haha

Min pappa o jag har ganska ofta väldigt lika humor. När pappa hade fixat det här nu tidigare idag så låg jag typ ner på marken o garva för att det såg så kul ut. Vilken humor jag har alltså... :P

En liten history följer me :D

Det började med att Johanna kom ner på förmiddan, det visade sig att hennes kompis Jackan
kommit på besök. Johannas föräldrar hade varit jättesnälla o bjudit Jackan på våfflor.



Johanna o Jackan bestämde sig för att bara chilla galet hela dagen.


Johanna var gullig och bjöd på lite Coca cola.


Senare på kvällen kom deras kompis Tröjan förbi och tillsammans chillade de galet alla tre.


The end!

Yes min mognadsnivå e skyhög (18 år, ja men visst!) o min humor den bästa!

Eller aa... en bra sagoberättare e jag väl iaf?

some pics

Kom precis på en sak, glömde berätta att jag va me i tv i onsdags hehe ;) stod i bakgrunden när de intervjua en människa på this is it premiären :P

men nu till bilderna :D

 
  en ny keps va givet haha
 


kräsen

What to say about gårdagen. Jag va först i Vby me Paulina o systrarna Lager :) kolla på lite grejer.

Sen va det hemåt o fixa sig inför kvällen. Blev middag i Vällingehus med Lager, Paulina, Vera o Awet. Efter det taggade alla vi som fyllt 18 till Nivå o föra. Angelica dök också upp o när vi kände oss redo hela bunten så drog vi till Grodan. Grodan va najs ;) men har aldrig haft sån här smärta i mina fötter efter en helkvälls dansande. Crazy. O jag har fått insikten om att jag e så jävla kräsen att det inte e sant. You wouldn´t believe it. Men, men vad gör man?


träd

Försökte med ett tappert försök att vända tillbaka dygnet genom att kliva upp halv 11. Good?

Har varit full rulle idag också. Först bio, M.Js this is it!  Såg den med Vera, Fessy, Nicole o Jonte. Den  va helt magisk! Sen hem, städa o sen iväg till Paulina för att lämna lite grejer. Efter det åter hemåt o städa lite till o sen kom Fessy o hennes familj eller ja de kom inte samtidigt o Jonte va redan här. När vi käkat o chillat ett tag så kom Lager o så gick vi över till henne o chilla där resten av kvällen.

Imorron blir det stan, plugga o antagligen nåt mer. :)

London baby London

I love London hehe :D Fast inte riktigt allt, men nästan. O fyra dagar räckte gott o väl för nu :P

Så toooo the resedagbok eller nånting. Turista i London ska göras helhjärtat vill jag bara säga :)

Första dan(lördag) började med att hela familjen klev upp galet tidigt o åkte till Arlanda. Jag älskar att kliva upp sådär tidigt på morronen o flyga, så mysigt! När vi kom fram så va det lämna in väskorna o sen hoppade vi på tuben till Picadilly Circus. Hade ju förövrigt valt bästa helgen att åka på då de gjorde om på nästan alla tunnelbanelinjer hehe... Kolla lite där o sen letade vi upp ett matställe o åkte sen till hotellet för att checka in, hunnit shoppa lite på vägen då också! Efter incheckningen begav vi oss till Big Ben o House of Parliament o fota o kolla ;)

Dag två(söndag) blev det att åka buss,åka London Eye (najsie najs!) kolla Buckingham Palace, kolla lite affärer på Oxford street och sen på eftermiddan/kvällen så va det West Ham-Arsenal match (Premier League) Slutade 2-2 o matchen i sig va bra ändå, men seriöst jag höll på o lacka på West Hams fans, de förstörde nästan hela alltihopa med sitt osportliga beteende :(

Dag 3(måndag) Ultimata shoppingdagen på Oxford Street typ hehe. Men först Madame Tussaude´s. Chillade me Will smith, Orlando Bloom o Arnold bl.a ;P I slutet av dagen hade jag massa foton me mina nya homies o massa nya kläder från Primark(!) o ny shoes o other stuffs också :)

Sista dagen (tisdag) försökte vi hinna med så mycket av det vi inte hunnit med hittills, promenera över Tower Bridge, såg London Towers (heter det så?) utifrån, kolla på St Pauls katedral, jag har dock fått nog av att gå o kolla i kyrkor o även om den e gigantiskt så hoppade jag det o sen blev det ett litet avslut med shopping längs Oxford Street igen (okej Trafalgar kom efter det men, men). Va så kul för när jag o mami kom ut ur en affär så kommer en kvinna  fram o frågar om jag tillhör nån modellagentur o om jag vill bli modell, jag blir så förvirrad/förvånad så jag får väl fram ett eeehm o då börjar hon fråga mig om jag skulle va intresserad av att gå på casting o om jag bodde i London eller i närheten av London o när jag svarar att det gör jag ju inte, då va det ungefär okej hejdå ha en bra dag o en lättad Johanna haha :P

När vi kom till flygplatsen blev det ännu mer shopping. Jag e bra på det där alltså. Sen va det dumma planet försenat o nu har jag lyckats vända på dygnet lite till. Helt fantastiskt!



Bilder coming soon!

LONDON LONDON LONDON LONDON LONDON LONDON LONDON!!!!!

Åååååh om mindre än 12 timmar befinner jag mig på Arlanda. Om lite mer än 14 timmar sitter jag på ett flyg mot London :D Kommer bli så bra! ;D

Idag hade vi bara en lektion o efter det har jag o Fessy kirrat en massa saker känns det som. Köpt biobiljetter inför onsdag, Fessy har kirrat nya skor i stan, delat ut cv i Barkarby. Utöver allt detta hunnit hem till mig emellan och fixat lite småsaker. Nu framåt kvällen blir det packa och sen hem till Paulina för chillkväll :) Najsie :)



betongen bror, betongen

Man gör så fina upptäckter när man kollar tillbaka i gamla blogginlägg.

Detta citat är levererat från Fessy sommaren 2008

Hur man vet att nån bott i förorten alldeles för länge?

J.F: Det har regnat.
jag: Vadå hur vet du det? Det syns ju ingenting.
J.F: Det luktar blött asfalt.

Eller när Lager har problem med att höra vad jag säger i telefon (också 2008)

Jag: Jag e upptagen
J.L: E du i parken?
Jag: Jag e upptagen
J.L: Gungar du?

O min brorsa kan också lyckas få till kommentaren (nog för att de ofta spelar på min "dumhet", även denna från sommaren 2008)

J.F sitter o kollar i tidningen:
J.F: Åh den här filmen Get Smart skulle jag vilja se.
Jonas: Det e nåt Johanna skulle behöva göra.


Den 1 Augusti 2008 hade jag gärna befunnit mig någon annanstans än där jag va då. Hade sparat mig så mycket bekymmer.



maybe to much

Alldeles för mycket huvudvärk, alldeles för liten resväska.

Så mycket saker att fixa o så lite tid!

dreamer

Jag ska skaffa mig en drömtydningsbok.

even when the sky falls down

SM3A slutar för dagen efter bara 1 lektion på morronen. Johanna o Johanna står vid skåpen o tjafsar om att den ena Johanna alltid glömmer viktiga detaljer tydligen. Jossan kommer förbi o konversationen låter ungefär såhär.

Jossan: Va gör ni för nåt?
Fessy: jag använder mitt läppbalsam.
Jag: Försöker övertyga Fessy om att jag inte alls e dum.
Jossan: Jaa du, det kommer bli svårt.

Hahaha dagens Jossan!


Vby

Blir middag i Vby ikväll med Vera och Fessy, mys :D

6 dagar kvar till London :D

Har verkligen varit full rulle den här helgen. Började med att kliva upp "tidigt" på lördan, släkten kom o vi åkte direkt till Aquaria. Kände ganska synd att man inte e 5 år o intresserad av fiskar. Men hoppas att småttingarna hade kul iaf :P Sen blev det hem till oss, käka, prata, ja bara umgås.

Vid 7-8-tiden kom Paulina o jag fick muta henne med Ben & Jerry´s för att hon skulle gå med på att följa me till MP! Kändes bra haha. När vi fixat oss för kvällen (hade ett helt gäng med kritiker i köket som försökte se till att min klädsel blev bra haha) så begav vi oss mot MP efter att ha mött upp Aweti på bussen. :)

Väl på MP blev det faktiskt en trevlig kväll :) Vi blev bara en liten trio, men det blev kul de med :) ( jag typ mutade båda de andra två egentligen, men men...) 

Trodde för ett tag under kvällen att jag skulle bli skjuten eller nerslagen inne på tjejtoan då det var värsta krigszonen därinne. Totalflippade tjejer, skrik, gråt, helt crazy. Pinsamma brudar for sure!

På väg hem såg det först ut som om vi skulle få vänta på bussen i ett par tusen år, men sen kirra Awet skjuts åt oss av hans polare tvillingarna ;D så jag kom ganska snabbt hem till min sköna säng!




Fast helgen va ju liksom inte slut där. Idag har jag, mami, mormor, Sara, B-M o alla kidsen gått runt i både barkarby o Vby. Shopping shopping, dock inte för mig men det tar jag igen i London hehe :D

saturday morning

what is up med den här veckan. Allt bara fuckar ur. :( Morfars bortgång :'( redovisningar som inte blir av, jag blir sjuk, allting annat kommer på en o samma dag.

O alla människor som man inte hört av på jäääättelänge hör av sig på en o samma dag.

O idag kommer mammas sida av släkten o hälsar på. Typ hela gänget.De brukar typ aldrig göra det annars, brukar va vi som åker till dem. 

What is up with this week?!


utgång på ingång...neeej



Skulle få följa med Paulina på middag på Malibu ikväll, men icke sa nicke det blir hemmakväll today. Har mått illa hela dagen o inte blir det bättre :/ Så va händer nu? Life is booring sometimes. Hade varit så jävla skönt att bara dra ut ikväll, tänka på annat, men istället blir det lägga sig tidigt, möjligtvis kolla på MJ specialen i Idol. Imorgon blir det däremot full rulle, hur jag än mår! Släkten kommer hit och sen utgång, MP faan :D

Nu ska jag fortsätta filsofera över livet, varför Cobra starships låt "the city is at war" får dem att låta precis som Fall out boy o massa andra saker också. Sen lyssna på Down (låten längst upp) med Jay Sean och Lil Wayne som Paulina tipsade mig om igår.

...

Ge mig helg nu!

Please, don't leave me now.

movietime

Ska till Fessy om ett tag o kolla film med Johanna, Johanna, Paulina och Vera o bara mysa. Det behövs idag <3

Vila i frid älskade morfar <3

Det känns så overkligt. Jag kan inte ens gråta längre. Imorse sprutade tårarna, nu är det bara så tomt. Morfar somnade in för alltid tidigt imorse, jag kommer aldrig få krama min morfar, prata med min morfar, se min morfar igen. Okej där kom tårarna igen.

Jag känner nog ingen som är lika stark som min morfar var. Han klarade sig igenom både svåra hjärtoperationer och cancer, även mer än så. Varenda gång jag träffat honom så har han alltid haft ett leende på läpparna trots att han inte känt sig helt bra alla gånger. Min morfar är den bästa morfar någon kunnat ha. Som liten va det alltid jag o morfar. Morfar som hämtade mig från dagis, morfar som lekte med mig, morfar som tog med mig för att hälsa på mormor på jobbet.

Allting känns bara så jävla overkligt. Jag vill ha min morfar tillbaka, väntar fortfarande på att han ska ringa o säga att han mår bättre, men det kommer han aldrig göra...

Vila i frid älskade morfar, jag älskar dig.




Regn

Varför är det så att människorna man inte tror ska påverka en någonstans, sätter så djupa spår, varför minnen man verkligen borde komma ihåg känns helt suddiga så fort man försöker hitta änden där nystanet börja?

Det regnar...


Fame

De lårhöga stövlarna från topshop e så mina just nu :D Fick dem av min älskade mamma och mormor idag :D

Resten av dagen har bara rullat fram. Jag, Paula och Johannorna gick på bio nu under kvällen. Jag o Lager käkade en riktigt glammig middag på Donken innan dess med zombies som sällskap ett par bord bort. Alltså eeh?! Du hittar allt möjligt i dessa hoods :O

Filmen vi såg va Fame ;) Musiken gjorde filmen om vi säger så, en del frågetecken i filmen dock.


...

Jag orkar inte mer, varför?

TGIF

Idag ere fredag ;D kommer bli en helg full med redovisningsarbete o bio. Najs :)

Nu e jag säkert jätteefter med att ha fastnat för den här låten, men den här satt jag o Johannorna och sjöng på hela vägen hem efter dansen igår :P


.

Tro mig, det blir nog aldrig helt igen

Stress under kort tid kan påverka kroppen positivt

Mitt huvud höll på att sprängas igårkväll. Som tur va var Paulina en räddare i nöden och drog med mig på promenad ;) Provet idag gick dock ganska okej trots den hotande explosionen. Efter skolan så gick jag o Angelica o såg på filmen "The ugly truth". Den var bra trots att det e en ganska förutsägbar film ;) Han som spelade ena huvudpersonen är en grym skådespelare förövrigt, Gerard Butler eller vad han heter. =)

Sen efter bion har tiden bara rusat iväg. Va på promenad med Lager :) o nu  e det helt plötsligt dags för mig att sova. I den här takten tar jag snart studenten :D Jag menar nu e det praktiskt taget redan fredag, nästan höstlov (då jag taggar till LONDON!!! :D) o sen min födelsedag o sen studenten. Juste får inte glömma julen därimellan höstlovet och födelsedan :)


Jag e praktexempel på hur människan påverkas av stress. Tja :)

En söndag borde spenderas hos en mycket bra vän, med fika och skvaller om vad som skett under helgen. En söndag kväll borde spenderas med varma drycker, goda vänner och snickelisnack. Inte 85% plugg o 15% chillerill. Nog för att jag, Paulina och Fessy hann snacka om rätt så mycket under den lilla tid vi satt hos Paulina. Måste till MP snart på tal om det! :P O det va ganska skönt att på kvällen bara chillerilla lite med Awet o Fessy på donken (vatten o pulver, 10 spänn, vilken choklad!!? eller eeeh...?)

Idag kör vi en repris, fast 95% plugg. Synd att det inte e matteprov för då hade mina procent varit riktigt bra alltså :)

With you

Idag har CBs låt With you dykit upp överallt. Först sätter jag på tvn o en snubbe står o dansar till den, påväg till Paulina dyker den upp i Ipoden o när jag, Paulina och Fessy sitter vid Ps dator så får en spontan tanke o visar oss när Justin Bieber sjunger en cover på With you.
I löööve the song! :)




party up!

Igår blev en riktigt najs, men kanske en aningen kort kväll ;D

Jag o Fessy drog först runt i Vby o köpte lite kläder inför kvällen o resterande mat. Sen drog vi hem till Jojjo o påbörjade smått sminkningen, sen gick vi till lokalen o lagade maten. Sen blev det kubba tillbaka o fixa resten. Hade så ont om tid att jag o Fessy till slut fick kubba tillbaka typ halvfärdiga, jag med locktången i högsta hugg då jag typ hunnit locka hälften av mitt hår o Fessy med omålade naglar. Carro va gullig o hjälpte mig med håret sen ;P

Va en riktigt mysig middag, fast hur skulle en middag kunna misslyckas med alla fantastiska människor som var där :D Verkligen bästa att typ alla kunde va där, nåra fattades dock :(

Sen blev det presentöppningen för Fessys del :D Hon blev tack o lov glad för mina presenter. :P Blev sen att proppa i sig efterrätten o tagga till tuben. Fessy hade glömt busskort så vi fick stå o vänta, träffa på Saman och en kompis till Awet :)

Väl inne i stan gick vi direkt till Collage o kom in, 12 91or på en 23+ nattklubb. Vi va också blandat tjejer och killar. Så haha suckers som inte tror att man kommer in då det e högre åldersgränser. Alltså okej vi stod på listan och alla 18åringar kommer säkert inte in på såna ställen, men åldersgränsen sätts mer för standardens skulle jag tro :) Hehe här sitter jag, har endast gått ut i ett halvår o leker jätteerfaren, najs :P

Blev dancing som vanligt of course på dansgolvet o sen fixade Emil in oss på Vipen :) Blev en ganska tidig hemgång för mig o Fessy, men jag e nöjd med utgången ändå =)



fler bilder kommer när jag har min systemkamera ;D

Jag ska förresten mobba 3 av mina vänner för all framtid haha, så jävla kul hahahaha, vet inte vem av dem som gjort bort sig mest alltså haha tabbe gånger tusen XD... nej förlåt jag ska va snäll...eeeh, skoja bara! MouahAHHahahaha

Tagga

hållt på o fixat mig hela morgonen känns det som. Fast jag ser ändå precis likadan ut som innan :P Nu ska jag bege mig mot Fessy för att hjälpa till inför kvällen. Ska fixa mig en sjukt snygg outfit också, galet taggad hehe :D Hoppas Fessy är lika taggad som jag :D

Nu kör vi hihi ;D


såpbubbler

Mitt huvud e mjukt som kolasås just nu, är glad över att jag inte behöver gå till skolan imorron alltså :P Matte provet kändes som det gick bättre än väntat, men med min tur ser jag redan betyget framför mig...

Idag har jag gått i skooolan, mött upp Fessy i Vby o samtidigt som det först träffat på Karro, sen Lager o Sofie, snacka om bra tajming av mig där ;) sen handlat ett par skor ;D o efter det begav vi oss till Coop V för att handla mat för imorronkväll. Då blire party hehe :D Först ska vi käka födelsedagsmiddag, sen drar alla 18åringar ut o festar hela natten lång. Jag ska få Fessy att ställa sig på dansgolvet o dansa! :D

Juste sjukaste grejen hände i tisdags. När jag o Fessy sitter på väg hem så stannar tåget i Ängby o vi åker inte vidare efter den lilla tid som det brukar ta för tuben att stanna på varje station. Helt plötsligt så ser Jojjo en kille o ba haha kolla det går nån på spåret. Två sekunder senare tar snubben upp en sprayburk o börjar spreja precis vid vårat fönster, på vårat fönster. Alla i vagnen började banka på fönstret, men snubbarna sket i det. Så där satt vi o bara kunde kolla på. Verkligen party, nu ser man hur de förstör samhället live, kaching...eller? :S Kan ju också säga att deras lilla "konstverk" var ugly. Ska de förstöra kan de väl ändå lära sig rita för fan.



Imorron blir det att köpa partydress ;D TAGGAD :D

RSS 2.0