Party all day party all night

Från idag och fram till och med lördag så ere party som gäller. Kommer bli galet, måste nästan bunkra upp med cola inför kommande dagar för jag lär vara helt slut!

Både i söndags och igår så har jag övningskört med pappa. :) I måndags så fick jag åka bil i innerstan med Vera. Har jag aldrig gjort förut...Saaajk. :) O igår efter att ha övningskört så åkte jag o Paulina först runt lite i hoodsen för att hon skulle dela ut biljetter, sen åkte vi hem till henne o kolla Dh o cougartown. Sen kom Snubbenjagintetänkernämnavidnamnföratthanintegillarminblogg också. Vi hade köpt Ballerina kladdkaka men han fick bara en mouahahaha!

Nej nu ska jag slänga mig in i min garderob o leta efter nåt att sätta på mig ikväll. E Paulinas skiva o temat är någon jag aldrig skulle dejta.


The last bounce!!!!

Va med Angelica o nåra hennes vänner, hennes syster och hennes pojkvän idag och såg på The last bounce! VA HELT GALET BRA!!!!!!! HELT STÖRT!!! :D Satt i en loge som Angelicas släktings företag har så det va majsinajsi. Första gången jag gör det :)



Igår så blev det chillkväll hos Lager med henne, Cia o Madde. Somnade nästan under första filmen för att jag va så sjukt trött, under andra höll jag mig dock vaken.

Blir chillkväll ikväll me hoho. Vera ringde nyss och frågade om jag va taggad på att följa me ut. Kände hur ögonlocken blev tunga av att bara höra ordet utgång. E dags att vila upp sig rejält inför veckan som kommer!


O min studentmössa saknar årtal, F-A-A-N

Save the cheerleader, save the world!

Är helt övertrött! Va på Emils skiva igår, iklädd Karros HSM cheerleadingdräkt (från BR haha) och tänkte att faan nu kör vi, jag ska stanna till 3! Dels för att festa med Emil och Isse på deras skiva, dels för att fira att allt plugg e över för stunden. När klockan blivit tolv så var jag så sjukt trött! Försökte dansa lite, försökte peppa, men när Vera, Paulina och Fessy bestämde sig för att åka hemåt vid 1-tiden eftersom de redans en tidigare bestämt sig för att åka hem tidigt så hängde jag på. Var så skönt att lägga huvudet på kudden!

Hoppas verkligen att Emil och Isse hade kul igår! ;D


Jabbawookes
 

Zumba med Lager och våra mammor ikväll, fett kul. Superinstruktörern Karro också!!!!!! :D :D :D




Please

Låt mig få sova på tuben imorron. I`m gonna need that sleep

21a april o där kom snön?!

Alltså herregyyyyd vad mycket jag stressat me skolan o allt de senaste dagarna. Kollade och såg att jag som alltid brukar skriva vad jag gör om dagarna i min blogg (sjukt ointressant för alla som läser, kul för mig att gå tillbaka, läsa o minnas sen) inte skrivit något sen i söndags. Har andats skola sen dess. Men nu är allt nästan helt avklarat. HALLELUJA! Jag o Fessy har satt ihop en bok på 20 sidor till vårat projekt på två dar, jobbat som ett par jävla as, så skönt att det blivit klart nu!

Fick min studentmössa idag också. Så jävla härligt!! :D Har längtat galet efter den! :D Har nu studentmössan, studentklänningen, jaa till o me smyckena. Bara skorna kvar!

Nästa vecka blir det tack o lov lite mer lugnt på pluggfronten. Istället kommer jag springa runt och dela ut cvn som en galning. Och festa i dagarna tre typ.

time passes by

Har tänkt på en sak. Innan man började gymnasiet fick man hör lite överallt ifrån, tidningar, människor och filmer att gymnasiet skulle förändra ens liv, allt skulle bli FANTASTISKT. Tvek om jag kan hålla me om det. Jag har aldrig under de tidigare 16 åren haft så mycket sorg som tynger ner bröstet efter att ha förlorat människor som stått mig nära som under de här senaste tre åren. Jag har aldrig fått mitt hjärta nedtrampat så ordentligt som under de här tre åren (fast det har iförsig varit jävligt nyttigt när jag tänker efter) O jag har definitivt aldrig varit så stressad som under dessa tre år. Typ vila får du göra när du e död. Visst har jag varit med om helt fantastiska grejer o jag har fortfarande den mest fantastiska familjen, de bästa vännerna och den härligaste släkten.

Fast ere så här livet ska fortsätta nu, då förstår jag Peter Pan precis. Jag vill aldrig bli vuxen. 

seriously

Alltså okej vissa av dem e fett roliga, men vad e grejen med att det e en sån jävla hype kring det?


wherever you are

Igårkväll så va jag på Karros skiva med Anna o Fessy. Karro var världens coolaste cheerleader, skivan låg i restaurangen precis bredvid våran soltrappa i skolan o det blev en riktigt najs kväll :) Dansa typ hela kvällen med mina homies, träffade en massa bekanta o sen blev det hemgång vid 2-tiden. 

Idag ska jag till skolan. IGEN. Fast nu ere för att kolla på en föreställning som nåra klasskompisar har ordnat. :)  


JJPV

Blev feeet myskväll igår. Käkade så mycket godis att jag fortfarande har ont i magen. Smart brud. Chillerilla galet i Fessys kök med henne, Paulina o Vera hela kvällen. Bakade kladdkaka, Vera gjorde pärlplattor o Paulina startade ett eget jordbruk i kladdkakeformen. Myyssskväälll :)
 Nåra av Veras pärlplattor ;)

Johanna, Johanna, Paulina, Veronika

woopa!

Jag har alltid undrat vad woopa står för. Tänk om det e värsta svordomen på grekiska. Jag menar varför skulle grekerna annars slänga tallrikar i golvet när det säger det?

Nu blir jag upphämtad av Vera o Paulina om 2 minuter. Blir chillkväll me dem två o Fessy. Jag e dock taggad på Mälarhöjden, men jaa det e ju tvek på den alltså, då de andra inte e taggmode.

semester? JATACK!

Sitter o letar sommarjobb(STRESS!) samtidigt som jahg pluggar(STRESS!) o funtar på hur jag ska hinna me allt jag har att göra den närmaste tiden(STRESS!) Kan först andas o chilla...eeeh...2 maj? Om ens då. Knas!


Dagens outfit...SAJK

Måndagens kvällsoutfit


Tisdagens outfit

1985! (skulle egentligen blivit publicerat igår)

Åååh skivan blev så bra igår, så lättad! Va sjukt stressigt innan och i början, men sen när det väl drog igång då släppte stressen. Var en fett mysig middag, hann inte käka så mycket av den dock :P Hann inte heller se mig så mycket runt omkring på allihopa. Blev lite lambo :D o sen fick alla varsitt pris. Man blev "Klassens ....."  :) Jag blev klassen ghetto girl. Tack tack. Haha. Hoppas alla blev glada över de priser de fick, tyckte att våran lilla grupp (Yayya, Manne, Anna, Lisa, Fessy o jag) styrde upp det riktigt bra. Alla va så söta när de sprang runt i sina kronor sen :P

Vid 10-tiden började klassen röra sig ner till Baba. Först surrade alla mest runt, jag o Fessy med Moas kamera (som vi fått låna eftersom Moa va me på middan) beredd i högsta hugg. Efter ett tag började alla komma. Jag o Fessy stod typ vid garderoben första 10 minuterna o undra var våra vänner va, vi tyckte absolut att de borde infunnit sig på plats vid 10 prick! :P Sen blev det massa massa dans hela kvällen igenom :) En pinata fick dela dansgolvet med oss ett tag också. Knas. Hela kvällen va superbra! Helt lovely, vill faan köra en skiva till me klassen! (fast då håller inte jag i den iaf!)

Hemvägen va mindre kul, stanna tills stängning o  fick sen sitta i nästan en timme på Donken innan vi (jag, J.F, A.A, E.L o K.S) kunde ta nattbussen hem bara för att de går så sällan. Ska skaffa mig en limmo me privatchaffis! :)

Landa i säng vid 5, va inte mysigt att kliva upp ur sängen vid 10 o promenera med Wilma. Pallade inte åka in till Nk så istället åkte jag enbart in till projektmötet. Efter det blev det en glass i Kungsan med Nicole o Fessy. Jättemysigt!


  


En dag kvar...woop woop!

Jag gjorde inte så mycket av mitt liv ändå i fredags. Satt o skrev namnlappar till skivan. 100 fucking stycken. Hej skrivkramp! Sen åkte jag, Fessy, Emil, Isse, Vera och Erik hem till Emil på kvällen o kolla film. Skräckis igen :( Jag satt mest o kolla ner i godisskålen hehe .

Sen igår så åkte jag först in till stan med Lager o Fessy. Svängde förbi Stockholmsgruppen med Lager och kolla lite i affärer över hela stan typ. Sen när jag kom hem så chillade jag ett litet tag innan jag o mamma hoppa i bilen o tagga till Kista. Flängde runt där i varenda affär och hittade allt jag behöver för min outfit till min skiva imorron. Helt galet att den är imorron!!!! Så idag ska allt det sista fixas. E helt galet stressad.

Pricken över i:et den här veckan är att jag är hundvakt också! :D

freakshow

Såg sammanlagt ungefär en kvart av 2012 igår. Duktigt. Sen var jag skakis o då hade inte ens det läskiga börjat! Annars blev det att bara zooma runt o ta det galet lugnt hela dagen. På kvällen kom Fessy, Emil, Paulina o Vera hit så vi kolla på film. Såg Supersugen och Jennifer´s body. Jennifer´s body va sån där äckligt blodig film o jag drömde mardrömmar i natt pågrund av den, askul!

Idag ska jag försöka göra nåt av mitt liv. Vet bara inte vad. Börjar med att kolla film iaf hehe


Barbie lät Ken gå ut på krogen

Det är en sån här dag jag nog behövt hela lovet. Sova hur länge som helst, sen bara chilla runt galet, plöja igenom lite plugg, chilla ännu mer o avsluta dagen med att ringa o bjuda över några vänner på chillkväll.

Jag har hjärtklappningar o halsbränna. Att chilla så här mycket e svårt.

Igår så va jag o Fessy jätteduktiga o plugga. Sen på kvällen så tränade jag först med Lager o mamma. Sen stressade jag som en galning för att hinna med min buss upp till Vby. Jag o Fessy åkte till Nivå där vi mötte upp Karro. Sen åkte vi till Laroy o träffa på Awet o hans kompisar som vi inte hittat på Nivå innan. Varken jag eller grabbarna stod på listan för att de hade slarvat bort oss. Så jag betalade för att gå in, sen upptäckte vi att grabbsen inte kom in... Hejdå 100 spänn, fett ovärt. Aja vi tjejer stanna kvar o grabbarna tagga. Sen spenderade jag ett bra tag inne på Laroy garvandes åt alla backslick killar. I can´t handle them de ser så sjukt patetiska ut vissa av dem. Fast jag lovar att de stod o kolla på mig o tänkte samma sak om mig, minus hur avskyvärt backslick e på vissa personer. Tänkte oss en tidig hemgång, så vi tog sista tuben hem. Hem med den kom vi dock aldrig för vi hoppade av efter en station o gick till Dovas. Satt där o chilla ett tag me svampbob o Karros kompis. Sen åkte jag o Fessy hem med nattbussen. Partykväll.

Tror faan att jag mötte Barbies Ken på Laroy. Sjukt. 


Taio Cruz - Break your heart


broken strings

I söndags så va jag först med Vera i Vby. Jag som frågade om hon ville följa me. Hon köpte massa bra grejer, jag köpte non. Haha. Sen på kvällen chillade jag, Lager, Jossan o deras kusin galet hemma hos Lagers. Såg film o keaka popcorn. Myyys :)

O igår va jag o hälsa på farfar o kusiner. Blev fika o mest chillerill, sen vare dags att åka till Sthlm igen. Stack till Fessy o fixa lite inför tha skiva. Sen kom Karro o vi satt o surra hela natten tyyyyp. Karro berättar bästa historierna! Grymma cliff-hangers! :D Jag o Fessy låg dubbelvikta av garv åt Karros historia/-er, när vi återhämtat oss från skrattattackerna så vandrade jag o Karro hem ca så där halv 3 eller nåt på morgonen.

Klev upp vid 10 imorse. Har knappt sovit på två nätter. Dygnet har för få timmar! Gick upp till Vby o mötte Fessy. Va på banken o kirra lite stuffs, sen mötte vi Karro o gick runt i en massa affärer o käkade året FÖRSTA glass i solen. Så härligt! Va inne i de mest oväntade affärerna också för våran del :P Sen efter att ha vandrat runt i VBy så åkte jag o Fessy vidare till Kista där jag äntligen köpte det jag letat efter! Wohooo :D

O nu sitter jag här hemma o filosoferar om livet...EH nej..tjjjjaaaaaråååååå

Enmanna teater hära!

Torsdag: Va hemma hos Fessy med Johannorna o kollade film. Perfect match tror jag den heter, sett den tusen ggr, kommer aldrig ihåg om det e rätt namn på filmen.

Fredag: Chillade mestadelen hemma hos Paulina. Såg Pirates of Carribean (ORLANDO BLOOM <3) Var där på kvällen också, såg på samma Pirates film, fast på tv. Käka pommes. Mums på pommes.

Lördag: Va först med mamma o mormor o shoppa. Köpte en massa fina prylar hihi :) Sen åkte jag o Fessy in till stan o mötte Nicole, vandrade runt i solen, tog en fika i Kungsan, där det visa sig att Yayya från klassen jobba ;) Sen gled vi runt vid StureP o kolla affärer. Johanna i affärerna på StureP, hoho händer inte ofta.

Sen bar det hemåt, jag o Fessy chilla i Vby lite o såg SNYGGASTE killen haha, inte ofta sånt händer heller.

På kvällen så mötte jag upp Vera o Paulina. Blev typ rädd när jag skulle möta Vera i Vby då det kom typ 15 killar bakom mig när jag går helt själv. De börjar ropa nåt om nån jävla tjej o jag som e den enda som går där blir typ livrädd! Mes jag vet. Senare sen när jag o Vera ska gå förbi dem för att kunna gå på samma vagn som Paulina redan sitter på så börjar grabbarna säga saker till mig o Vera. Jag svarar inget tillbaka till dem, utan går o låter såhära: Veeeeeeeraaaa, jaaag e rääääädd. Johanna tha Biff kunde inte närvara för tillfället....

Vi åkte till Paulinas syster. Skulle egentligen dragit vidare till en restaurang som heter Hotellet, men det blev aldrig så. Awet dök också upp hos oss när vi varit där en stund och runt två så tagga vi fyra "småttingar" först till Donken fridhemsplan o sen hemåt. Landade i min säng typ halv 4. Party party!

april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill

Behöver inte skämta med dig idag. Du är ett skämt.

Nu till nåt helt annat. Det är så full rulle i mitt liv just nu att jag blivit världens virrpanna. Allt måste upprepas för mig minst 15 gånger, gärna 20. Har jag tur fastnar det vad jag ska göra efter det. Va i Sollentuna centrum igårkväll för första gången tror jag tillsammans med Paulina. Hann inte vandra runt där så jättelänge innan de stängde o jag hittade inte någonting som jag ville slösa pengar på :P Paulina däremot fick med sig lite fina grejer hem. Efter att ha varit i Sollentuna åkte vi till Kista. Kollade skor o "fikade". Jag köpte den största yoghurtmjukglassen jag nånsin sett. Helt sjukt vad mycket glass det var!

Senare igårkväll så kom Lager över o vi satt o surra över en kopp te. Möjspöjs.

O idag så är det ju 1 april, har inte blivit lurad något hittills, bara sett på när Fessy lura hela klassen att vi inte fick ha våran skiva. HAHAHA.

Virrpanna Virrpanna Virrpanna


Bild från Annas skiva


RSS 2.0