don't you worry child see heaven got a plan for you

Det är helt sinnes vilken stress jag känner. Inte meningen att man ska vara 22 år och känna såhär!

hot hot hot

asså wtf, när jag varvat ner o shit nu när jag kom hem, duschat och så vidare lagt mig bekvämt så börjar det göra ont i nacken, typ fått nackspärr eller nåt, aldrig haft det förr.så jag e lat o skippar skolan idag, ändå inte obligatorisk lektion idag. möööööh

no water

Gick till gymmet tiiiidigt idag, va tvungen att hinna hem o duscha innan de stänger av vårat vatten. Now I want to sleep but aint nobody got time for that!!

Gaaaah

Fett uttråkad på jobbet, jag vill heeeeem!


goodmornin

Ny vecka, nya tag, Inget depp här! Lämnar deppen bakom mig nu. Vissa saker i livet ska man inte oroa sig över i förväg, man ska sätta målen för att klara dem. Och vissa människor ska man inte deppa över när de försvinner ur ens liv. Det fanns en anledning till att de kom in i ditt liv, det finns en anledning till att de försvann ur ditt liv. Har de sårat dig på vägen, se det som en räddning när det vandrar ut ur ditt liv. Livet är inte till för att må dåligt!
 
 

snap with my fingers

Jag knäppte med fingrarna, får se hur det här går! Gör plans inför veckan, blir inte mycket jobb, men full rulle ändå. Så det blir nog niiiice. Löning imorron!!!!! 
 
Har haft en helt okej helg, modet har varit loooooooow men i lördags träffa jag lager i stan, det va nice, sen hängde jag vera o fessy på izzes bar (jobb) på kvällen, det va också nice och idag har jag chillat me släkten.
 
 

wow

Jag behöver också knäppa me fingrarna och ändra inställning..

true that

Kan inte kyssa massa grodor och förvänta mig att nån av dem ska visa sig vara en prins. Jag är värd att bli behandlad som en prinsessa men this aint a fairytale...

Sociala klubben

Jag o Fessy sitter hemma hos mig, fast på varsin våning. Hon pluggar och jag glor på tv hehe!

Fick förresten en pangide igår om vad jag ska utbilda mig till! Hoppas drömmen kan bli sann också!! Tror verkligen att det är rätt för mig!


Satsa

Alltså årets skämt! Jag har inte gått själv till ett kvällspass på säkerligen en månad, men idag var det ingen som kunde följa me. Sjjääääälvklart så ska HAN vara där då, men jag e snabb! Ni kan kalla mig undercoverbrother.
 
Ska ta ett bad nu, känner att jag förtjänar det!!
 

lillördag

Är ledig idag igen. Varit uppe sen klockan tio i 6. Var på gymmet vid halv 7 och körde Bodybalance. Ikväll blir det Bodycombat. Helt lonely men det ska nog bra, kanske att jag lyckas dra me mig Zacki, men jag har inte fattat om han e i Sverige ens eller kommer ihåg att passet var idag så aa vi får väl se, hehe
 
Sen jag kom hem har jag käkat frukost, kollat igenom plugget lite och nu sitter jag o sjunger för full hals till Spotify, tacka gud för beatsen så jag slipper höra hur hemskt det låter ;P ska kolla lite utbildningar nu o sen kanske tagga upp till Vby. Har waaaay för mycket fritid haha
 
 
Sometimes you need to hit rock bottom. It´s the only way to find your way back up again.

träningsvärk

Alltså jag blir galen! Suttit upp och pluggat alldeles för länge stressaat alldeles för mycket för att sen få reda på några timmar innan min lektion börjar att den e inställd!! Så aa förra veckan hade vi ju bara kunnat radera ur mitt liv, den gav mig verkligen inte nåt annat än ångest.
 
Så idag ska jag sätta igång med nästa uppgift så jag inte behöver stressa, så onödigt att jag fått tjänsteledigt från jobbet bara, har alltså ingenting att göra på hela dagen :( tänkte träna men alla passen på dagen har typ 20 pers i kö så det blir inteförrän ikväll isåfall, mööööh
 
Igår var iallafall bra! Jag fick gå upp tidigt för att plugga dock, men jag hann me ett dubbelpass på sats mitt på dagen tillsammans med Beatrice. Sen på kvällen dök kusin, mormor, awet, fessy, Beatrice, Vera och Emil upp och vi åt chokladfondue för att fira mig en dag i efterskott. Det va mumma!
 
word på denna bild

17e februari

Mest hypade födelsedagen, eller inte. Tror detta kan va min hittills tråkigaste födelsedag. Jobbat hela dagen och nu när jag kommit hem med lätt huvudvärk måste jag fokusera på plugget. Detta är verkligen inte min vecka :(

Lördag

Tack gud för mina vänner.
 
Imorron fyller jag år. Hoppas det blir en bra dag iaf. Jobbar ju dock hela dagen...

heartbroken x-large

Men seriöst måste allt vara puttinuttigull överallt nu? Funkar bara den här veckan tydligen. Stackars dessa  själar som bara får kärlek under alla hjärtansdag veckan. Så de måste hypa allt nu.
 
Nej jag e inte bitter.

Fredag

Jag vill bara radera denna vecka ur mitt liv. Allt jag gör, säger eller tänker slutar bara upp i ångest. Fyller år på söndag, det kommer ju definitivt bli en bra födelsedag...... NOT
 
Det här är inte jag, att jag e såhär weak chockar mig, trodde jag var starkare än det här. Som ett slag i ansiktet.
 
Och alla hjärtans dag? Nej den fira jag inte, hade ej den styrkan.

Emotional rollercoaster

Idag började inte bra, absolut inte bra. Men jag gissar på att man har såna här upp och nedgångar. Vill bara gömma mig under täcket idag.
 
VIll bara säga glad alla hjärtans dag. Hoppas jag kan fira den.
 
 

blogga hinner man alltid

Hääääää. Känner mig fett duktig. Jobbat hela dagen. Läst 30 sidor om retorik och tränat för tredje dagen i rad! Ska skriva ett tal på tre minuter tills på tisdag och som det ser ut just nu så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om och eeeh fredagkväll samt hela måndag på mig att skriva det. KAOS! Allt e bara kaos. Mööööh

säger det tills det sitter i huvet

2013 är mitt år! Det är kaos i mitt huvud just nu, kaos i mitt hjärta och kaos i min mage. Meen faan 2013 ska jag försöka printa in i mitt huve!! Mitt mitt mitt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta  hem


not impressed

Passen döda mig, hade absolut inte den styrka jag brukar ha, not funny. Sen har jag gått från att förra veckan kunna äta typ ett hus till att inte ens vara hungrig. Vart e styrkan? Dags och komma fucking tillbaka alltså. Det här e ju inte ens roligt!!

måndag

Det här med psykisk ohälsa är ju verkligen jätteroligt. Senaste veckan har jag inte varit på topp, helgen var bara the big finale typ. Gått ner nästan tre kilo på en vecka. 3?!?!?! Kommer ju falla ihop på gymmet pågrund av att mina muskler antagligen försvunnit med viktnedgången. Bajs bajs bajs.....

sunday, no fun day

Legat med mobilen i famnen hela förmiddan. pratat me typ allt och alla. Inte orkat röra mig för fem öre. Paulina va här en stund under dagen o snackade lite, hade pepptalk, mycket bra pepptalk. Sen kom vera nu på kvällen och gjorde mig lite sällis. Har för fina vänner.
 
Gårdagen var förövrigt ganska oslagbar! Jag hade en helt awesome kväll, med typ alla mina finaste. Vi dansade,dansade allihopa tillsammans. Skulle kunna krama sönder mina vänner för att de är så fina, för att de alltid stöttar mig även fast jag gör dåliga val. De är underbara, verkligen underbara
 
Kvällen slutade dock inte som jag ville, men what to do? Är man så dum att man öppnar sitt hjärta för en sån människa får man vara beredd på att ta nederlaget också. Som paulina sa till mig. Never a mistake, always a lesson.
 
Nästa gång jag öppnar mitt hjärta är det för nån som verkligen förtjänar det. Som aldrig sårar mig. Aldrig.

Frukost

Det är nåt fel på mig? Hungrig hela tiden :O nerverna som spelar mig ett spratt? Now time for breakfast!!!!!


ASSSÅ OOOOMMGGG

GEEEEEE MIIIIIIIG MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!

TGIF

Nyfixad i håret, hehe :) och jättenervös inför imorgon haha. Känns som om allt kommer gå fel, de kommer ha glömt vår bokning, vi kommer inte komma in på klubben sen. 20 pers, this needs a mirakel!!!

Jag ser det snöar!

Kan det bara sluta snöa?! jag ska ha på mig strumpbyxor på lördag, inget snack om saken. Vädret får sköta sig efter mig!!
 
Har jag förresten sagt att 2013 ska bli mitt år? Det finns inget som kan stoppa mig, så e det bara.

top of the world

Blivit ändringar på dagis, så nu är jag inte deltidare där längre, då de inte har råd att ha mig där, fetasynd för dem och aa lite synd för min rygg också.
 
Sovit så djupt i natt. Vaknade med ont i ryggen av nån okänd anledning och sen var jag helt säker på att jag hade feber också. Tack o lov hade jag inte det, men död är jag! Får vila upp mig den här ´veckan nu o köra comeback nästa vecka på jobbfronten. Älskar att ha mycket att göra, men det här var nog fel typ av fullt upp.
 
Nåt positivt är att jag hinner med att träna mera! Redan made some plans!! Efter helgen lär jag väl behöva röra mig det dubbla haha.

All I do is work!

Håller på att bli sjuk känns det som, Fett nojig, för jag har föööör mycket att hinna me denna vecka som kommer. Eller så är jag bara på g rakt in i en vägg, only God knows. Nee frågan e om han ens gör det. Haft seeegaste jobbhelgen. I slutet av dagen idag ville jag typ gråta. Igår hann jag med tacomiddag hos Cia med henne, Jenna o nåra tjejer till. Myspys!
 
Längtar tills jag får träna imorron, har dålig energi som måste ut?
Whats up förresten med att jag helt plötsligt e "bror" med alla? Har jag missat nåt?

heartbeat

Okej kanske inte måste gifta mig med jobbet än, ställde ner det där skåpet ganska snyggt.
 
Alltså jag börjar få flipp på mig själv, första 12 av 12 omgången sov jag som en ängel, nu har jag no relax alls. Vaknar om nätterna. Knas!
 
Aja annars haft en bra vecka. Löst problems i måndags, gått i skolan och chillat över en kopp te me Fessy i tisdags. Tränat med Anna o Beatrice i onsdags och varit på jöbb, i stan, i skolan, käkat middag med Vera och garvat sönder hemma hos Paulina me henne o Vera i torsdags.
 
Idag har det varit workie, naglar och nu chillerill, så skööönt.

RSS 2.0