Dear John

Såg precis en av de finaste filmerna jag sett på länge. Dear John. Helt sjukt fin film, mina vänner brukar klaga på att jag e icecold när alla andra sitter o bölar till filmer, även om jag tycker filmerna e lika sorgliga eller fina som dem så får jag liksom inte fram tårar för det. :P Men den här filmen, då va inte ett öga torrt.

Idag har det varit work hela dagen. Efter att ha jobbat så drog jag till Vby o gick o kollade lite i affärer. Letade efter nya partyklänningar, men det enda jag fick me mig hem var ett grått linne, wohoo! Träffade på Awet också, så jag vandra runt lite en stund me honom innan jag hoppade på bussen hem :)

Känner att jag har lite flyt, för igår efter att jag o mami varit o tränat så promenerade vi två o Jonas o hans kompis cykla, bort till Coop. Precis när vi ska gå till kassorna så springer vi på Vera o Paulina. Så istället för fotbollskväll i min ensamhet, så blev det en spontan fotbollskväll hos Vera! O i måndags så fick jag sällis på tuben av Karro till jobbet också, När jag klivit av tuben träffade jag på mat-Dawit också! Det var ett tag sen sist! :P

London much?


Miiiidsommar

Har spenderat nästan hela min söndag i stan med Paulina o jag vet inte vi måste missat att det nuförtiden även är annandag midsommar i kalendern. Typ hälften av alla affärer var stängda? Sen när händer det på söndagen på midsommar? aja vi gick runt i de butiker som var öppna o Paulina fick me sig en massa bra grejer hem :) Jag däremot som no cashflow har förrän på onsdag, gick o skrev upp allt jag ville köpa på min mobil. Haha nån gång snart nån gång snart!

Både fredagen och lördagen har spenderas hos farfar med midsommarfirande. Tvådagars konstant matkoma hahaha (men vem kan motstå jordgubbstårta?) Sen har det varit det vanliga firandet med dans för de flesta kring midsommarstången, lotterier, tipsrunda o godispåse hähä. Midsommardagen bjöd på åkgräsklipparrace like always, denna gång va båda mina kusiner Gustav o Mårten med, Gustav med min farbror och Mårten med Gs Anna. De var Flinta och raggare(osäker på om de var just det), missar man ett åkgräsklipparrace, ja då missar mycket. Lika awesome som alltid förutom att det mitt i kom värsta regnskuren. Årets vinnare blev Gustav o min farbror :D

O i torsdags efter att ha jobbat hela veckan så blev det chillerill med Vera, Emil, Awet, Isse och Lager hos mig. Käkade honungsmelon o ballerina kladdkaka. Awet åt inte honungsmelon för han gillar inte honung(?).... Sen efter att ha suttit hos mig ett bra tag så promenerade vi bort till Starbo (aka Star Bar nuförtiden) o chillade där, åkte lite linbana o sådär :)

Snipp snapp snut så var sagan slut...


midsommar imorron

Imorgon är det midsommar.  De flesta kör nog på fest på någons landsställe med snapsvisor och snaps, eller chillar bara hemma hos någon kompis med jordgubbstårta och ett glas vin. Själv åker jag till farfar och firar med min familj. Det är konstigt för under hela min högstadie och gymnasie tid så har jag inte alltid varit på att följa med på alla högtidsfiranden med familjen, men midsommar, då bangar jag aldrig. För jag får fira midsommaren på bästa sätt varje år. I en liten by ute på landsbygden, tillsammans med min familj, min farfar, min faster o mina kusiner o resten av byinvånarna. Jag får sitta där i gummistövlar och sommarklänning under ett paraply eftersom det nästan alltid regnar på midsommarafton däruppe. Äta egengjord jordgubbstårta, köpa lotter och sjunga ”my bonnie is over the ocean” tillsammans med flippade dansrörelser. Gå på tipsrundan som tar tusen år att genomföra eftersom halva byn ska ställa sig o prata längs rundan.

Allra bäst var midsommar när farmor var med. Hon var liksom kärnan i hela midsommarfirandet. När hon sprang runt där med sin omoderna analoga kamera och fotade, när hon köpte femtitusen lotter, när hon alltid med ett leende på läpparna skojade med alla andra och sen bjöd på den godaste jordgubbstårtan som hon gjort själv. Allt det och så mycket mer. Jag tänker på min farmor, ja min morfar också, varje dag. Men just såhär kring midsommar så tänker jag på farmor extra mycket. Önskar att hon fortfarande var med oss och åt av den där jordgubbstårtan och delade med sig av sitt härliga leende.


Icecream, youscream

OMG e det såhär det ska kännas att jobba 8 timmarspass varje vecka. Nu fattar jag varför ingen vuxen med jobb förstår sig på sin son/dotter som går på gymnasiet. Att jobba med att ta hand om ungarna gör en ju fett trött! Helt galet. Sen e det absolut inte samma psysiska trötthet och fysiska trötthet som man får av att gå i gymnasiet (tro mig den e sjukt mycket värre, den knäcker en!) . Men tack nu förstår jag de som arbetar också, awesome...

Efter jobbet idag blev det en glass i Vby med Paulina o Vera. Ska till Vera o fixa med brudsen ikväll. Fiska? Que?

sleepy

Länge sen jag var så här trött. Klockan är inte ens halv tio o nu ska jag bara ta en dusch sen ska jag lägga mig! ZZzzzz Tar på krafterna att klättra runt i buskar, bygga sandslott o diska. Höll på att somna i frisörstolen hos frisören sen. Så god natt!

bildregn

Varannan vat...cola





Kusinen på 360. Surfsimulatorn

Isse på 360. Surfsimulatorn

blixten bråkade med mig, men söt Vera!

kom som ett brev på posten

Kanske inte blir så att alla åka ifrån mig ändå, jag kanske taggar nån annanstans jag med! Fick en uppenbarelse om vad jag ska göra med mitt liv i torsdags på jobbet haha. Har alltid velat lära mig surfa, men aldrig riktigt vågat ta steget o göra slag i saken, ta en resa till Portugal, USA eller nån annanstans för surfa på vågorna. I torsdags jobbade jag med en tjej som brukar vara vikarie på jobbet o hon berättade att hon precis kommit hem från USA. Den tjejen surfar! Hon tävlar till o me! Hon tipsade mig om massa olika ställen att åka till och berättade att det faktiskt inte var så farligt dyrt för någon i min ålder att göra en resa för att lära mig att surfa, finns massor av ställen som inriktar sig på just människor i min ålder (o deras ekonomi haha)

Så nu sitter jag o söker för fulla muggar. Förhoppningsvis blir det en resa snart! :D (cashflow löser sig på något vis)

Jag har slutat dricka mellanmjölk för jag bor redan i landet Lagom

Hard work work. Varit full rulle sen i torsdags morse. Började med att jag först jobbade. Sen åkte jag o min mor in till stan, hon klippte håret o vi kollade lite i affärer. Sen gled vi hemåt. Var inte hemma speciellt länge innan jag blev upphämtad av Paulina. Vi åkte o sa hejdå till Fessy eftersom hon igår åkte till Eritrea! När vi kramat hejdå tusen gånger så hoppade vi in i bilen, åkte o hyrde film o åkte hem till Paulina o kolla på den.

Fredagen började med att jag o lillebror tog pendeln in till den stora staden för att möta kusin på Centralen. När Rasmus kom så fortsatte vi vidare till alla affärer o kollade runt. Var typ överallt i innerstan förutom NK :P Sen gled vi hemåt med tuben o kollade på fotboll o surra. Framåt kvällningen började jag o Rasmus fixa oss i ordning för utgång o sen fick vi två o Lager skjuts upp till Vby. Där mötte vi Paulina o Vera o kollade på Lazee, Norlie o KKV när de uppträdde :) Sen hoppade alla minus Paulina men plus Emil o Isse o deras kompis på tuben o åkte till theodoras. Chillade där, kollade på fotboll igen, surra o sen taggade vi vidare till Göta Källare. Var fett kul på Göta Källare! De hade beach-tema, många som tog det på blodigt allvar! Fett synd haha. Aja vi fick gulliga hawaii-kransar när vi kom så vi var beachiga vi me hähä. Blev en massa dans o surr, helt klart en asbra kväll. Sjukt kul att min kusin kom hit, det måste han fan göra oftare! ;D

Kom hem seeent, somna som en stock o ville verkligen inte gå upp imorse, va så sjukt trött. Men upp gick jag ändå o vi åkte in till stan igen fast denna gång hela familjen o Rasmus. Knas med folk! Kronprinsessbröllopet jarå! Kom knappt fram på vissa ställen, fanns stunder jag var orolig över att vi skulle tappa bort lillebror o Rasmus haha. Var en mysig dag, kollade på NK o andra affärer, käka på restaurang o efter mycket om o men åt vi glass i Kungsan (hej proppat med folk hej!) sen följde vi me Rasmus till centralen o vinkade av honom.

Kvällen har sen gått åt till att hänga med mina två snyggingar Paulina o Veronika. Degat framför Veras tv praktiskt taget hela kvällen, följt kronprinsessbröllopet på tv, very intressant.

TGIF på en onsdag

Första dagen då jag inte behövt åka in till skolan för att fixa grejer, woopa! Under gårdagen(tisdag) hann jag även ta en fika med Paula i Vby, ta en promenad, se på när Lager fick håret slingat av Fessy o dricka te hemma hos Fessy. Galen dag! Hähä sköja, mysdag! :)

O idag har jag fixat en massa o bara känt hur timmarna runnit iväg! Nu på kvällen har jag varit på TGIF vid StureP för en avskedsmiddag typ med Fessy eftersom hon åker till Eritrea i  mer än en månad! Riktigt mys, va Emil o brudarna hahaha. Efter en mysig middag så sa vi först hejdå till Angelica, Bergis o Madde (nåra andra klassisar va där innan också) o sen vid tuben så sa vi hejdå till Paulina, Emil o Vera också. Jag o Fessy tog en kort promenad till Kungsan för att kolla om det var värt att gå in i de stora partytältet de satt upp. Va inte värt det kan jag bara säga :P Påvägen dit ringde vi Angelica som gått tidigare dit för att vi ville kolla om det var drag. Då säger hon att hon står o väntar på tuben o jag ba ska du hem? Då säger hon att fortfarande ska till Kungsan. Hon hade fått stå i nästan en kvart sammanlagt o väntat på tuben, samtidigt som jag o Fessy tagit en prommis på fem minuter. Haha stackarn!

O imorron blir det jobb o på fredag kommer kusin hit. Wiiihooo =)


everybody just leave

Jag råpanikar snart. Känns som om typ alla ska åka ifrån mig i höst. Jag vet att alla inte ska göra det, men det känns så ändå. Känner mig jätteefter då jag själv planerar att tidigast tagga nån annastans för lite äventyr i början av 2011. 2010 blir som det ser ut just nu ett år i hooden. Bara dra in cash liksom. Ååååh åk inte ifrån mig!!!!!


Honey honey

Hähä, vad har jag att säga, jag har skills på att no sleepa. I fredags blev ultimate chilldag då jag hade ont i varenda muskel efter att ha tagit studenten :P Paulina kom på kvällen o vi chillade med film, jordgubbar o melon. Mumma! Kom i säng hyfsat tidigt ändå, men sista gången jag kolla på klockan var den 4 typ. Kuligt.

Sen vare lördag(igår) o jag o mamsen köpte present till Isse i Vby eftersom jag skulle på hans mottagning på kvällen. Jag som fortfarande var skitsliten (har fortfarande blåa knän...) tänkte att jag kommer bara på middagen, de andra skulle ut sen efteråt, men jag tänkte inte följa me. Ehe, ändrade planer. Efter en trevlig o god middag o massa surr så ringde jag min gulliga pappa som sagt att han kunde hämta mig när jag skulle åka hem o sa att tyvärr det blir nog inte så tidigt ändå. Följde me ut... Vi var två tjejer under middagen, självklart sviker den andra bruden, så det var bara jag o boysen som drog ut...Man börjar ju bli van. Sajk! Hähä :P Men runt ett behövde jag inte känna mig så jävla lonely girl längre, inte för att jag gjort det tidigare heller då jag haft bästa Isse o bästa Emil och alla de andra boysen som sällis, men iaf då så dök Isse upp med 4 blondiner. Visade sig vara Paulina med crew ;P som också styrt utgång. Så vi dansa tills stängning o drog sen till Donken Rådmansgatan. Flippmode på den! Kastade hamburgare o vatten, sång,etc, etc.

Landade i min säng halv 5 med Paulina sovandes i extrasängen. Skulle sova tidigt vare jaa. Hähä

18-åringen!

Jag glömde ju nämna det viktigaste med hela gårdagen i förra inlägget. Min älskling Johanna fyllde 18! Världens bästa Lager! Var lite svårt att hinna fira henne igår.

Lager och Malin på Lagers födelsedagspicknick

För nu har jag tagit studenten!!!!

Igår var bästa dagen i mitt liv! Jag tog studenten!!!! Börja med champagnefrukost med hela klassen på Yayyas takterass. Så myyyys. Skrev i allas mössor, drack champagne o åt jordgubbar. Sen fick vi typ springa ner till skolan o äta. Tiden bara rann iväg o det enda man hade i bakhuvudet var att alla som tagit studenten säger åt en att ta vara på tiden på studentdagen. Den springer ju typ iväg! :P Kom till skolan, käkade med klassen, fick betygen av vår mentor o han höll också tal, inte många ögon var torra då! Sen kubba vi ner för att fotas, eller var det kanske efter fotandet som han höll tal, don´t remeber, hände så mycket.

Sen kriga vi ner till Teatern, där vi sjöng, skrek o lyssnade. I slutet dansade alla lärare, haha garva sönder! Sen var det dags att ta sig ner till 1an för den stora smällen! UTSPRINGET! SÅ övertaggad så att det fanns inte! SM3A hade självklart en skylt med sig, man måste ju visa vilka som e Riddarfjärdens stolthet liksom! Sprang upp för backen jättelycklig! Fick gå nästan längst bak i folkmassan för att hitta min family. :P Fick en massa fina gosedjur o blommor, min skylt va ju lät finast haha :P

Efter allt fotandes vare dags att kubba o byta om, sen upp på flaket. Jag gick i skola på Söder. Kan någon förklara varför vi inte ens åkte ett varv kring Sergelfontänen då?! O varför vi spenderar halva åkturen kring Fridhemsplan? Inte okej. Men flaket var kul iaf.

Sen åkte jag, Fessy, Lager o Moa öliga hemåt. Fick skjuts från Stora Mossen av padre. :) Kom hem duscha o sen gick jag ner o åt o mingla me alla mina gäster. Fick en massa presenter o det var så kul att alla var där! :)

Sen blev det slutskiva. Blev bara jag o Fessy som tagga dit, mötte typ hela klassen och dansade, surra o hade kul tills kanske ett tag efter 2 då vi kubbade till nattbussen. Hade helt ärligt kunnat köra ett par timmar till! Kul förresten att jag när vi skulle säga hejdå till alla o ba ha det såååå jääättebra, vi ses nån gång så var svaret jag fick tillbaka, men Johanna vi ses på söndag. Jaha då ses vi tydligen på söndag då! Tredagars reunion wohooo!

O idag har jag så jävla ont i kroppen att det är helt sjukt, kan knappt röra på mig, roligast e att jag inte e ensam om det :P









Fyfaan vad jag e bra!

FÖR IMORRON TAR JAG STUUUUUUDENTEEEEN!!! FYFAAAAAAAAAAN VA JAG E BRAAAAA!!!!!!!!!!!!

Rollercoaster

Alltså det är farligt att vara i närheten av mig. Jag är som en fucking berg-o-dalbana. Släpper nog till torsdag. Kan förresten inte fatta att jag ska ta studenten då. Det är två dar kvar. Två dar! Det är sinnesjukt!

Fatta att mina tre år i gymnasiet är över om två dar. Tre år som varit så stressiga, så UNDERBARA o så hemska, båda i och utanför skolan. GAAAAH det händer verkligen. Jag tar studenten.

Har kirrat lösnaglar på H&M (fashion jarå!) SKOR PÅ ÅHLENS AV ALLA STÄLLEN HALLELUJA! o sen handlat mat med familjen också. Letat sletna kläder att ha på flaket, sett till att allt jag ska ha på mig på studenten är tvättat. Imorron ska ännu mer fixas.

Har hunnit med en dag med klassen också, eller jaa två timmar... I Tanto. Kubb o sola, mys.

Vi e najs, fågelbajs!

Alltså shit huvet upp fötterna ner. Jag har sett dubbelt hela dan typ. Kommer köra på tills jag stupar den här veckan, förhoppningsvis stupar jag inte förrän efter den 16e, jag bettar dock på att jag e utslagen tills nu på onsdagkväll. Har såååå jävla mycket att göra känns det som, knaaaas.

Helgen har varit grym. Började med fredag, då jag o Angelica åkte till Fanny på 48-timmarsklassfest. Hade självklart största väskan med mig och självklart använde jag inte ens hälften av innehållet...som alltid. Va en kul kväll! Lite kubb, lite dans, lite surr. Somna tidigt i soffan hähä, trött brud. Vakna av att det låg två pers till i soffan?! Men, men alla fick ju plats så... Satt sen tidigt på morgonen i solen me nåra klassisar o nåra B:are och sola, så skönt. Sen gick resten av dagen ut på att måla lakan, handla på BEA och käka godaste langosen som Amelie o Anna gjorde! Sen blev det kväller igen o massa folk, musik o hela köret. Fick dock skjuts av mamma o pappa som va i den delen av stan faktisk o landade helt slutkörd i min säng.

Igår blev det en överraskningspicknick för Lager. Hon blev så glad! :D Vi åt riktig picknickmat hihi. Var jag, Fessy, Jenna, Malin och Cia som gjorde Lager sällskap på Kristinebergsklipporna under kvällen :)

O idag har jag o Fessy städat våra skåp tillsammans med Lager som följde me :D Sen åkte vi till Vby o käka, satt där i typ 2 timmar o Paulina kom förbi också. :) Sen åkte jag hem. Mami kom hem o hon o jag åkte vid typ halv 6 o hämta Fessy, köpte öl till flaket o åkte till Stinsen för att leta skor inför torsdag. JAG HATAR SKOR MER ÄN ALLT PÅ DENNA JORD. Tror ni att jag kommer i ett enda jävla par skor eller?! Antingen e de för små på längden eller så är de för tajta på bredden. Fuck skor o fuck fötter. Jag går barfota på studenten! (ska dock lämna in mina shoes imorron som kanske hinner lagas)

Nu ska jag städa(sova) pusshhhheeeeej

sleepy eyes

Känns inte som jag sovit ett jävla skit på hela veckan. Tre mottagningar tre dagar i rad, en 48-timmarsfest hos fanny med klassen och här sitter jag nu efter först en överraskningspicknick för Lager o testund sen bara jag o Lager hemma hos mig så ska jag strax sova. Borde lagt mig direkt när jag kommit hem. hähä.

Kommer inte få sova ordentligt förrän efter den 16e typ, men det e bara att tuta o köra! hehe....jag e körd...

ahaha knas

Har letat efter en låt i typ ett år, har bara hört en viss del av den och idag så hittade jag den!


Dj Coone - The return (jumpstyle)


Satt o funderade över vad jumpstyle e för nåt då jag hört massa låtar med sån remix. So I google it! Jumpstyledans dök självklart upp då o det mina vänner, det går inte att beskriva...hur nördigt det ser ut, så här e en video


1 vecka kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I tisdags tog Awet studenten. Igår tog Vera studenten. Idag har Paula tagit studenten. Anna, Awet, Vera, Paula, alla har de varit så sjukt fina!!! :D Om en vecka tar jag studenten, så knasigt kan inte fattare. SJälvklart så går diagnosen från +30 och sol till +12 och regn. Min vanliga tur....

I tisdags vare Awets dag! Jag, Fessy, Paulina o Vera var o kollade på hans utspring och jag o Fessy hade köpt bästa presenten att hänga kring halsen. En basketkorg!  Riktigt genidrag, hähä. Sen drog jag, Paulina o Fessy hem till Fessy o chilla ett tag för att därefter gå till Awets mottagning. Käkade injera där, fett gott! Mysig kväll o jag älskar att eritreaner alltid ställer sig o dansar på sina fester. Skulle va roligt om vi svensson-svennar också gjorde det :D Kanske ska kirra lite eritreansk musik till studenten ;)

O igår så vare Veronikas dag! Veras skola ligger typ på andra sidan jordklotet (okej bortom Nacka, men det e ju typ samma sak) så det var en bit att åka för att komma dit. Hennes skola e fett annorlunda. Den har små stugor som är klassrum, alla stugorna ligger i en typ stor lagerlokal. Riktigt coolt :) När vi varit på hennes utspring, som blev typ värsta festen haha eftersom nån som gick i hennes skola hade hela släkten med sig som spela trummor o flöjt, så åkte jag, Fessy o Awet in till stan o chilla o Vera o Paulina åkte flak! Sen tog vi tre oss hem till Vera o kom fram typ samtidigt som de andra två. Blev massa go mat o dryck där också o vi satt där typ hela kvällen och hade det mysigt. Emil kom också. Har massa fina bilder från både gårdagen, tisdags och idag, men de dyker upp sen. SÅ nu ere bara massa teeeext.

Paulas utpsring var som sagt idag! Var där o gratta o alltihopa o nu ska jag till hennes mottagning om ett tag! Måste bara vila lite, är så sjukt trött. O tröttare lär jag bli, tvådagarsfesten med min klass hos Fanny börjar imorron, kommer bli riktigt jävla party!! E ledig från skolan imorron också. SKÖNT!


För idag tar Awet studenten!

Fyfaan vad han är bra! :D :D

Awet idag, Vera imorron, Paula på torsdag, sen ere bara några dagar emellan sen är det min tur!

RSS 2.0