När man ska plugga engelska o hälften av all information e på spanska <3

Historiens bästa bloggare in tha house, shuuuue! Hehe

Händer för mycket här borta i Obamaland (läs USA) fixar vi inte med lägenheten så går vi i skolan, går vi inte i skolan så är vi ute o upptäcker staden (hej jag önskar mig en bil). Jag o Fessy har en blogg vi inte skrivit i på en månad, kompis det går bra nu, vi lever iaf ;)

Skolan e så jävla najs, fick reda på i förra veckan att jag fått en businesskurs jag krigat för, fett naaajs! Allt i detta land är som på film, ska aldrig kalla en komedi från USA för film igen, det e dokumentär mina vänner, dokumentär.

Har varit i Crenshaw Baldwin Hills, twice! Sett Nick Cannon och New Boyz ena gången, shoppat på Walmart andra gången.

Inte kändisar i överflöd än så länge, de hänger väl inte i Santa Monica, men tvillingarna från Legally blonde 3 går i min fotohistoria, fett trevliga tjejer.

Bilder och mer update kommer, har gjort en massa grejer som jag ska berätta om sen höhö, nu ska jag in o kolla Angelicas blogg på L.A tips ;D ( yooo Atlanta ;D)

Peace out!


abooow stockholm

Gick precis in på en blogg o såg en bild på en del av Stockholm. Kände bara att gud va skönt att inte vara där. Jag saknar mina vänner o min familj varje dag, men att vara här just nu, det känns så jävla bra!


shuuue bloggen

Har helt tappat allt vad motivation för att skriva heter, fett synd då jag just nu befinner mig på mitt största äventyr nånsin! L.A love <3 Har varit här i två veckor nu, hunnit se en del av Hollywood, åkt en jävla massa buss (sl e skitbra i jämförelse med L.As kollektivtrafik!), varit i skolan o hängt med mina fina roomies. Vi e 5 tjejer i en 2a med en toalett, kommer bli kaoshalvår haha! Men det funkar än så länge iaf ;)

I skolan har vi först varit på seminarie för att få en introduktion till allt. Va bara svenskar på det seminariet typ haha. Sen har vi fixat med lägenheten, sitter fortfarande utan gas, men det kommer det kommer. Det var även en VIP-dag då vi fick massa skolgrejer, synd bara att vi redan fått nästan precis samma saker på introduktionen.

En av de första dagarna vi var här så drog vi till Hollywood. Hann inte se så jättemycket, men lite, varav Hollywoodskylten var en av sakerna, helt unnnnndeerbart! Sen har vi shoppat loss lite i Santa Monica Mall, de har allt där asså, helt fantastiskt! Förutom lediga killar typ...

Vi har även varit o sett på när vårat skollag spelade amerikansk fotboll. De va grymma!

Utelåsta har vi hunnit bli också, tack gode gud har vi snälla grannar som vi kunde chilla hos.

Jaa så mycket mer har väl hänt, men det blir för mycket to write, nu ska jag plugga o sen bada jacuzziiii :) Ciao!

RSS 2.0