What have I done?

Nånstans på på vägen har jag missat ett steg, klivit fel. Skulle vara skönt att veta var....


Fucklogic

Alla andra va typ öronbarn när de va små. Jag va typ ett magbarn. Hade alltid nån form av ont när jag va mindre. Kan säga att den smärtan känns som att den e tillbaka nu, fyyfaan!


Rita Ora

 Vill ha Rita Oras första album. Kvinnan är ju grym!

radioactive

Är imponerad över mig själv. Ska bli den bästa versionen av mig själv. Tar småsteg, de kommer bli elefantkliv i framtiden!
Måste köpa ett nytt halsband, punkt

Energy

Gick på ett pass själv för första gången typ någonsin, kände mig fett duktig!  Men faan va död jag va efteråt :P
 
Sen blev dte hem, fixa sig o direkt till jobbet. Hyfsat lugn dag trots att det va löning igår. Imorron blir det full rulle hela eftermiddan men det ska nog gå bra :)
 
Wanna go to Cali

need to man up

Alltså wow, visa killar need to man up. Juuuust sayin'

Busineeess

Denna dag har känts som fem minuter. Mötte Fessy för en lunch i Vby, där även Saron joina :) sen åkte jag Kistavägen med dem för att komma till jobbet. Va chill dag på jobbet, med donken mat efteråt. Träffa Arses därinne, va inte igår, men det va trevligt :)

Måste förövrigt skärpa mig med, maten o komma igång med träningen igen. Minkropp mår icke bra just nu :(


If it is meant to be, it will be, gaaaanska logiskt

Please somebody explain, varför börjar folk som jag inte haft kontakten med på länge höra av sig nu? allihopa på en och samma gång också. Miss me?

Sunday

Jag är dääääckad. En dagen efter mår som man förtjänar, fast ändå inte, för drack knappt nåt, men har inte sovit alls i natt typ, feeeett jobbigt. Var ute med Lager och Maurice igår, Maurice som helt random(men fett kul att han gjorde!! :D ) dök upp i Sthlm sådära för firmafest, fick se lite av Sthlms nattklubbsliv också, vet dock inte om det är så mycket att imponeras av... Sen mötte vi Awet, Zacki o resten av boysen i äkta kl 3 anda. Varför rubba på en bra rutin? :P Firade mitt totala däckmode med en lunch i Vby tillsammans med mamsi o lillebror. Såg helt fucked up ut, knappt så man kan visa sig så i Vby längre. Helt plötsligt snygga killar och folk som känner igen en. anonym.se va e det?
 
Såg förövrigt Magic Mike i Kista i fredags med Saron o Fessy, asså Channing, grrrrrrr!!! Blev en tur till Kista igår också me Paulina, hitta dock inget roligt :(
 
 

ÅNGEEEEST

Fick precis hem mitt lönebesked från ena jobbet, vet inte hur jag ska överleva denna månad :S

fjärilar

Jag vill ha fjärilar i magen.

Just nu är den bara fylld av en jävla massa kyckling och nudlar.

matkoma deluxe

Haft en mysig kväll med johannorna, Cia och Jenna. Först vandrat runt i stan med alla förutom Jenna o sen blev det buffe på Pong. Har matkoma deeeeluxe just nu! Men gott var det! Imorgon blir det dans igen caaant wait :)
 

I'm alive!!!

Mördarveckan e slut!  O jag e helt slut. O fet som en get. Bara ätit sötsaker denna vecka för att få den snabba energin, imorron blir det gymmet asså! Hunnit me en maaaassa de senaste dagarna. I fredags var jag, Emil, Lager, Jenna och Cia på Sommar. Blev en inte alltför sen kväll, men det var en kul kväll iaf. Hade bra sällskap o träffade massa bekanta! O igår blev det först jobb hela dan o sen åkte jag hem för att fira Jenna och Cia. Körde öllekar, promota L.A för flera av deras vänner hehe o hade det allmänt trevligt. Blev dock tidig hemgång då också eftersom jaghade workie idag också. Segaaaaste dagen på länge! Men min kassavärd va så snäll så jag fick sluta 2 timmar tidigare :D

Hours

Vet inte hur den här helgen ska gå ihop, men jag lär ligga deeeeeckad på måndag! Life is short. Don't make it shorter.


plans

Mina dygn behöver definitivt fler timmar. Igår efter jobbet mötte jag Lager och Cia i Vby. Träffa Jenna en snabbis också innan jag o de andra två satte oss på Waynes. Satt där o åt, snackade lite skit och sen snackade vi lite skit me en av snubbarna som jobbar på cafeet, skön kille.
 
Imorron blir det Ikea work, parteeey, kort dag.
 
 

Oj

Har över typ en natt blivit dunderförkyld. Värsta som kan hända då de kommande dagarna verkligen är BUSY! Ska lägga mig sju ikväll typ!

Messy

Hade en så gullig kund idag. Kändes som om jag såg helt fuckad ut, håret på ända o katastrofhy! Men sen kom han med jättegulliga komplimanger. Blev så glad haha.
 
Imorron blir det workie med mina gullungar. Va ett tag sen sist!

Para

Sooom jag jobbat de senaste dagarna hoppas jag på att oktoberlönen blir riktigt fet.
 
Mina dygn skulle behöva ha fler timmar. Kom hem i lördagskväll och var så hype att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Behövde göra nåt, men blev lite svårt att planera nåt efter att ha jobbat hela dan och det slutade med att jag o Fessy satt hemma hos mig och tittade på VMA reprisen. I fredags fixade jag naglarna o sen på kvällen bakade jag o Fessy bullar.
 
Gårdagen blev vl inte speciellt produktiv den heller. Kollade film med mamsen, en äkta såndär Disney-B-film-jag vet redan slutet-film, men vi blev båda chockade över hur bra den var ändå! Sen hjälpte vi kusin att flytta till sitt nya ställe och efter en viss förvirring från min sida så mötte jag upp Awet för en middag på Ruccola. Satt och snackade skit där o käkade god pasta, sen taggade vi till Coop för lite inköp och efter det taggade jag hem till min snygging i Hby. Va där resten av kvällen o chillade.
 
Dags o börja fixa sig nu, ska luncha me Fessy om ett tag!

Roller coaster

Wow mitt humör har verkligen varit upp och ner idag. Ena stunden glad, nästa irriterad, efter det arg, sen glad igen och helt plötsligt typ jättepepp på livet bara baaam. Typ fått en sån där motivationskick, kunde nästan bege mig ut för att springa maraton eller nåt! Jag hade klarat det! :P Stackars lillebror lider av min motivationskick, han vill kolla på film och jag vill få honom att starta upp inför sin studentskiva, flak osv så jag sitter och jämför priser och skit och ba Jonas lita inte på det här och det här! Haha
 
Varit i stan med Fessy o letat jeans. Kom hem med en jacka! Bra där! Sen var jag på min första dancehallklass med Paulina. Stel som en flaggstång är jag men skitkul vare!

Varför sova liksom

Bara överskattat...

Wow

Ibland blir jag imponerad över hur iskall jag kan va. Trodde jag va känslostormen själv när det kom till såna här saker, men baaam, iskall. ojoj

Intressant

Det kommer bli riktigt intressant hur jag ska kunna jobba varannan helg i framtiden. Jobbade igår och nu vet jag knappt vilken dag det är :P Detta är typ beyond söndagsångest!
 
Haft en riktigt chillhelg förövrigt, i fredags chillade jag först med Fessy hela dan, sen på kvällen åkte jag hem till Snyggingen och tittade på film. Och igår jobbade jag som sagt, sen hann jag knappt hem innan jag blev upphämtad av Paulina o Fessy, vi åkte hem till Fessy och kollade på Project X!
 
 

RSS 2.0