frustration 2.0

Hur man lappar ihop alltihopa. Jag ska plugga. 3 år. Jag ska flytta hemifrån, för att få en lägenhet i sthlm these Days, tjäna pengar. 2 år. Hej Johanna 27-28 år flyttar hemifrån, e stabil. FML

Frustration

Lever tror jag. Vill göra iaf.
 
I fredags lunchade jag först med Lager i stan och sen var jag på mitt första pyjamasparty sen jag slutade lågstadiet hahaha. Hemma hos Emil. Han, jag, Fessy, Paulina o Vera. Vi tittade på film, käkade 50 kilo godis och hade det bra.
 
På lördagen vaknade jag hemma hos Emil med årets sockerbaksmälla (ärligt asså haha) Sen vad jag gjorde kan tyvärr inte minnet bidra till med så mycket. Har för mig att jag åkte till kista me Fessy, på kvällen gick vi ut iaf. Fessy, Bea, Saron och Salem blev mitt sällskap. Hamnade på Snaps och blev efter mycket om och men en ganska kort kväll.
 
På söndan mötte jag Fessy o Bea i Vby. Käkade lunch och chillade i centrum. Sen åkte jag o Bea och bada i Hby. Årets första dopp i Sverige. bättre sent än aldrig

Faller

Dagens låt, passar ganska bra på hur jag känner (fast jag faller inte)
 
 
 
När man e nere och  mår skit är det väldigt skönt att ha vänner som plockar upp en igen. Spenderade min gårdag med först Fessy och Vera på bryggan vid Vera. Vi solade och surrade. Sen mötte vi upp Paulina och Emil på Frandis. Käkade middag och sen drog vi hem till Vera där Krause mötte upp oss och sen blev det fotboll på tv! Garvat så jag fått ont i magen. Underbart. Underbara vänner.
 
Och idag har jag jobbat "kort" dag på jobbet. Stått och monterat tillsammans med en kollega typ hela dagen. Kändes inte som att jag jobbat när jag gick hem. Måste ha stressen. Jag gillar den. kul att lära känna min kollega mer dock :)

Asså wow 2.0

Kommer aldrig träffa nån igen alltså. Som det går för mig skulle jag ju till och med kunna bli lämnad vid altaret om jag skulle gifta mig. Soft liv man har, when nothing goes your way. Tackade förresten nej till att flytta till byhålan också...bajs

asså wow

Jag tror seriöst att mitt liv är ett skämt, det sämsta skämt man kan tänka sig, alltså WTF?!

<3

Haft en underbar helg. Kan jag skriva så utan att låta för cheesy? A har varit här och hälsat på från Karlstad. Hängde hela dagen i stan, käkade middag på Vapiano och hade en riktig mysdag. Sen sov han över hemma hos mig, blev lång sovmorgon innan jag fixade "brunch" (haha mästerkock som alltid) åt oss och sen åkte han hem.
 
A åkt hem så gick jag upp till Vby och chillade med Paulina och Fessy. Hängde med dem resten av dagen sen, rökte vattenpipa och åt middag med tjejerna, vera kom förbi en stund också och sen avslutade jag o Fessy dagen med en kopp te. Mycket bra helg!
 
Idag har jag o Fessy varit duktiga och kört en pw i Grimsta, sen har jag jobbat lite också. Back to reality typ och exakt tre veckor kvar till NEW YORK!!! :D

TGIF!!

Jobbat hela dagen, fett seeeeegt! Sen blev jag upphämtad av Paulina och fessy. Vi styrde den ultimata myskvällen :D mina fina!

Och imorron får jag besök, fett taggad hihi :D


11 juli

Fick en chock i tisdags!!! Sitter och fikar med Arsema och Erena i stan då Fessy plötsligt ringer. Jag börjar undra varför det låter så bra i telefon, hon e ju i Eritrea?! Då visar det sig att hon kommit hem två veckor tidigare än planerat!!! :D Fett glad jag blev! :D :D :D Chillade med henne nästan hela dagen igår. Vi va i Kista ett tag o sen hemma hos mig. På kvällen va jag förbi Paulina en snabbis också, hämta min jacket och surra lite.
 
Och idag blir lillebror stor. 19 år! Så vi ska fira honom all day, rena lyxen han har :P
 
 

Sååååjaaa

Landa i Stockholm i lördags. Va hemma nån timme sådära sen åkte jag o Paulina till Vera. Där blev det feeeeest! Med nästan alla mina bästa plus nåra till. Magisk bra kväll!
 
Chilla hela söndan och idag har jag jobbat hela dan. Höll på och dö litegranna, så sjuuukt mycket folk! Blir lite workie imorronkväll också, hoppas på luuugn. ska träffa Erena och Arsema innan också. Var tuuuusen år sen jag såg Erena! Så de ska bli skitkul!
 
Om det bara kunde bli lördag också skulle vara helt fantastiskt. Längtar så mycket att det nästan e pinsamt haha.

Dubrovnik

Fnissar som en liten flicka. Haft en underbar semester och imorron åker vi hem. Fick ett underbart sms idag också. Kan inte sluta le. This is life.


RSS 2.0