Rest can I do when I die

Oj denna vecka har varit knas me stress. Kan inte fatta att jag hade det så här i ett o ett halvt år. Nu pallar jag typ inte en vecka liksom. I måndags var det jobba o träna, tisdags jobba o Vby me Maria, onsdags jobba o Kista me Fessy, torsdags jobba o stan med Johannorna o i fredags var det jobba, Vby me Fessy o Maria o sen utgång för att fira Anna. Jag o Paulina drog oss dock hem tidigt. Så tidigt att vi hann me en kopp te hemma hos mig o lite surr.

Sen igår åkte jag, Vera o Paulina till Nacka o surra runt i affärerna där. Hitta inte ett jävla skit... Sen på kvällen åkte jag o Fessy till Mp efter att ha varit hos mig o fixat till oss o taggat till. Va drag som faan på Mp igår, helknas. O de hade byggt ut ett nytt dansgolv som körde ganska så najs musik ;) Träffa på massa folk också, Arses, Evelina m.fl. Typ som en vanlig kväll på MP. På Mp har man alltid bra kvällar, sen hur de slutar e en annan grej. Den här slutade med att nån baxade mitt sl-kort. Hoppas människan i fråga blev påkörd av bussen o dog. Trots kortförlusten var jag lite glad på bussen Dels för att Fessy ville slå en kille som bara stod o garva hela tiden åt henne. Sen förutom Fessy o Sassans sällskap på bussen så hamna vi bredvid en eritrean i 25 årsåldern som jag o Fessy glatt intervjua om hur det känns att vara så gammal...haha stackars kille.

Var på FESTEN igår

Haha alltså vem kom på att döpa eventet till festen? Ba tja skaru på festen ikväll. Vem har festen? Cattelin har festen. Vem faaan e Cattelin? Hehe

Kom dit me Fessy o träffade Awet, Zacki m.fl o Isse med sina polare Esti, Krause m.fl. Sen träffa jag på halva västerort också, fick återigen lära mig hur litet Stockholm e, alla känner alla på nåt vis det e helt sjukt! Aja va en rolig kväll me fett mycket dans. O jag var typ lycklig för de hade såna här stora plastmuggar som de har i USA, funderade på att stoppa ner en i väskan men insåg hur knas det skulle se ut :P  Isses sista kväll innan han åker till Australien också. Så idag sticker han alltså. Daamn vad jag kommer sakna honom. Vi har skickat med ett brev till Emil också. Saknar honom!


Lions

Jag vet inte hur jag lyckas men jag skulle inte gå ut alls den här helgen, det slutade igår me att de blev bokat utgång både fredag o lördag :P Så igår va jag o 9 grabbar på Lions vid Odenplan. Chillställe med sjukt blandat folk. En 40 åring som satt o lekte viktig inför oss, kunde se rakt igenom den människans hela livshistorie genom att bara kolla på honom. Hoppas verkligen inte att jag slutar som honom :S Tanter som satt o snacka skit o sen glada taggade tjejer o killar i min ålder. va sjukt trevligt iaf. När stället stängde drog vi till Theodoras o chilla vidare. =) Vid När det stängde där mötte jag o Isse upp Fessy o åkte tillsammans hem. Isse fick slagga här o han skulle upp ganska tidigt så självklart fck jag också gå upp. Sa hejdå till Isse o följde me mormor o mamma till vby. Käka lunch med dem o Vera (som varit duktig tjej o gjort högskoleprovet idag!) o sen åkte vi till mormor o fika. Ikväll ere Isses sista kväll i Sverige på tre månader, så vi ska till FESTEN o köra. Sitter här fett stressad fast jag just nu bara har hår o smink kvar o skiiiitmycket tid. KNAAAS.

Tacka för att vi har SL. HAHA buuuulllshiiiet

Nånstans nån gång fick jag höra att vi stockholmare skulle känna oss nöjda med våra små tunnelbanor. WTF?! Så fort det kommer en enda snöflinga på spåren så fuckar hela tbanetrafiken ur. Woooow det blev visst kallt o snö i år igen, whatta suprise. Fast nu e tydligen anledningen att dte e nån tattare som snor kopparen från spåren o klipper av fel sladdar. Nästa år är det väl isbjörnar som kommer förhindra att tuben tar sig fram?

"Sl om du inte har bråttom någonstans."

Första snön den 22e oktober. HEEEEREEE weee cooomeee 2012!! ;D

dreamer

Jag tror jag behöver söka hjälp. Drömde om inatt. I drömmen hade jag blivit bjuden på en spontanresa av någon till USA. På planet satt jag o försökte räkna dagarna så att jag skulle hinna hem till 3 Club Sayz- eventet på Mp. Alltså...SERIÖS HJÄLP EFTERSÖKES! För nu har det blivit nåt jävla knas i huvet hahaha!

Aaaamaaajjgaaad

Jag är så jävla trött!! Jag vill sova typ...nu.

gla tjej!



 Blev ingen shopping med Maria igår, får bli en annan dag, istället blev det en fika med Paulina o Fessy.
Idag har det varit jobb, jobb, jobb o sen nu på kvällen har jag tagit en prommis med Fessy o Awet.
O nu ska jag hit the bed snart, måste bara sitta här o vara så jävla glad ett tag först, ibland går saker faktiskt som jag vill (nu lovar jag att nåt kommer bli knas för att jag skrev det där)


-








Lånad från weheartit.com


Excuse me I try to be superwoman over here, can everybody please stand back...Thaaaank yoou

Har varit en riktig myshelg, den här helgen. I fredags va hela familjen o mormor bjudna på middag hos Fessys familj. Haha roligaste middagen, faan vad jag garva :D När jag blir stor ska jag bli som min mormor förresten ;D

Igår så va jag först i Vby me Fessy o hjälpte henne leta present, sen på kvällen åt jag middag med Paulina o Vera. Hemmagjord pizza mummsss. O tjejsnack till det, awesome :)

Idag blir det chillerill o en sväng till Vby me Maria

happ

Jag tror precis jag hörde hur mitt hjärta gick i två... Faan jag som försöker vara så jävla kick-ass o ba skita i att vara lessen, finns andra, viktigare saker att spara sina tårar åt. Faan Faan Faan.


Med risk för att låta lite mesig...ev bete mig lite som om jag vore 14 o kvar på pa...

Men jag måste bara säga att utan er vet jag inte hur jag skulle klara mig, ni är bäst!

Johanna ♥ Emil ♥ Veronika ♥ Awet ♥ Paulina ♥ Ismael ♥ Johanna ♥Anna ♥ Karolina


"They call me LAX cause I stay fly"

Varför bli sjuk på en torsdag (varför bli sjuk överhuvudtaget?) Ååååh jag vill vara friskus o dansa. Man blir så deppmode o grinig av att vara sjuk. O så fucking rastlös så fort det känns bara lite bättre i kroppen. Jag klarar inte av det här alltså...

Var e förresten min drömman? Sitter här o väntar med ett hjärta fullt av kärlek redo att ge till någon fin pöjk o inte faan dyker denna snubbe upp. Va ju syyynd. Kan lika gärna äta upp det där chokladhjärtat själv då...


Pengar är absolut inte vägen till lycka...

Men de hade hjälpt mig så otroligt just nu för att förverkliga många av mina framtida planer o drömmar. O att få göra de grejerna hade varit lycka! :P Julklappslista: Trisslotter o pengar :P

lyckorus

Vet inte varför men jag drabbades av ett så fantastiskt lyckorus alldeles nyss. Sitter här o ler i min ensamhet o känner hur skrattet bubblar i magen. Bra musik i öronen har jag också. Life is good, and just getting better.

I lördags var jag på Berns för första gången, va inte riktigt vad jag förväntat mig men det funkade. Paulina hade ju med sig David eftersom han va på besök här över helgen, så i slutet av kvällen hade huvet fuckat ur helt efter att ha snackat engelska med honom o hans vänner o random tyskar. Som på Zante när jag börja snacka engelska med norrmännen trots att jag fatta precis vad de sa bara för att de var britter överallt så de enda man annars snacka va ju engelska.

I söndags blev det Barkarby med mamma o mormor o sen så tog jag, Fessy o Lager en prommis på kvällen. Jag o Fessy drack sen te hemma hos henne o snacka gamla minnen. Haha sjukt vad grejer som hänt.

Idag har jag jobbat o typ insett massa bra positiva grejer för framtiden (kanske därför jag sitter o ler som ett fån) Sen har jag tagit en prommis med Moa. Jag såg ett stjärnfall, det va det andra på en vecka. Tror jag sett totalt tre i hela mitt liv så det e respekt ;P Hoppas min önskan slår in.

O nu borde jag sova.

Ciao!

Ice, ice

Igår var äkta fredagsmys. Efter att jag jobbat så skulle jag möta mami i Vby. På tuben möter jag dock Lager o Sofie av en slump så vi bestämmer oss för en fika. Så jag o mami vandrar runt ett tag o kollar i lite affärer :) sen knatar jag till fiket o möter upp tjejerna :) Cia kommer också o vi tar en fika. Sen går jag o möter Paulina o Vera som har gömt Fessy i bilen o vi åker hem till Vera o ser på när Vera lagar mat :P Sen äter vi fyra o Izze en fett god middag o surrar på. Sen kom Awet också o då blev det chill framför tvn resten av kvällen. Skön eftermiddag/kväll me det bästa sällskapet.

Idag har jag bara legat o slappat heeela dan framför tvn. Tog nyss en dusch o ska fortsätta fixa allt nu inför kvällen =) Blir utgång tonaaajt. Förhoppningsvis på nåt nytt ställe. :)

I get lonely too

Sitter o lyssnar på Drake för ovanlighetens skull. Han e faktiskt riktigt bra (hej hej mainstream, säg nån som inte säger att han e bra) var bara tvungen att skriva det för att lätta tyngden från mitt hjärta. Typ.


Känns förövrigt som om jag börjar komma in i mönstret "hej-det-här-kommer-jag-göra-ända-fram-tills-pensionen" Jobba fem dagar i veckan, hinna med mysfikor på vardagskvällarna i sin höjd. Jag vill inte. Jag vill inte växa upp, andas, jobba, göra det till en synonym med att leva och sen...dö. Jag vill inte. Jag vill hinna med mer än små fikor o träningspass på vardagarna. Jag vill kunna göra precis vad jag vill när jag vill, hur länge jag vill o det ska inte finnas något som skulle kunna stoppa mig från detta.  


damn

Jobba på dagis med huvudvärk en hel dag...aboooow fifaaan vilken värk :(


-

Doin this on my own.

Dj got us fallin' in love

Torsdag blev en kväll med ultimat mysfaktor, tårta o bajssnack (finn ett fel haha) Hoppas Fessy hade en bra födelsedag ;) I fredags så kom Izze hit o åt middag, sen drog vi hem till Fessy o åt lite mer tårta o surra. Sen drog Izze ut på krogen eftersom det varit de tidigare spikade planerna, men jag o Fessy fortsatte chilla hemma hos henne =)

O igår så chillade jag galet hela dan, eller nej jag va i Bromma Blocks med mamsi, mormor o bror. Fett tråkigt köpcentrum, men trevligt sällskap iaf! Sen åkte jag hem o chilla galet, blev fett rastlös... Sen blev det äntligen kväll! Utgång! Fessy banga på sitt eget födelsedagsfirande pågrund av tidsbrist, feta synd :( Men Lager, Sofie o Awet kom hit så vi föra lite o åkte till Jakan. Kom till Jakan o mötte Angelica, klev in på klubben o starta festen. Haha eller nåt. Hade fett kul igår jag iaf, trots att folk va tvungna att dra hem tidigt osv. I slutet körde jag o Angelica galet på dansgolvet hähä :D Nånstans innan träffade vi också Arses m.fl så vi hängde lite me dem o de joina oss ett tag på dansgolvet också. Och om man tänker på hur stor del av kvällen som vi faktiskt hängde me Awet den här kvällen e jag riktigt imponerad över hur länge vi gjorde det. Sen när det började närma sig stängning tog jag, Angelica, Arses o hans polare våra jackor o tagga till bussen. Som vi faktiskt fick stå o vänta på! Helt magiskt! Vanligtvis brukar man komma dit o inse att man missat den. Så vi stod o surra ett tag, Sassan kom också o gjorde sällis. Sen kom bussen. Var va Awet? Borta! Som alltid haha. Fick sällis ända till Spånga dock av en bekant så det var skönt :) Braaaa kväll =)

Jag är förresten alldeles för snäll för mitt eget bästa, alldeles alldeles för snäll. Så snäll att jag nu ska bjuppa mor o bror på middag i Kista, nej jag skoja bara :P Men jag ska bjuppa dom på middag i Kista :)


O va e grejen med killar o bita i min skinnjacka, den smakar inte lakrits okeeeej

RSS 2.0