jupp

Kört riktigt jävla hardcoreplugg nu för att kunna få ta det lite lugnt imorron. Druckit te och stått på händer. Min söndag

mööööh

Festen fortsätter, I can do this!!!!

söndag

Waaaoooow, jag får ont i huvet bara av att tänka att jag måste plugga, men bara bita i det sura äpplet, har ju 4 dagars ledigt efteråt och LIGHTS :D

Slut i rutan

Tror aldrig jag varit såhär slut efter en skoldag. KOmmer knappt ihåg vad jag heter alltså. Tänkte ta med mig matlåda imorron då det blir en nästan lika lång dag då, kan ju bara säga att NEJ jag har ångrat mig, tänker ej ställa mig o steka kesoplättar ikväll. Får köpa nåt. Knappt sovit de senaste två nätterna av nån anledning jag inte riktigt kan svara på, trodde jag skulle sova gott igårkväll då jag var ute med Izze, Krause, Jesper och Henry o drack ett glas vin.
 
Annars har jag chillat likt en chillare hela helgen, först i torsdags med Vera, Awet och Paulina, sen va jag iförsig ute med IKEA girlsen och tillhörande sminkkurs på fredan, men lugna ner det lite hemma hos Hassan me Fessy o co på lördan. Söndan mös vi jag, Paulina, Fessy, Awet o Vera. Sen blev det måndag, Paulina åkte hem till London igen och vi styrde igång plugglivet igen. Festen bara fortsätter!
 
Är det förresten inte meningen att jag ska bli snyggare o snyggare, inte han? Världen bråkar med mig!!

Best way to not get your heart broken is to pretend you don´t have on

Juni/Juli 2013
"Men gud jag klarar verkligen inte såna här saker.  My nerves cant handle this!! När saker går för bra blir jag typ livrädd. Dags att sluta med det. Inte ett bra sätt att leva på. Dessutom kommer jag väl bli störd i huvet av det till slut :P"
 
"Kan inte sluta le. Hoppas inte jag behöver sluta göra det heller"
 
"Fnissar som en liten flicka. Haft en underbar semester och imorron åker vi hem. Fick ett underbart sms idag också. Kan inte sluta le. This is life."
 
"Om det bara kunde bli lördag också skulle vara helt fantastiskt. Längtar så mycket att det nästan e pinsamt haha."
 
Haft en underbar helg. Kan jag skriva så utan att låta för cheesy? A har varit här och hälsat på från Karlstad.
 
Lås in skiten(va ju fint så länge det vara haha) i en låda och kasta den. Gone, finito, done. En dag senare back on track again. Jag har ett hjärta, men det e skottsäkert, bulletproof. du tar dig inte in."ingen kan få mitt hjärta"
 
 
 

Masmo, va faaan e det?!

Alltså denna dag! Jag skulle inte klivit upp imorse. Skulle till skolan, åkte i nästan två timmar för att sen åka tillbaka då lektionen va inställd, hann inte ens till skolan utan hamna i jävla masmo! Fick sällis från masmo av Linnea, Mattias och Marcus iaf, vi åkte till espresso house o satt där i två timmar o deppa över dagen typ haha.
 
Verkligen givande dag, men får väl peppa lite, efter imorron e jag ledig från jobbet i tre veckor så jag kan köra full fokus på plugget ;) (fast där kan det väl komma andra hinder i vägen ändå haha)

hype

Haft en ide som idag har övergått till en övermästligt ide. Slutat brinna nu också. Kan ha ett samband, det ena gjorde mig peppad, fick mig att glömma det andra ;)
 
Varit på otroligt bra humör hela dagen, överflödet på snygga killar i skolan idag har ju ej gjort det sämre :D Damn, Kista på söndagar kan känna sig utkonkurrerat! (wow hur sliskig tjej????)

I´ll never be that girl again

Brinner fortfarande. Men e lite lycklig ändå, har sockervaddsrosa naglar. Nageltjejen jag fixade dem hos var ju förövrigt underbar haha, går lätt dit igen :D

Det brinner

Kan vara typ den sämsta måndagen på länge. Jag ska fixa naglarna om ett litet tag så kanske mår bättre efter det. Hoppas det lugnar ner mig för just nu brinner kroppen. BRINNER!
 
Har haft en superlångmysighelg annars. I fredags så fixade jag bryna, shoppade med Fessy, tog en fika med Jenna och hade myskväll med Vera innan jag o Fessy drog på Halloweenfest hos Sharres kompis. Händelserik dag o kväll haha. I lördags så segade jag hela dagen för att sen dra ut med Bea och Elin. Vi hamnade på Stures där alla var uppklädda till tänderna!! Helt galet vad folk hade gått all in med halloweenutstyrelsen endast för att klubba. Vid hemresan träffade vi ju självklart på Awet, fattar fortfarande inte hur vi alltid lyckas XD
 
Så igår va man ju inte riktigt en krigare, men jag gick upp, plugga, träna med Bea och hennes kompis och chilla med Fessy.
 
Kunglig helg! Kanske därför jag brinner denna måndag....Ups måste ha sina downs.

RSS 2.0