Tentalunch

Alltså det är inte som att jag inte gjort det själv förut, fotat min mat, men idag när jag, Fessy o Emil sitter o firar att vi gjort våra tentor med en lunch på Nybrogatan så sitter en kille vid bordet bredvid och fotar sin mat med VARENDA JÄVLA SOCIALA MEDIE SOM FINNS. Alltså på riktigt, ingen vill veta 20 ggr vad du åt till lunch. INGEN!!

Paniken när man kan allt inför tentan

Eller aa okej jag egentligen bara siffer delen, drömt mardrömmar två nätter i rad om att jag inte ska klara den och har knappt fokuserat på textdelen vilket jag borde.... Mardrömmar liksom....

Vill ju bara ha liiiiite vääärme

Varför är det ingen som tycker att typ Dubai eller Kap Verde eller nånting passar över jullovet, jag vill ha värme o jag vill ha den nuuuuuuuuu

Frustrationen

På riktigt frustrationen när jag tänker på det senaste året. Vad har jag klarat?? Vad till skillnad från förra året har jag lyckats med?? Slow progress....what about no progress???!!
 
Absolut har det skett en hel massa förändringar i mitt liv de senaste året. Men. Men, mina drömmar är fortfarande bara drömmar. Time to change the gameplan.

måndag

Idag är en riktig måndagsångest dag. Typ somna på föreläsningen och kvällsgymmandet gick åt helskotta. Men jag har haft en superhelg så det måste väl kompenseras lite. Paulina har varit hemma från London. Alla samlade. Bästa!

check

Godkänd på första tentan, CHECK!
 
CSN I´m coming for you! ;)

true that

När man faktiskt har alla förutsättningar för att lyckas, gäller bara att ta till vara på dem, vid rätt tillfälle och på rätt sätt.
 

sanningen

Ingen är som jag.

always the weekends

Jag mådde förresten så jävla bra helgen som va. Vi firade Fessy o alla var samlade. En så lugn kväll, men glädjen o energin den gav, super!!
 

känslokall

Ibland undrar jag om det kanske är bättre att känna vissa känslor än att inte känna någonting alls. Skrämde mig själv över hur likgiltig jag kan vara över vissa saker. Saker som jag bara stänger in i en låda. Iförsig bra, men lskigt ändå.
 
 

RSS 2.0