kommunikationen är på topp

Izze: Vad händer?
Jag: Sitter och pluggar, skitstressad, har bara två dagra på mig till tentan
Izze: Nej varför pluggar du, va inte tråkig, häng med på grillfest ikväll hos min kompis, strunta i plugget.
Jag: Nej men jag tror verkligen inte jag hinner det, som sagt bara två dagar, men kan höra av mig vid middagstid om jag känner att jag hinner.
Izze: Jaa men bra! Kom igen kör bara!
Jag: Du hörde att jag sa två dagar va?
Izze: Jag ringer dig om en halvtimme, då ska du vara ombytt och klar, pusspuss!
 
Väntaaaaa? Whaaaaaat??

dem som vet, de vet

Jaa men asså så att eeeh, det e ju valborg idag...Det var ju kul för den 30 april.... Jävla tenta, ligger helt fel. Inte blev det bättre av att solen börja skina också. Sitter inomhus o pluggar, ganska skönt att slippa valborgshypen, alltid överskattat, dock blivit medbjuden på tre olika håll så planer hade jag ju inte stått utan iaf. Men kvalitetstekniken kallar på mig.......
 
Whats up förresten med att folk som inte känner mig bra tror att jag inte äter?! Får bara fler och fler kommentarer om det. Jag äter förfaan tre gånger så mycket som dem, tre gånger mer om dan. Kan de bara sköta sina egna liv?! Kanske råkar vara smal för att jag faktiskt tränar och tar hand om min kropp? They can kiss my abs! XD Shiiiiiet!
 
Jag o Bea var förresten och gymmade idag, körde ben men testade några chins/pullups mot slutet också. Börjar bli lite avis på Bea. Människan vakna en dag och kunde göra tre pullups på en gång. Jag klarar inte ens en hel ordentligt.... Hade dessutom publik i form av en gammal man med PT, gamla gubben så söt, han ville också köra chins/pullups efter att ha sett oss, PTn fick stress, gick nog lite för fort där hahah

cause we´re family

Den där när någon är ny på besök i klicken och manmåste berätta gamla knasiga fyllehistorier över en 3 liters margarita. Krossade toaletter och fall i vipen. Dags att skapa nya minnen tycker jag. :)

why does it feel so good, so good to be bad

Wooooooooooooow! Denna helg har varit kaos. Jag o Vera hämtade Paulina i torsdagskväll. På fredag köttade jag träning, lunch med Paulina, jobb och sen en middag + barhäng med allihopa eftersom Paulina va hemma. Sen blev det workie, lördag och söndag med sushimiddag hemma hos Anna därimellan. Trots tio timmars sömn vaknade jag på söndan hemma och visste inte ens vart jag var. Kul liv. Måndag vare bara upp och kötta plugg och jobb också. Skelade till slut på jobbet så trött var jag. Eller som Marcus tyckte att det hette "pitögd". Men han kommer från Skåne, man ska inte lita på honom hahaha.
 
O nu ere dags att andas tentaplugg tills på fredag. Livet är en fest

sing-a-long

Borde sjunga vartenda ord i böcker och uppgifter när jag pluggar till en tenta. Undrar om jag skulle lära mig allt då? För jag kan ju praktiskt tagit sjunga med i varenda låt sen 93.... Hahaha, snacka om att använda sina hjärnceller på fel saker

koncentrationssvårigheter

Är något jag alltid haft, men jag tror jag börjar lösa problemet hära. Sitter och letar lägenheter, skriver ansökningar och pluggar till tenta samtidigt. Hur jag håller mig fokuserad, koncentrerad.... eller va?
 
Träffade Matildorna, Linnea och Mattias i skolan idag, Feeet glad blev jag :D

Good people around me

Jag har så mycket bra människor runt omkring mig. Familj och vänner. Tacksam för det. Varje dag.

Making progress

Det är kul att känna att man gör framsteg. Idag på gymmet körde jag och Bea ett benpass. Efter uppvärming och ett helt sjukt bra benpass bestämde vi oss för att testa lite pullups och chins också, har ju ett mål att sätta tills nyår. Lyckades med en halv pullup utan gummiband eller nånting. Det går framåååååååt!

...

 

Tur

Den där lilla fegisen i mig sprang tack o lov o gömde sig nånstans. Så jag gick på le parteeey ändå. Glad för det, för jag hade skitkul. Träffa massa blandade människor och även folk jag känner sen tidigare, feeest. :) Jag som skulle hem tidigt landade inte i min säng förrän 4.
 
Idag har solning och träning stått på schemat. Låg i solen och njöt i två timmar, sen blev det träning med Bea. Blev dock inget riktigt pass, då jag var helt slut efter för lite sömn i helgen.
 
Älskar förresten hur mycket lättare allt blir när solen kikar fram. Man blir så mycket gladare :D

Tillfälligheter

Alltså gaaah det bor en riktig fegis i mig.
 
Saknar gymmet, men det är så himla mycket att göra, så jag hinner inte dit, määäääh. Varit i Malmö och Köpenhamn senaste dagarna. Så fint o mysig, fast Köpenhamn va sjukt kallt. Sprang in i Paulinas syrra av en slump där borta också. Fattar inte hur jag ständigt tajmar folk. Världen är liten! XD
 
Firade Emilia igårkväll, typ direkt efter att jag kommit hem från Malmö. Vi hamnade på Amba med alla tursiter och jag ställer mig frågorna: Hur många australiensare åker hit på semester(hur många som helst)? O vilka reseguider rekommenderar amba?
 
Parteeey tonajt! Men jag vet inte om jag vågar gå, feeet jobbigt hahaha 

Me, myself and I

Jaa jag tänkte väl det.
 
 
 

Onsdag

Alltså vad har jag gjort? Vem har jag varit elak emot, eller kan jag bara få säga med handen på hjärtat att jag faktiskt är tjejen med oturen. Att jag ramlat in på vipen en gång i tiden är ingen slump hahaha
 
Var på gymmet igår (standard) sitter och återhämtar mig från ett set till det andra, då nån börjar ropa åt mig att Johanna ta i hårdare, kör på. Lilla gubben jag hade kunnat ta i hårdare och kasta nånting i ditt huvud. Hur faan vågar folk ens öppna käften. Nej men med Johanna och oturen så träffar man på såna där efterblivna människor som trots att man skällt ut dem efter noter och helt sagt upp kontakten, så är det tydligen okej att prata med mig som att inget hade hänt. Bitch please!
 

måndagsexemplar

Som en liten flicka, fnittrig så halva gymmet märker det. Rodnar om kinderna och tindrar med ögonen. Så jävla pinsam brud. Så jävla måndagsexemplar. Så jävla jag.

business class

Imorron åker Fessy till änglarnas stad. Los Angeles. Hon ska vara där i 2 månader. Jag vill också följa me!! Hon kommer ha det så jävla kul och så jävla soligt och varmt!
 
 
 

sturecompagniet

Nej nu börjar det gå överstyr det här. Jag unnade mig två glas vin igår för att jag varit så duktig och träna. Ungefär som att det var mitt lördagsgodis. Alltså nej Johanna, sluta!  Men ena vinet var iaf skitgott, och servicen för det andra var iaf skitbra även fast glas nummer 2 smaka skit :(
 
Jag o Fessy drog till Sturecompagniet i vanlig ordning och dansa loss. Älskar den klubben förutom när det e sliskkväll, vilket det tack o lov inte var igår. Det är ju typ enda klubben man kan gå till. Mycket folk, blandat folk, blandad musik och eeeh aaklubben har allt nice. Förutom att när du e nykter så dör vissa av vakterna för att bråka med dig, men vägrar slänga ut den där grabben/bruden som kryper ut från dansgolvet för att stå upp var alldeles för snurrigt. Stockholms nattliv.

absolut ingenting

Idag vill jag göra absolut ingenting. Gå o träna o sen bara sitta i solen hela dagen o bara chilla. Imorron vill jag gå ut och flippa på dansgolvet. Dansa till morgontimmarna utan en droppe alkohol. Låter inte det som en skön helg? Låt det bli en sån också.

torsdag

Käkade frukost vid klockan kvart över 6 imorse. Har varit i skolan och tränat efter det. Nu e klockan nästan 2 och jag har fortfarande bara käkat två mellanmål och ingen lunch. Vet inte om det e så bra haha, men har såna cravings på en sallad, så väntra tills den kommer XD
 
 

frustration

Sen igår eftermiddag har jag varit ganska såååå irriterad på en människa som jag inte ens känner men som ändå påverkar en stor del av min "vardag". Trots pepptalk från pappa och Bea så var jag fortfarande irriterad. Så idag klev jag o Bea in på gymmet som vanligt, köttade som faan och sen var jag gladare igen. Tills vi kommer till vår sista övning. Då kommer de två biffkillar o beter sig allmänt illa för att de vill ta över stället vi står o tränar, o då var vi verkligen inne på sista repsen också. Så då blev jag irriterad igen. Shiiiiet!!!!
 

Gymmet och jag, jag och gymmet

Med tanke på att dejtingbanan går sisådär, eller aa inte alls hahahaha, har jag inte en kärlek som hittills i alla fall inte svikit mig. Gymmet. Vi har hängt en hel del sen jag kom hem från LA, men det är först nu i mars, innan redovisningen som jag verkligen fastnat fastnat. Jag har typ flyttat in. Mår riktigt bra, blivit starkare och fortsätter jag i samma stil kommer magrutorna poppa fram till sommaren ;)
 
Känns saker dåliga finns det alltid nåt att dämpa ångesten med. Gymmet!
 
Påskhelgen höll precis på att bli kaos, plötsligt hände allt på en och samma gång, men sen kom lösningen!! pjuuuh, hoppas allt löser sig nu bara!

RSS 2.0