U fucking SA imorron! (eller egentligen på lördag)

Efter att ha spenderat nästan 12 timmar i stan under 2 dar så ligger nu flygbiljetterna betalade och utskrivna i mitt rum! Imorron kväll åker vi! Mellanlandar i London en natt o på lördageftermiddag befinner vi oss i L.A!!!!! SÅÅÅÅ JÄÄÄÄVLA NICE! bästa e att när vi mellanlandar i london ska vi träffa Paulina om allt går som det ska!

Så nu sista veckan i svenneland har jag myst med min fina familj o mina fina vänner. Imorron blir det en sista lunch med tha crew o sen draaaar vi! Kommer bli awesome! Men jag kommer sakna svenneland, definitely.

Blev plötsligt jävligt taggad på att packa!

Blev plötsligt jävligt taggad på att packa då det visat sig att jag har 23(!!!!!) kg i handbagage! Hur awesome?!

Haft myskväll hos Lagerströms ikväll, me alla Lagerströms och Jenna. Vi lagade tacos o åt med världens minsta tortillabröd o sen såg vi film o drack te. Sista myskvällen på ett braaaa tag gissar jag på! Shiiiiet 5 dagar kvar!!!!! :D

Sometimes God doesn't give you what you think you want, not because you don't deserve it, but because you deserve better.

Såg en svart katt korsa gatan, klev på en A-brunn o slängde nycklarna på bordet.

Igår drog jag ut tillsammans me co. Jag, Fessy, Awet o Zacki börjandet förandet på Nivå. Efteråt blev det först Nype där vi mötte upp Vera o hängde vid djbåset där Stefan djade. Va dock inget folk där typ så vi tjejer drog vidare till Ambassadeur. Första gången på Amba, vi hittade en scen att dansa på, o nåra grabbar som va riktigt kick-ass på att dansa, så när vi slutat dansa på scen, tvinga Fessy upp dem på scen ;D Gick till Donken runt 3 för att möta upp Awet så vi alla kunde ha sällis hem.

Idag har jag sovit waaay to long. Klev upp vid typ halv 2. Braaaa jobbat. Åkte en sväng till Barkarby med Vera då hon skulle leta byxor. Annars har jag bara suttit o letat boende för första veckan i L.A. Inte hittat ett skiiiiit. För att citera Timbuktu: Det löser saaj, det gör det alltid.


Snart behöver jag följa trenden o skaffa twitter

Insåg precis att jag om en vecka befinner mig i L.A. Där ska jag bo i 6 månader. Jag som inte ens varit utanför Europa. Aja, som dem säger: Go hard or go home!

Typ.

Here I go!

Jag har börjat packa, kommer säkert bli 8 resväskor i äkta Snooki style. Saaajk! Men ärligt första väska e nästan full. Knaaaas

Nothing can bring me down now,I'm heading for the top.

whatever

All I want to say is goodbye, but....whatever.


FEEEEEST

JAG HAR MITT PASS! I'M GOING TO OBAMALAND!!!!!

Bajs

Ibland undrar jag om det verkligen e meningen att jag ska komma iväg till USA. För när allt går i medvind så händer plötsligt nåt och allt går i motvind. Ere för att jag ska testas o övervinna hindrena, eller e det för att det e meningen att jag helt enkelt inte ska komma dit?

flyin so high

Om mindre än två veckor sitter jag på andra sidan Atlanten! FATTA, det är madness! :D Får fjärilar i magen varenda gång jag tänker på det åååååh!!!! :D

I veckan som varit har jag mest hängt med mina fina vänner o varit på ambassaden som sagt. I tisdags så hängde jag me Anna o Fessy. I onsdags var vi på ambassaden som sagt, vakterna där e seriöst mina o Fessys nya homies, jvälar vad vi fick springa ut o in på stället. Allt pågrund av att våra bilder inte ville funka....

I torsdags träffade jag Cia,Fessy o Lager. Vi chillade lite i Vby, med blåbärsiste (min nya drog) och massa surr. Mycket mys. Sen på kvällen drog jag o Fessy hem till Emil där han, Isse o Awet redan va. Satt ute på Emils baksida, Emils hem är seriöst typ ett kollektiv/fritids haha. Ofrivilligt dock tror jag. Men vi har alltid me oss mat så jag tror Emil tycker det e ganska okej ändå :) Efter att ha krigat om southpark (bajs på southpark), hört Emil o en katt fightas o busat, så gick jag hem o somnade sött i min säng.

På fredan gjorde jag nåt, sen nåt o sen åkte jag o Fessy in till stan o mötte Erena för att planera lite inför L.A!!!!!! Sen tog jag o Fez tuben till hem till Emil där han o massa grabbs var. De körde Beerpong, jag, Awet o Fessy blev en djtrio som kickade ass (heeey levels) Blev tidig hemgång sen då jag just nu är identitetslös... haha :P eller?

O igår va jag, Vera o Fessy inne i stan och tittade på Prideparaden. Ganska imponerande hur stor den är egentligen! En kille vi såg där kunde verkligen "skaka" på rumpan, blev nästan lite avundsjuk. Vid middagstid styrde vi oss till mitt casa o lagade mat. Eller aa Vera o Fessy lagade, jag va första dryckesservitris åt dem haha o Awet som också kom va...bara där ;) Vi åt o sen kom Emil. Pumpade musik som alltid o hade mysstund. Jag har så fina vänner.

Randombild på mig framför fina Fontana di trevi!

sugar sugar

Det är läskigt hur enkelt folk kan hata. Så jag själv ska försöka att hata så lite som det bara går.

Har typ slutat blogga, inte så festligt med mitt fiskminne. Varit i Italy 10 dagar. haft bästa kvällen med massa fina människor, varit på eritreansk nattklubb o krigat på ambassaden(idag) värre än det låter, typ haha. Bilder kommer sen wehooo.

O USA om två veckor. BAAAAM :D

RSS 2.0