tisdag

När man lägger vila på sista plats. Helgen har varit sjuk. I fredags käkade jag först lunch med Lager. Sen mötte vi Jenna, Cia, Malin, Jossan o Tua för en fika i stan. Första gången jag träffade Jenna och Cia på 3 månader, snacka om kramkalas!!!
 
Sen på kvällen förade jag, Bea och Elin hemma hos Bea innan vi taggad e ut. Hade en awesome night och sov 3 timmar innan jag klev upp för att jobba heldag. Var galet pigg på jobbet, men inte lika pigg efter då jag tillsammans med Saron åkte till Fessys kolonilott. Där grillade jag, Fessy, Saron, Haile, Meron, Hermon, Brian och hans kompis lite mat. Eller aa de, grilla, jag satt mest och drack läsk och fick allt serverat. Efter att ha fått lite mat i magen, taggade jag till. Så jag, Haile och Fessy drog till Olssons skor där Hailes brorsa djade. Var riktigt nice. Fem timmars sömn på den. Sen upp och jobba igen. Ännu en heldag. 8 timmars sömn och 16 timmars jobb. Kände mig oövervinnlig. Idag börjar dock skiten komma i fatt mig. Tränade igår med Bea och idag med Fessy. Efter kesoplättslunch i solen börja jag känna mig förkyld. Knaaaas. Va ingen rolig dag på jpobbet sen haha.

Maybe something’s wrong with me, but whoa, at least, I am free, I am free

Jag gillar Rudimental och Emeli Sandes låt Free. Vissa delar av den låten är så klockren.
 
På tal om nåt helt annat. What´s up med folket som håller på o eldar upp orten och kastar stenar på polisen?! De började i Husby o nu verkar det som om det sprider sig runt hela förorten. Alltså va tjänar de ens på det?!?!? Får de uppmärksamhet? Jaa absolut. Uppmärksamhet som gynnar dem? Nej inte överhuvudtaget.
 
Rop på hjälp eller vadsomhelst. Fel jävla sätt att göra det på hursom. De förlorar ju bara mer. Idioter.

de e ju så

Behöver man be om nånting, kommer man aldrig få det. Man kan kämpa för saker och ibland kan man ha tur och bara få nånting sådär utan att ens göra något för det. Men be om nånting och få det. Never. Kanske smöret på matbordet.

I drink a little more than recommended

Gårkvällen innehöll väldigt mycket på lite tid. Vet inte riktigt hur vi lyckades, men nice var det! Jag o Fessy shotta tequila, vi har ju typ slutat med det av nån anledning men igår var den really needed. Hade blivit slagsmål utanhahah, inte mellan oss då asså. :P
 
O idag har jag haft en bakissöndag. Fast jag har inte varit bakis, bara trött efter fem timmars sömn. Kan inte ens slappna av för en bakissöndag o kliver upp alldeles för tidigt. Kaos i kroppen haha.
 
Gör mig förresten mentalt redo inför nästa helg. Bunkra red bull typ!!

Saturday

Solen börjar skina. Jag e redo för uuuuutgåååång!  Så fort mitt sällskap hör av sig haha. Eritreanska nationalsdagsfirandet idag, så det blir lite parteeey, parteeey.
 
Kommer göra kaos me denna sommar! Aaaa

monday huh?

När man drömmer om jobbet börjar det bli illa haha, gjort det två dagar i rad nu, men på fredag blir det lite ledigt haha. Vakna förresten upp imorse med en riktig måndagsångest. På en tisdag. Ska försöka skaka av mig den. Typ nu.

Alltid varit lite av ett geni

Lyckats få jobb 8 dagar i rad, kungligt, ehe eller inte. Solen kommer säkert steka galet!
 
Styrde vad som skulle bli en onsdagsutgång igår efter jobbet. Blev dock inte riktigt som planerat o kan väl mer kalla kvällen en stadspromenadrunda haha. Men hade riktigt fint sällskap i form av Fessy, Emil, Izze, Esti, Yi och Bobbo. Först mötte jag o Fessy upp grabbsen på Nytorget. tog en drink o surra lite. Sen börja vandringen. Lång och väldigt onödig, men inget deppande för det. Ung o fri liksom. Allvaret börjar snart så bara passa på o njuta

Livet, livet, livet

Ska absolut inte öga nu, kommer säkert bli kaos nu bara för att jag skriver. Men faaan livet alltså. Det är perfekt just nu. Jag har min familj, båda den biologiska och den ickebiologiska delen haha. Jag behöver verkligen inget mer just nu.
 
Spenderat denna soliga dag ute, typ precis hela dagen. Först en "frukost"promenad med Awet i solen. Sen picknick i rålis med Bea och efter att ha suttit där o stekt i vårsolen ett par timmar så promenerade vi till centralen där vi mötte upp Fessy. Chillade runt i staden ett par timmar och sen rullade vi hem mot orten igen. Perfekt dag.
 
Imorron blir det jobb följt av jobbpass i åtta dagar. Vila kan jag göra sen haha

Jag svär på mitt liv och på allt jag har du är den enda som har fått mig och känna mig svag


Livet

Nu mår jag bra. Riktigt jävla bra! Längesen jag faktiskt fick njuta såhär, ingen ångest som äter upp en. Får var aung och dum lite till, eller aa inte dum, fri. Ung och fri!
 
Haft det sååå bra. Saknat mina bröder Fessy och Verutt för de har jag inte hängt me på hela helgen. Men jag har haft mina andra brdöer tack o lov. Fredag va en riktig njutarfredag. Jag, Fessy och Paulina satt i solen och käkade lunch i Vby sen åkte vi in till stan för att göra lite olika ärenden på våra håll. Fessy åkte för o jobba och jag o Paulina rullade tillbaka till orten och köpte tacos. Fredagsmyyyyys!! Åkte hem till P, lagade maten, bastade, hade inpackning o grejor.
 
Vaknade bra utvilad och åkte me family till Kista. Jonas fick en kostym till studenten! Riktigt nice! Vi fikade lite och sen åkte vi hem. Chillade lite sen kom kusin! Chillade ett tag till sen åkte vi in till stan med Paulina, Zacki och Emil. Förade på the crib, Angelica med sällskap kom o sen drog vi ut för o klubba. Efter mycket om och men delade vi dock på oss. För många viljor. Jag, kusin, Emil, Paulina o Zacki hamnade på Kristall. Sjuuuukt blandat med folk. Allt från killar i dreads, till killar i kostym, till nykläckta artonåringar, till folk, med lite mer...våran stil haha. Va riktigt nice, vi daaaaansaaaa. Lyckan gjord!
 
O idag vaknade jag efter allt för få timmars sömn, käka jävla bra brunch med Paulina o sen har vi bara stekt i solen hela dagen! Anna kom o chillade med oss ett tag också. Så en söndag ska va!

Knas breee

Börjar fett konstig tid på jobbet idag, kvart i tre, så har ingen aning om jag bör va stressad eller inte, vet inte vad jag behöver hinna me osv. Feta jobbigt!!!!
 
Varit på PW me Bea på morronen o sen surrat i luren med Fessy en stund. Slut på det roliga, men ikväll kommer gänget hem från Egypten, så imorron ska jag hänga med Paulina, Fest! :D

Valborg!

Spontana.saker.e.najs. hahahaha
 
Igår styrde jag o Fessy vår kosa till Uppsala under dagen. Hade picknick bland alllllaaa andra efter en timmes ofrivillig stadspromenad hahaha. Drack jordgubbsvin och mådde bra. Alltid med bästa bror :)
 
Kvällen såg ut att först bli hemmakväll, men slutade med att jag drog hem till Arses o föra för o sen dra till MP, yeaaah you heard me, MP, med han och hans kompis Denzel. Hur random får livet bli liksom haha, men det va kul det med ;)

RSS 2.0