på min gata i orten...

Har det varit fullt hus idag. Rösten har knappt kommit tillbaka, men ack så mycket jag har haft att fixa. Som sagt haft sällis hela dagen också det har varit najs. Först kom Awet, sen rullade Fessy in på sin cykel o efter att Jenna varit på en snabbvisit så dök Lager upp. Mysdag liksom. O nu sitter jag hos Verutt, för tidigt imorron så draaaar vi! Emil o Awet borde ha landat vid det här laget. Snart e vi där

Real vs. Barca

Jag fattar varför så många hejar på Real o Barca o varför de e sån hype när de spelar mot varandra. För jag menar hur ofta ser man sån grym fotboll, skådespel o har man tur akrobatik på en o samma gång. Amazing! O den där Ronaldo, så jävla snygg, men seriöst största komikern. En Oscars borde han få också!

Onsdag

Har alldeles för mycket att göra idag o guess what. Jag har tappat min jävla röst. Inte läge för det om vi säger så.
Igår var jag på Lagers skiva! Jag o Fessy var utklädda till partypinglor då temat var P. Blev riktigt jävla party. O hemgång kanske lite försent. Men jag va förvånadsvärt pigg efter den lilla sömn jag fått när jag klev upp imorse, men som sagt va rösten borta. Så nu sitter jag här fett stressad trots att jag inte ens jobbat idag. BAJS

Bästa påskhelgen på länge!

Det har varit en så otroligt lugn helg, men ändå bästa på länge!

Igår satt jag o Fessy på hennes gård o åt glass o surra i typ 2 timmar. Helt klart värt. Sen efter jag varit hemma o ätit middag så kom Vera hit o vi drog till Emil där vi chilla resten av kvällen.

O idag har jag hunnit me att både steka i solen, städa o hänga me Aweti. Ikväll kommer Fessy o hennes familj på middag, ska bli mys!


Treyyan and the sun is shining

Onsdagen var stress på hög nivå. Jag tror inte jag började andas förrän lamporna väl släcktes ner för att konserten skulle börja. Konserten som förövrigt var awesome!! Alltså shiiiet jag dog lite, snubben är för jävla het o sjunger helt fantastiskt live!

Var riktigt roligt att kliva upp dagen efter klockan 6. Kroppen var spagetti! Jobbade hela dagen, sen åkte jag hem o fixade mig till en skaplig människa igen o sen drog jag o Fessy till Emil. Där käkade vi middag me Emil, Isse o resten av boysen. Sen blev det typ chillkrök, fifa-spel o spotify-rapeing (glöm facerape haha)

Igår efter att ha sovit i mer än 12 timmar så mötte jag Fessy o Emil i Vby. Vi handlade mat o sen gick vi hem till Emil o lagade den. Blev fantastiskt gott. Satt ute i solen hela eftermiddan o mös. Isse kom också o åt och framåt 7-8 tiden gick vi o handla snacks. Jag köpte också ett par nya converse för 400 spänn bara sådär haha. Spontanköp I like! Så nu kan jag glassa runt i ett par mörklila converse i sommar hähä ;) Efter vi varit på Coop kom först Vera på en snabbvisit o sen ett tag efter att hon taggat kom Krause förbi. Emil har haft fullt hus hela helgen haha.

Idag ska jag njuta av solen! Vad annars liksom?


24 hours a day, 7 days a week

Ett dygn borde ha betydligt mer än bara 24 timmar. Jag använder varenda timme av dygnet väldigt väl just nu!

Idag efter jobbet så träffade jag Fessy o Vera. Vi åkte ut me Veras doggie Tassa o promenera i Lövsta, myys! Sen åkte vi o hälsa på Veras homie Daniel innan vi rörde oss hemåt.

Imorron ska jag o Fessy på konsert med snubben som typ är sex personifierad, iaf om man tittar på hans musikvideor, Trey Songz. Najs! Men först jobba o banken. Woop woop.


måndagsexemplar

Arbetsdagarna e så jävla hårda nuförtiden. Sola 3 timmar på förmiddan o 4 på eftermiddan. Därimellan se till att ungarna sover. Tror jag börjar bli utbränd snart alltså. Eller aa jag har snart blivit bränd på näsan iaf.

Igår va en så sjukt soft dag. Promenerade upp till Vby me mamsen o lillebror o kikade i affärer. Min broder drog sen hemåt men jag o mami gick till Fessy o sola lite på hennes balkong och åt glass. Mamma rörde sig sen hemåt hon med. Jag o Fessy fortsatte chilla på balkongen innan vi också drog hem till mig o chilla. Drog o köpte choklad också o efter det mötte vi upp Awet. Jag o Awet tog typ värsta långa promenaden o hamnade hemma hos Emil.

Bra söndag liksom :)

It´s like the good old days

Ni vet när man åkte ut mitt i skogen för en fest som aldrig va fest utan chillkrök. O sen knappt kom hem igen för att det var år me nattbussen. Storyn om min o Johannornas gårkväll. Va hos en kompis till Samuel som Fessy känner. Va typ vi o 3 grabbar, men det va trevligt, drack lite rose o surra på balkongen, ganska soft. Hemgången va inte lika soft dock. Va ett gäng som satt på bussen o bråkade om...en jävla spottloska på golvet. Tro mig den en av dem va påväg att ringa hela jävla släkten. Seriöst?!

Nu blire Vby me mamsen! :D

no sleep

Kvällen igår, kaaaos haha. Men ganska soft ändå faktiskt. Jag o Fessy stod på dansgolvet ända fram till stängning, vann dock inga trey songz biljetter så det va fat sad.

Idag va jag o fixade naglarna i Jakan, klev upp fett tidigt för det. Sömn har alltid varit en bristvara i mitt liv. Sen åkte jag hem, chillade lite me morbror o moster som e här på besök o sen drog jag in till stan me Vera o Fessy. Ikväll blire party av nåt slag. Hoppas jag.

fredag en gång i veckan

Var på min andra skiva för i år igår. Jennas skiva med rocktema. Har just nu typ dreads i håret efter att jag tuperat det igår hehe. Skivan va nice men eftersom jag började halv 8 imorse så åkte jag hem tidigt. Hade lugnaste jobbdagen på länge. Satt o sola typ hela förmiddan o sen på eftermiddan fick jag vakta sovande barn innan jag slutade. Hååård dag.

Efter el work åkte jag o Fessy in till stan för att lämna in ansökan för hösten. Måste dock fixa lite extra saker innan det e klart men det lät helt klart lovande :D SÅ TAGGAD!!

Nu ska jag försöka tagga till inför kvällen. Tror jag.

Jaja

Det bara flöt på när jag började skriva på svenska istället för engelska haha, får väl översätta imorron.

Har liksom hunnit träffa Vera o Fessy också för en liten update hehe ;)

much to do

Vill egentligen bara krypa ner i sängen me lite bra musik o en bok, men har alldeles för mycket att fixa me för att hinna me det idag. Fast det är det värt! :D

Personligt brev? Abooow

Sitter o kollar igenom allt som krävs för ansökan till hösten. Ser att ett personligt brev ska me. Men jaa det va ju kul. Vafaan skriver man i såna? Hej jag heter Johanna o vill verkligen börjar på er skola? Hejdå.

Igår träffade jag mina fina homies Vera o Fessy i Vby. Känns inte som om jag gör annat än att springa runt i affärer o jobbar nuförtiden, fat sad haha.

Nej nu ska jag fylla i ansökan, wooopaaa!






Sundaaay

Jag har bott där jag bor i snart 19 år nu. Kanske dags att börja röra på sig? Min fina vän som bott vägg i vägg me mig under nästan hela denna tid flyttar snart också, jag kan inte beskriva känslan, men det kommer kännas så jävla konstigt. Jag ska ju iförsig resa iväg i ett halvår snart o sen kommer jag flytta hemifrån nån gång inom snar framtid gissar jag på men ändå, det funkar inte det här haha.

Har haft en riktigt bra helg förövrigt. I fredags chillade jag hos Fessy, på lördagen kom först Isse hit o surra lite, sen mötte jag upp Fessy. Vi gick till Vinsta o köpte lite chirre me dirre o sen gick vi till Emil. Satt o surra där ett tag o kollade på Men in Black 2. Will Smith bästa haha <3

Idag blev det stan för min o Fessys del. Jag hittade dock inget. Kom hem hit o käkade middag, sen bar det av till Kista med Fessy o Vera för lite kvällshopping haha. Börjar bli tradition att åka dit på söndagar!


Stockholm

Den här staden gör folk galna.

Spontant

Sitter här me mitt citronvatten, borde hämta ett sugrör citronen fräter väl mer på mina tänder än vad cola gör eheee.

Idag slutade jag tidigt vilket var heeelt lövely för när jag gick från jobbet började solen titta fram. Mötte Fessy i Vby o åkte till Kista och delade ut CV. På vägen hem fick vi spontanryck så vi hoppade av i Spånga o tog pendeln in till stan för att köpa biljetter till Omarions konsert i maj. På perrongen i Spånga hann jag "kändisspotta" Paradise Hotel- Cimon också. Kirrade biljetterna o hann "kändisspotta" Filip Berg eller va han heter. Synd att man inte fick kändisspotta typ Channing Tatuum...

Imorron ska jag på skiva också, har ingen aning om vad jag ska vara men det löser sig väl.

Dagens inspo











Bilder lånade från weheartit.com


Idag har jag hunnit med att jobba, träffa Lager över en fika med massa tjejsnack och skriva klart mitt CV. Soft dag, nu sitter jag o söker utbildningar. Wiiiihooo

Måndagsfest

Abooow jag överlevde min 10,5 timmars arbetsdag, it´s amazing! Nu ska jag skriva CV. Måndagsfest!

Igår blev en alltför spontan dag hehe. Jag o Fessy bestämde oss för att ta en promenad. Under promenaden blir vi sugna på choklad o går till Coop o handlar. Vi bestämmer oss också för att vi ska gå o äta lunch på Ruccola. Sagt o gjort vi dela på en pizza. Sen skulle vi promenera så långt vi bara orkade (hade ju busskort o allt med oss) men det blev så dåligt väder så vi hoppa på bussen o drog till Jakan. Där hittade jag ett par solglasögon o det var väl typ allt som fanns i lilla Jakan så vi drog vidare till Kista. I Kista hittade jag en fiiin långklänning. Resan slutade dock inte där då vi kom fram till att vi behövde göra en liten sväng in till stan. Två tjejer me för mycket fritid haha. Åkte efter det hem till Fessy o då kom Karro dit! Fett rolig kväll, senast vi sågs va i julas så det va en del att catcha upp på ;) O Karros historier, så jävla roliga hahahaha!

Dream as if you´ll live forever, live as if you´ll die tomorrow

Igår när jag o Vera cruisade runt i stan med hennes två kompisar Daniel x 2 så bestämde vi oss, jag o Vera ska



i sommar. Det pirrar redan i magen hahaha.

loerdag

Fick nåt ryck igår när jag kom hem så jag va uppe o städa rummet till kl 2, don´t ask me why.

Idag har jag varit med Vera i stan o shoppat! Vi tog en fika me hennes gamla klasskompis också på Moda Café. Länge sen jag var där, hade bästa utsikten över ett kuddkrig på plattan, Stockholmstandard.


 Jag o Vera idag, hähä saaajk


fredagsfest

Haft värsta fredagsfesten på jobbet idag, skönt att komma tillbaka från att ha varit sjuk o knappt behöva göra ett jävla skit bara surra en massa me kollegorna o busa med ungarna. Dansa lite till musiken på Nrj också, perfekt jobbdag liksom.

Efter jobbet åkte jag o mamsen till Vby. Fick me mig ett linne, en puderborste och (you won´t believe it) läppstift och läppenna. Senast jag använde läppstift var väl när jag snodde mammas för massa år sen o målade typ halva huset inklusive mig själv, mamma, mormor och morfar. Fick dock inte använda det mer när jag försökte måla på min då typ ettåriga lillebror.

Nu på kvällen har jag bara chillat med massa snacks hos Moa o kollat på filmen Burlesque (stavning?) feeet bra film.


RSS 2.0