Fessy e hemma!!!

Åh e så glad!!! :D Fessy kom hem idag! Så jag har suttit o pratat med henne typ hela eftermiddan o halva kvällen :P har faan 6 veckor att ta igen o tro mig vi har fortfarande inte hunnit med att berätta allt som har hänt medans vi varit ifrån varandra :P

-

Ordet förlåt har ingen betydelse längre när det kommer från dig.

som en öppen bok

Igårkväll såg först ut att bli en seeeeg kväll. Nada att göra, typ ingen hemma. Då kom Arses o rädda hela situationen genom att bjuda på fest. Så jag ringde Annipanni o vi slängde på oss lite "festkläder" o åkte till Kallhäll. Festen var i en riktigt schyyst villa. Snubben som bodde där va fett trevlig, men shiiiet det va lite för mycket folk vissa perioder, fast han gillade tydligen att anordna stora fester så jag gissar på att han var någorlunda beredd på hur han skulle hantera folkmängden :P Hängde me Arses o hans kompisar mest o Anna såklart. Sköna grabbar. Träffa helrandom på bekanta också. Sådär mitt ute i skogen liksom.

Blev sista bussen hem sen. Den var dock försenad så Arses föreslog att vi skulle promenera hem. Hade vi gjort det hade jag nog fortfarande inte varit hemma, hade varit vilse i någon skog, ropandes på hjälp. Tack o lov kom bussen till slut, jag är inte religiös men vi måste haft nån däruppe som tycker om oss.

Gammal bild på mig o Anna ;D
 




hustler

Dagarna börjar gå in i varandra, kommer inte ihåg vad jag gjort vilken dag o dygnet e typ helvänt snart. Men den här veckan har iaf bestått av saker som shopping i stan, cruisande med bil i hooden, ännu mer shopping, utgång, pannkakslunch o promenad i regn. Ajuste sett Jimmy Jansson också, sjukt att en människa kan se precis likadan ut efter mer än 5 år

O idag har jag städat mitt rum. Som belöning för det ska jag nu ta världens längsta bad!

Dreamer

Precis när jag börjat gå från nattbussen inatt så började det spöregna. Just my luck. Sådär gick jag i min skinnjacka som nog nu är en aning vattenskadad o lyssnade på min Ipod. Helt tyst runtomkring, inte en bil, inte en människa, inte ens en fågel. Bara spöregnet o lilla jag. Så börjar Chris Browns låt Dreamer spela i Ipoden. Det måste varit en av de bästa stunderna på hela sommaren. Låten. Regnet. Jag.


miss you!

De här två senaste dagarna har varit riktiga tidvändardagar, har inte skett mycket alls, igår bunkrade jag o Vera upp med massa godsaker hos Paulina som vi alla tre åt av när hon kom hem från Gotlandet. Sen sov vi där o idag har det inte gått på många knop...Har övningskört både igår o idag också. Försöker ta tag i övningskörandet på allvar nu.... typ lite efter bara..

Imorron ska jag o lillebror till den stora staden så att han får sin födelsedagspresent :)

Fessy, Emil o Isse kom hem nu! Jag saknar er! ♥

-

:( ♥

två veckor kvar! Zante 2010!

Bara två veckor kvar till Zakynthos!!!! HELT FUCKING LOVELY! :D

Min gårkväll bestod av chill tillsammans med Lager, Awet, Vera o Pontus. Lyssna på gooood musik o surra. O svepte haha. O idag har jag varit i stan med Moa o önskat att mina pengar kunde komma in på kontot idag istället för på måndag :( Sen på kvällen kolla jag o Moa först film hos henne, sen skulle hon ut o då gick jag över till mig igen o då kom Vera så vi har bakat kladdkaka o kollat Wallander.

Känns lite som om jag pre-rehabar inför Zakynthos. Typ.

dynamite

Tror seriöst att det spökar hos mig. Eller att allt tekniskt totalt fuckat ur just samtidigt. Som tvn blev helt cp igår, idag funkar den super. O nu lever internet sitt eget liv... jippie.

Idag har jag varit i stan o fikat tillsammans med Nicole, Rebecca, Fanny o Mira. Eller jaa fika o fika, vi käkade lunch typ =) Blev inte så jättelång lunchfika, men det var mysigt iaf, har inte sett nån av tjejerna sen vi tog studenten tror jag :)

O nu ska jag försöka va duktig o städa, hähä good luck :S


bounce

Frågan är hur jag ska överleva de kommande dagarna :P


Idag har jag varit med bästa Anna o solat vid Kanaan, fett mysigt, cyklade fram o tillbaka dit, det var inte lika mysigt :P Nu ere home alone 5 som gäller här tillsammans med låten här under, sen ska jag gå o köpa en glass på Annas jobb :P


-








lånad från weheartit.org


hejrå john blund

Alltså åååh jag drömde världens bästa dröm, sen kom en orkanvind o jag vakna o såg att jag missat att min väckarklocka ringt en timme tidigare :(

Förvånande att jag drömde så bra me tanke på att jag o Vera igårkväll kollade på en vampyrfilm tillsammans med en kladdkaka. Det var lite för bra me tanke på att jag gick o titta mig själv över axeln hela tiden sen på väg till bilen :P

Snart har jag växt om dig lillebror

Hört att öron o näsa aldrig slutar växa, vet dock inte om det stämmer, en annan sak som stämmer däremot e att jag aldrig slutar växa. 1.77. Mitt 1.76 över marken lät ju så himla bra men neeeepp. Lillebrur på 1.92, watch out!

Alla åkte till Gotland utom Johanna, hon var tvungen att hemma stanna...

Jag ska vara mainstream o köpa ett par vita converse.

Jag längtar till januari för just nu har jag inte ett skit att göra...


somebody

Min dag började knasdåligt, jag hatar att behöva göra så mot nån annan som jag gjorde imorse.

Var iaf på bättre humör sen iaf för då blev det Kista med Vera o Awet, kolla i lite affärer sisådär. Sen åkte vi hem till mig o satt utanför mig o dunka musik från bilen. Roligt liv det är här i västerort om somrarna. Sen kom Lager o då gled vi allihopa upp till Donken i Vby, galet vad mycket liv det är här i hooden alltså, saaajk inte. Sen blev alla tröttisar o åkte hem för att sova.

Jag ska ringa o väcka alla imorron för då ska det bli fint väder! Ska åka o bada nånstans. Så nu ere bara att ställa väckarklockan på 9...Mouahaha :D


haha glömde säga att det finns 600 till med samma namn som jag fb, lycka till att hitta mig!!

Knaskväll som hette duga igår. Skulle bli ta ett glas med girlsen, inte ofta vi gör sånt. Blev chillutgång med Lager o Awet istället då alla andra var bangare. Vi satte oss på Nivå o chilla. Awet träffar massa homies o springer runt o surrar med dem till en början. Två randoms kommer o sätter sig bredvid mig o Lager o börjar snacka, nej förlåt ena sitter o surrar andra stackarn e jätteblyg o får bara sitta bredvid medans hans korkade kompis bara surrar o surrar. Tålde inte snubben från stunden han sa att han va aikare..nej okej dåligt skämt men han va fett jobbig. Jag o Lager e dock snälla människor o försökte komma så långt ifrån dem som möjligt lite diskret sådär. Då kommer random nr 3 på 30 plus, han e ute o chillar på nivå själv o sätter sig bredvid oss. OMG, var randomradarn på eller vadå? :S han börjar också surra me oss o helt plötsligt beror random 1 med den blyga kompisen om mitt nummer, jag ba ne du kan få min facebook. HAHA, han får den o börjar direkt leta efter mig på mobilen typ. Jag ba hehe glömde kanske säga att det finns 600 till med samma namn som mig på fejjan, förjävla bra hahaha kommer aldrig hitta mig!! Sitter där asglad över hur smart jag e, enda gången jag uppskattat att alla heter samma som jag.

Sen efter ett tag ber han att få iaf de fyra första siffrorna i mitt nummer. Jag ba ja men visst. Återigen langar Johanna det geni hon är ( ja jag snackart om mig själv i tredjeperson) nästa genidrag. Har fucking kontantkort! Hur skulle nån kunna hitta mitt nummer om vi inte har gemensamma kompisar. SUCKER! Hahaha. Han gav mig sitt nummer sen, jag eheee tappa bort det... sajk. Elak tjej.

Sen för att fortsätta den roman så började iaf ett par killar snacka me Lager, Awet kom tillbaka random 1 o 2 stack o Lagers killar verkade iaf trevliga! De skulle sticka till nåt ställe som hette Lemon Bar, vi ba okej kan möta upp er där (ingen aning om vart stället ligger) Random nr 3 ba jag vet var det ligger, så vi följer me honom för att han ska visa vägen. Vi har ingen aning om var vi e förutom att vi e i Sthlm, R3 är skitskum o jag börjar bli rädd, sen svänger han av till Lemon o han e så långt före så vi wohoo langa rushen o fortsätter rakt fram. Helt plötsligt e vi utanför The bridge(?) hur vi kom dit frän fridhemsplan så snabbt e läskigt. Där började en klump i magen växa. Aldrig att jag knalla in på the Bridge, det är typ min största mardröm, töntig gånger tusen jag vet. Vi vandrade dock vidare o hamnade på Donken innan vi rullade hemåt :) Knaskväll, men mitt sällskap (alltså det jag valde frivilligt, vilket vill säga Lager o Awet) gjorde kvällen till awesome ändå =)

fifaaan

Solen skiner o himlen är nästan klarblå. Har varit ute varenda dag i solen, spelar ingen roll hur tidigt jag behövt gå upp, ta vara på varenda sekund liksom. Som igår skulle jag sova ut tänkte jag, det kommer bli dålit väder. Naj det blev bra väder. Behöver jag säga att jag stod utanför o väntade på Paulina med strandgrejerna 20 minuter efter att hon väckt mig? Åkte till Hby o stekte o drack alldeles för lite vatten. Det straffade sig senare på kvällen. Var hemma hos Vera med henne o Paulina, käkade toast, kolla film, surra o planerade blinddate hähä ;) Då baaam blev jag halvseg tjej, huvudvärk o skit.

Idag är solen som sagt framme o inte ere många moln framme. Jag mår skit. Seg i huvet, ont i magen o psykiska störningar i huvet efter att jag drömt att mitt ärr på tummen öppnade sig för att de inte sytt igen det ordentligt, knas med tanke på att det tejpades igen det trots storleken på det en gång i tiden. Fyfaan det var så jävla verkligt att jag hade ont i tummen när jag vakna, va tvungen att kolla så den var hel det första jag gjorde :P

what to do liksom

När jag själv inte hittar nån, så löser jag det genom att låtsas vara matchmaker o fixa blinddate åt mina vänner, jag är ett geni! hähä


Oooh my gaadd

Igårkväll började riktigt bra, var på Moas öppna hus o åt massa god mat. Sen skulle jag o Vera åka till Mälarhöjden. Det gick mindre bra, missade bussen upp till Vby, o sen tog det ett tag att ta sig dit som alltid. Väl framme i Mälarhöjden vare chillpoolparty.

Va inte alla våra mälarhöjdsfriends där men nåra av dem. Inte träffat grabbsen på jaa mer än ett halvår. Ni vet mycket kan hända på ett halvår. Vissa av grabbar, jag menar absolut inte alla av dem, vissa av dem e verkligen helt awesome(speciellt Dolken som hade poolfesten), men nåra av boysen...Alltså shiiiit vad jag skämdes för dem, skämdes för att jag frågat Vera om hon ville följa me o så får hon möta såna där människor. En av dem, alltså jag ville bara säga åt honom att växa upp o bitchslappa honom i ansiktet sen. 4 år äldre o beter sig sådär. Mognaden sitter absolut inte i ålder kan jag ju bara säga. O jisses vad vi fick kriga i diskussioner igår. Jag är människan som inte diskuterar så mycket med människor jag inte känner helt, då är jag mer lyssnar som kanske bara slänger in min åsikt lite så, inte mer än de. Igår alltså faan jag vet inte ens vad jag själv satt o surra om till slut, enda slutsatsen jag kunde dra var att mina o Veras argument var sisådär femtitusen gånger bättre, nej förlåt de var de enda rätta. Vad de andra sa var ungefär: Bullshit, bullshit, bullshit.

Glad över att märka hur mycket jag själv vuxit som människa det senaste halvåret, att jag är positivt. Synd att vissa andra gick bakåt i utvecklingen. O vissa killar är så roliga, de säger att det e brudarna som ältar saker i århundranden, men jag vet att så e inte fallet. För faan heller att jag drar upp nåt som hände för två år sen, visst jag kommer ihåg när det hände, det gör jag men come on, inte som om jag skulle dra upp det de första jag gjorde när jag hamnar i en längre konversation med en snubbe...

Nej nu ska jag steka, ciao!


waka waka

När det är kallt och snö, då klagar man o ber om värme. När det blir varmt, jättevarmt, jaa då sitter man självklart o klagar också. Jag börjar förstå varför vi e det enda språket som har ordet lagom i vårt vokabulär, allt ska va lagom annars är vi inte nöjda. Folk vill ha mer pengar... Bullshit när de väl får mer pengar kommer de klaga på att de har för mycket pengar att göra av med, jag lovar. Bra exempel hehe :P

Aja jag som det smörpaket lätt o lagom jag är låg hemma o smälte i värmen hela dagen igår. De varnade för blixtar o då vågade jag inte gå o bada :( Sen tog jag en liten promenad med Paulina också.

Idag var jag vaken tidig o åkte tillsammans med Paulina ner till Hby allmäna o bada. Vera, Awet o Veras kompis kom också dit så vi blev ett litet gäng som stekte o bada. Så himla skönt för det blåste typ hela tiden och det var perfekt tempratur i vattnet. Helt lovely.

Men nu e jag hemma för jag ska väl börja fixa mig om ett litet tag så att jag o min familj kan gå över till Moa på hennes öppet hus då det e hennes 18-årsdag idag!! GRATTIS MOA!!! :D ♥


12 juli

Igår blev bästa lillebror 16 år! Nu ska han börja gymnasiet och får börja övningsköra om han vill. Det är stört vad tiden går fort. Snart är det väl jag som står där med kameran i högsta hugg o väntar på att han ska springa ut med studentmössan på.

Gårdagen var iaf fylld av Blå lagunen och massa gottigheter samt en fantastisk match! SPANIEN TOG VM-GULD! Så jävla bra!!!

Sen på natten efter att jag o bror suttit o kollat på film så kom Paulina förbi o vi gick på en promenad eftersom det var alldeles för varmt för att sova. Fast idag är värmen nästan ännu värre för idag varnar de för blixtar o det e jättemolnigt så man kan inte bada, jaa förutom i sin egen svett snart haha.

Seriöst

Ärligt nu langar jag flippen o så kör jag på det HÄR i höst. Hoppas bara att smarta lilla jag inte är för sent ute!

pannkaka

Alltså nu börjar jag undra vad faan jag ska göra kvar i Sthlm i höst? Kanske ska resa istället. Rom, London, nånstans i Portugal? Köra på andra sidan Atlanten kanske. Alltså nee det här funkar inte.... Det funkar verkligen inte...

TGIF!

Sista dagen på jobbet idag. Kommer sakna alla kidsen :( de e så härliga (förutom när de bråkar med varandra) Käkade kladdkaka o allt nu när det var sista dagen, riktigt party.

O ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Ska hänga med Vera iaf, ev blir det kvällsbad i Hby! :)

kräsen




Eclipse

Verkligen helawesome att det ska bli mulet hela dagen imorron enligt smhi. Bara för att det är min sista dag på jobbet, verkligen awesome...

Idag efter att ha jobbat så åkte jag till Vby, chillade runt där ett tag i min ensamhet o mötte sen Vera. Vi käkade lite dinner o sen gick vi o såg Eclipse på bion, va lite av en besvikelse faktiskt, lite synd :( O hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte förstå vad tjejer ser i Edward Cullen. Jacob Black däremot, ja tack! Efter bion tog vi en liten prommis också. :)

O igår var jag med min mami i kista, jag sa att jag inte skulle köpa nåt, men kom hem med ett apr shorts o ett par örhängen, jag är allt duktig. Sen åkte jag o mami förbi Paulinas jobb, hälsade på Paulina o fick Mcflurry specialare, fett goda!

duktig lillebror

Jag, pappa o lillebror satt o kolla på Holland-Uruguay matchen som va nyss. Av nån anledning kommer vi in på en diskussion om fotbolls-EM 92 som hölls i Sverige och det lät väl ungefär såhär:

Jag: "Men vadå jag var redan född 92, var nånstans var jag då liksom?"
Pappa: "Men vadå du satt precis bakom Sveriges mål och kollade på hela EM"
Jag: *garvar åt pappas skämt, då vi har typ precis samma humor,ja tack det märker alla andra också haha*
        "Hölls det i Stockholm då, eller var var det nånstans?
Pappa: Jag kommer faktiskt inte ihåg.
Min lillebror, född 94a: Jaa det var i Stockholm SÅKLART!
Haha påläst grabb ;)

-

Save yourself.

monday

Min lördagskväll blev inte så ensam faktiskt. Fick först sällis av Paula. Tog en prommis o bara snickelisnacka. Sen kom en utelåst Vera o då skjutsade vi hem Paula o åkte sen till Emil. Hos Emil var både Emil o Isse så vi chilla me dem för sista gången på en månad då grabbsen e på Gotland så länge. Kommer sakna boysen :( E ju inte okej att de sen åker bort tre månader i höst också!

Min söndag bestod av bad med Angelica, Vera o Annipanni. Fett mysig dag! Still blekfisen i gänget dock...
På kvällen käkade Vera middag hos mig med mig o min familj o sen gick vi över till Lager o hade en fett mysig tjejkväll. Jag hade tänkt lägga mig tidigt, men la inte huvet på kudden förrän vid klockan 1. Bra jobbat! Lager o Cia åkte ju till Spanien imorse också. Känns som om alla bara taggar härifrån nu... O jag bara jobbar...

Airplanes

Blev Mp igår tillsammans med Vera o Lager. Var vi och en massa fjassar som Vera brukar säga. Va inte drag överhuvudtaget. Blev tidig hemgång också, vi blev hämtad i Spånga av snälla Paulina o fick skjuts hem. Så kvällens höjdpunkt var väl mitt härliga sällskap o hallondrinkarna Lager bjöd på innan :D

O imorse var jag uppe redan vid halv 9. Packade väskan med alla grejer o blev upphämtad av Paulina. Vi två o Vera åkte o handla lite lunch o dricka, sen fortsatte vi till Fredhällsbadet, vilket var totally fail då stället var packat med folk. Så det blev vårat kära Hby bad istället :D När vi hunnit steka där en timme eller två så kom Annipanni o joina oss. Sen smällde vi i oss maten o ännu senare så kom Emil, Isse o deras kompis Martin o joinade oss också. Skitmysig dag o jag e nästan brun... nästan...

O ikväll e jag typ lonelygirl. Alla bangar på att hänga me mig. Haha så kul e jag att hänga me liksom...

stilettos and broken bottles

Nu har jag jobbat två av tre veckor at my work, sen ere semester! :D

Idag var vi o bada på Kanaan med vår avdelning. Stod i solen i 3 timmar då jag vaktade ungarna. Tror ni att jag blivit brun? Neeeeee.

Ikväll blir det utgång som det ser ut just nu, dock inte längre bort än till MP. Får bara hoppas att det är folk där, annars styr vi tillbaka till hooden o chillar. Jag älskar sommaren. Jag älskar sommarkvällar.

-

En hemlighet är ingen hemlighet om den inte är hemlig.

RSS 2.0