Mp foshizzle

I lördags så fixade jag o trixade jag all day. Sen vid halv sex kom Johannorna, Isse, Emil och Moa. Vi åt tacos, drack drinkar o hade det najs, sen runt 8 ramlade lite mer folk in, shottarna kom o sen vid 9 tiden bestämde vi oss för att dra. Missade bussen så jag o Johannorna sprang ner till Spånga haha, de andra segisarna fick ta pendeln efter. Mötte upp ännu mer folk som skulle sällskapa oss(har fortfarande inte förstått hur Vera kunde dyka upp så snabbt efter att hon slutat jobbet, men det va awesome iaf!!! :D ) o sen intog vi MP. Dans, shottar i överflöd o härligt sällskap kan väl sammanfatta kvällen. Efteråt drog vi till grillen o sen till nattbussen.












Mina naglar! :D





haha strunta i vad som händer e fokus (även fast Lager e fett fin på bilden :D) kolla längst till vänster HAHAHA Joel!









Bilderna efter det här ska inte ens visas hahaha

O igår tog jag, Johannorna, Vera, Jenna o Kristiina en "bakisfika" för att diskutera gårkvällen, fett mysigt. Sen blev den en runda i vby innan jag, Fessy o Vera åkte hem till mig o chilla.

Idag har jag jobbat  i 9,5 jävla timmar, det om något e helt sinnes, chillat me Verutt nu under kvällen


lööördag

Idag fyller finaste Anna 20 år! Hoppas verkligen hon får en riktigt fin födelsedag!! <3

Igår var jag o Fessy i Jakan o fixade naglarna, ska lägga upp bilder sen, va en elev som gjorde dem men de blev helt awesome!! När jag kom hem mådde jag dock inte så jävla bra o lade mig redan vid halv 8, festlig fredagskväll :P Vaknade väl ca  12 timmar senare o har bara njutit av att ligga o dra mig i sängen, kan göra det ett tag till innan jag måste kliva upp o förbereda inför kväll ;)

systemet

Var på systemet för första gången idag! Lärt mig en sak, ska inte gå dit osminkad o direkt efter jobbet igen. haha

sinnes

Alltså det måste vara förbjudet att stiga upp halv 6 en måndagsmorgon. Jag tror seriöst inte att jag sover från söndan till måndan, för när jag drömmer så vet jag att jag drömmer. Drömmarna inatt var underbart hemska. Jag vaknade innan jag ens vaknat egentligen.

Igår var jag i stan med Fessy, blev en massa shopping höhö, nu e jag nästan fit for fight till lörda, nu ere bara mat o dricka kvar ;D "Alla" väntar med spänning på när jag blir av med min systemetoskuld. Jag gissar på onsdag. På fredag fixar jag naglarna :D

Nu ska jag nog träna lite I think, sen soooova!!!

mmm, faktiskt

Mysigt det skulle vara att träffa den rätte och bli kär.

TACK PAPPA O MAMMA!!

Jag har fått en ny Ipod!!! Han må vara skörare än den förra o det lär ta ett tag innan jag kommer dela allt med den, men jag är faan in lööövee! BÄSTA JAG HAR EN NY IPOD!!!

20 år bara tjaa :D

Har inte upptäckt nåt nytt än förutom att jag får gå på systemet, måste betala dyrare bussbiljetter och inte kan kalla mig själv tonåring längre, men jag tror nog det ska bli bra det här haha. I torsdags blev jag alltså 20 :D Fick frukost på sängen av pappa o lillebror då mamsen redan var på jobbet. De sjöng för mig på jobbet minst 20 gånger höhö, både barnen och personalen. Slutade sent o åkte hem för att fixa mig. Jag, familjen o mormor åt god middag o sen vid 7-tiden rullade Lager, Sofie, Vera, Emil, Izze, Fessy o Awet in. Jag fick fina presents, vi fika en massa och hade det mysigt. Bästa! <3 Alla är förresten fett taggade inför den 26e då vi firar min bday foooor reaal. Jag e bara nervös, vill inte att det ska bli nåt knas hahaha.

Igår hade jag fortfarande inte hunnit till systemet (haha). Jobbade och slutade tidigt. Mötte upp Johannorna o sen blev det heldag me dem. Vi åkte till Kista, shoppade lite, åt lite god middag o sen gick vi på bio o såg "The next three days" BRA film ;)

Nu ska jag sitta o gotta mig i att jag är 20 (blir inte systemet idag heller haha) har två Londonresor inplanerade, antagligen jobb för ytterligare en månad och fantastiska vänner o familj. Jag har inte allt jag vill ha, men mitt liv e ganska så bra just nu ;)


Sista dagen som 19-åringen

Fast det känns typ inte, känns inte ens som att jag varit 19 ett helt år. Ska jag prata om min 20-årsdag så e jag alltid på väg att säga att jag fyller 18 så alltså aa 20 imorron på utsidan, insidan vettefaan

Blev en sväng in till stan idag efter el worko för att träffa Angelica. Hon satt o fika me Olivia o Cecilia så jag hann träffa dem lite också. Hjälpte Angelica att hitta presenter till hennes värdfamilj o sen begav jag mig hem för att laga mat (duktig tjej höhö) När jag höll på klampade plötsligt Vera in genom dörren o efter att jag ätit bokade vi LONDON!! WIIIIE :D Sen tog vi bilen och hämtade upp Fessy o åkte för att fönstershoppa på Coop Vinsta haha. Fick me oss lite choklad o sen åkte jag o Fessy hem till henne för att boka andra Londonresan hähä. Dock funka det inte så vi får göra det tomorrow eller nåt.

Dagen avslutar jag dock pissarg på en kompis, en sån liten skitsak jag e arg över egentligen, men alltså faan. Ju mer jag tänker på det, desto argare blir jag. Så nu tänkte jag sova o försöka glömma o vakna upp som en glad 20-åring!!

tuesday

Min dag började fett bra. När jag kom till jobbet på morronen blev jag överröst av kramar från barnen, så gulliga! Sen visade det sig att min kollega som jobbar med storbarnen var ensam me allihopa så jag fick gå över dit. Vilket betyder att jag haft en riktig chilldag haha. Typ bara pysslat hela dagen och pratat presenter.

Gårdagen var nog bästa alla hjärtansdag på länge. trots vissa motgångar. Jag mötte upp Vera, Emil o Fessy vid tuben i Vby( Emil hade varit världens gulligaste o köpt en varsin ros till oss brudar) o vi åkte in till Grappa vid St Eriksplan. Där satt vi i en fucking timme o väntade på att få beställa dricka o mat. Till slut gav vi upp o vandrade mot Vasastan för att hitta nån annan restaurang. Blev en liten jättemysig restaurang med persisk mat. Yummie! Vi åt som hästar, både för att maten var så god o för att klockan var alldeles för mycket haha.

Blev en riktigt bra kväll trots Grappa :) Hade bästa sällskapet liksom :D














Egentligen

Varför skulle något vara omöjligt. Jag menar vi kan flyga utan vingar och vi kan gå på vatten. Om jag tror på nåt riktigt mycket, borde det inte gå då?

"Allting har förändrats, men du finns kvar"

Igår skulle jag o Fessy åka till Barkarby Outleten. Att ta sig dit gick fantastiskt bra, bussar, pendel, allt matcha. Vi vandrade runt på outleten, hittade ingenting, gick vidare till IKEA för lunch och hittade väl lite grejer där, blev dock inga inköp. Hemresan hade vi inte riktigt samma flow som på vägen dit, missade pendeln pågrund av att jag föll platt på mage (jag älskar is! NOT!) Kom hem o då vare stress! Dusch, kläder, smink, skynda till bussen. Allt var försenat o vi skulle långt ut i orten, Viksjö närmare bestämt. Till slut kom vi fram, fel sida av Viksjö centrum dock men vi hittade rätt, mötte upp Angelica o hennes homies. Beställde mat o gick hem till hennes boyfriend för att äta. Hon öppnade paket o vi hade det fett mysigt. Sen kom det fler o vi körde lite dricklekar osv Mysig kväll, blev dock tidig hemgång, jag o Fessy var så sjukt trötta så vi drog ganska tidigt.

HAr massa fina bilder från kvällen, hittar inte kamerasladden bara så de kommer sen hehe

Imorgon e det alla hjärtans dag, typ första gången jag längtar efter alla hjärtans dag, ska på restaurang o äta med 3 av mina bästa vänner, kommer bli jättemys.

Sen fyller jag ju år om 4 dagar också!!! :D


I´ll catch a grenade for you

Igår fick jag sluta tidigt från jobbet, var lycklig som få! :D Observera att tidigt är kl 3, schyst liv man har liksom. Mötte upp Fessy o vi kirrade lite saker i Vby o Vinsta. Sen taggade vi hem till mig o fixa ytterligare lite krimskrams. Efter att ha ätit wåååffles så kom Vera o Emil för att hämta oss. Vi köpte fetaste godispåsen o saft o åkte hem till mig igen. Blev massa surr o skypande med Paulina. Haha satt o trängdes fyra pers framför lilla webcamen, standard haha!


EN VECKA KVAR! EN VECKA KVAR! EN VECKA KVAR!

vill man vara fin får man lida pin

O tro mig som jag fick lida hahaha. Vera o Fessy har varit här ikväll o slingat mitt hår. De drog från alla håll o kanter, men till slut var det klart, blev jättefint!! :D

Innan slingandet så var jag o Fessy ute på riktiga äventyr. Åkte taxi hemifrån mig till jobbet bara för att leverera en bilnyckel till mamma då hon först startat bilen, gått för att skrapa rutorna o då typ fått dörrarna att gå i baklås. Dagens stora händelse haha.

9 dagar kvar, längtar like crazy!


<3

Jag vill ha vår, jag vill ha sommar. Jag vill ha fjärilar i magen.

dubbeltrubbel

Igår var jag o Fessy riktigt på G, vi hann med både stan o Kista. Enda inköpet blev dock en ring som Fessy köpte, men det e alltid något hehe.

Sen styrde jag o Fessy oss hem till henne, Skypade med Paulina o sen kom Emil o vi kollade på Fresh Prince o surra.

Idag känns som en riktigt konstig, dels för att min mage gör så jävla ont idag att det inte blev nåt jobb, dels för att senast jag var inne på fejjan mitt på dagen en vardag var....hur länge sen som helst, stort haha.

saturday night

Gjort vanliga lördagsgrejer under dan. En sväng till Vby alltså, känns som om det är en lördagsrutin. Jag o Fessy hann runt i några affärer, men det slutade med att vi bara köpte cola, good work!

Sen gick jag hem o chilla galet, åt lite middag o sen kom Angelica hit. Så hon, jag o min lillebror har suttit o kollat på Melodifestivalen o This is it. Snackat en massa, visat henne hoodens gator också haha, värsta sightseeingen. Bra lördag =)

O imorron bär det in mot storstan, wiiiiie


Jag är ett storstadsbarn

Pengar är inte lycka, men med pengar finns så jävla mycket valmöjligheter som kan göra en lycklig. Jag börjar casha in ganska bra nu, sparat en hel del o mer kommer det bli. Det e nu beslutångesten börjar komma också, jag har samlat mycket, ska jag satsa pengarna på London? Ska jag satsa dem på något annat? Jag vet inte om jag vågar åka ensam, vilket jag kommer behöva göra vilket val jag än väljer... Jag vill inte fastna i den här storstan, den e för liten för mig.













Bilder lånad från weheartit



happiness

Hamnade på Mp igår som sagt. Varje Mp-kväll är speciell på sitt egna sätt. Finns alltid sjuka randoms med i bilden o bekanta man egentligen inte alls känner. Finns folk jag aldrig skulle fortsätta hälsa på om det inte va så att vi sågs där med jämna mellanrum haha. Aja, jag o Lager hade en trevlig kväll iallafall =) Dansade, minglade o fick oss en liten surprise här o var. Typ 10 pers ställde sig dansgolvet o körde Jersey shore, jag va i chock haha. Sen kom champagneglas flygande, men det e en annan story. Från London till Farsta till MP, huuur gick det till?

Nu ska jag upp till Vby, ciiaaao.

blir inte bara vatten ikväll

Idag hade jag en riktigt bra dag på jobbet, lång dag, men bra dag. Kommer sakna alla ungarna när jag slutar sen :( 

 Kom hem, powernappa lite, åt middag, powernapa lite till o började fixa mig. Sitter nu o väntar på Lager o Fessy, får se om de dyker upp snart!! Mp ikväll me Lager, taaaagggmoooode!!

Fick förresten ett armband idag av en av mammorna på dagis, så gulligt! O jättefint armband :D

jaja

Imorron borde jag bara dricka vatten. Det kommer inte bli så...

tisdag

På fredag ska jag gå ut, känner att jag förtjänar det efter den här veckan. Mina arbetsdagar består av 8-8,5 timmars pass. Tänk dig det med massa skrikande ungarna under denna tid. Trött var ordet, fest behövs. Ska åka hemifrån 06.20 imorron också. FML.

Jaaa vad finns det att se fram emot...FYLLER 20 OM 16 DAGAr!!!!...jaa det var nog bara det...


RSS 2.0