utgång tjingeling :)

Blir utgång på Collage eller Laroy ikväll med Paulina o massa annat folk. Kommer nog bli trevlans :) O idag nån gång så kommer även Lager hem :) Men innan utgången ikväll så ska jag hinna upp till Vby en sväng med Fessy :) och käka middag i Vällingehus med mamsen :)

                                              

so sick

No more walkin round
With my head down
I'm so over being blue
Cryin over you

And I'm so sick of love songs


I'm so over it, I've been there and back

Ice Age va great :) Love tha dinos ;P Blev jag, Fessy o Paulina som gick, det va mys :)

Idag har jag o mamsen varit ut till Stinsen o shoppat, införskaffa mig ett linne, ett par jeansleggins o en bok som jag har höga förväntningar på!  Sen när vi kom hem så käka vi middag o sen tog jag, mamma o Jonas en promenad. Min promenad avslutades hos Paulina där jag chillat resten av kvällen fram tills nu. :)

Nu ska jag försöka ladda mentalt inför nästa vecka då jag jobbar, passa ungar all day haha :P


faster, better, stronger

Klockan e inte ens halv 2 o jag har redan gått närmare 13000 steg. SAJK.

Planerna för idag är skejta(hahaha) och kolla bio :) Ice age here we goooo :D Nu ska jag hoppa in i duschen o sen käka lunch. Tjiihooo!


jaa det e väl början på mitt nya liv eller nåt sånt haha

Idag har jag varit jätteduktig. Jag följde med mamma på afrodans :) Det bästa med afrodansen va att man fick röra sig till man dog (även om man inte kunde stegen) och att Karro va tränare/ledare för hela grejen :D Karro va bäst! :D


Efter att ha tränat och tagit en välbehövd dusch haha så kom Paulina hit. Bruden får värsta sjuka ideen om att vi ska göra ett träningsschema så sagt o gjort, våra  nya liv börjar imorrn haha :P Så imorron blir det full rulle. Skriver jag inte nåt mer i bloggen då vet ni, då har jag avlidit haha skoooja :P

Iaf när schemat va klart så gick vi på promenad o precis i närheten av där jag bor såg vi en sån här stor polisbuss cirkulera runt. Mycket najs, mycket najs. E det då man ska känna sig trygg? Eller tvärtom? :P


Techno white

Gissa vad jag fått?!?!?!?! En ny mobil!! :D Sony Ericsson C903 Techno White. Bye bye tegelstenen säger jag bara! :D  O jag lovar och svär denna mobil ska jag vakta med mitt liv ( inte lägga i fel fickor o tappa i toaletten...)

Här är min nya kärlek :D det betyder förresten också att jag nu har en kamera :D Tja jag e modern igen hehe ;)


Igårkväll så gav jag o Paulina oss ut på min skaterboard o öva. Ingen vidare framgång, men vi e påväg haha :P Skateboard video på G alltså haha ;) Sen när vi gett upp träningen för kvällen gick vi in o kolla tv o käka gott med Fessy :)

Nu ska jag trixa lite med min nyyya mobil tror jag. Hejjjdå ;D


rubrik

Igår va typ en av de segaste dagarna på länge, va o fika me mamma o pappa i Vby sen mötte jag upp Fessy o vi gick o kolla i lite affärer. Sen gick jag hem o käkade o efter det promenera jag o Fez till Coop o köpte godis, gick hem hit o chillade o sen tog vi en prommis till. Lyckades tajma in precis när min pappa skulle hämta min bror hos Fez så då fick jag skjuts hem :)

Idag har jag gått runt i Vby typ hela eftermiddan också. Först möttes jag, Fessy o Anna och tog en liten fika, myspys :) Sen när Anna dragit till jobbet så träffade vi på Awet så vi gick runt o kolla lite med honom innan Paulina som jag snackat med tidigare också kom upp. Gick runt i centrum o kollade lite till o nu sitter jag här hemma igen o funderar på vad för trevligt man kan hitta på ikväll :) Jag kan iförsig inte sitta ner utan att det känns som om jag ska somna men det löser sig. :)


monday morning

Jag vet inte vad det e, om det e att jag fortfarande stressar, att jag äter fel kost eller att jag helt enkelt fått en knäpp i huvet, i vilket fall som helst så har jag nåt seriöst problem. Det e faan läskigt vad skumma drömmar jag drömmer. Vaknar på morronen, inte ett dugg utvilad o ba va faan va det där? :O

Collage

Alltså shit vad gårdagen blev stressig, men trevlig :D Började med att jag på förmiddan åkte in till den stora staden med Paulina, åkte pendel efter att ha behövt kubba ända hemifrån dit typ. Väl i stan köpte vi blommor o presenter till Paulinas storasyster Terez :) Kändes lite udda att gå runt i finklänning mitt inne i stan, vit dessutom haha. Iaf  fixade vi allt o åkte hem till Terez. Där åt vi jättegod lunch och tårta :) Sen va vi där typ hela eftermiddan. :)

Efter det blev det stress hemåt igen, fixa sig, Paulina ville styla mig för kvällen, men våra åsikter om vad jag passade i gick isär haha så till slut så fick jag styla mig själv haha :) När vi va klara drog vi en snabb sväng förbi Nivå där en snubbe som va lik Vin Diesel kom fram o gav Paulina komplimanger på ett lite roligt sätt haha. Han va dock mindre biff än Vin Diesel.


Efter Nivå åkte vi hem till Terez igen där hon och massa av hennes vänner befann sig. Vi stannade där och snackade ett bra tag och sen när vi kände att det va dags så drog vi i samlad trupp till Collage. Har aldrig varit där förut, men det va najs :) Såg storbloggarn Kenza på dansgolvet också, kändis haha :)

Sen när det började närma sig stängning så va det dags att rulla hemåt :)

Vaknade astidigt idag konstigt nog, så nu e jag bara liiiite seg. Har även världens träningsvärk i rumpa o lår efter allt dansande. SAJK! hahaha Ska tvinga me mig nån till Vby snart tror jag :) Även om jag vill kan jag inte sitta o såsa hela dan :O


Save the cheerleader, save the world haha

nightmares get lost

Hitta inget på Ikea igår, men det va trevligt att bara vandra runt o kolla på lite grejer. Jag ska kirra en större garderob och en större säng... nån dag :)

Sen åkte vi hem o käka middag :) Sen chillade jag ett tag hemma innan jag åkte ner o mötte Paulina i Spånga, fast det e ju frågan varför haha, för när jag mötte henne där så hoppa vi på bussen o åkte mot Vby istället för att åka till Hby, dit vi skulle, allt för en påse godis. Träffade på både Jakob, Anna och Christofer så då va det väl lite värt det ändå ;P Efter att ha stressat runt i godisaffären så åkte vi hem till Winnie i Hby o satt där o spela kort, snacka o käka godis tillsammans med Sofie, Winnie, Kjella och deras kompis Johan. Trevlans :) Drog oss hem nån gång vid två o sov :)

Chillerill to tha next level

Hela mitt sista sommarlov har nästan gått. O jag har inte gjort ett skit, känns riktigt illa!

igår va ytterligare en sånhär chilldag. Dagen började med att jag...jaa vad gjorde jag, inte ett jävla skit typ :P fixa o trixa lite här hemma. Sen kom Moa o Paulina hit o vi chilla ett tag här, sen gick jag o Paulina ner till Spånga o köpte lite gottgott :) Sen hem till mig igen o då va Fessy redan här :) Sen kom Karro o Awet också :) Satt o zappa runt lite på tvn o snacka, inte så mycket mer :) Snacka om segisar :P Sen när både Karro o Paulina dragit så hoppade jag, Fessy o Awet på bussen mot Vby, tog en prommis o satte oss ett tag innanför Awets port o snacka, när vi sitter där slår blixten ner typ precis utanför eller nåt. Jag o Fessy trodde typ att vi skulle bli nerskjutna eller nåt närsomhelst haha, det va läskigt! :P

Sen gick jag o Fessy hem till henne o så sov jag över där. Precis som alltid spårar våra samtalsämnen ut totalt haha :D

Nu ska jag fixa mig o sen åka till Ikea med mami o Fessy.  :)

Ciao!!


Det förflutna ringde...nej snarare smsa o påminde mig om varför det kanske va bra ändå att jag lämnade det

Alltså igår började min dag faktiskt bra, fast i slutet vet jag faan vad som hände alltså :O


Började med att jag fixa lite här hemma o sen mötte jag Paulina i Vby. Vi gick runt o kollade lite, köpte lite grejer o sådär. Sen gick vi hem till mig o chilla ett tag. När vi satt hemma hos mig får jag ett sms om fest i Viksjö så vi ba okej vi åker dit.


Gick hem till Paulina o käkade god kycklingsallad till middag o sen gick vi tillbaka hem till mig o fixade oss, mötte upp Lager o drar till Viksjö.

På väg till Viksjö fick jag ett sms som jag blev ganska förvånad över om vi säger så. Höra av sig efter 3 månader, alltså nee det funkar inte riktigt så känner jag... Hade det varit nåt annat visst, men det smset, nej.

Väl i Viksjö blir vi uppmötta av Anton :) kommer fram till festen som jaa... om jag säger såhär, e en typisk Viksjö-fest, iaf hade den allt som en fest i Viksjö brukar innebära för min del... Jag o Lager går in i huset, men Paulina kommer aldrig in så jag ringer henne o undrar var hon e. Hon lyckas lura mig att hon stuckit hem, jag va mindre glad när jag senare hittade henne precis utanför hahaha. När jag hittat Paulina så hälsa jag även på Arses som bjudit dit oss. Sen satt vi mest ute hela kvällen o snackade. Vid 12-tiden va det dags att tagga hemåt då Viksjö e typ som landet när det gäller kommunaltrafiken. Jag, Paulina och Lager drog hem till mig, kollade på John Tucker must die o sen gick vi o la oss.

Paulina har redan gått hem o jag ska gå o väcka Lager som fortfarande ligger o sover. :P



Jag trodde verkligen så mycket bättre om dig, men nu gör du mig så besviken att det gör ont.


ghosthouse

Jag somnade 5 imorse. Inte kul! Jag skojar inte när jag säger att jag har värsta spökhuset här just nu :O Fick iförsig sällskap i telefon ett tag av en annan nattuggla men det löste ju inte precis problemet. Fanns stunder då jag seriöst funderade på att springa över till Lager haha, men då kom jag på att jag aldrig skulle våga mig ner XD Så jaa jag har haft en väldigt mysig natt...

Idag ska jag va duktig o fixa lite här :) Satte igång diskmaskin men jag tvekar på om jag gjorde rätt :P

I like your scarf, I really do

Jag hade namnsdag idag :D (igår nu men jaja) För att fira det åkte jag in med Johannorna till stan och gick runt i affärer o kollade o sen käkade vi tidig middag där också :) På väg till Kungshallarna kom en söt engelsman o gav mig en komplimang för min halsduk haha. Mycket bra namnsdag alltså ;P

Efter att ha varit i stan så tog vi oss hemåt, chillade lite hos Lager o senare gick jag o Fessy upp till Vby, mötte Paulina o handlade lite gott :) Sen har vi tre o Lager suttit at mah place o chillat galet framför tvn :)

Lager: Men när e v.29?
Jag: Eeh? Vecka 29?


Jag gillar förresten att de i Åhlensreklamen för Beyonces nya album säger Bejonsää.

sometimes

Hela söndagen spenderades chillande me Moa :P Kollade båda Legally Blonde filmerna, länge sen jag såg dem o längesen jag kunde sitta koncentrerad o se två filmer i rad. Cred till mig :)


Idag har jag som sagt(skrivet?) städat mitt rum, nästan klar nu. Sen har jag bakat kladdkaka med Paulina o efter att ha varit på promenad så tog vi cykeln från henne hem till mig. På vägen träffar vi på Anna och Karro så de följde me hem till mig o så satt vi på baksidan o mös lite. Paulina käka potatismos. Najs. :P Sen när brudsen kilat hemåt kom Lager över o så satt vi o snickelisnacka lite och nu ska jag ta mig till sängen för att sova. Jag e lite trött! :)


Jag hoppas det blir så en vacker dag haha :)


städa

Jag e då bäst på att städa... Har suttit i en timme nu o bara rivit runt o läst gamla dikter, dagboksinlägg o sånt som jag skrivit under typ hela högstadiet. Hitta t/r biljetten till Göteborg (klassresan i Göteborg) haha SAJK. Hittade också en dikt som jag o Fessy dikta ihop en gång i tiden åt en mycket speciell kille haha, nån gång kanske han får den hahaha ;) lovar att han skulle bli glad :D

Sen hittade jag också något jag tror e en haiku-dikt som Fessy skrev till mig när vi höll på med haiku-dikter i nian. Mycket charmigt... hahaha

Johanna Larsson
Osmart, lång
Skrattar, misstolkar, ler
Glädje, synvillor, konstiga danssteg
Blondie!

Fessy vilket poet hon e asså... ;P

deppmode

Full rulle de senaste dagarna. E hundvakt och har firat Sara, mormor och Moa.

Och deppmode, idag mår jag inte bra. Tjarå


HP

Asså seriöst jag kommer aldrig mer äta mat igen ( okej det kommer jag men iaf) har käkat så mycket idag att jag nästan mår illa just nu, fett illa haha

Har varit i Vby hela dagen idag, först med mami o kolla i affärer, sen med Fessy o leta efter presenter. Kirrade presenter o sen käka vi lunch i Vällingehus. Barnwoken där e 3 gånger större än min mage seriöst.

O nu på kvällen så har min familj och Jojjos familj varit o sett senaste Harry Potter filmen. Asbra film! Mycket mer skämt i den än vad det brukar vara. Älskar komedier, men det blev inte riktigt samma magikänsla över det hela då haha :P Träffade på Sara o Elena på bion också så efteråt följde de me mig o min familia o käka. När vi kommer dit träffar vi på Vera och Pontus som skulle gå o se föreställningen av HP som gick efter. Snacka om samling av folk :) Satt o snacka med dem ett tag innan det var dags för dem att kila iväg till bion :) Efter att vi andra käkat klart kilade vi hemåt :)

Waldermarsudde

Det här funkar inte riktigt känner jag. Sitter just nu o e sjukt rastlös o känner att jag verkligen måste ut o göra nåt. Träffa folk, bara göra nåt liksom. Jag har suttit o inte gjort nåt i 3 timmar. Jag tror jag har allvarliga problem, typ förlorat chillgenen, typ en nerv kom i kläm o stängde av chillnerven som säger åt kroppen att ta det lugnt. Eller så e det att jag intar alldeles för mycket socker om dagen vilket får mig speedad ungefär 24/7. Nåt ere o jisses vad jag ordbajsar.

idag skulle jag, Fessy o Paula åkt till Fjäderholmarna, vi hade kirrat matsäck o allt. Va duktiga o gick upp tidigt o åkte till Nybrokajen för att ta båten ut till Fjäderholmarna. Dessvärre när vi kommer dit är det typ en av de längsta köerna jag sett :P så vi bestämmer oss för att gå o sätta oss på Djurgården istället o hittar en fin liten gräsplätt där vi picknicka o sola. Myys :D

Känns som alla åker iväg nu också :( Alla har cashflow, inte jag :( Men nästa år då blir det Kalifornien i minst 3 veckor!! Jag ska dit, inget snack om saken!


Remixen e sjukt bra, den vanliga dock lite mer tveksam

Pancakes, Tyresö o härliga människor

Igår blev det plättlunch hos Paula, dock efter tjafs mellan mig o Fessy då jag kriga för pannkakor o hon för plättar. Men jag som e såååå snäll gav till slut med mig. Satt ute på Paulas balkong o njöt av plättarna :) Efter va vi en sväng i Vby också o sen så åkte jag o Fessy hem till mig. Blev medbjuden av Anna på en fest i Tyresö så den framtida makeupartisten Fessy fixade min make up inför kvällen ;) Hon fixade till Lager också o efter det tog jag o Lager oss ner till Spånga Station där vi mötte Anna o så började våran tripp mot Tyresö. Borta i Tyresö träffade vi på helt underbara människor haha :D Annas klasskompisar, andra kompisar o lite blandat sådär. Tror helt ärligt inte jag varit på en fest tidigare där verkligen alla är så otroligt härliga :) Blev dans, dans, dans, bastu för vissa o massa snack. Härlig kväll ;D

Vid 2-tiden drog jag, Lager, Anna o hennes boyfriend Christoffer oss hemåt hooden. Även där har jag aldrig varit med om att det gått så snabbt hem, helt crazy.

Idag har jag knappt gjort nåt. Lager sov över så vi satt o kolla på the Hills ett bra tag. Har aldrig följt det programmet så mycket, men den där Spencer, han e faan pinsam. Hur kan man vara så otroligt retarded?!



Nu ska jag leka reseledare inför imorron o sen putsa fönster tjiiihooo :P

sweet like sugar

Först Grattis Moa på födelsedan!!!

Det här med att vända på dygnet e min grej, dessvärre kan jag inte sova allt för länge heller vaknade i panik o trodde att klockan va 3 imorse klockan 9...

Igår va jag på dagen med Fessy o Paula. På väg till Fessy på "morronen" hehe träffade jag på Erik så det blev lite småsnack me honom först innan jag fortsatte min väg mot Fessy. Hon o jag tog en promenad mot coop för att hon skulle handla o på vägen dit träffade vi på Paula så hon följde me :) Efter att ha handlat satte vi oss hemma hos Fessy o chilla, sen var det hem o käka middag.

Efter middan möttes vi i Vby, handla lite smått o gott o drog hem till mig o fixa marängsvish m.m :) Satt därute med filtar, ljus o datan som spela musik o bara mös. Paulina kom förbi en sväng också, hon åker iväg till Gotland en vecka nu :O Hoppas hon får det asnajs iaf :D

Kom i säng vid 3-tiden som vanligt... o fick ett härligt uppvaknande imorse...haha

Nu ska jag fixa mig iordning o sen blir det lunch hos Paula I think :)

Vad e förresten grejen med att när man ser som mest sliten ut, ja då ska hela orten va ute o promenera?

passionsfrukt

Jag fick ett läppbalsam av Fessy idag :D Det luktar passionsfrukt på en mils avstånd typ. I love it!

beatbox

Asså shit, igår fick jag o Moa värsta rycket efter att ha kollat på film o gick ut på en promenad, jag skojar inte när jag säger att vi va ute o gick i 2 timmar. Mitt i natten...Crazy. Idag är jag död, knappt nån sömn inatt heller.




Jag hatar att vakna upp på morgonen o veta att jag drömt om dig igen. Varför varför varför kan jag inte bara glömma dig?


SAJK

Druckit en liter cola sovit 3,5 timmar. Kan det bli mer party?!

Alltså ärligt, mina ögon går nästan i kors, trots det e jag så rastlös så att det skriker om det, colan va nog inte så smart ändå. Det här kommer bli en låååååång dag!

Man lever bara en gång, så ta vara på tiden?

Alltså shit pommes jag tror att jag sammanlagt sovit 3,5 timmar. Inte kul. Men trevlig gårkväll va det iaf :) Började med att jag o Paulina gick till Moa där det va lite folk o chilla. Träffa på massa kända ansikten, fast det va nog mer okända nu när jag tänker efter :P Aja det va trevligt hos Moa iaf även om vi inte hann vara där så länge. Jag ska ju dock dit nästa vecka också så får väl ta igen det då haha :P

Vid tiotiden mötte Paulina o jag upp Lager o åkte till Spånga för att ta oss in till stan, mot Mälarhöjden. Träffa på Awet o hans polare på stationen så vi fick sällskap av dem, najs :) Alla hoppa av vid Tcentralen, var killarna försvann har jag ingen aning om, men jag, P o J kubbade like crazy för att hinna me tuben. Hann med den o kom fram till Mälarhöjden i skaplig tid haha. Var precis som så många andra gånger hemma hos Jakob, fast den här gången var det mer folk än vanligt, men trevligt det med. Fick träffa Patrick, Tyko o Krille också. Fett länge sen sist, Tyko o Krille tror jag inte jag träffat sen i Augusti förra året. Najsie najs. Kvällen fortsatte bra därborta också, hängde mest med Paulina, Patrick, Jakob o nån kille som hette Olle, trevlans trevlans. :D

Blev hemgång seeent som sagt (som alltid) gick o la mig på direkten jag kom hem, vakna 9 imorse för att gå upp o gratta lillebror som fyller år idag :)

Nu har jag suttit o försökt knåpa ihop ett inlägg som annars brukar ta typ 10 minuter i säkert två timmar, under tiden har jag hunnit snacka med Fessy som kom förbi med bilen under sin övningskörning, käkat lunch o beklagat mig över att hjärnan inte kommunicerar med resten av mig, har varit hur svårt att få meningarna att gå ihop i det här inlägget, helt galet! Tror inte ens att det e bra nu men jag orkar inte läsa igenom. Nu ska jag strax käka tårta o sen får vi se vad som händer hehe. Roliga e att just nu skulle jag inte banga på att dra nånstans o dansa. Sitter inte hjärnan ihop med resten av kroppen så gör förhoppningsvis rytmen det.

Måste bara visa härligaste reklamen hahaha, den här slår räkostreklamen tusen gånger om minst!
FESSY DU MÅSTE KOLLA!!!



E vi kvitt nu?

Oh shit soligt ikväll

Var länge sen jag va såhär seg, går in o kollar vädret o ser att det faktiskt inte kommer o regna ikväll eller nu på eftermiddan. På me bikinin o ut o sola! Eller jaa kanske inte...svensk sommar, paarty....

Glömde förresten skriva en sak igår, jag o Fessy såg Agnes Carlsson igår inne på Topshop i Gallerian. :)


"Ursäkta mig en stund, men kolla på gangstahcrewet därborta" Swooosh!!

Hej hej bloggen :)

Igårkväll blev det chillerill med Paula, Fessy o Paulina. Käka godis o kolla tv, good girls haha :P

Idag har jag o Fessy snurrat runt på stan i ett tappert försök till att hitta presenter till alla julibarn, men det enda det slutade upp med va en lunch haha. Mötte sen upp Lager i Gallerian där jag o Fessy spenderat större delen av vår dag o delade på en brownie samt satt o spana kepsar. Det e lite kul för om man tänker tillbaka typ två år så va det inte många killar o tjejer som gick runt i plattskärmskepsar o såg allmänt gangstah ut, idag gör typ halva befolkningen det, skojar inte. Snyggt med plattskärmskepsar, men det känns fortfarande lite udda måste jag säga.

Efter våran misslyckade shoppingrunda så åkte jag o Fessy hem till henne o körde nåt träningsband. Säger bara en sak, det e det sjukaste träningen jag varit med om hahaha. Helt galet... fast ganska bra träning ändå :P

Sen taggade vi hem till Lager o kolla på film, "Tvillingarna på Bahamas". Inte igår man såg den om vi säger så (fast jaa tekniskt sett har det blivit igår nu) Myspys.

Nu ska jag lägga mig för det e en dag imorron också hehe :) ( o jag kommer så ha träningsvärk imorgon...)



bebisar påväg hem från fjäderholmarna förra året <3 repris?

Back in town

Kom hem efter att ha varit hos släkten sen i måndags. Kollat på pluttis- Noel o fikat, fikat, fikat. Knappt gjort nåt där, men just nu är jag ändå så galet trött att jag knappt vet vad jag heter. Crazy.

Det e tomt, det e trasigt, det e... nee faan jag pallar inte mer av det där.

Hej hopp!

Sitter o chillar galet med Fessy o Lager just nu, försöker få dem att följa me o spela basket i Vby o för någon stund var de ganska pepp, men nu har de fastnat i en tidning så jaa :( haha

Idag har jag vart på promenad med Paula, chillat i Vby o käkat lunch tillsammans med Paula o sen fikat med Fessy o Paula :) Träffa på Zacki också så han satte sig o chilla me oss ett tag också :)

1-0

Kollade BP-GAIS match med Awet, Paulina och hennes familj. Började regna mitt i alltihopa, men annars vare ganska najs att kolla på :) efter att ha kollat matchen drog jag, Paulina o Awet till Vby o chillade där ett tag :) sen vare hemåt o käka o sen vid tiotiden åkte jag o Paulina o hyrde film. Visade sig dock inte vara någon bra : (

Imorron ska jag träffa Paula och Fessy :) Vad vi ska hitta på e dock frågan då tidigare planer på bad kanske blir lite kyligt då det inte e lika varmt längre :( Aja det löser sig :D



party all day, party all night

Jag har myggbett öööööverallt, inte kul :( kliar kliar kliiiaaar!

Gårkvällen var dock ganska kul :) började med att jag, Anna och Paulina va hemma hos mig o snickelisnacka lite, tog hand om två galningar vid namn Jonas o Jonte o ja bara chillade, e riktigt förvånad över att huset stod kvar här när jag kom hem imorse me tanke på hur de två var när vi lämnade dem.

På MP blev det dans :D snacka me lite folks o chilla :) najsigt najsigt :)

Efter MP blev det efterfest i Vikjsö typ klockan 2 på morronen eller nåt med Proppen, Skonken o co. De hade haft poolparty dock var vi lite mer för dansen än badandet. Träffa på en tjej som jag träffar på överallt så fort jag ska åt det där hållet haha. Viksjö e nog ganska litet egentligen, fast resten av Sverige e faan ännu mindre...

Jaja trevlig gårkväll iaf :) Längtar dock efter att Fessy ska fylla 18 så hon också kan hänga me ut!

Nu ska jag iväg o kolla på fotboll om ett tag :) Ciao!

MP

Alltså den där cykeln går varm alltså. Idag cyklade jag o Paulina till Coop o köpte lite smaskiga saker sen har vi suttit ute på hennes tomt o chillat i solen samt badat i vattenspridaren, mycket najs, mycket najs. :D Ikväll blir det MP med Anna o Paulina om brudarna ville dyka upp nån gång!! Jag har inte alltför mycket cashflow utan ikväll blir det mer ett besök för att dansa hela natten lång, så om vi kom dit innan de börjar ta inträde skulle ju va ganska skönt :P


Ooooh maaaay gaaadd

Galet vad trött jag e just nu, time for bed! Jag o Johannorna körde som sagt träning o jisses, det e som en bastu i vardagsrummet :O men, men. Haha så kul för det e så trångt så när man står o ska svänga me armarna låter det ungefär dish dish, smack. :P Som om jag inte nöjde mig med all denna motion, kom nu precis hem efter en något flippad promenad med Paulina. :P Men det va najs det me :) hihi

I AM HIP HOP


wohoo :D

Sitter just nu o ler som ett fån för mig själv. Haha :P Men det e så gulligt :D

jordgubbar gör susen för....

Shulululu :)

Det blev utgång igårkväll :) Dock en väldigt kort kväll haha. Började med att jag o Paulina förade på Nivå, träffade på Evelina som jag inte sett på aslänge! Efter att ha suttit o chillat på Nivå ett tag så drog vi till Laroy med nåra kompisar till Paulina :) Vi kommer dit tidigare än dem o ska då gå in eftersom vi står på listan. Grejen e bara det att det visar sig att de bara fått me mitt namn :S Inte vidare najs, men det löste sig sen iaf :) Börjar ju jääättebra då vi träffar på lite killar bland annat min "älsklingsvän" haha, sajk jag krama honom också, usch hujeda mig, gammal frenemie rostar aldrig... Okej tja nu låter jag som tolv igen men jaja. :P

Iaf när vi varit ett tag på Laröy, de andra har kommit o så, då vill de helt plötsligt till Ego så vi ba jaha men okej visst o går ut från Laroy. Det skulle vi icke gjort. När vi går ut får vi veta att det e 30 pers på Ego o inge drag. Alla människor som e partytaggade som hört av sig befinner har hamnat på Laroy ungefär i den stunden vi stack därifrån. Riktigt party... Så jag o Paulina drar oss hem mot hooden, försöker att förlänga kvällen genom att åka till en fest i Grimsta men det blir inte av och kvällen slutar i lilla gungis med en honungsmelon och deeptalk. Tack Paulina :) <3

Fick höra låten första gången igår :) Me like!


Imorse käka jag o Paulina frukost o sen drog vi på olika håll till Hby allmänna :) Stamställe snart alltså hahaha. Blev jag, Moa, Paulina, Vera och Paulinas kompisar Sofie och Jennifer som stekte i solen :) Träffade även på Zacki på beachen :)

Vid tretiden drog jag o Moa förbi Coop o handlade jordgubbar o Cola, träffade på Fessy också, snacka om tajming ;D Efter åkte jag tillbaka till Hby, hem till Vera o sen satt hon, jag o Paulina o chilla på hennes altan, käkade galet mycket jordgubbar :D Jordgubbar gör ju susen för... hahaha :D Spårade brudar e allt jag har o säga :) <3

O ikväll blire träning med Johannorna, känner mig riktigt duktig då jag nästan cyklat fram o tillbaka från mig till Hby två gånger idag, snacka om motion :D

absolute holiday

Jisses vad trött jag e just nu, tror nästan jag ska ta mig en powernap, frågan e bara om jag lyckas i den här värmen. Det roliga e att jag gör precis ingenting om dagarna så jag fattar inte hur jag blir så trött, iförsig sover jag typ ingenting heller så där kanske vi har förklaringen också. Smart.

Filmen igår va faktiskt riktigt bra. Såg "Flickvänner från förr" :)


O idag har jag varit med Paulina o Veronika i Vby o kollat grejer, köpte en skiva för presentkort som jag fick i födelsedagspresent så nu ska det pumpas musik ;)


När Paulina dragit till körskola så vandrade jag o Vera runt lite själva o fick även lite spontant sällskap av Victor :) träffa på Awet också, "ryktet" haha :p går ju om att han inte kan ha kepsen han fick av oss ( fett synd :( )eftersom den e förstår nu när han inte har nåt afro. Lite sjukt för inatt drömde jag att han hade värsta stora afrot haha. Sajk. Fast jag vet inte vad som e mest konstigt, afrot i drömmen eller att Awet va me i min dröm... hahaha

Nu ska jag lägga mig o chilla framför tvn ett tag, kan seriöst inte gå ut i värmen just nu :O

Ikväll kanske det blir utgång, who knows :)

 


RSS 2.0