Endorfinerna går bananas

Har sovit skitdåligt senaste två veckorna. Först pågrund av stendhård säng i Fuerteventura och sen veckan efter det här hemma vet jag faktiskt inte varför. Men idag känner jag på mig att jag kommer sova som en prinsessa. Var och körde Bodycombat för första gången på typ en månad. Svetten rann som aldrig förr och nu mår man riktigt bra, typ lycklig.
 
Imorron styr jag dagspicknick med Fessy i Uppsala. Börjar bli gamla så dricka på kvällen e för avancerat. Saaaaajk, jobbar dagen efter och alla e typ i Egypten förutom Emil som pluggar haha, så det finns inte så mycket party att styra på kvällen. Men det blir nog bra! ;)

Lämna huvet hemma

Jag älskar när det blir vår. För helt plötsligt blir folk så myyyyycket trevligare! Solen gör nåt med dem alltså! Jobbat och slitit hela helgen. I fredags så åkte jag, Fessy och Emil in till stan och käkade mongoliskt, fyfaaaaan det va kungligt gott! Bättre sällskap är dessutom svårt att hitta ;D Innan vi käkade köpte jag förresten min michael kors väska!!! Lycka <3 Har velat ha den i 1,5 år nu och äntligen är den min!

Fuerteventura

SEMESTER! Aa den e över. En vecka sola jag o Bea i Fuerteventura. Så nu e jag bruuuun. LÖNEN. Rulla in idag! Imorgon ska jag köpa min fina väska!!!! Lycka! Hängt med Vera, Fessy, Emil, Awet och Pontus sen jag kom hem. Saknat mina homies <3 Resetn ser jag förhoppningsvis snart också ;)
 

blööööönd

Först var jag orange, nu är jag blond, blond, blond. Behöver inte ens åka utomlands asså, ser redan brun ut, fatta blondheten då, knaaas haha. Men, men det ska nog gå bra ändå :)
 
Jobbat så benen värker och ögonen blöder senaste dagarna. Igårkväll gjorde jag ju nåt jag lovat mig själv att aldrig göra, sätta min fot på Amnesia. Tog emot en jävla massa haha, men jag o Fessy stanna bara där en timme för sen rullade vi till Olssons skor och mötte upp Haile. Trivdes bättre där och hade fiiinfint sällskap :)
 

Ojojoj

Idag ska jag gå emot mina egna principer helt! Ett fyra års(om inte 5) långt löfte ska brytas! Syskonen fesahaye kan känna sig väldigt speciella då det e för deras skull jag gör det! Jag ska.....besöka amnesia. Lovat mig själv att aldrig sätta min fot på den klubben men idag ska det löftet brytas. Ses bloggen, om jag kommer levande därifrån!


the sky aint my limit

Tagit mig vatten över huvet den här veckan!Jobbar alla dagar förutom torsdag och då ska jag fixa håret (vill inte va orange längre) Ska trycka in träning där nånstans också, har träningsabstinens så att det kliar i hela kroppen!!! Gaaaaaah
 
 

Om jag mår bra, eeeh jaaaa

Fuerteventura, Dubrovnik och New York. JAG LÄNGTAR!!

Lättnad

Känns som om typ tio stora stenar lyfts från mitt bröst. Good feeling. Mycket good.
 
Gårdagen var kunglig, gled runt i typ orangt hår(blekning that went wrong), men what to do. Gjorde hp så nu  e det äntligen avklarat! Gick bättre än förväntat! Sen åkte jag hem och chillade lite innan Paulina hämtade upp mig med bilen. Vi och Fessy åkte in till Espresso House och fika. Sen åkte vi hem itll mig igen och drack te. Mycket bra kväll. Fast faan va taggad jag var på utgång! Dansa all night long va längesen, föööör länge sen!
 
Idag har jag promenerat orten runt, först med familjen och sen med Beatrice. Jag o Beatrice avsluta med en glass i solen i Vby. Träffa Zacki som kommit tillbaka till orten också. Nice nice.
 
Sådär på tal om nåt helt annat, denna bild hahaha
 
Jonas kasta precis en banan i huvet på mig, standard.... HAHAHA

HAHAHAHAHA DECKAD!!!

Gotta love en äkta fb-fight. När jag e den som e den mogna av oss e ännu roligare. Killen skämmer ut sig också. O ger mig bra luft när jag inte ens behöver den. Hybris på g asså.

högskoleprovet

har fått nån abstinens som jag inte ens vet vad det är för någon, sover konstigt om nätterna gör jag också. Igår va jag i stan och såg på när Fessy fixa håret, det blev fint :D
 
Idag har jag och min lillebroder fixat nya pass. Ganska säkra på att vi inte kommer komma igenom tullen dock. Jag såg ut som ett nervvrak och Jonas tyckte han såg ut som om han hamnat på en mugshot. Haha duktiga syskonen Larsson ;) Sitter och pluggar lite nu o hoppas på att Fessy hör av sig snart, då blir det glas i den stora staden tillsammans med henne o Emil. Fest.

Sun is shining

Om folk kunde höra alla mina tankar jag tänker skulle jag garanterat ligga inne på mentalsjukhus. Men ibland behöver jag inte ens tänka, då gör folk så sjuka saker att jag e redo på att ta första bästa taxi till hispan ändå! Knas!


soligt

Jag tror onsdagar ändå är mina favvodagar, händer så mycket kul då. Idag började jag dagen tio i sex. Körde en timme Bodybalance innan jag promenera hem i solen, så skönt. Pluggade lite matte innan jag tagga in till stan. Där blev det först fika med Fessy och Haile innan vi mötte upp Sharre och satte oss i solen i gamla stan. Riktigt needed! Lovely sällskap och fint väder, så det ska va.
 
Efter att ha chillat i stan åkte jag o Fessy till Ikea. Va 25% billigare kväll hehe :D SHoppade med familjen, mötte upp Vera en stund som också skulle få 25% av mig ;)
 
På lördag ska jag gå ut och klubba som om de inte fanns morgondag. Aaa, de e den!

Forever alone

Haha så sad but true, men men vad ska man göra. Mer tid för mig själv, typ.

Motivation


krigare

Dags o inse att man börjar bli gammal! Varit ute både fredag och lördag och jobbat på det också. Sovit totalt 8-9 timmar på hela helgen. Du kan kalla mig krigare! Men nice har det varit iaf. Fredagen blev helt spontan då jag o Lager åkte in till stan för att chilla på Söder men upptäckte att Emil o boysen va på Izzes gamla praktik så vi åkte dit istället. Lördagen gick jag, johannorna, Vera och Krause ut. Blev föra o sen dans på vardagsrummet.
 
I torsdags åt jag förresten på en mongolisk restaurang med mamma, Fessy o Wojni. Maten var helt awesome! Sällskapet också! ;)
 
IDag har jag spenderat hela dagen i Järfälla-hoodsen med Angelica. Varit på Barkarby-outleten, promenerat i Säby o softat i Jakan. Mysdag!

RSS 2.0