Under My Nose

2011 har faan varit typ det bästa året i mitt liv. Umgåtts med människor som verkligen betyder mycket för mig, varit i London 3 gånger, Italien en, o i USA i fyra fucking månader. Lärt känna massa nya människor o varit med om massa fantastiska upplevelser. Lämnar 2011 bakom mig med flaggan i topp o hoppas på ett lika fantastiskt år 2012!

Gott nytt år allihopa!!! <3


new fuckiiing years eve!!!

Haha jul i L.A, saaajk, va inte ens där alltså, lyfte dan innan julafton o kom hem på julafton, levde inofficellt i Sverige till o med annandagen efter att ha överraskat nästan alla mina närmaste :D Jag o Fessy filmade typ alla när vi överraska, så roligt o se deras reaktioner! Hängt med mina homies, min familj o hälsat på farfar under hela tiden jag varit hemma. Igår träffade jag mina L.A grannar efter att ha varit ifrån dem i en vecka hahahaha. Stor saknad eller? ;D Sen efter det åkte jag o Fessy hem till Paulina, spelade Alias, snacka o drack champagne med henne, Vera, Fessy o Paulinas kompis Camron. Eller aa Vera drack vatten för hon hade bilen, så vi fick skjuts hem sen, softiiish.

Ikväll e det NYÅRsfirande som gäller. Ska fira det med mina fina, har inga direkta efterplaner efter middan, men det kommer bli ett awesome nyår ändå känner jag på mig!!


L.A christmas

Har varit full rulle hela veckan asså! Förra fredagen o lördagen var vi hemma hos Refi o festade, everybody was there! Kommer sakna alla som faan sen! Dansade, firade Hermon som fyllt år o massa mer hähä. Resten av vekan har jag typ firat att det inte varit skola, jag o Fessy har shoppat överallt o chillat i Hollywood. I tisdags var jag på fest hos mina Stockholmsstadsmän ( de kommer från Vby, Jakan, Kungsängen haha) Träffade på ännu mer folk från orten, festen va kul men jag e mer än mättad på sthlmsfolk haha.

I onsdags hade vi över lite folk på chillkrök o I torsdag åt jag, mina roomies, Stewen o Peder på en etiopisk restaurang, fett mysig kväll :)

O min jul...jaa den har varit mer än speciell asså... :P

pluggmode up in dis bieeetcch!

haha älskar Arsemas data, alla flikar har såna här saker där det står vad du skrivit innan, typ sin emailadress på fejjan osv. Schyyrre rubrik jag fick liksom :P
Gjort sista inspelningen av våran reklamfilm för businessen. Kommer kicka ass imorron alltså hähä ;) Sista finales också, sen har jag SEMESTER! Ska ut på äventyr redan på lördag, så taggad!!!!!! :D
Dags o pluggis pepsi, ciao!

Indianer vaaaa

Alltså det här plugget håller på att göra mig galen, känns inte ens som om jag blundade inatt, men ändå drömde jag de sjukaste drömmarna, skulle skämmas över att behöva återberätta dem nästan. Så otippade människor med i min dröm att jag inte vet vad.

Ska plugga som en idiot hela veckan... Sen på fredag blire utgång!!

Va förresten fest för lilla Amran i fredags, awesome kväll! Sjukt mycket folk!

Har prov om nåra timmar, sitter inte ens o pluggar utan skriver på en uppsats istället, fest, tack Gud för öppenbok prov :P

study eat sleep

Saknar svenneland som faaaan. Vill bara hem o lägga mig i min säng i mitt lilla rum.


Shulululu!

Inte bloggat på år o dar aka en vecka. Sen sist jag blogga så har Angelica varit här inte en gång utan två gånger! Dock bara sammanlagt tre dagar men det var najs alltså. Första gången fick hon se vår skola o VEnice, andra gången wooow vi gjorde så jävla mycket. Såg griffith park observatory, shoppade på third street, fotade solnedgång, såg UCLA(skolan då) o Downtown. Hollywood får vi inte glömma! O allt detta på mindre än 48 timmar. Kan ju inte säga att det blev mycket sömn.

Har firat thanksgiving för första gången också! Mycket mysigt! Jag o Fessy var hemma hos hennes syssling Aida som också bor här i L.A. Vi åt världens godaste mat som hon hade lagat o pratade med hennes vänner o lekte me hennes son. Kom förbi ett par polisvänner til henne också, var som taget ur en film (vi är filmstjärnor snart asså aight aight) Thanksgiving grillning blev det också på lördan (har jag för mig) hos våran snälla klasskompis Isaac.

Sen har vi hunnit spela in lite för våran businessredovisning, vi gör en reklamfilm för pepsi, jag, Fessy o Meron spelade in början av den hos Maurice i måndags, haha den kommer bli bäst om den blir klar asså. Va har mer hänt den här veckan? Hängt en massa i skolan, pluggat en massa också. Varit på teater i skolan. O idag har jag hunnit med att jobba i skolan också, skolprojekt, höll på att skjuta mig själv ett tag men jag hade mina klasskompisar Janita o Love samt Fessy så jag överlevde dagen! Så ruliga. Efter la escuela så åkte Fessy, jag o Amran o shoppa on third street. HITTA ETT PAR SVARTA KLACKAR! Så nu är jag fett med lycklig asså. Hitta lite annat fint också, kommer aldrig få igen min resväska asså...

Är förresten sjukt många som gissat på var jag kommer ifrån den senaste veckan. Brukar ju alltid få frågan om svenskan, det e standard liksom, men den här veckan har folk gissat på ALLT asså. Fått höra spansk, dansk och grek. Idag när jag, Amran, Fez, Peder o Jonna(grannfest!) satt på bussen började nån snubbe fråga om vi snackade arabiska, varpå en tant lekte viktigt o sa åt honom att vi snackade ju faktiskt franska.... O när vi kom till Third street så fick jag frågan om jag var britt, wow international shuuue.


RSS 2.0