OMG

Alltså pleeeeeeeeaaaseee, vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. Jag har från o med idag lovat mig själv att aldrig, under några omständigheter sköta den ekonomiska delen, AV NÅGOT igen. Förutom min egna ekonomi kanske. Vill nån gång i framtiden jobba som eventplanner, men aldrig att jag håller koll på budget eller nåt som har med pengar att göra då! Haha det kommer nog bli svårt att komma undan det iförsig.

Alla skulle ha satt in pengar för studentskivan igår. Det hade inte alla gjort, men vadå det e bara inbetalningen till skivan, kommer inte alla pengar in, blir det ingen skiva, inte värsta grejen. Vi har ju bara försökt organisera denna skiva tillsammans i typ mer än ett halvår? Jag o Fessy e dock två smarta brudar, har satt senast insättningsdatumet för klassen innan det egentliga . Tur det för annars hade jag just nu suttit o dunkat huvet i väggen med ångest över hur mycket pengar det hade fattats. Vad skulle vi liksom gjort då? Tack för att jag förhoppningsvis inte kommer behöva göra detta, mina väggar e hårda...




Alien


wiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee

Sjukstatus: Röst nästan helt återställd. Dessvärre hostar jag ut mina lungor när jag ska sova. Tecken på att jag håller på att bli frisk. Hiho.

Har äntligen sålt mina två första biljetter! Jag o Fessy tog en promenad efter middan till Emil o lämna dem. Sen styrde vi fötterna vidare till Coop för att handla Cola. Behövligt.

Håller förövrigt på att få psykbryt av den där biljettförsäljning. Alla ska sätta in pengar o alla ställer samma frågor. Helt okej att de frågor, men att höra samma frågor om o om igen från allihopa. GAAAAAAHH!! Jag ska iaf aldrig i hela mitt liv jobba på kundtjänst eller något, det vet jag efter det här!


Jag har tappat rösten, ska vi dansa?

Jag tackar Gud för att jag inte föddes stum, för fyfaan vad jobbigt det är att vara tyst :( Igår på Veras second b-day middag så fick jag va galet tyst. Fessy blev också stum då jag satt o skrev på mina papper för att jag skulle vara knäpptyst hahaha Middagen var mysig, men sjukt jobbigt att va tyst nästan hela tiden, vid 10-tiden rullade vi in mot stan. Skulle till Royal, men när vi kommer dit visar det sig att listan stängt en halvtimme tidigare. Paulina, Vera o Sofie går in. Jag o Fessy följer med grabbsen som vi mött upp vid Royal till Donken. Chillar där ett tag o sen åkte jag, F, Emil, Isse, Awet o Zacki tuben hem. Blev promenad hem sen o väl hemma koka jag en kopp te innan jag la mig. Röst= totalt överkörd fortfarande.

Idag lovade jag mig själv att hålla tyst hela dagen. Det höll två timmar. Personligt rekord! Va me mam o pap o lämnade av mormor hemma hos sig, handla lite o sen senare träffa jag Moa. Min söndag typ. Röst helt död. Imorron blir ännu roligare för då ska jag till skolan också. Kommer ju aldrig få tillbaka min röst. Jag kan ju inte hålla tyst!

pirat och Poccahontas i torsdags


Knaaaassss :D :D :D :D

Torsdag: Annas skiva va fett najs! Innan den starta så satt jag, Vera, Paulina o Fessy o fixa oss at casa de Vera. Sen fick vi skjuts av Veras homie in till stan! Skivan va på O´learys o där blev det dans o diverse sagofigurer. Nånstans där ligger min röst även kvar. :( Fick skjuts hem också av Veras homie! :) Satt o prata hela vägen hem typ o min röst lät helt sjukt hes. O Vera satt o sa femtimiljoner grejer som hon inte kom ihåg 10 minuter senare... haha

Fredag: Röst=överkörd. Lät som jag svept en hel flaska whiskey o sen skrikit ut rösten. Party. Höll inte käften under hela dagen heller. Det gick helt enkelt inte, va tvungen att prata, även fast alla andra tyckte att jag lät helmongo. Efter skolan så tog jag o Fessy en snabbsväng till Götgatan. Därefter så åkte jag till Vby o mötte upp Lager. Vi gick runt i affärer ett litet tag o sen åkte jag hemåt. Va hemma ett litet tag o sen vandrade jag iväg till Paulina. Satt där o chilla några timmar o sen bar det hemåt igen. På kvällen sen åkte jahg o Vera o hyrde film. Käkade lite snacks o bara chillade galet på livet. Sen blev det en tripp till Paulinas jobb o hälsa på henne. Efter det åkte vi runt o hamnade i Fridhemsplan, hälsade på Veras kompis på hans jobb. Schyst fredagkväll haha.

O idag lördag, så har jag ingen röst kvar! Den är finito! Det enda jag får fram e nåt sjukt falsett-ljud. o ikväll så ska Vera firas igen. AHAHA lycka till. Jag får inte fram ett ljud :(

tööörsdaaay

Gick nyss med i årets bästa grupp på facebook haha:

Johanna joined the group livet är hårt i orten. · ·


Ikväll så ska jag på Annas skiva, e sjuuukt taggad!!!!!! Kommer bli asbra tror jag ;) bara hemvägen som lär bli seg då det antagligen blir buss i 40 minuter, men vad ska man göra åt det liksom när man bor ute i orten?

Har knarkat halstabletter o varma drycker idag så det ska nog funka fint ikväll och helgen. Får jag hoppas...

Jag har en kaktus i halsen

Usch, vaknade med halsont o täppt näsa imorse. Kändes som nån tryckt ner en kaktus i halsen på mig. Så ingen skola idag. :( Kurerar mig med te o halstabletter o hatar att det är sol ute :( Varför bli sjuk idag av alla dagar?! Missar högskoleinfon (ÅNGEST) O imorgon har Anna skiva och på lördag ska vi fira Vera. Jag måste bli frisk, NU!


-

Deja vú. Knas. Fan. Fan. Fan.


möööh

Alltså den här dagen har verkligen inte varit bra. Allt jag gör känns bara knas.


usch

Jag ska seriöst gå till doktorn och be om sömntabletter. Drömmen jag drömde inatt, fyfaan, jag hade ÅNGEST när jag vakna o ville bara gråta. För en fucking dröm! Ingen bra start på dagen :(

skadad?

Sitter just nu o pumpar house och techno. Eh? Tar det igen. House och techno. Slagit huvet rejält på sistone? Har aldrig i hela mitt liv gillat techno o nu sitter jag här o spelar det för att det känns så avslappnande. SAAAJK. Jag börjar tveka på om jag ens känner mig själv längre. Men musiken låter förjävla bra! :)

Dance flick

Igårkväll så va jag på födelsedagsmiddag hos Vera. Hon, jag o Fessy va de enda kidsen. Ja så vuxna e vi, räknas fortfarande som kiiids liksom. Va iaf jättemysigt o hon blev glad över sina presenter :) Efter middan så kollade vi på filmen Dance flick som e parodi på typ alla dansfilmer som finns. Den va inte så bra som jag trodde att den skulle va, men den funka ändå :)

Vi kom förövrigt på bästa grejen tills när vi alla fyller 20. Måste presentera den för Paulina också. Vi e förjävla smarta brudar alltså! ;)

O imorse så kom Lager över till mig o så bakade vi scones, blev så jääävla gott! Efter att ha tagit en riktig mysig långfrukost så åkte vi upp till Vby. Kände mig sjukt ofräsch o på bussen så pratar jag o Lager om att vi hoppas på att vi inte träffar på nån vi känner. Första som händer när vi kliver av i Vby e att vi möter Awet haha. Aja va ju inte så farligt :P

Blev en liten sväng runt i Vby o sen hem till Lager igen. O nu sitter jag här o ska försöka plugga...Det går bra! NOT!

Alltså pallante!

Att jag inte ens själv vet att jag gör så! I NYKTERT TILSTÅND! Alltså faaaan va e felet på mig? Efter. Efter. Efter. Efter!


sunshine

Igår var det seriöst nåt fel på folk. Knasiga människor var jag än gick. Från skolan, på bussen, i Vby, på MP, you name it där va dem. Läskigaste va ändå på MP, va en brud som va helt urflippad, va typ 4 vakter som fick hjälpas åt för att hon inte skulle smita.

Blev som sagt MP igårkväll. Jag, Vera och Paulina. Tog det mest lugnt, träffa på Arses, Anton m.fl, dansade en liten stund, sjöng för Vera o satte o glodde på människorna på dansgolvet, va allt från fulla brudar som stod o körde något som såg ut som ett friskis & svettis-pass, till ett par killar som stod o battla mot varandra med olika danser. Killarnas dans va sjukt snygg, kom på mig själv med att sitta helt fast o glo med ett leende på läpparna haha.

Kom hem o somnade vid 2, klev upp halv 10 imorse. Duktig tjej! Idag blir det stan med familjen, sen plugga o ikväll ska jag på middag hos Vera :) Vera fyller förövrigt 19 år idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :D



Faan, det här räknas som att jag e ganska körd nu va?

T.G.I.F

Alltså tiden bara rullar på, stört att det redan är fredag! Hade bara en lektion idag o på den satt jag, Fessy o Angelica o gjorde en radioreklam. Den blev så jävla bra hahaha.  Det låter som om jag satt en smurf i halsen XD

back to serious business...there is no serious business. Woooopaaa! (kasta tallrikar i golvet!)

skoltrött.se

Skulle ha pluggat hela dagen idag. Det gick ju jättebra. Slutade med att jag satt och sökte sommarjobb, satt o funderade på framtiden, va allmänt kreativ för en gång skull och sen hjälpte mamma med typ allt hon frågade om jag kunde göra(haha duktig tjej). Skolarbete har aldrig varit min starka sida, har helt ärligt varit skoltrött sen 7an. Tanken på att börja på plugga på högskola eller universitet direkt efter gymnasiet ger mig kväljningar och får mig att vilja ställa mig och slå huvet i väggen minst 50 gånger. Kan se framför mig hur jag skulle ligga i fosterställning efter första dagen o inte vilja gå tillbaka till skolan dagen därpå. Inget skämt! Kommer bli så skönt att ta studenten även om det e lite krisigt att jag inte har nåt jobb! Men det löser sig nog.

Har också hunnit med att ta en promenad med Moa, massa att catcha upp :) o hon har gått o blivit brunett sen jag träffa henne sist. Fett snyggt! ;)


Damn, dör för hans smilegropar!


Up and away

Alltså mina drömmar börjar bli för knas o för många. Skulle ha försökt kliva upp tidigt idag för att hinna fixa alla grejer som jag planerat, så blev det inte, efter att ha drömt non-stop hela natten så vaknade jag vid 12. O nu kommer jag inte ihåg alls vilken ordning jag skulle göra allt för att hinna med det. Har även ett svagt minne över att jag o Fessy skulle höras för att vi skulle bestämma nånting, kan för allt i världen bara inte komma på vad det var :( O så mycket drack jag ändå inte igår :P

Igår var förövrigt typ världens längsta dag. Gick i skolan halv 9-halv 5 o efter det var det möte med Studentmäklaren, har nu fått de nya biljetterna eftersom vi bytte lokal, så det känns som om det går framåt nu iaf! Sen efter mötet åkte vi hem till Fessy o slängde i oss lite mat, sen efter att båda fixat till sig så tog vi pendeln till stan o satte oss på Moda bar hon o jag. Vi trodde vi skulle blivit fler, men de andra va bangare på grund av att de va sjuklingar m.m så det va lite synd. Jag o Fessy blev efter ett tag så sjukt otaggade o pallade inte dra vidare eller nåt så det blev snarare en after school än en lilllördag haha.

Nu ska jag ta en dusch, sen göra iordning lite varm choklad och sätta mig o plugga. Faan va party!
 
O på fredag vill jag dra till MP, hur mår jag just nu?!


I didn´t see your face...


Haters are my motivaters

Jag tvekar fortfarande på om rätta låten vann i Melodifestivalen. Har jag blivit Melodi-nörd? Jag menar det va 4 dagar sen?! Haha ;P

Igår så satt jag o Fessy hela eftermiddan o plugga. Sen körde jag o Paulina en sånhär läskig tankeläsning så det blev Ballerina kladdkaka och varsitt glas mjölk. Sen kollade vi lite efter studentklänningar på nätet o shiiiet mannen jag börjar bli stressad, finns inte en enda jag fastnat för.

O idag har vi efter en vanlig skoldag som slutade typ 2 suttit kvar i skolan till 5 bara för att bli klar med grejer till skivan. Höll på att avlida på slutet och då börja jag o Fessy sjunga på den här låten:



Egentligen bara refrängen som passar in typ, bara den vi kan också iförsig haha. Sen va humöret upp ett litet tag till iaf!

Vid 8-tiden sen så hämtade Paulina mig och vi har chillat framför tvn hos henne hela kvällen, fick även en supergod smoothie, som hade kanel i sig, knas, men skitgott!

Life's a bitch, then you die

För ett år sen visste jag precis vem jag var. Trodde på mig själv, lärde mig av mina misstag, var mig själv helt enkelt.

Vem jag e nu? Ingen jävla aning. Jag e lost, det e tomt. Ingen aning om jag hittar tillbaka...

The sky is the limit

I torsdags blev det promenad med Lager o sen satt jag o hjälpte henne att plugga. Igår efter skolan så kirrade jag o Fessy massa grejer inför studentskivan o sen åt vi hemma hos mig. Vid elvatiden mötte vi Awet o hans kompis Gino i Vby o drog på fest i Vby :) Först när vi kom dit så kändes det verkligen som shit det här kommer bli en lame kväll. Men det blev bra till slut iaf. Va sjukt blandat me folk, jag o Fessy satt o surra med en tjej o efter ett tag får vi reda på att hon e 94a! Jag ba what a?! Aja trevlig var hon, men sjukt att hon va lika gammal som min bror. Var mängder av bekanta där också, fast iförsig det va ju Vby. Måste förövrigt säga att MP lär nog ha varit tomt på folk igår haha.

Blev hemgång vid 4 o idag har jag först promenerat i den härliga vårsolen med Paulina o efter det så har jag lallat runt i Vby med Fessy o Lager. Mysig dag! Ikväll blire chillerill hos broder Fez. Kolla Melodifestivalen. Har knappt hört nåra låtar o inte sett en enda delfinal, men det blir säkert bra ändå

snart helg. TAGGA!

Fast jag vet inte riktigt vad jag taggar till, eller joo, eller behöver man tagga för det? Eller? Eller? Eller?

Tisdag, onsdag, torsdag har seriöst bara rullat fram. Kolla DH o svepte te med Paulina i tisdags, satt o plugga matte med Fessy halva natten igår o idag efter skolan så har jag kollat runt i stan först med Madde, Lovisa, Elin o deras kompis o sen efter det en tillsammans me Paulina. Sen fick jag o P sällskap av Vera på vägen hem :D

Nu ska jag äta o sen gå på promenad med Lager :D


så det kan gå

Jag sitter o tänker men oj vad konstigt det känns att inte ha nånting uppbokat i helgen, men guuud va skönt. Två sekunder senare ere fullbokat alltihopa :P


Solen skiner, fåglarna sjunger

Alltså blev så lycklig när jag såg solen imorse, var på väg att ta på mig ett par shorts o tagga hemifrån. Sen kom jag på att det e nollgradigt o 5 ton snö utanför min dörr :(

Men men jag satte på mig solglasögonen o promenera upp till Vby. I skolan så surrade vi typ bara om studentskivan hela dagen då det blivit knas, men förhoppningsvis så löser sig allt :) Va typ 10-15 pers där idag så vi kändes som värsta miniklassen.

O den här solen gör att jag blir på så jävla BRA HUMÖR! :D Längtar efter våren o sommaren så jag blir tokig! Vill kunna sitta på uteserveringar hela eftermiddagarna, köpa glass i kungsan, gå ut på krogen utan att behöva sätta på sig tre koftor o en vinterjacka, promenera utan att förfrysa halva handen innan man tagit sig in.

Saknar sommarfesterna. Chillerill i Mälarhöjden med grabbarna, de keffa festerna i Viksjö med det sköna folket( fett schysta människor, men att styra fest, det va nog inte riktigt deras påse popcorn haha) Vill ligga o steka vid vattnet i Hby, käka jordgubbar o ta nattpromenader i hooden. Give it to me!


:(

Jag tycker så synd om dig. Så jävla jobbigt att jag inte kan hjälpa dig på något sätt :(

Lammkött!

Blev inget MP igårkväll, istället åkte jag o Vera in till stan, först till theodoras o mötte upp Emil, Isse o deras polare. Satt där ett tag o chilla o sen drog vi vidare till.....Chaplins Bar...... Har lovat mig själv att aldrig sätta min fot på det stället, men igår blev jag så illa tvungen. Inte faan fick jag en kompis i kön(AHAHA), som det står att man ska få på Vipkortet de skickar hem utan att man ens frågat (desperata? haha) Det första jag o Vera gör e att gå in på toaletterna o där krockar vi nästan med en kvinna som skulle kunnat vara min mormor, alltså HAHAHA. Sen kan jag ju bara säga att resten var precis som jag trodde, älskar när det visar sig att mina fördomar stämt, även om det e en nackdel :P Stället SÖG, så glad över att Vera, Emil o Isse var där, ställets enda normala partyppl.

O det här med att 92orna ska få gå ut på krogen, va lite orolig över att knattarna blivit myndiga, men seriöst det kan nog bli kul, speciellt om alla e som snubben som jag o Vera stod o snackade me igår. Hahaha han blev typ sur när jag kallade honom lammkött, helt klart fattade han inte va det betydde o trodde typ att jag mena att han va dum i huvet, sen stod han o skröt om att hans brorsa va bästis med Mats Sundin o hur kul det var att han o hans kompis hette samma sak (jaja den har vi ju aldrig varit me om förut, alltså kompisar som heter samma sak, vad e det?) Grinig blev han sen när jag sa att allt han sa bevisade att han var 92a, haha körd kille helt enkelt. Fick mig ett riktigt gott skratt :P

Efter krogen så kom Paulina o hämta oss. Jag, Vera o Paulina hade bestämt att vi skulle styra värsta efterfesten, men som sagt så drog vi ju till Chaplins så där fanns inga snygga killar att ragga på o Vera banga också på vägen hem så det blev jag o Paulina som satt o surra hemma hos henne istället. Sen sov jag över där o idag har vi suttit o kollat på tvn exakt hela dagen. Tog en promenad me mammsen när jag kom hem till Coop o nu sitter jag här o avslutar denna roman! PÖÖSSS HEJ 


Shutter Island s-a-a-a-aj-j-jkkkk!

Blev Shutter Island igår med Vera o Emil. Filmen va en riktig sitta på nålar film o jag fick seriöst psykbryt efteråt haha.

Vaknade upp hyperventilerandes imorse. xD Min dröm va helknas. Börja med att jag va på nåt känt klädesmärkes kontor. Träffar på Ashley o Mary-Kate Olsen o de e jättetrevliga o ger mig en massa bra tips om allt möjligt. Sen kommer min mormor dit o helt plötsligt så har Olsen-tvillingarna försvunnit o istället är det två modeller som sitter vid ett bord tillsammans med mig. Båda två kan bara engelska. Så då måste jag hjälpa dem o mormor att kommunicera med varandra. Den ena modellen e jättesnäll o förstående, den andra sitter bara och glor på mig med värsta mördarblicken och ställer frågor om varför min mormor inte kan engelska, men jag kan det o massa annat. Jag ger snällt svar på alla hennes frågor, men hon blir arg(?) o helt plötsligt tar hon tag i min handled o börjar hugga i den med nåt som ser ut som en blandning av en skalpell och nåt annat konstigt. O det bara sprutar blod! Sen vakna jag, första jag gjorde va att kolla om handleden va hel :P

Efter att vi sett filmen så åkte vi till Paulinas jobb för att hälsa på henne, men vi hitta henne inte :( så istället så skulle vi komma på nåt annagt att göra. Blev en rundtur i stan haha, sen åkte vi hem till mig, drack te o kolla film.

O idag har jag hjälpt mormor att städa o lite så :) O ikväll vill jag till MP men det e ingen jävel som vill me mig :(


In my head

Idag har jag varit så duktig o dammsugit hela huset :D Käkade middag för ett tag sen tillsammans med mor, mormor o bror, myspys. Min pappa e bortrest på tävling, hoppas att han vinner ;) o har kul :D

Ikväll blir det äventyr med två blondiesar, blir upphämtad här om ca en timme så jag måste nog börja fixa mig. :P


Nacka Forum

Idag var jag i Nacka Forum för vad jag tror e första gången :D Va där tillsammans med Paulina o Vera o det blev en ny tjocktröja o en enkel partyklänning från Bikbok båda två. Sen köpte vi varsin smoothie från Naked juice bar. Very Berry som jag tog va sjuuukt god :D

Sen nu på kvällen så har jag först tränat med mamma. Först körde vi dans, trodde det skulle vara typ street eller nåt annat lite enkelt. Istället blev det Latino för hela slanten. Alltså ahaha jag e SÄMST på sån dans. Vicka på höfterna, sure det kan jag, men alltså göra fler rörelser till det...BYE BYE :P Sen efter det passet så blev det corepilates, det va fett kul :D

Efter träningen så blev det en promenad med Fessy till Coop för att handla glass. Sen har vi suttit hemma hos mig o chillat o surrat.

O imorron ska jag städa, ta tag i plugget, jaa styra upp mitt liv typ XD Det jag skulle gjort hela denna vecka men inte gjort. Alltid lika duktig.

Någon som hänger med till MP på lördag? Pretty pretty pleeeaaase? :D


torsdag (redan?!)

Det går inte att vara elak mot människor o sen helt plötsligt vara snäll! Det funkar bara på TT...

Igår så satt jag o Fessy o fixa ihop diverse grejer för studentskivan, det blir nog bra ;) Sen efter att ha svept varsin pizza så blev vi upphämtade av Vera o Paulina o åkte till Barkarby Outlet. Vi va riktigt ekonomiska då ingen av oss hitta något. Efter att ha varit i Barkarby så fortsatte jag, Paulina o Vera hem till Vera o kollade på film, sen vare direkt hem till sängen o snarka, så sjukt trrötttt!

race

Jag tror seriöst att jag drömde om min framtida man i natt haha. Han va skitsnygg! Typ en kopia av Channing Tatum. Muums! Undrar bara var man kan hitta denna snubbe?

Igårkväll så lyckades jag o Fessy göra lite för att lösa det stora I-landsproblemet. Sen satt hon, jag, Vera, mam o pap o försökte komma på vad för olika grejer man kan klä ut sig till på alla kommande studentskivor. Hahaha det kommer bli så sjukt lyckat tror jag :P

När vi svept lite te o så hoppade jag, Vera o Fessy in i Veras bil o åkte till Paulinas jobb. Jag köpte en fet stor cola o de andra varsin glass. Sen satte vi oss o vänta tills Paulina jobbat klart :) Efter hon jobbat klart blev det lite racing haha :P o sen så åkte alla hem till sig.

Nu sitter jag här lite smått stressad över en massa grejer men det löser sig förhoppningsvis!

Jason Derulo <3


Bröder från Västerort

Ikväll blir det chillerill at mah casa me två av mina bröder från söd....neeeej Västerort. Lite synd att det inte rimmar med Västerort :( Dagens feta i-landsproblem. Vårens i-landsproblem ska jag o Fessy försöka rädda nu! Om vi inte lyckas kommer det krisa så in i helvete :O

tisdag

Kollar igenom vilka folk bjudit in till våran skiva. Det enda jag har o säga, kan de bli mer party än såhär? ;P

Igår gick jag, Vera, Paulina o Awet o såg Valentines Day i Kista. Den va fett gullig, men jag hade seriöst skjutit mig själv om jag behövt se den på alla hjärtans dag!

Idag har jag åkt fram o tillbaka med Paulina till Uppsala för att hämta lite grejer. Fick vara kartläsare, tyckte jag va ganska duktig på det faktiskt :P


Hörde jag chiiirrrree?

Blev ingen bio igår då alla va för trötta. Istället så hoppade vi in i bilen och hjälpte Paulina uträtta lite ärenden. Blev en tur ända ut till östermalm o tillbaka, köpte lite snacks på vägen tillbaka o åkte sen hem till mig, hon, jag o Moa. Sen blev det chillerill att mah casa för resten av kvällen. Bion får bli ikväll istället.

Så nu sitter jag o kollar på Glamourama, putsar lite på mitt cv o funderar på vad som kommer härnäst. Ett varmt bad tror jag, tända ljus till det, lite musik o en kopp te, jarååå! :)

O om locket för örat kunde försvinna vore det helt fantastiskt!


RSS 2.0