vad gör jag uppe?

Gomorron! Jag har ingen aning om vad jag redan gör uppe me tanke på att efter ha missat bussen hem igår fick vi gå hem från Billy (jaa, det blev inge krogen igår!) Kom i säng vid typ halv 5 :( Usch.

Hann träffa Fessy i typ en timme hos henne igårkväll, snacka lite o sen va det snabbt dra hem till mig o fixa sig.

Festen som Billy utlovade oss igår, va ingen fest haha Det blev jag, Anna, Lager, Billy, Peter, Markus, Viktor, Karl och Fredrik som satt i Billys kök o chilla. Paarty paarty på det. Halva kvällen bestod av allsång vilket var fett mysigt ;) men mot slutet av kvällen när Karl skulle gå o hans Ipod försvann med honom så blev det min Ipod som fick köra som stand-in. Som alltid börjar folk klaga på min musiksmak så nästa gång som nån frågar efter min Ipod får de faan inte låna den :P

O idag blire en fika me Paulina i Vby, sen va som händer resten av dagen det får jag se :)

...

Gav mig in på jakt i förrådet under trappan o hittade en väska :D



Sen ropade min broder på mig att han sett nåt kul på garage taket, så jag gick för att titta.
 

Haha fint va :)

Nu ska jag strax till Vby me Moa :) See yaa

you don´t know what you got til you miss it a lot

Nej jag har nog bara ett oj att tillägga här. OJ!

Ikväll så kanske jag ska på krogen för första gången i mitt liv, spännande ;P

Oh jaa fortfarande kaos, jag undrar vad nästa överraskning blir?

kaos va ordet men så kanske det ska vara

Det som får jorden att snurra, vem vet?

Iaf så har jag just nu ont i magen. Har käkat så jävla mycket godis! Jag, Paulina o Jojjo va o träna i Råcksta o efter det bar det hemåt till mig me galet mycket godis. Kollade på filmen Get smart o chillade :) O nu ska jag lägga mig för det e ju en dag imorron också! :D


låtskrivare

Sjukt. Ni vill inte vet vad jag sitter o lyssnar på för låt nu. Haha mycket mycket illa! Förövrigt har jag sjukt tråkigt. Sitter o bloggar om ingenting. O nu har jag varit duktig o bett om hjälp med bloggdesignen, får se om det funkar :)




karma?

Är det att jag inte satsar tillräckligt? E det att jag hoppas för mycket? Är det bara min vanliga otur? Karma? Nånting e det iaf o jag blir så jävla sur! På mig själv....jaa på allt. Men, men det e väl bara att släppa det, kan ju inte fundera mig grå på det nu, man lever bara en gång o jag har ju faktiskt massa andra grejer att kunna göra :) Får tänka så. Peppa peppa.

O idag är det inte vilken dag som helst, det e Annas födelsedag! :D Paarty Paarty o grattis på 18årsdan gumman! :D

Igår efter att ha varit hemma o chillat hela dan så åkte jag upp till Vby me Lager o hon fixade lite grejer. Sen åkte vi hem, käka middag. Jag o mamma åkte upp till Vby igen o hyrde film som jag o Lager sen kolla på o sen blev det snickelisnack resten av kvällen/natten.

O idag ska jag träna :) o ev. träffa Fessy som kommer hem idag om hon pallar :P O min helg ser ganska rolig ut också :)


090225

Haha gårkvällen blev väl kanske inte riktigt som den skulle. Ursprungsplanen va jag o Lager tedrickandes hemma hos henne, sen blev det ändrat till att vi skulle följa me Annapanna till hennes kompis Rasmus, men återigen blir det ändrade planer o det slutade med att vi åkte till en "fest" i Bromma som Lagers klasskompis bjöd in oss på. Härligaste e ju när vi kommer dit o festen inte visar sig vara en fest. :( O snubben som bor där visar sig ha gått i samma skola som en för sådär miljarder år sen. Världen e liten. Påvägen hem kommer iaf jag o Anna fram till att vi måste förbättra oss när det gäller att festa tillsammans, har ju hittills inte varit på nån tillsammans (förutom mina hehe) som varit riktigt roliga.

Efter att ha varit i Bromma åkte alla hem för att sova o jag som inte hittar mina nycklar i jackfickan sover hos Lager. Tror inte ni att jag klockan 8 imorse när jag ska gå över till mig o sova eftersom mami o papi o ev lillebror skulle dra så hittar jag nycklarna i tröjfickan, där jag lagt dem tidigare på dan. Asså ååååååh va allt jag hade att säga då :(

Somna om o vaknade väl typ kvart i två här hemma. O idag tänker jag inte röra mig nånstans : ( Va nåt som gjorde att gårkvällen blev lite sämre än vad den borde blivit också... Som det står i den  konstiga horoskopgrejen Lager visade mig för ett tag sen: Vattumannen gillar att drömma sig iväg, men håller sig ändå alltid realistisk. Realistisk foshizzle. Jag ska sluta drömma mig bort, sluta hoppas. Det blir ju ändå aldrig bra.

O nu funkade det! Försenade bilder från singstar ;)
 






can´t hurt me now

Hola :)

Today har jag hunnit me ganska mycket faktiskt för att vara en lovdag :D Först en fika me Lager i Vby, sen åkte vi hem till mig o kolla på Mamma Mia, hann inte se klart den för det blev till att ta sig till Råcksta där jag mötte Paulina o så blev det träning på friskis för oss två. Körde Step för första gången i mitt liv, va även första gången jag träna på två veckor efter min förkylning o shit jag tror jag dog lite en stund där.

O bilderna från igår vill inte som jag vill så jag får fixa det sen. :(


Ny bloggish

Mahaha bye bye isprinsessan91.blogg.se, detta är den nya bloggen hehe ;) med ett mycket mognare namn...eller jaa lite iaf :) Det här blir spännande, känns lite läskigt bara haha :P

RSS 2.0