alltså nej

Hur lång tid har det gått sen jag börja den här kursen? 1,5 vecka typ? Redan frustrerad. Helt klart tagit ett beslut. BARA tänka på mig själv från o me nu! (alltså när det kommer till skolan, annars tänker jag ju självklart på andra också ;D)

prioritera

Prioriterade faktiskt mig själv idag. Hade en gästföreläsning i skolan som tydligen skulle vara intressant. Valde dock att prioritera bort den. Blev lite morgonträning med Bea, nu en paus i pluggandet, ska fortsätta strax o ikväll blir det nog en promenix med Fessy.

jupp

När något verkligen sätter sig i huvet. Jag måste göra det här.

Johanna 2.0

Måndagar. Alltid så veckan startar. Dags att fortsätta kriga, i slutändan är det värt det.

7e september

Alltså hej och välkommen lugn o ro! Haft en superduperhelg! Grabbkväll i fredag, jag, Izze, EMil o Krause, med diverse gästuppträdande haha. Vi fyra började på Nybrogatan o körde "typ" en barrunda vidare till Story hotell och försökte avsluta på Berns, men det misslyckades. Härlig kväll iaf.
 
Igår var det grand finale på insparken. Finsittning i skolan och alla var verkligen superfina. Vi var som alltid minsta gruppen, vann inga priser (trots att alla berömde oss för hur jävla bra vi va) men hade så otroligt kul. Helt klart lyckad kväll, vaknade upp med träningsvärk i vaderna för att jag dansat så mycket haha.
 
 

utmattad 2.0

Alltså herremingud, tror aldrig minkropp varit såhär trött. Typ nånsin. Haft den mest intensiva veckan på länge. VArit fadder på Söfres inspark (är det fortfarande men den här veckan blir lugnare) så det har varit full rulle. Min lilla faddergrupp är så mysig :D enda dagarna jag va ledig från insparken spenderades med en mysfödelsedagsfrulle på Scandic för att fira Amanda, samt en shoppingrunda på stan i torsdags. På fredagen blev det en myslunch med bästa Fessy, EMil o Krause! Minireunion hehe! Fredagkväll samt lördag o söndag har spenderats med jobb. Alltså träningspasset imorse var välbehövt o saknat!! Sömnen innan dess, woooow den var magisk!

RSS 2.0