U gotta get back up

Gårdagen var konstig, trodde hela tiden vart jag än skulle att jag inte skulle hinna med. Men jag hann gång, på gång. Skillad! Jobbade först och sen blev det middag i Vby med Johannorna. :D Mysigt!
 
Och idag är ännu skummare, knappt sovit, vaknat femtielva tusen gånger under natten och på morgonen har telefonen ringt kooonstant. Knas.

the motto

Dream as if you will live forever. Live as if you wont get tomorrow. Brukar vara mitt motto. Drömbiten, den följer jag definitivt. Men den andra delen, att ta vara på dagen, det känner jag inte riktigt att jag gör. Jag vill ta chansningar, det gör jag väl iförsig ibland, men de riktigt stora, de avstår jag från. Som jag vet exempelvis mitt absoluta drömjobb, har vetat ganska många år nu. Något jag verkligen skulle kunna jobba som i resten av mitt liv. Blir så taggad då jag läser på skolors hemsidor om programmet jag behöver gå för att få den rätta utbildningen för jobbet.
 
Men som sagt jag vågar inte göra den  chansningen. Tänk om jag inte får något jobb efteråt. Tänk om jag inte är rätt person för det yrket, även fast jag har så stort intresse för det. Tänk om det visar sig att ha det yrket i Stockholm är det tråkigaste stället att vara på. Det är ändå här jag vill bo i slutändan.
 
Stuck on stupid, blir bara dum av att tänka.

tueessdaaay

Helgen har variiiit fullfullfull. O jag har varit full, inte helt okej. Såg bio med nåra av mina homies i fredags. Expandables 2, garva så jag nästan grät vissa stunder, riktig komedi alltså! Efter bion blev det en öl på Söder o sen hemgång.
 
På lördagen åt vi pizza hemma hos Emil och sen styrde vi utgång på Amba för att hänga tillsammans en sista gång allihopa innan Izze flyttar till Nyköping. Blev en fliiippad utgång!
 
Och i förrgår kom min kusin hit. Han är nu officiellt Stockholmsbo för de närmaste 2 åren. :D

It's friday bitches!

Klev upp vid 9 idag, skulle vara duktig tjej och få massa gjort. Går lite segare än vad jag trodde haha. Men men. Ikväll är det dinner and dance som gäller. Izzes avskedsmiddag. Kommer bli flitig besökare i Nyköping from now on :P

Åskmoln

Började den här dagen på topp! Var fett taggad för att åka och jobba på dagiset, va länge sen sist. Typ såhär spontant jättebra humör, typ konstigt bra humör. Sen hände nåt o jag har varit ett åskmoln för resten av dagen. Förutom den stunden jag åt middag med Angelica och Fessy.

Ska sova nu dirr, på direkten, genast!

hate goodbyes

Va inne i stan och sa hejdå till Haile och Erena som åker tillbaka till L.A imorgon och övermorgon. Även om vi inte hunnit setts så jättemycket nu när de varit här, så va det tråkigt. :( Blir ett hejdå till Angelica den här veckan och ett till Izze nästa vecka, men de flyttar iaf inom Sverige så det e lite närmare att åka och hälsa på!  Min kusin blir Stockholmsbo för en tid framöver så det finns iaf nåt att se fram emot! Kommer ihåg när jag va liten önskade jag alltid att mina kusiner skulle flytta närmare mig så vi kunde leka tillsammans ofta. Man ska aldrig ge upp hoppet haha!
 
Finisar

worse

Fucking sämsta dan på länge. Humöret e långt ifrån på topp. Mina beats bestämde sig för att paja också. Just idag. Brukar va starkare än det här, men idag vill jag bara gräva ner mig i en skål Ben & Jerrys. Skita i hela jävla världen. Jag tar den imorgon!

obehagligt

Vaknade med världens obehag känsla imorse. Funderar på att gå o lägga mig igen istället. Vill inte vara vaken idag.
 
Igår var jag en äkta hurtbulle. Va ute och gick i två timmar med Paulina. Det behövdes efter helgens bravader. Sen på kvällen så skulle jag o Fessy in till stan o möta lite folk, men det blev ändrade planer. Jag o Fessy fick iaf en liten stadspromenad och nästan utlopp för våra grymma spontanideer! :)

Sorry for partyrocking

Spontanhelger, de gillar vi. I fredags va jag ute med Lager. först var vi på Moda o sen taggade vi till Sommar. Oväntat. Chillade lite med Thon som jobbade i baren, dansa på housegolvet, hängde lite med Bobbo o Esti som också va på Sommar i vanlig ordning. Sen träffade jag på Sassan också som jag seriöst inte träffat på 1,5 år. Helt sjukt, men det var kul! :)
 
Körde en riktig omväg hem från klubben sen, för att hämta upp Fessy från sitt jobb. Som tur va hade jag pretty oväntat sällskap av Sassan dit, skönt med sovsällskap efteråt också.
 
O igår chillade jag med boysen i Vby en stund, firade pappa i förskott på kvällen med middag på Olearys. Sen begav jag mig hem till Emil där det va jag o grabbarna, som senare styrde utgång. Emil skjutsade oss in till Fridhemsplan och senare slutade vi upp på Entourage............ Men fuck vad kul vi hade! :D

Feel good

Den här känslan man får när det visar sig att man haft rätt angående en sak. The delightful feeling of victory!

 
I run faster than Usain Bolt...

planning

Har såååååån träningsvärk, körde dubbelpass utan dess like igår o ville bara dö. Klarade mig dock bättre än första passets biff. Skönt att veta att man har bättre kondis iaf... haha

Min helg blev inte alls som planerad men ganska soft ändå. I söndagsskväll fick jag träffa Erena som jag inte sett sen i januari!!! Vi, Fessy o Arsema satt på Moda o surra lite. Sen kom Hermon, Sharre o Meron en stund också. När Moda stängde drog jag, Fessy o Haile till Cafeet o dansa tills stängning. I needed that.

Sen nu i veckan har det varit chillning o massa småfix, va me Vera o Fessy i stan idag.

...

 

Om man ändå visste vart man hamnade


Huvet under armen

Jag vet inte var mitt huvud varit de senaste dagarna, mina tankar är nån helt annanstans än med mig iallafall. Gör bort mig, skämmer ut mig. Inte helt okej, I'm a disaster.

Ska försöka komma ihåg att andas och göra nåt av den här dagen.

I'm a mess

Fucked up dag, allt har varit kaos, men man måste nå botten ibland för att kunna kämpa sig tillbaka till toppen.

what´s up

springer runt o leker hemmafru, med en huvudvärk som vägrar försvinna. Bra onsdag.

only once

Man lever bara en gång, varför inte bara kämpa för det som gör en lycklig?

fötterna upp, huvet ner

Jobbat idag, allt gick som ett jävla måndagsexemplar idag, till o me häftapparaten bråkade me mig, men, men. Kom hem o chilla ett tag, sen kom en solbränd Paulina över o jag fick dagens skrattdos.

Imorgon ska jag och Fessy hälsa på gamla jobbet! :)
Gissar vart jag jobbar nu hehe :) Min näsa e en transformer for real

deckad

Helt sjukt, men har verkligen varit totaldäckad den här helgen, la mig tidigt igår o ska faan hit the bed snart! Imorse fick jag iförsig väckning tidigt då en förvirrad Fessy ringer mig kl 6 på morgonen för att berätta att hon slutat jobba. 6 på morgonen! Rolig tjej haha, roligaste va dock då hon insåg vad hon gjort o efter det fick jag fortsätta sova fint i min säng :P

Vaknade o solade lite, tog en prommis med Awet o sen va jag o Fessy en sväng i Kista, softish dag. Hängt lite me mormor också!

Now time to sleeeeeeeeep!

stuck on stupid





Dream as if you live forever. Live as if you won´t get tomorrow


hard work, work

Jobbat första dagen utan fadder eller handledare. Fanns ett x-antal gånger jag va säker på att jag skulle paja kassan, men det löste sig hähä. Imorgon e det lång dag själv, fest. Money money!

RSS 2.0