stupid

Nej jag förstår inte. Sitter här i min ensamhet och funderar. Och jag förstår verkligen inte. Vad folk än säger. Jag förstår inte varför det är så. Inte heller varför jag är så missnöjd med att det är så. Bara dumt

what is love

Så svettig som jag var igårkväll har jag aldrig varit tidigare, aldrig ens varit i närheten av att vara så lökig nånsin, inte ens i 30 graders värme i solen, när det e helt vindstilla. Vi firade Haile igår igen haha, fast med flera den här gången, var hemma hos henne först, hur många fönster vi än öppna så löka vi sönder. Alla hade lyckats komma i matchande svart och vitt, som om det vore värsta dresscoden haha. Efter ett par timmar hos Haile åkte vi in till Champell där hennes bror skulle spela. Där lökigheten börja på riktigt. Vi hade ett bord på övervåningen. Man kunde inte sitta vid bordet, då rann svetten, man kunde inte dansa då rann svetten. Det var knappt man kunde stå utomhus, det var så mycket folk så svetten rann. Var halvt utmattade av att ens andas hahahah, men Haile var skitglad så det var kul att se. Själv börjar jag dock tro att jag e för gammal för klubbar :P
 
Påväg från Champell så gick vi till Spy bar, in klev vi dock aldrig o påvägen hände en grej som verkligen gjorde att jag kände in yoooour face (jävla strippa) hahah.
 
 

för alltid

Igår tror jag var nästan den bästa dagen på hela året. Var över 30 grader varmt och stekhett. Jag, Paulina, Fessy o Vera stekte på våran standardbrygga i Hässelby, hela dagen! Vi köpte me oss mat från Frandis och doppade oss flera gånger i det svalkande vattnet. Sen på kvällen styrde vi myskväll hos mig, jag, Fessy, Paulina och Awet.
 
Nee nu ska jag slänga mig ut i solen!!

Burnin

Jisses vad det är varmt! Men jag njuter!!! Igår satt vi hela eftermiddan hos Haile i Skogås, firade att hon fyllde 22! Va en mängd av hennes vänner som åt grillat och tårta o njöt av det härliga vädret. När det började närma sig kväll, började jag, Fessy o Haile fixa oss hemma hos henne, sen drog vi till F12 tillsammans med hennes kusin och Helen. Var en helt okej bra kväll på F12, hade ju supersällskap iaf :D

that´s what up

jag tror precis jag tryckt i mig ett kilo vattenmelon själv, har ont i magen, är inte hungrig överhuvudtaget och melonen är borta. Är det förresten normalt att sitta o garva ensam åt sina skämt? jag kommer aldrig vara ensam, jag har mina skämt. hahaha.
 
Nu e det vacaaaaay for real. I torsdags var sommarens första f12 kväll, var där me Fessy och Awet och träffade sen på halva LA-ligan. De enda som saknades(okej nåra fler haha) nästan va väl våra gamla roomies, men vi styr en reunion imorron, lite spontant sådära, tror inte vi varit samlade sen.... kan vara så illa att vi inte ens varit samlade sen jag o Fessy åkte hem från LA.
 
Haft min sista jobbhelg innan semestern också, förutom att det var drypande varmt, så var det faktiskt riktigt kul. Mina kollegor är bäst!

JAAA

Första styrketräningspasset på en vecka, jaaag eeee glaaaaaad!!!! :D

hur man marknadsför sig själv

Det är ganska lustigt hur olika folk kan uppfatta en. Har släktingar på besök just nu, vi har inte så mycket kontakt förutom det lilla man ser av varann på facebook haha. För dem verkar jag vara värsta partyprinsessan, för det e ju bara partybilder som dyker upp på facebook. Partyprinsessan från storstan....där har vi ju verkligen min rätta titel.... hahaha

haha

Alltså gårkvällen....Jag hade två superbraiga partypinglor som sällskap, Petra och Elin, men säg mig vart va vi inte igår? Jag o Elin började me lite sangria på en uteservering i gamla stan, när Petra kom förflyttade vi oss till Rigoletto där vi chillade i baren med världens trevligaste bartender aka Petras kompis. Sen gick vi till oxid och Spy bar! Musiken på Spybar var underbart bra. Människorna på oxid innan var knäppa. Alltså på riktigt varenda jävel skulle komma fram o skaka hand o presentera sig som att vi var på en jävla konferens?!
 
Förövrigt insett vilken fullständig katastrof jag är, men det är väl bara gilla läget, ingen annan som kommer behöva spendera resten av sitt liv med mig, bara jag o jag kan nog klara det helt okej ;P

dresses

Tycker fortfarande synd om mig själv som inte får åka utomlands.... så jag tröstshoppa fem klänningar.... hehe

kanske får tänka om

Vill ju bo i Sverige i resten av mitt liv o tjäna så stora cash att jag ständigt kan resa runt...Men jag tror nog inte riktigt att det håller. För livsmotivationen jag får när solen skiner, den hade jag behövt 365 dagar om året! Kanske får flytta utomlands ändå. O resa därifrån ;D
 
Ska ha en myyyyyskväll idag med Fessy, Jenna och Cia, jag är superdupertaggad, längesen det va vi fyra som hängde!
 
HAft soligaste dagarna nu på senaste också. I måndags en heldag på stan med mamsen och igår lite chillerill vid kristinebergsklipporna o sen en kistarunda på kvällen me Fessy.
 
Nu ska jag o mamma ut i grimstaspåret snart också! :D

sweets

Ironin i att när jag skulle göra nästan vaaaaadsomhelst för lite jordgubbar och vattenmelon...jaa då ligger det bara choklad i kylen (sen när händer en sån grej)
 
Haft årets skönaste jobbhelg, vi börjar stänga klockan 6 på helgerna nu. Så i dag efter jobbet hann jag till o me följa me familjen ut på middag. Testade en tillfällig restaurang i Beckomberga, myspys!

solterapi

tack solen för att du lyser.

30

Får se det positivt. När jag e 30 är utbildningen klar, egna lägenheten kirrad o heltidsjobb är en glädje att gå till. Ska se det positivt! Bara sju år kvar!!

gaaah

alltså dummmmmaaaaaaa. varför måste jag sätta mig och hitta värsta fina semesterstället, poolen låg praktiskt taget i havet, så mys. DUmma johanna
 

soooola

Idag kom det lite sooool! Då blev jag glader! Tränade på morgonen med Bea, sen chillade jag hela dagen i solen o på kvällen tog jag en promenad med Fessy till Johannelundstippen, skönt med en ledig dag efter två kaosdagar på jobbet!

RSS 2.0