kollega berätta för mig idag att hon åker till L.A, Santa Monica College på söndag för att va där ett halvår. Wäääääh vill också!
 
Imorgon ska jag på bodybalance kvart i sju på morgonen awesomeness haha :P
 
 

Don´t want to brag but I´m gonna be the best you ever had

Inta koffein innan läggdags, dummaste man kan göra. Ska upp innan sju imorron, men är typ redo för en springtur just nu så hype är jag! Not even ooookeeeeey!
 
Helgen have been nice. Krigat på jobbet, flippat lite på jobbet, gillar mina kollegor haha. På lördagkväll mös jag med mina bröder Paulina o Fessy o på söndagkväll var det låååångpromenad me Paulina i orten!
 
Idag har jag chillat för galet, Fessy kom o chilla me mig ett par timmar också innan det slutligen blev träning med Flod. Alltså daaaamn! va mycket folk det va på Sats. Alla nyårslöften på ett o samma ställe typ! Kaos.
 
Paulina har förresten rätt, dejta i orten är farligt! Måste typ bära smink till gymmet om det fortsätter såhär...

Working working

Borde verkligen lägga mig egentligen meeeen neeeje jag e rebellisk mot mig själv ikväll. Sitter och inte gör ett skit hemma, men lika glad är jag för det. Mår så bra just nu. Har jag sagt hur fin familj och fina vänner jag har? Min mamma får ett extra hjärta idag, jag glömde mina jobbnycklar och passerkort hemma men bästa mamsi slängde sig in i bilen med det o lämnade till mig på jobbet.
 
Jobbhelg på schemat idag, imorgon, söndag. Festligt bruuuushaan
 
Nästan lite taggad på utgång idag, fast samtidigt det är jag väl nästan alltid. Väntar på en riktig sån där kaosutgång då man är massa härliga människor, musiken är awesome och det enda du behöver för att hålla igång är vatten och redbull.
 
Fest hähä
 
Dagens citat från Paulina förresten: "Livsfarligt att dejta i orten fan". Alla känner alla på nåt höger eller vänster.

Ej öga

Ska försöka att ej öga mig själv men asså det här året går hittills så jävla bra! Haha, fick nyss reda på att jag kommit in på en retorikkurs jag sökt till!! Waaaahooooo :D Snacka om motivationskick!! Mina plans för året blev precis bättre!! Såååå mycket bättre!!!! :D
 
Igår var också riktigt bra. Va på Snaps med Fessy, Saron, Haile och Awet!! Surrade och hade det allmänt nice!
Hängde lite med Stewen och sen kom Jonna också som jag inte ens kan minnas när jag såg sist!! Bra kväll, men en föööör lång väg hem. Jobbiga nattbussar!!
 

2013

2012 slutade för bra o 2013 började för bra. Firade in det nya året med de flesta av de vänner jag älskar mest plus några till. Åt massa gott, skrattade, bara njöt. 2013 kommer bli riktigt bra. Oväntade människor har redan överaskat mig.
 
Vaknade upp igår, nåååågot bakis! halvsov typ hela dagen. På kvällen kom, jaa vi kan kalla honom Johnny Bravo. Kollade film o mös.

RSS 2.0