Vi e najs, fågelbajs!

Alltså shit huvet upp fötterna ner. Jag har sett dubbelt hela dan typ. Kommer köra på tills jag stupar den här veckan, förhoppningsvis stupar jag inte förrän efter den 16e, jag bettar dock på att jag e utslagen tills nu på onsdagkväll. Har såååå jävla mycket att göra känns det som, knaaaas.

Helgen har varit grym. Började med fredag, då jag o Angelica åkte till Fanny på 48-timmarsklassfest. Hade självklart största väskan med mig och självklart använde jag inte ens hälften av innehållet...som alltid. Va en kul kväll! Lite kubb, lite dans, lite surr. Somna tidigt i soffan hähä, trött brud. Vakna av att det låg två pers till i soffan?! Men, men alla fick ju plats så... Satt sen tidigt på morgonen i solen me nåra klassisar o nåra B:are och sola, så skönt. Sen gick resten av dagen ut på att måla lakan, handla på BEA och käka godaste langosen som Amelie o Anna gjorde! Sen blev det kväller igen o massa folk, musik o hela köret. Fick dock skjuts av mamma o pappa som va i den delen av stan faktisk o landade helt slutkörd i min säng.

Igår blev det en överraskningspicknick för Lager. Hon blev så glad! :D Vi åt riktig picknickmat hihi. Var jag, Fessy, Jenna, Malin och Cia som gjorde Lager sällskap på Kristinebergsklipporna under kvällen :)

O idag har jag o Fessy städat våra skåp tillsammans med Lager som följde me :D Sen åkte vi till Vby o käka, satt där i typ 2 timmar o Paulina kom förbi också. :) Sen åkte jag hem. Mami kom hem o hon o jag åkte vid typ halv 6 o hämta Fessy, köpte öl till flaket o åkte till Stinsen för att leta skor inför torsdag. JAG HATAR SKOR MER ÄN ALLT PÅ DENNA JORD. Tror ni att jag kommer i ett enda jävla par skor eller?! Antingen e de för små på längden eller så är de för tajta på bredden. Fuck skor o fuck fötter. Jag går barfota på studenten! (ska dock lämna in mina shoes imorron som kanske hinner lagas)

Nu ska jag städa(sova) pusshhhheeeeej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0