Fessy 18 bast

Idag fyller min fina vän Johanna "Fessy" år :D Hon blir stor flicka, hela 18 år!! Vet inte vad jag skulle göra utan henne, den lilla flickan med det stora hjärtat <3 Finns få som förstår mig så bra som hon gör. Hennes humor är något i en klass för sig. hahaha :P But ya gotta love it =)

Så grattis på födelsedagen Fessy! Älskar dig bror! <3




Självklart en av CBs låtar :D kände att det måste läggas upp en av hans bra låtar då ;)

...

Matte C prov imorron. Good luck säger jag bara haha :P

o imorron fyller lilla Fessy år också, 18 bast :D


Cause baby, you're like everybody else

5 köpcentrum på 2 dagar, sajk :S Allt för att hitta skor. Gissa hur många par skor jag kommit hem med? Ett! Ett enda jävla par, trots att jag gått i minst 20 skoaffärer. För stora fötter, för kräsen eller helt enkelt helt fel ute?

Förutom alla dessa hundra skoaffärer har jag kollat in lite andra grejer nu när jag fått min lön ;) E nu stolt äger till världens snyggaste klocka, en tjocktröja o lite annat krimskrams :) hehe

Efter att ha varit ledig hela fredan, varit på mässa med Fessy, tvillingarna o Carro (så tja nu taggar jag till California snart, ciao!) o kollat i butiker så åkte jag hem o gjorde mig redo för en hemmakväll, helt otaggad : / men sen började folk surra om utekväll så jag mötte upp grabbsen o åkte mot stan, dock åkte jag vidare o mötte upp Paulina medans de åkte o föra lite. Blev Malibu, sjunga för födelsedagsbarnet Malin, dansa lite, ja en vanlig utekväll. Tidig hemgång för mig o Paulina dock då båda va så trötta o sega. Igår åkte jag o mamsen runt o leta skor, sen hade jag Heroes-marathon med mig själv o sen på kvällen gick jag o mina fina Fessy o Paulina o hyrde film o köpte snacksi o sen satt vi hos Fessy o kolla. Såg "Män som hatar kvinnor". Satt o chansade på varenda karaktär i filmen angående vem mördaren var så den va riktigt bra ;P

Idag har jag som sagt varit i ännu mer skoaffärer o äntligen hittat ett par skor! Hittade även nåt intressant i Barkarby så ska tillbaka dit imorron o hoppas på tur  :D

Nu time to plugga, käka o sen promenad med lite homies ;)

Carro hittade en ganska intressant jacket :P


Klockan :D


waaazzuuuup

Nu är det Westlife- Home som kommer ur högtalarna. Fick den lite random på hjärnan för ett par dar sen, utan att ha hört den på väääldigt väääldigt länge och nu undrar jag... Vad har hänt med min musiksmak?

thursday

Sitter o lyssnar på Akons album Freedom. Don't know why, men det funkar.

Dansade som vanligt idag, riktigt riktigt taggad för en gångs skull trots att jag fortfarande ser ut som ett mongo då jag rör på  mig till musiken.

Hade svenskaprov idag o shit it smells IG all over. Skönt iaf att jag nu har långhelg kachiiing :)




finito

Jag är trött på att plugga. Jag är trött på att hela tiden behöva göra saker jag inte förstår mig på. Jag är så trött på dig.

your eyes, your smile...

Senaste dagarna har jag:
Lördags: Chillerillat hela dagen, kolla på film på Ö-malm med Paulina, Fessy, Awet o Vera.
Söndag: Funderat över livet? Bakat till familjen, tagit promenad, pluggat
Måndag: pluggat, kollat Jojjos dans


Hörde idag på tuben:
Två tjejer, några år yngre än mig sitter o diskuterar killar de gillar:
Tjej nr 1:Alltså han är lite dryg ibland.
Tjej nr 2: Men alltså vadå jag ser inte dryg som något dåligt.
Tjej nr 1: Nej alltså det e ju inte så farligt precis, jag kan va lite dryg ibland.

Tjej nr 2 tog precis priset för årets mest korkade kommentar!

Nu ska jag va duktig o plugga till svenskaprovet :)

Hej hej jag är bara 18 år

Time to grow up?


Alltså jag tror ni gick fel, klubberiet ligger åt det hållet, det här e kroogeeen.

Börjar min morron med att upptäcka att 3 av mina kompisar tar studenten samma dag som en av mina kompisar fyller år. Haha den dagen lär bli party :P

Igår skaffade jag o Fessy oss värsta vuxenpoängen, fast vad vi gjorde det e en hemlis mouahaha

Igår så drog även jag, Paulina, Awet, Emil och Emils polare Christoffer ut. Va först på Nivå där jaa, det va konstigare människor än vanligt typ haha. Kom in ett par grabbar som seriöst inte såg ut att va mer än 15. Pokemonfrisyrer, burberryhalsdukar(inget illa mot burberry hehe) och ayia napa halsband. När de började läsa på flaskorna va jag nära på att gå fram o fota alltså. Fjortisar är ett fenomen som inte slutar fascinera mig alltså. Hur kan man vara så korkad och så stolt över det? That's impressive.

Senare drog vi vidare till Malibu, träffade på Amelie o Hanna från klassen i kön, trevlans :) Va drag på Malibu, en aning glest på dansgolvet bara. :P Men det blev bättre sen ;) Älskade låtarna som spelades på övre dansgolvet, stack till lite i hjärtat nästan då jag va tvungen att lämna dansandet för ett tag precis då Spice Girls började spela :P

Idag ser det ut att mest bli chillerill dag, kanske plugga lite. Sen ikväll blir det antingen chillerill med crewet eller hemmafest. Det förstnämnda e jag dock mest sugen på :)

this is real

Vettefan vad jag gjort idag, dagen har bara försvunnit. Pluggat, fikat, dansat o sen alltså va det typ inge mer eller? Redovisa på mediekommunikationen, gick bra ;) o klassen totalflippa på historialektionen. :O Galet haha.


Am I to much to you? Because you were to much for me...

Jag undrar om det är hörlurarna som inte funkar, eller om det är min hörsel som blivit dålig, i vilket fall som helst så är Ipoden på högsta volym, jag är hemma, kan lyssna på musik via både datorn, radion och tvn, ändå sitter jag med Ipoden i, avskärmad från alla andra, för tillfället med McFly flödande i öronen. Lyssnar till tonerna o det känns så enkelt att andas. Är som om det skulle vara så att tar jag av mig hörlurarna så kommer jag glömma bort att andas. Stress. Bli vuxen. Klara sig i skolan. Umgås, träna, äta, sova. Laga små ärr i själen. Verkligen hinna leva.

Har nån hört blondinskämtet om blondinen med hörlurar i öronen, som när hon tar av dem dör eftersom de påminner henne om att hela tiden andas in och ut. Jag är nog den blondinen just nu.

spring










egentligen räcker inte tiden till

Min lördag gick så otroligt snabbt den här helgen. Den bara försvann sådär. Gjorde inte nåt speciellt under dagen förutom att gå på promenad med Lager. Sen på kvällen så tog, jag o Fessy oss till Madde, där det va surprise-party för Madde :D Jag o Fessy han dock inte dit innan Madde då vi körde vilse haha, men hon blev jätteglad över alla människor som kom o alla presenter ;)

Vi käkade massa god mat o satt o snackade hela kvällen, riktigt mysigt, när det började regna blev det ännu mysigare ;) när alla Maddes släktingar som va där dragit satt vi andra o snackade o tog massa sjuka bilder. :P Trevlans trevlans :)


haha dagens



Awet: -Haha men om du går med kompisar så blir det för det mesta kul. Samma sak som att fika typ


Jaa det va en fin inställning till att gymma haha

Från Nivvan till Larran, eller alltså nej men jaha?

Igår var det först en extrem lååång o håååård skoldag...eller nej hehe skoja bara jag går ju på Riddish hallå! Hade två lektioner, på den ena satt jag mest o eh...gjorde ingenting, på den andra...dansa jag lite hoho o försökte rita, hård dag oh yes.

Efter den hårda skoldagen åkte jag hem efter en snabb sväng i stan o sen satt jag o Fessy o kolla film, 17 again, asbra film :D Sen åkte vi upp till Vby o mötte Madde, käka middag o sen åkte jag o Madde hem till mig o fixade oss.

Färdigfixade åkte vi in till Nivå för att föra, satt o snacka där o bara chillade. Sen när klockan började närma sig 11 så hoppade vi på samma tbana som Paulina o Anna F, träffa på Niklas som satt me dem också, lite konstigt att träffa honom i det sammanhanget men, men. Träffade på min klasskompis Markus på vägen också, faktiskt ganska oväntat. Sen kom vi fram till Laroy, gick in o satte oss i en soffa med några vänner till Paulina o helt plötsligt dyker Oliver från min klass upp också. Oväntat möte nr 3. Sen taggade jag, Paulina, Madde o resten upp till övervåningen där vi blivit inbjudna, alla fick band så att man kunde gå ut och in som man ville, har fortfarande inte fått av mig det där bandet så det ser ut som om jag nyss kommit från BB eller nåt för banden ser ut precis så haha

De oväntat möten hade ökat till 4 innan kvällen va slut, fast nja sista va nog inte så oväntat, hans ställe egentligen. :P Men, men, Laroy va fullt med folk, najs för ett tag men blev för mycket efter en stund, man kunde typ knappt röra sig på dansgolvet (första gången jag dansar på laroy!) dessutom har Larran aldrig varit riktigt min typ av ställe o det blev ganska tidig hemgång. Hoppas att Madde är någorlunda nöjd med sin första utgång iaf :)

Fast faan alltså att vi inte hann till Collage för att festa med BSB alltså :(

 Bday kid i onsdags

     
sista bilden e på det ugly BB-bandet haha


Release me

...


work work work

Torsdag e en såndär dag som inte tar slut. Klockan e 9, i mitt huve e den minst 12. Skola 8-4. Dans efter det. Crazy. Dansen va najs dock :) Hade vikarie idag o som den snubben rörde sig, faan att man inte själv kan dansa så :(

Dagens höjdpunkt måste nog varit imorse då jag träffade Karro! Har inte träffat henne sen hon opererade sig så det va riktigt najs att träffa henne :)






Vet inte vad jag borde va mest orolig över egentligen. Svininfluensan eller Farmville-epidemin?


Asså shiiit

Igår va jag, Paulina, Awet, Fessy o Jakob hemma hos Paulina o myste. Började med att det först var jag, Paulina och Awet som va där o baka eller jaa, jag o Paulina baka, Awet visste inte ens hur man skulle smöra formen haha. :P Sen satte vi oss o spela kort o under tiden dök de andra två upp, så vi satt o spela kort, snacka o åt av våra bakverk. Sen när Fessy dragit hem satte vi andra oss o kolla tv, kollade på Borat, första gången jag såg den o asså shiiit, filmen e verkligen inte bra : / va väl nånstans här o där man garvade, men alltså nej ingen Johanna-film.


Taggade på historialektionen idag?

from east to west

Utgången i lördags blev inte särskilt långvarig. Började med att jag o Paulina drog till Sogni o tog ett glas vin (haha så kul för jag känner mig så vuxen när jag sitter o dricker ett glas vin o bara chillar, seriöst det sitter väl i från när man va liten o såg mam o pap ta varsitt glas till maten). Sen drog vi till Malibu, nyöppnat ställe :) o mötte upp Paulinas kompisar Sofia och Danijela. Va där i 2 timmar typ, sen snackade jag lite med Patrick o han bjöd oss till Mälarhöjden så jag, Paulina och Danijela hoppade på tuben o åkte dit. Va trevligt :) ett tag sen jag träffade människorna sist :) Blev riktigt sen hemgång. När jag o Paulina kommer till Vby visar det sig att Awet suttit på samma tunnelbana haha :P

Crazy girl <3


Igår så pluggade jag först med Fessy på eftermiddan. Sen så fick jag o Fessy värsta rycket och hoppa på bussen och åkte till Kista där jag köpte en lovely knallrosa tjocktröja. I love it! :D Efter den spontana Kistaturen så åkte jag hem en sväng o sen så mötte jag upp Paulina o later även Awet o så tog vi 3 en prommis :)

Tröjan :D


Idag hade vi skolfoto. Alla bar svart så vi såg ut som värsta emoklassen haha :P Vi funderade ett tag på om jag kanske skulle ha på mig min rosa tröja på kortet för att det skulle sticka ut, men den iden skrotades ganska snabbt, lite synd då det skulle sett skitkul ut :P Dessvärre så hade nog alla som öppnat skolkatalogen stirrat på just mig ;P

Time to käka middag o sen iväg till Paulina för att baka o sen blir det fikatime hihi :)

luncha på Ikea

Jag o Fessy åkte till Barkarby idag för att jag skulle lämna CV till lite affärer. När vi kommit Barkarby o ska ta bussen så träffar vi på Paulina o Vera lite random sådär haha :D Har inte sett Vera på typ två månader eller nåt!! Iaf så skulle de till Ikea så efter att jag o Fessy varit runt på Barkarby Outlet så gick vi till Ikea där vi käkade lunch med de andra två brudarna o sen gick vi alla fyra o glodde lite till på Ikea. :) Efter det så åkte jag, Vera o Fessy till Vby samtidigt som Paulina åkte hemåt. Sen gick vi runt i Vby o Vera köpte lite pryls, sen bar det hemåt o nu sitter jag hära :)

Ser ut att bli utgång ikväll. Malibu.

Fika igår med finaste bror som inte vill va me på bild :P


 

fler bilder kommer :)

CV

Blev ingen utgång igår. Istället stannade jag var hos tvillingarna på middagen. Vi hade det jättemysigt, käkade massa god mat, snackade massa skit o så. Har två jättefina videos som antagligen dyker upp på fejjan sen mouahahaha :)

När jag o Fessy sen åkte hem så langade Lager ett sms, så efter att ha haft ett trevligt samtal med nån random 92-kille på tuben så åkte jag o Fessy till Cafe 60 där brudarna satt. Satt där ett tag o snacka om allt mellan himmel o jord, mest om dans :P sen åkte vi hemåt hooden. Väl hemma i hooden träffade vi på Zacki som vart på krogen. Eftersom jag absolut ville gå hem o sova (det ville inte Fessy o Lager som bestämde sig för att sova över hos Fessy) så Zacki va snäll o följde mig en bit på vägen :)

Haha juste igår när vi satt på middagen så började vi gissa vad för kille som var o en antagligen skulle falla för sen. När det kom till att folk skulle gissa vad för typ av kille jag skulle falla för så va gissningarna allt från brat till skejtare. Alltså brat?! Va? hahaha :P



and it all ends with running around in circles trying to find the way out

Skulle det komma en uppfinning som gjorde så att man kunde va på flera ställen samtidigt, typ en tidsmaskin eller nåt skulle jag inte tveka på att använda den. Ikväll ska jag på middag. Jag längtar efter att gå på middan för jag tror den kommer bli jättemysig med massa god mat o härliga människor. :) Men samtidigt så vill jag hinna svänga förbi nyöppnade(?) Malibu och MP. MP e ju då bara att drömma om då jag aldrig hinner dit eftersom det kommer va alldeles för långt bort. Malibu e ju också ganska najs, men hinner jag inte dit i tid så måste jag paya inträde... o det känns lite för mycket att lägga ut. Var e tidsmaskinen när man behöver den? T-t-t-t-tiiiimemachine

Imorron ska jag ut o dela ut CV, hoppas på tur sen efter det :)

Nej nu ska jag pumpa lite musik, så skönt att sitta hemma med ashög volym o bara njuta tihi :D o hitta vad jag ska ha på mig ikväll också kanske :P




Day after tomorrow

Jag vet inte var jag failar mest nånstans. Om det e på att jag sitter o pluggar vid tvn o bara måste se lite på (the?) Day after tomorrow, trots att jag sett den massa gånger, eller om det e att jag efter ett tag inbillar mig att det som händer i filmen kommer hända här hos mig också om typ en kvart bara för att det spöregnar och blåser. Fokus Johanna fokus.

L.A style

Jag är dansmässigt efterbliven typ, känns asbra haha. Jag o Johannorna va på våran första danslektion idag och jag skojar inte, när jag va i ena ändan av salen va alla andra i den andra. Okej jag skojar lite :P men seriöst jag e så trög i huvet när det gäller att få in hela dansen. Allt blir pannkaka! :O Men, men det e kul att dansa ändå. Blev en riktigt musikalisk hemgång sen också :) Man blir så jävla glad av att dansa :D

Kirrade nya shoes idag, najsi najs :) sneakers, they´re beautiful!!

O nu mååååste jag seriöst plugga. Prov imorron. Kan allt på ett ungefär, tveksamt om jag kan det imorron bara :P


snurrigt

Alltså känns lite som om jag håller på o tappa fotfästet lite. Så jävla mycket att hålla reda på. Läxor, telefonsamtal, dans, utgångar, möten, jaa you name it. Alltihopa bara snurrar i huvet. Känns inte som om mina dygn har 24 timmar o mina veckor har absolut inte 7 dagar. Galet.

Aja trots mina alltför korta dagar så hinner jag ju me lite grejer iaf. Igår va jag först i skolan o sen mötte jag o Fessy upp Lager o satte oss på ett fik i Vby o chilla lite. Sen på kvällen va jag ute me mami o promenera. Gick sen o la mig tidigt för att vara jag. Hade ont i benen o armen, frös som en galning o trodde seriöst jag fått swineflue, jävla hypokondriker jag e :P

Idag har vi fått beställa våra studentmössor!!! :D och lite andra prylar hehe ;) blev jävligt mycket cash där kan jag ju bara hälsa. Men, men man tar bara studenten en gång! Mössprovningen resulterade förresten i att dagen blev en typisk Rfg-dag. Det e meningen att vi ska gå aslänge, men det slutar med att vi får sovmorron o slutar typ 1. Som idag skulle vi gått från 9- halv 5. Jag gick halv 10 till tio i ett. Så det känns som att egentligen spelar det ingen roll att vi börjar först o slutar sist av alla. När alla andra sitter med näsorna i böckerna hela dagarna o sen gör läxor hemma efteråt så har vi typ bara läxdelen (hur det nu kan bli så) :)

Efter la escuela så satte jag o Fessy oss i Vällingehus o plugga matte, det gick inte all världens väg om vi säger så...

Nej dags att sluta surra, börja plugga.


RSS 2.0