Party

Festar loss på citronvatten. Mer torsdagsfest får man leta efter.

Ett stopp i mitt fartfyllda liv

Borde byta namn till klagobloggen för jag bara klagar på hur misslyckat mitt liv är just nu haha. Alltså det känns verkligen som jag sitter fast. Jag vet precis vad jag vill göra, men det kommer inte bli av förrän i januari som det ser ut just nu. Jag hade kunnat åka imorron egentligen om det var så, men cashen o planeringen sätter stopp. Kanske drar nånstans under hösten för att fördröja tiden men jaaa vi får se.

Igår gjorde jag iaf nåt roligt! :D Var på bio med Emil o Fessy i Kista, vi såg "I am number 4" bra film :)

Idag har varit världens chilligaste dag, kanske för att jag vaknade upp med feber o förkylningen jag åkt på kändes värre än innan. Så jag sov till typ 3 hehe. Sen kom världens gulligaste mamma o lillebror hem med tidning, glass o citron så då blev dagen lite bättre ;)

Nu sitter jag o letar longboards på nätet, hmmmm...

Måndag, snart fredag alltså!!

Det är farligt att få lön. Jag o Fessy åkte till Kista o shoppa igår, det behövdes efter den här helgen, inget gick som jag ville. Åt middag där också (skoja inte att Kista C e värsta spana-in-killar stället på söndagskvällar, iaf för mig hehe) o sen rörde vi oss mot Fessy. Vera kom förbi också o sen satt vi o myste me lite gott o surra.

Idag har jag varit typ superduktig trots att det varit en måndag. Jobbat typ 10 timmar, nitat Fessy i ansiktet (hahahaha aj jag dog!), ätit middag i vby, tränat o nu städar jag rummet lite smått (hade behövts en rejälstädning men aja, ett steg i taget)

O imorron blir det bio! Bra tag sen senast vi var samlade, inte för att vi e alla den här gången heller, men, men. Alla jobbar typ o alla jobbar olika tider (läs: alla jobbar när jag inte jobbar o tvärtom) Det händer så mycket i mitt liv nu, jaaarå ( e det här jag har att vänta de närmaste 40 åren kommer jag avlida)

Nästa måndag jobbar jag tydligen 10,5 timme, åååh vad jag längtar...

Hmmm

Jag tror jag skulle valt hässelby gymnasium som förstaval när jag valde gymnasium i nian. För då hade jag nog aldrig fått upptäcka hur litet Stockholm egentligen är, då hade jag suttit kvar i denna lilla ort, lyckligt ovetandes. Haha

Den här dagen börja bra iaf

Kanske för att jag hittills bara hunnit äta frukost.

Ska iväg o fixa naglarna idag o sen shoppa lite i Jakan med Fessy (nån som vet om centrumet har öppet efter halv 3 på helgerna haha)

alltså den här dagen har varit ett jävla skämt

FML.


Ibland löser det sig ändå



På tal om nåt helt annat, fyfaan vad jag ska shoppa o fixa mig i helgen. Bokat nageltid på lördag så mina naglar slipper va grå nu, wiiie :D


champion

Usch mitt huvud e helt fuckat idag, när vinden viner, går det in genom ena örat o ut genom andra. Inget stopp där överhuvudtaget. Sen e jag så löjligt förvirrad, jag vet precis vad jag vill, men jag kan för allt i världen inte få till det!

Dream as if you will live forever, live as if you will die tomorrow (jag lyckas med första delen åtminstone)

we <3 it








lånat från weheartit


ÄlsklingsVera 20 ååår

Idag fyllde Vera 20!!! Nu kan vi gå till systemet tillsammans haha! Det firades först med en middag igår med de bästa. Vi va på Isses jobb o åt jag, Vera, Paulina, Fessy o Emil. Drack champagne och delade på två stora fat kött, standard. Riktig myskväll. Efter middan åkte jag o Verutt till hennes jobbarkompis o minglade lite me hennes workhomies.

O idag var det linner (lunch/dinner) eller som Vera kallar det brunch (hon har inte fattat att det är blandningen av frukost o lunch än) hemma hos henne. Massa gött, roligt sällskap o så öppnade hon presents. Sa även hejdå till Paulina, 5 veckor tills nästa gång vi ses, abooow.

Inte för att jag tror på horoskop längre, men i vartenda horoskop jag läst de senaste dagarna så har det stått att mars-månad kommer vara då jag finner kärleken. Haha som sagt tror inte på horoskop längre...

home alone 5

Det här va ju kul,min familj har lämnat mig ensam hemma till o me imorron. Utan mat typ,men me massa disk o städning. Feeest...

Nåt annat som är fest däremot e att Paulina e i Sverige över helgen! :D Snacka om att det varit jobbigt att hålla käften om det hela veckan :P

Igår var ganska najs, blev inte fest fest,men lite folk ändå. Hamnade dock ute i Mälarhöjden innan vi till slut hamnade rätt vid Mariatorget. Dansade, surrade o bokade bord ;P

Nu ska jag fixa lite till härhemma sen måste jag ut i det fina vädret!!


fredag, jaaaaråååå!

Slutade halv 2 idag, det va rena himmelriket.Förutom att det snöa like crazy.Åkte till Vby o mötte upp Fessy för att handlalite dricka, ikväll ere feeest ;) Med samma gamla vanliga problem. Vad ska man ha på sig? Täckbrallor, mössa o vantar kanske?

O jag tror jag e kär...Bruno Mars – Doo-Wops & Hooligans fast jag har nog varit kär ett bra tag.

I´m doing me

Jag har haft en så sjukt bra helg. Fått träffa Paulina igen, sett London, shoppat galet o festat galet.

Vi kom ju på torsdagen. Första som händer när vi kommer dit Paulina ska möta oss är att ett engelskt par vill fota oss för att båda jag o Fessy har på oss rosa mjukisdresser :P Hemma hos Paulina tog Paulina fram värsta fina o goda chokladtårtan. My bdaycake!! Sooo sweeeet! Sen satt vi o snacka skit halva natten, helt lövely.

Vakna upp på morronen, jag o Fessy drog in till stan o shoppade galet, Paulina drog på någon jobbgrej. Självklart var första stoppet Primark. Hann in på Footlocker o dansa me en av de anställda i butiken också haha. Människorna i London e speciella ;P  På kvällen fixade vi oss, åt på Tapas-restaurang o drog sen till Mayfair för att klubba. Mötte upp Paulinas roommate Marta o sen ett par tjejer som gått i samma skola som Paulina i början av hennes vistelse o deras kompisar. Blev galet me dans, va sjukt bra musik, men de bytte låt typ varje minut, det sög lite. Jag o Fessy fick även se dessa omtalade promoters som man tydligen måste känna för att komma in på klubbarna. Typ som Stockholm, man måste känna folk (hörde jag statusnoja?) annars kommer man inte in på de lite "finare" ställena. Aja vi dansa iaf tills fötterna blödde. Typ.

På lördagen skulle vi ta vara på dagen men vaknade runt två o åkte för att handla mat o strumpbyxor. Kom hem o lagade korvstroganoff me ris, enda vi åt på hela dan, duktiga tjejer. Sen fixade vi oss o drog till Paulinas kompis kille för att föra. Satt där fett många, alla tjejerna från dagen innan minus Marta o sen den här killens kompisar. Så sjukt för alla grabbarna snackade bara engelska, sen kommer en av grabbsen o börjar snacka me oss, när han hör att vi snackar svenska så börjar han också göra det helt plötsligt o berättar att han bodde i Järfälla en gång i tiden... Alltså vad e oddsen haha?! Sen drog vi till Studio Valbonne.
Samma visa som dagen innan typ. Dansade så mycket att jag till slut svepte vatten. Bartendern trodde jag blivit galen. :P Paulina drog hem lite tidigare o efteråt när jag o Fessy skulle dra hem så letade vi efter ett ställe att käka mat på. Fanns inte ett enda ställe! Så till slut hittade vi en liten nattöppen matbutik o köpte kycklingmacka o två liter vatten. Soft.

På söndagen lekte vi äkta turister o vandrade längs både oxford street, regent street, Picadilly circus o trafalgar square. Allt detta för att komma till Big ben o fota lite där. Så nu har vi massa fina bilder på BB, fota har vi dock varit jävligt dåliga på under våran lilla Londontripp. Åkte hem till Paulina sen o fixade oss inför 3e utgången, knaaas alltså. Blev Aura o wooow det stället gillade jag! Studio o Aura va tha favorites lätt. Dansa all night long där också, hamnade på Vipen me vårat sällskap o jaa dansa lite till ;)

Blev väl hemgång nån gång runt 4-5 o sen var det upp tidigt. Att ta sig hem va ett helvete. Säg en buss vi inte sprang till för att hinna me o vi satt inne på flyget i 1,5 timme o bara väntade på att få lyfta. Men det va värt det för att få träffa Paulina igen :)

Pack your bags, we´re going to London

Sitter i nya mjukisdressen. Har tagit en morgonpromenad i solen. Rakat benen, tvättat håret, snart åker lite smink på. Sen ska jag äta lunch o bege mig in mot stan för att komma till flygbussen. Önskar nästan att alla mornar kunde vara såhär.

Paulina har tydligen planerat hela helgen, det kommer bli KAOS!

London baby London

Imorron får jag träffa den här tjejen för första gången på nästan 2 månader, jag längtar!! ♥

FML

Alltså hahaha mitt liv måste vara ett jävla skämt ibland. Hoppas jag på nånting, kan vara vad som helst så fuckar det alltid upp sig, bara för att jag ens hoppas. Alltså jag skojar inte. Hoppet e det sista som lämnar en människa, jag vill slänga iväg mitt just.

Ska åka o göra kaos me London imorron!!! Om jag hoppas på att det blir bra eller dåligt tänker jag inte säga eller ens tänka för då kommer det bara bli tvärtemot. Jag hoppas på kaos bara helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta packa o typ...gråta, så Vera om du vill höra hur det låter ring mig ;)

working 7 to 5

Alltså shiiiet det var kaos på jobbet idag. Vi va underbemannade redan från start, första som kommer till vår räddning är en helt ny vikarie. Stora ringar under ögonen, håret var kaos o självklart ska vikarien som kommer vara en snygg kille... Alltså come on hur ofta händer det en måndagmorgon kl 8 liksom... Aja nåt att vila ögonen på nu iaf hehe ;) O nu lät jag precis som nån annan när jag skrev det där, oooh lord knas.

Efter jobbet så åkte jag till Vby o mötte upp Fessy, köpte de sista förnödenheterna inför resan. PÅ TORSDAG åker vi!!!!!!!!! E så taggad!!

skulle sitta fint

London weekend
London weekend
Italien i en vecka
Annan semesterort i en vecka
L.A eller London i höst.

Om det blev så skulle det sitta så jävla fint.

sunday
















Känns som om någon va me på väldigt många kort igår haha ;)

Entourage

Det är inge bra att kolla igenom kameran o tänka, vafaan gjorde vi igår :P

Igår förade jag, Lager, Emil, Isse o Jenny här. Efter att ha pumpat "Who´s that chick" typ 20 gånger så mötte vi Cornelia i Spånga. Att springa till bussen börjar bli standard. Kom in till stan mötte upp flera av Isses kompisar o drog till Entourage. Stället va väl sådära, men mitt sällskap o musiken va bra iaf så jag hade kul! :D Dansade tills mina ben inte klarade mer, va ett tag sen sist det skedde. Efteråt drog vi till Donken där jag proppade i mig en hel jävla meny. Sen ville jag ha mer pommes. Det om något va helt fuckat.

Idag så chillar jag galet med Vera =) Zappar på tvn o dricker cola :)


It´s a hard knock life

Lär bli ett fjortisställe ikväll. Eller bara chillarställe. I en stad där det bara finns fjortishak, sunklaroy, ställen med 23-årsgräns eller en pendel ut till Jakan är det svårt att bestämma ställe. Stockholm är en fin stad, men jag längtar tills de får en riktig nattklubb, utan stämpel, soft ska den vara. Eller tills jag fyller 23.

Ibland måste man nå botten för att kunna vända o kämpa sig tillbaka upp till toppen

Mindre än en vecka kvar till London, SÅ TAGGAD!! :D

I onsdags körde vi värsta spontangrejen. Efter att jag o Fessy fikat i Vby o sett Trinny o Susannah(?!) så drog vi hem, fixade till oss o sen mötte vi Emil o drog in till stan. I stan träffade vi på Isse o sen gick vi på restaurang o åt middag. Spontant mitt i veckan sådära. Sen promenerade vi från Odenplan, via St eriksplan bort till Centralen, fett mysigt.

O igår kom Fessy, Vera, Lager o Cornelia hit på chillkrök. Satt o surra om allt mellan himmel o jord. Fett festligt.

Ikväll blir det utgång, men föra hos mig först. Skulle behöva till systemet som stänger om mindre än en timme, men motivationen för att ge mig iväg finns inte nåstans. Sitter o tittar på the City istället, brukar inte titta på det programmet annars, men kläderna o staden är så fina!




Dream as you´ll live forever. Live as if you´ll die tomorrow

För en eller 2 månader sen så snackade jag med en random snubbe på krogen. Alla samtalsämnen avslutades snabbt så till slut drog jag till på en hel random fråga o undrade om han inte hade några framtidsdrömmar. Då sa han att han inte hade några, vad fanns det för nytta till att ha såna? Han hade velat bli fotbollsproffs en gång i tiden, men det ville ju alla andra också, så varför skulle man drömma. När han sa det blev jag rädd, eller jaa nästan sur. Att det finns människor utan framtidsdrömmar, var hittar man motivationen för att leva då liksom? Han var bara några år äldre än mig. Jag har så många saker jag drömmer om att få göra, platser att se och upptäcka, att jag kan bli stressad av att inte veta i vilken ände jag ska börja. Att jag sitter i mitt lilla rum hemma, nästan ett år efter studenten (okej jag har jobbat heltid det senaste halvåret) och fortfarande inte kommit iväg på nåt av det jag drömmer om kan jag tycka känns tråkigt, hur tråkigt har inte den utan drömmar då?


RSS 2.0