Mors dag

Igår var det mors dag så vi firade både mamma o mormor här hemma :) Vad skulle jag göra utan min älskade mamma och mormor? =)

Lördagen slutade oväntat men bra. Jag, Vera o Pontus började med middag på Isses jobb. Nåra av Veras andra kompisar kom också. Tittade på matchen o drack godaste drinkarna made by Isse himself. Barcelona vann!! Sen bestämde jag, vera o Pontus oss för att dra vidare. Blev entourage igen, hänger där förvånadsvärt mycket just nu, känns inte helt jävla hundra asså. Träffade på Stefan, awet o Zacki. Isse mötte upp oss också efter att han slutat sen stod jag, Isse o Vera på dansgolvet typ resten av kvällen hehe. Hann me ett gäng glas fanta rosé också. Va e grejen me det liksom, aldrig druckit det tidigare o nu går det åt som smör i solsken

Fessy o hennes mor på nationaldagen!



Mina babes i fredags

Lördagens utgång





haha gulligaste bilden, ser ut som yp äkta bromance bilden :P

Stockholm, liten stad i världen

Fast det händer ganska mycket här ändå.

Igår blev det utgång med Vera o Fessy! Jag o Fessy började kvällen med att glida förbi först theodoras o shotta med randoms o sen chilla ett tag på en eritreansk nattklubb då Vera va på ett annat håll. Mötte sen upp Vera vid Rådhuset o drog till Entourage. Blev bara chill där me, men en Donken på det. Sen blev vi förhörda av polisen vid t-centralen... Lång story kort, vi blev vittnen till en sak. Känner att jag blandat in mig jävligt mycket me polisen det här året haha. Först får jag anmäla för att mina saker blir snodda, sen e jag me om en krock o nu det som hände igår. Aina o jag e snart homies ;)

Ikväll ska jag, Vera o Pontus till Isses restaurang o käka samt titta på CL-finalen! Så nu I´m gonna hit the shower.


det är fredag

jag:varför finns det inga snygga kläder längre?
Fessy: jooo jag såg tre stycken, tror en av dem snacka engelska till o me.
jag: Kläder Fessy, jag sa kläder!

slut i huvet

Det härliga med att upptäcka att man suttit o haft antagningsbeskedet på mailen i 10 dagar utan att ha fattat att det är just antagningsbeskedet ... FML.

shiiiet vilken berg-o-dalbana :P

Snälla be för mig att jag för en gång skull har lite tur hahaha!

need vacation

Alltså jag har typ ont i magen för att jag vet hur det kommer sluta med summerburst, igår var jag verkligen taggad, idag känns det som att det kanske blir till att ändra inställning... brukar inte må såhär över såna här saker ens haha, semester skulle nog sitta på sin plats tror jag ;)

håller alla tummar jag har

alltså min blogginspo är lika me noll. Vet inte var den tagit vägen. Bloggandet kanske är ett utdöende fenomen...

I lördags var jag på en av årets största fester. Eritreanska nationaldagsfirandet! Var awesome, fast kanske inte lika awesome som förra året (kan ha varit för att det va vi 91or som tog studenten förra gången) Mamsen o lillebror va me den här gången också, fett kul att de ville följa me :D Jag, Fessy o alla mellan typ 18-25 drog till Johnnys ett tag också precis som förra året, ganska soft det me ;)

O igår blev det chillarkväll me mina två fina brudar Fessy o Vera. Såna kvällar e alltid bra kvällar!

O nu håller jag alla tummar jag kan för att nån ska vilja följa me mig på summerburst. Vill verkligen gå!!

Osammanhängande inlägg tjaaa

Ere fest eller?

Haha fredagen slutade ju inte riktigt som planerat. Jag o Lager slutade upp på O´learys i Sumpan för att göra lång historia kort. O jävlar vad många komplimanger jag fick för mina blåa klackar. I löööve those shoes!

Lördan blev det storshopping, höhö eller? Sen på eftermiddan fixade jag, Vera o Fessy oss hemma hos mig innan vi drog till Emil på födelsedagsmiddag. Fett mysig middag, god mat o allt. Sen drog vi in till stan, hamnade på Entourage med bord. Blev inte så mycket dans, men det kanske berodde på bordet, va en riktigt nice kväll iaf.

I veckan har jag hunnit med att äta en riktig mysmiddag med Jenna, Lager, Cia o Fessy, kollat film me Vera, Fessy o Emil o sett musikal.
Musikalen var idag på Blackans gymnasium. Både Lager, Cia, Sofie o MOa va me, de var skitduktiga o musikalen var grym, garva typ hela tiden ;D
Fina bilder kommer sen ;)

Fredag den 13e untz untz ( o lager har fixat Sprite! haha)

Än så länge har jag haft en bra dag (peppa peppa ta i trä) Hoppas det fortsätter så då jag ska ut ikväll hehe. Jag o Lager ska till Garbo tillsammans med en av mina kollegor o en av dagisbarnens mamma, kan bli spännande haha.
Fessy jobbade me mig idag också, vi hade matchande mjukisbyxor, standard hahaha.

Naglarna är förresten nyfixade, gjorde det igår, va i Kista efteråt också me family. Åt middag o shoppade åt lillebror. Mysig kväll.

I onsdags chillade jag i casa de Emils tillsammans med honom o Isse. Gick till Coop o köpte godis, så nu har Emil inte bara chipsen som han, jag o Fessy köpte i måndags utan även godis, snubben borde vara glad haha.

-

Alltid på rätt ställe vid fel tidpunkt, alltid på fel ställe vid rätt tidpunkt. Joooobbigt!

Mästerkockarna från orten

Kungarna på matlagning innehållande kyckling - Jag, Emil o Fessy. Igår va det fajitas o mmm va gott. Ville liksom bara säga att det o en fantastiskt varm dag, va en bra måndag.

Puss

(hur vet man förresten när man fått solsting? Jag är nästan brun idag)

just a coin

Jag undrar om det verkligen ger tur när man kastar ett mynt över axeln i en fontän. I guess not.

snaps

Igår va ett jävla skämt. Jag gick av en slump in på nätet för att kolla upplägget för Omarions konsert. Då visar det sig att den varit inställd sen i mars. alltså FML. Jag o Fessy som nästan va helt klarfixade fick ju change the plans. Blev MP för första gången sen min födelsedag. Vilken besvikelse, inge folk där, knappt bekanta ens, halva stället va avstängt o även fast vi hade kul på dansgolvet så vare liksom inte så bra som det brukar vara. Gissar på att alla slutat gå dit när vi slutade... Haha :P

Idag så har jag ätit lunch på snaps med Fessy, Rebecca, Fanny, Nicole o hennes faster. Var så länge sen vi sågs, kommer typ inte ens ihåg när jag såg Fanny o Nicole liksom, typ över en fika i somras. Va iaf sjukt mysig eftermiddag. Måste lätt göras om snart.

6e maj

Jag fick hem en kavaj som jag beställt för 500 kr. Precis vad jag letat efter men nu när jag sitter med den i handen börjar jag fundera. Vad hade jag egentligen tänkt ha den till :P

Idag blir förresten Emil 20, grattis dude!!


Tror jag landat snart

Alltså sen jag landade i svenneland igen i måndags vet jag inte vart jag varit. Stod senast idag o skakade en tomat jag skulle skära när det egentligen var meningen att jag skulle skaka juicen jag också tagit fram. Knas.

I måndags när jag kom hem efter att ha dygnat(!) så tog jag en fika med Johannorna. Lager har flyttat ifrån mig nu :´( I tisdags chillade jag hos Fessy o igår tog jag en fika me mamsen. Mycket fika hära.

London, hur ska jag beskriva London? Awesome! Jag, Vera o Paulinas familj kom dit på fredag förmiddag. Jag o Vera åkte till vårat hotell o mötte upp Emil o Awet som kommit kvällen innan. Drog in till stan o shoppade o sen åkte vi hem o fixade oss inför middag o utgång. Så kul att se Paulina igen, även om det inte va längesen vi sågs har jag faan saknat henne! Åt middag på Jamie Olivers restaurang, fett mysigt o senare blev det utgång på två pubar och Mayfair.


På lördan åkte jag, Paulina, Emil, Vera o Awet in till stan o shoppade ännu mer. På kvällen köpte vi hem massa gott o chillade på mitt o Veras hotellrum efter att ha ätit middag på en spansk restaurang. Paulina drog hem runt 11-12 o Vera ville sova så jag o grabbarna drog till en pub de hittat när de kom på torsdan. Den puben var typ helt flippad, alltså det var typ...MP london style, nejmen aa inte som en vanlig pub iaf haha.

På söndagen så körde jag,Emil, Vera o Awet allt turistande, såg Buckingham Palace, BigBen, Westminster m.m. Blev lite shopping på den också haha. Emil som skulle hem på söndagskvällen va påväg att inte komma hem haha, men det löste sig till slut. Resten av oss inklusive Paulinas kompis Shami (hon va me på fredagen också) åt pizza på hotellrummet o drog sen till Aura. Tror aldrig jag varit på en klubb me så mycket folk samtidigt, kunde röra sig till slut. Men kvällen var najs ändå. Vid 2 drog jag o Vera tillbaka till hotellet, hämtade väskorna o tog taxi till flygplatsen. Redbullen va me :P Dygnade som sagt, fyyyfaaan.

Lägger in bilder sen, det funkar inte nu :S


RSS 2.0