Snö

Två dagar kvar till den första december, nu e det faktiskt okej att det ligger snö på marken. :D Ska lyssna på julmusik nu, mmm
 

Mysigt

Äntligen börjar förkylningen släppa!! Legat inne i typ 4 dagar så det e en befrielse.
Imorgon ska jag och Paulina och förhoppningsvis Fessy och Vera också om allt går som det ska på topshopevent. Ska bli mysigt.
Satt och lyssna på julmusik igår. Nu när jag tänkte på det var jag tvungen att sätta på julmusiken igen. Mysigt.
 
Något annat som hade varit mysigt hade varit att vara kär. Men det blir nog jag och katterna istället. Eller näää jag skaffar nog hellre marsvin, aldrig riktigt varit en kattmänniska.

rätt riktning

Börjar kännas bättre med förkylningen, men jag låter fortfarande som en kråka :( Degat framför Kardashians hela dagen och saknat L.A.
 
Det borde vara efter sådana där resor som man kommer tillbaka med så mycket nya krafter och inspiration. O det var precis vad jag gjorde också. Meeeeen sen kom Stockholm och satte ner mig på jorden. We got a love/hate relationship jag o min hemstad. Staden har tagit ifrån mig ungefär all motivation jag har, speciellt nu när det börjar bli mörkt. Typ dags att gå i ide tills våren kommer. Stockholm på våren är fint. Stockholm i november får mig att vilja slå till nåt/någon, väldigt hårt.

Gaaah

Så mycket ideer på småpyssel som dykt upp i mitt huvud som jag vill göra, men jag ligger helt deckad i förkylning. DECKAD :(

It doesn´t make sense

På riktigt, it doesn´t make sense, så orättvist. Inte hälsosamt. Inte helt okej

pain

Ont i öron, hals, ögon, huvud. Jag orkar inte. Är på årets sämsta humör, vill bara gråta.
 
Haft en bra helg annars! Tacos o utgång i fredags med ett gäng av mina fina. Va på Vardagsrummet o Rasmus va me ut för första gången på väääldigt länge. O igår chillade jag bara galet ända fram till kvällen då det va SWEDISH HOUSE MAFIA!!! Gick tilllsammans me Jenna o Cia, mfl. Konserten va bra, men jag måste haft så höga förväntningar för jag va inte speciellt imponerad av första halvan av den. Men kul va det!
 
O sen vaknar jag upp idag, med årets förkylning, tror jag har feber också. Körde verkligen inte hårt igår så jag förstår inte hur jag kan må så dåligt idag :(

thanksgiving!

Idag är det thanksgiving! Känner att jag har väldigt mycket att vara tacksam övernär det va , speciellt idag! Förra året thanksgiving firade jag det äkta americano style hemma hos Fessys syssling i LA, turkey och ALLT till! Så mysigt!
 
Firar den imorron istället med lite tacos at casa de larssons, standard!

Yolo på den va?

Orkar inte med mitt negativa jag. När jag vaknar imorron så är det starten på min positiva vecka. Ingenting ska klagas på, suckas över. Ska försöka se livet från den ljusa sidan!

that wont make me happy

Har varit så sköööönt att vara ledig nu ett par dagar. Hängt med mina bröder mestadels, chillat galet lite sådära, hängt med en ny bekantskap sådära. Sådära, sådära, händer inte mycket i mitt liv alltså... SKulle saker börja hända hade jag blivit glaaaad!

Walla nu kör vi

Om två månader ska jag har gått ner 4 kg o vara så jävla fit! Baam nu kör vi, skiter i julgodiset (kanske nån lussebulle här och där dock)

TACK äntligen nån som ärlig!

http://www.alltomstockholm.se/klubbkonsert/article3338257.aos
 
ÄNTLIGEN nån som e ärlig i denna lilla storstad! Detta är vad alla vill. Majoriteten av folket vill inte gå ut och dansa, ha kul och umgås. De vill bara visa vem de känner, hur många de känner och hur bra kontakter de känner. Dessa tre killar e faan mina hjältar(sååå många torskar)
"Litet, exklusivt och internationellt"
"Så vilka kommer in på den här klubben då? Kommer alla in?

– Nej, alla kommer inte in, främst för att det är så litet. Det får bara plats 250 pers. Vi är ju tre som driver stället och det är lista så det blir att man går genom någon vän som känner någon utav oss för att hamna på listan. Så vi hoppas att det kommer bra folk som är vana att gå ut och reser mycket."

Nya klubbkonceptet e startat på en klubb som har funnits sen mina föräldrar var ungefär lika gamla som mig, vilket betyder att folk know this place, folk vill komma in, men icke sa nicke, de är inte gräddan av gräddan på det här. Vadå reser mycket? Även om gröna linjen e lång, come on inte så lång. Haha exklusivt my ass, jag ska starta en "exlusiv" klubb i mitt kök, endast folk som går genom nån vän kommer in!

Baaam lika bitter som alla andra haha


inte okej alltså

Mina ben är döda, jag äro deckaaaaad. Ledig tills måndag nu iaf, son jag ska njuta!!!
 
 

Knas

Alltså jag vettefan vad som händer med mitt liv. Det är en jävla karusell av bra och dåliga saker. O sjuka saker inträffar vet inte om det e jag som orsakar dem eller hur faan det går till. Som nyss, blev erbjuden en privat striptease av en manlig strippa. Alltså vad gick fel?!?!?! Orkar inte haha

faan va feeestligt

Sitter o känner mig så jävla självgod över saker att jag nästan är rädd att jag snart kommer få en käftsmäll eller nåt. Är nog bara jag som får den känslan när vissa saker går fööör bra.
 
Jobbat o slitit nio timmar idag, ganska stabilt sådär efter en heldag med utbildning igår. Jag bara kör....

sunday

En av de bästa helgerna på länge! Va på tapasrestaurang i fredags med Fessy, Vera o Paulina.Åt som djur o mådde bra. O igårkväll förade vi hemma hos Paulina, fixade oss , gick ner till baren på hörnet, tog lite drinkar o rullade in till stan. Kvällen började bra och slutade bra, men vägen därimellan va lång.Åkte taxi runt runt, gick in på ena stället, rulla förbi andra, i slutändan vare jag o Fessy som stod o skaka rumpa på Amba. Nån Oscar Zia kopia med kompis försökte joina oss, vet icke om det gick så bra :P

Tänk inte, kör bara

Det vad var som fick  mig till USA haha, that motivation I beg for right now.

The world is gonna know your name

Jag har inget som stoppar mig. Ändå står jag stilla. Inte kapabel nog att hitta start, även fast jag vet exakt vart mållinjen är någonstans. Lagom till min 22-årsdag kommer jag ligga på mentalsjukhus om det fortsätter såhär, skämt åsido. För mycket tankar, för lite Johanna.

RSS 2.0