Ångest

Jag klarar inte av det här vädret, det är sjukt deprimerande. Jag måste härifrån, jag måste utomlands till solen och värmen. Men det är ingen som vill följa med mig :( Kanske får åka ensam....

Man måste leva i nuet

Hade en lång, men dunderbra midsommarafton! Jag, Vera, Emil, Izze, Rasmus, Krause och Jesper åt midsommarlunch, spelade kubb o körde ölspel på dagen hemma hos mig och sen på kvällen kom även Fessy hit för middag då hon landade i svenneland igen tidigare på dan :D

everybody is fallin in love, and I´m here like... where´s is my abs?

Hahaha this is fun, alla har sommarkänslor, alla springer runt o e kära o pussas. O jag bara sitter här like?!?!?! Kul liv haha
 
Igår var en dag med fuuuull rulle! Först handlade jag o Vera all mat inför midsommar, sen åkte jag hem till Alex för att fira henne, vi var ett gäng tjejer från Ikea som fixade oss o åt lunch tillsammans! Sen åkte vi vidare till jobbet för där var det personalfest. Helt okej kul faktiskt! :P Bra sällskap, bra styrt och helt okej dansgolv, kände dock att jag hade helt fel dansoutfit, långklänning funkar inte riktigt till fest haha! Mina kollegor är awesome!

VAD

Hahaha jag o mamma gjorde årets klaraste vad (klaraste e inte ett ord, jag vet)igår. Jag kommer vinna vadet, men jag får vänta 7 år till. Vi har bettat en femhundring, hoppas att den fortfarande är värd lika mycket då XD


summerburst all day eeerrrdaaaay

Alltså jag skulle kunna gå på summerburst varje helg, hela sommaren. Det är så sjukt jävla bra! I fredags märktes dock att det var fredagen den trettonde. Hann till o me en sväng till akuten då min vän gjorde illa armen :( när jag sen kom tillbaka till summerburst hittade jag verkligen inte tjejerna. Täckningen försvann o vi hade typ stress allihopa haha. Mitt i alltihopa sprang jag in i Lager o Jossan. Hahaha tjejerna måste trott jag va skvatt galen, så glad var jag över två ansikten jag kände igen XD Efter att de irrat runt me mig hittade vi till slut tjejerna!! Sen stod vi och hoppade runt tills det stängde!
 
Gick inte ut på fredagen, efter allt som hänt kände vi att turen inte va me oss och tog det säkra före det osäkra. Vaknade upp på lördan och börja köra igen :P Tog tacorester, jag, Bea o Elin hade sovit hos Elin så vi fixa o trixa innan Therese och Amanda kom. Sen blev det lite drinkar och vid femtiden var vi inne igen på Gärdet och skakade loss. Var en superkväll!! Finare väder, mindre huvudvärk för folk o mindre skador. Alltså man blir så lycklig av Summerburst. Fattar inte folk som inte vill gå för att de bara tycker house e helt ok och inte kan tänka sig att stå o lyssna på det i flera timmar. Jag hade ont överallt efter igår. Vi hamnade i den sandiga delen i slutet av kvällen och var riktigt smutsiga, men faan jag hade kunna kliva upp idag och dansa en gång till. Det är så äckligt jävla kul!!!! Rekommenderas dock att man inte tar alkohol, då blir man trött i kroppen efter ett par timmar och orkar inte dansa XD
 
Lördagskvällen avslutades med David Guetta i en random dansring av killar (WTF hahaha)
Längtar redan tills nästa år! Men nu ska jag njuta av sommaren!!!! :D (lånad bild hehe)
 
 
 

försöker att inte överhypa

Imorron är det Summerburst!!!! Försöker att inte överhypa, jag vill ha shorts o linne, men det ska regna. Försöker att inte överhypa men jag känner så många som ska dit. Försöker att inte överhypa men musiken kommer va så förjävla bra! Försöker att inte överhypa för då kommer förväntningarna bli skyhöga.Försöker o försöker, men det e Summerburst! JAG E HYYYYYYPE!!

Vilka babes!

That awkward moment när jag o Jenna går förbi en telefonförsäljare i Vby som börjar ropa efter oss. Vart har vi hamnat? USA? The Place of slisks? Oklart.
 
På tal om Jenna så träffa jag henne för första gången sen i februari!!! Som jag saknat den tjejen! Tog en lunch på coffee corner (okej börjar bli läskigt när han som jobbar där vet vilken dressing jag vill ha till salladen, stammis?) o surrade på, om allt mellan himmel o jord.
 
på fredag är det summerburst1!!!!!!

BARCAAAAAA

Barcelona bokat!!!!!!! JAråååååå!!!

Alltid hungrig

Hur kommer det sig att jag ständigt äter som ett djur, men ändå blir hungrig igen efter inte alltför lång tid? Min magsäck måste vara huge!

focus baby

nu mår jag bra! Efter tentan igår hade jag grymmaste gruppchatten med mina tre bröder. foooor laaajf. hahahahaha.
 
Imorse startade jag med en prommis och sen åkte jag o bror in till stan för att möta upp mamsen, pappsen, faster och farbror. Rasmus tog nämligen examen, så i slutet av året är han färdig polis. SÅ STOLT ÖVER HONOM! Han kommer göra ett kungligt jobb i framtiden! Efter att ha suttit och tittat på examenscermonin(heter det så?) gick vi bort till Vapiano och käkade middag. Mysigt!

Terminens sista dag

Så lättad! Ikväll är sista tentan, sen väntar 2 månaders ledighet från skolan, så jävla skönt!

jahapp

Okej, ingen annan ska få stressa mig. Sov knappt från söndan till måndan. Var så stressad över allt jag skulle hinna. Dagen blev inte bättre efter att ha köttat hela dan så skulle jag ta mig till jobbet. Och ALLT var försenat! Var på väg att vända hem efter att ha slagit i huvet på bussen. Men det gjorde jag inte utan krigade istället på jobbet. Livet är verkligen en fest just nu... Tenta imorron och då kan man tro att det e semester efter det...Men asså eeh nej, den kommer nästa måndag först. Bara kriga, Summerburst snart (hyyyyype!!) o sen kommer ju min broder Fessy hem snart också :D

Tror jag flyttar in

Börjar lika ett konstigt beroendeförhållande det jag o Stures har. Varenda utgång hamnar jag där. O det e i 9 av 10 fall min ide (bortsett från i torsdags, måste varit enda gången jag inte föreslog det) att vi ska gå dit. Börjar bli som med MP en gång i tiden, vad gör jag mot mig själv??
Körde en utgång med nåra Ikea-Girls. Vi gick till Solli först där det va absolut dööööttt. Solli va min ide också iförsig... hahaha. Så vi gick bort till Stures. Dansa till fötterna blödde typ. Spenderade nästan hela kvällen på hiphopgolvet, ren o skär lycka. Summa kardemumma mycket bra kväll.

RSS 2.0