friday to sunday

I fredags blev det till att kirra present till angelica direkt efter skolan, sen gick jag, mamma och A-K på afro o core där bästaste Karro var instruktören. Bruden e bäst på det hon gör! Finns inga bättre pass än dem som hon har :D Efter att ha krypit ut från passen, haha har inga muskler, så fick jag kliva in i duschen hemma. Hade 8 minuter att fräscha till mig, hitta kläder o hela alltet, ching ching. Vera o Fessy fick vänta 3-4 minuter extra i bilen så jag tyckte jag va jävligt snabb :P Vi åkte till Paulinas jobb o käkade middag tillsammans med henne. Donkenmat dåra o fy vad mycket mat jag åt, trodde jag skulle sprängas.

När Paulina gick för att jobba igen så åkte vi o hyrde film, stod o tjafsa i en halvtimme typ om vilken film vi skulle se, blev till slut en som vera tyckte vi skulle ta för att den hade fått sååå många priser, så då skulle den va riktigt bra. Haha bullshit, vi satt under hela filmen o ba eeeh vafaan e det här för film. Aja det va mysigt att sitta hemma hos Vera iaf o chilla :)



O igår blev det chillerill hela dagen, sen framåt eftermidda/kväll kom Fessy o så fixa vi oss för att åka till Angelica. Satt aslänge o locka håret, gjorde oss riktigt fina o lalala. Kommer till Angelica, har en riktig mysig middag, hon öppnar sina presenter o vi käkar god efterrätt. Sen skulle vi ut...DÅ blev det helknas. Kan sammanfatta kvällen såhär: Hötorget, Skanstull, Hötorget, Fridhemsplan. Blev Nivå 22 haha. Satt o chilla där innan de andra fortsatte tillbaka till Skanstull o jag o Fessy drog hem. Matcha tuben o bussen så galet bra :P När jag sen precis kommit in genom dörren så ringde Paulina så vi åkte till Hby där Awet va på nån "fest". Chilla där ett tag, träffa på en bekant som jag lärde känna på en fest för nästan 2 år sen, helknas då det kändes som igår jag va på den festen(o den festen va helknas...) :P men men det va trevligt :)

O sen åkte vi BILEN hem :D så skönt :P

O idag blir det skridskor i Kungsan ;D o sen pluggish.

mysmode

Har varit en sjukt skön dag idag. Först tagit det lugnt ett par timmar på ett cafe i Vby tillsammans med Johannorna och Jenna. Var jättelänge sen jag träffa Jenna så det va kul att se henne igen :D Blev snack om allt mellan himmel och jord över en kopp varm choklad. Efter fikan åkte jag o Lager bussen hem o sen har jag bara chillat galet hemma, fixa massa låtar o sådär. Sen nu på kvällen så kom Paulina hit. Vi skulle fixa in låtar på hennes Iphone, men datan bråkade med oss så det blev att baka istället o en massa snickelisnack.

Imorron e det full rulle kanelbulle. Först skolan, sen in till innerstaden, förhoppningsvis möta Paula :), sen träna afro och core (om deras jävla hemsida ville funka så att man kan boka, vafaan tänker man med när man gör så att folk bara kan boka från o me dagen innan o sen så får de inte sidan att fungera som den ska!) o sen på kvällen blir det besök med Vera o Fessy på Paulinas jobb ;P 


godnatt- sov lite till

När ska livet börja på riktigt igen. Känns som om jag gått runt hela 2009 i en dvala. Har haft sjukt kul under 2009, det ska jag inte förneka. Varit på de sjukaste äventyr, njutit av första året i "vuxenlivet", massa, massa saker. Men fortfarande när jag tänker tillbaka, det känns inte som om jag varit där.

Känns som om jag varit vaken 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, utan att ha åstadkommit ett skit.

Folk brukar berätta att oj i natt drömde jag, jag brukar aldrig drömma annars, sover som en stock. Jag drömmer varenda natt, mardrömmar, sjuka drömmar, drömmar i drömmar, drömmar som skulle kunnat vara riktiga. De 2 senaste nätterna har varit helt drömlösa. Oh shiiet har jag tänkt när jag vaknar. Va händer? Var e drömmarna? Ibland börjar jag fundera på om jag verkligen sover alls. Kanske har jag inte sovit en blund sen i mars förra året. Who knows?

Nej i år blir inte likadant. Ska vara närvarande. Motiverad. Kanske försöka få till lite kreativitet också.


Baby if they asked me, I would say I don't even know your name

Detta börjar bli löjligt. Jag åkte till skolan idag. Stod mosad på en försenad pendel, skyndat ner för en isig backe. För ett 15-minuters långt mentorsmöte. Visade sig att vi tydligen inte hade nåra lektioner alls efter det. Bara ett projektmöte 4 timmar senare. Skönt nog hitta vi våran projektledare o hade mötet tidigare. Sen har jag o Fessy bara chillat galet hela dagen. Kollat satc-boxen o lekt italienska kockar i köket haha.

O nu ska jag över till Moa som ett avslut på den energitagande dag (saaajk).


Always love, hate will get you everytime.

.

Zakynthos 2010!!!!!!!!

HELT ÖVERLYCKLIG! Nu äntligen e Zakynthos bokat! Blir bara jag o Paulina, men det kommer bli bra det med :D Kommer bli galet kul.

Igår blev det inge MP, blev inge krogen alls. Istället gick jag o Paulina på Sofie, Bella och Matildas födelsedagsfest. :) Fixa oss hemma hos henne innan och åt vit chokladmousse tillsammans med Vera :) Sen fick vi skjuts av Vera till Bromma där festen hölls. Festen va väl helt ok, men trevlig iaf :)

O idag har jag legat helt död typ hela dagen, haft sjukt ont i magen :( Klev upp imorse o drack nästan 1 liter mjölk, kan vara därför haha. O sen nu på kvällen så promenera jag bort till Paulina, Fessy kom också dit o sen så bokade jag o Paulina som sagt resan :D HAr en känsla av att det här kommer bli ett så sjukt bra år! Nu ere bara kärleken som saknas hahaha

Nightmares

Jag börjar känna att nu e det dags för mig att sluta se på kriminalserier. Igårnatt drömde jag att jag först fastnade i en hiss och efter det blev jag plötsligt levande begravd i nån sorts metallåda. Inatt drömde jag att jag vakna på morgonen, insåg att jag haft inbrott, men bara i mitt rum. Massa värdesaker var borta o på fönstret satt lappar med hälsningar från inbrottstjuven där det stod att han observerat allt jag gjort den senaste tiden (frukost, lunch, osv) och att han skulle komma tillbaka när han bestämt sig för när han skulle döda mig. Inge mer CSI för mig helt enkelt haha.

godmorgon, goddag, godnatt, aja

Jag känner mig själv för väl. Sista gången jag kolla på klockan inatt va den halv 3. Kändes som jag precis som jag somnat när jag vakna av vad jag tror va min mamma som hosta två rum bort. Somna, vakna, somna, vakna, om och om igen. Väckarklockan ringde 8. Jag vaknade 9, en halvtimme innan jag skulle gå. Hur lyckas jag. Dum fråga. Jag vet redan svaret.

O ikväll, blir det nog bara ta det lugnt. Kanske en helkväll med mig själv (kommer somna 7 haha) även fast jag intalar mig själv att jag e sugen på att göra nåt, försöker tagga till med housemusik o tom plånbok. Imorron blir det iaf till att ta nåt glas vin nånstans med lite homies. Jag röstar för MP, men vi får se vad alla andra tycker :P


Sommar snart, ja tack!

I want my happy ending

Jag o Fessy tog en kvällspromenad, promenerade i nära 2 timmar, DAMN, jag var en isbit när jag kom in! Sen kolla jag lite på one on one, Fessy tipsa om tv-serien, haha, typiskt hennes stil, men serien va bra :P

Har suttit o försökt välja ut en bild som jag kan måla av på bilden imorron. Fick värsta snilleblixten efter att ha kollat på One tree hill så nu står det mellan nån av dessa bilder:










haha lugnet före stormen

Vet redan nu att jag inte kommer kunna somna inatt. Kommer bli en fight mellan mig och mina tankar. Det e helt sjukt för jag vill inte ens tänka på det. Så varför kan jag inte låta bli?

Snabba cash

Igår va en lååång dag. Först skola från 9 till 4. Håller på o få ångest över att jag åker dit varenda dag men det aldrig händer nåt. Nästan så jag längtar tills matten börjar, det e inte okej. Sen åkte jag hem o vid 6-tiden gick jag, mamma o Lager till Worldclass, kirra kort o lite sådär o så körde jag o Lager Bodycombat. Haha kanske inte riktigt min grej, men det blev kul efter ett tag iaf. Kommer nog köra det igen iaf.

Sen gick vi hem. Jag hoppa in i duschen, fixa till mig o sen blev jag upphämtad av gulliga Paulina o Vera. Så snälla som skjutsar mig hela tiden :D Vi åkte upp till Vby o såg på Snabba cash. Fessy skulle också vart me, hon missa nåt riktigt bra stackarn :( Filmen va grym, men jag som läst boken blev lite besviken på att de valt att inte ta me vissa grejer. Paulina langa kommentarer att ser inte Dregel-tobbe lite ut som Joel Kinnaman när Kinnaman dök upp i rutan för första gången. O det va faktiskt lite likt, helt klart ett tecken på att Kinnaman inte e den snyggaste haha :P

Blev komma hem sent o snarka. Idag e jag ledig. Har inte käkat frukost än, men har hunnit kirra vuxenpoäng iaf genom att ringa efter sommarjobb. O på söndag ska vi boka Zakynthos!!!!!!!! AAAAAAAAHH :D Ska iväg till Vby o köpa frukost snart med Fessy som inte heller hade nån frukost hemma o sen ska vi planera lite inför studentskivan m.m :) Kommer bli superbra!

ciao!

died in your eyes

Spotify e sååå bra! :D Sitter o lyssnar på Kristinia Debarge skiva just nu. I like it!

Idag har jag bara chillat galet med Fessy o Lager. Taggat i överkant för Zante 2010 så jag ber om att det ska bli av, fast har jag på avbetalning till mina föräldrar så borde det ju gå bra? :) Hoppas hoppas hoppas. Ännu roligare blir det då det visat sig att Lager o co också ska dit, sjukt nog har de lyckats planera in att de ska åka samma vecka som vi funtar på :P Kommer bli skitnajs :D

Om ett tag så kommer Paulina o kanske Vera hit på te. Här händer det grejer hela tiden! :)

hmmm

Jag rensade ju min garderob i torsdags... Vardagsrummet var ingen vacker syn för en stund:

pain

Har grymt ont i magen och på det har jag även träningsvärk i magen(?) sitter o tycker så synd om mig själv :P o så e jag avundsjuk på en person också som pricken över i. Inte okej. Bra dag...

move tha f*ck on :)

Haha så kul hur jag ibland kommer på mig själv att bli galen på människor för att sen märka att jag e precis likadan som dem. Shiiiet!

Har varit äkta chillerill helg...eller okej där ljög jag haha. Började med att jag o Paulina åkte runt i bilen på fredagskvällen, hyrde en film o försökte tvinga me oss Vera o Fessy. Slutade med att jag o Paulina hamna hos Fessy med filmen :P utan Vera :(

Igår så firade vi mamsen hela dagen med ett öppet hus :) Hon fick galet mycket blommor o presenter. Massa trevligt folk kom förbi, både släkt o vänner o jag har käkat potatisgratäng o tårta så det sprutat ut genom öronen. Jag gillar inte potatisgratäng...o grädde har jag också svårt för :P Men hela dagen va riktigt mysig! Framåt kvällen kom Moa med familj o Fessy med familj också så då fick jag lite mer jämnårigt sällskap haha, ännu senare kom Paulina också. :)

O idag har jag tränat med Wii fit som jag upptäckte att vi hade typ i förrgår eller nåt (gissar dock på att den funnits där i minst ett år, smart brud) aja va fett kul iaf :) Sen har jag bara chillat galet hela dagen o nu på kvällen så blev det en promenad med Paulina o Fessy. Efter den gick vi hem till mig, åt lite tårta till haha o planera inför sommaren. Vi har bestämt oss för att dra till Zakynthos i sommar 1-2 veckor, förhoppningsvis ska det funka, ber nästan till Gud att det ska funka alltihopa (jag är troende i krissituationer har jag kommit på, undrar om det e okej?) Är iallafall så taggad att jag går sönder snart!!!!!!!!! :D :D :D :D  :D Vill dit! Vill dit! Vill dit! :D

psykopat-fredag (jarå en roman kör vi på!)

Alltså HAHA vilken jävla psykopatfredag. Dagen började riktigt lugnt (okej jag kubba till tuben för att inse att Fessy inte ens va där, men iaf) Dagens enda lektion va galet chill, jag satt o kolla på skate-bilder hela lektionen typ ;) Jaja åter till ämnet! PSYKOPAT-fredag! Allting börjar när jag o Fessy går från skolan. Borta vid första övergångsstället så börjar jag o Fessy gå över innan vi snabbt ångrar oss o backar så står en fullgubbe. När han ser vad vi gör börjar han typ jätteglad ropa lugna dig till mig. Jag ba what?!

Kanske inte värsta grejen, men nästa haha, trodde jag skulle dö XD Börjar med att jag garvar åt en snubbe som typ springer genom halva tunnelbanevagnen bara för att få sitta framlänges. Visar sig sen att han också kliver av i Vby o när jag o Fessy går mot Clas Ohlson så hör vi hur nån bakom oss börjar prata o det lät väl ungefär såhär:

Psykopaten: Kolla där går en dvärg och en elefant (ungefär här förstår jag att människan bakom oss snackar om oss eftersom det inte e nån annan runt omkring oss o jag e beredd o vända mig om o nita, vad jag tror e en liten kaxig fjortiskille) nej elefant nu tog jag i men riktigt ful fjällrävenjacka hade hon, usch.

Då vände jag o Fessy oss om o ser att det e samma snubbe som körde ruschen på tuben. HAHAHAHAHA höll på o dö av garv. XD Även om han precis langat värsta förolämpningen. Jag ser ut som en elefant o jag ser ut att äga en fet fjällräven, tack tack, så gick det liksom inte att sluta garva. Man behöver va där för att fatta.

Fast jag börja mer må illa då vi går förbi e man i kanske 40-årsåldern eller nåt som med sin "bästa" don juan röst langar fram ett hej. Liksom vem e du o vad har hänt med världen idag.

Jag kan ju bara säga att jag stannar hemma idag! Kommer inte röra mig mer än 1 km från mitt hus!

Nu tror jag folk missat nåt, det e 14e januari idag, inte 14 februari

Allas fb-status e fyllda av kärleksfilosofier idag. Har de missat att det e den 14 januari idag o inte den 14 februari. Brukar vara kring alla hjärtans dag alla blir hysteriska över det här med kärlek. Wonder why..haha. Ah iaf så är vissa av dessa filosofier riktigt bra, men vissa helt knas. Den värsta är nog en kille som helt seriöst tror att han är Guds gåva eller nåt. Läste hans blogg förut, kan ju säga att det blev en jävla massa skratt. Han surra hela tiden om att han var en man med båda fötterna på jorden, smartaste killen och allt med de bäst valda orden...Eeehhh ja det e ju inte en true story om vi säger så. Jaja, bra att han har självförtroende iaf? :P

Idag så fyllde mamma 50 :D Hon har fått presenter o fika o nån gång inom snar framtid blir det även middag ute.

Förutom att fira mamma så har jag idag rensat ur garderoben. Fessy fick sitta bredvid med en toss/take lapp i äkta satc-stil! Blev fyra kassar utrensade, trots det får kläderna knappt plats. Jag har världshistoriens minsta garderob, believe me!

Nej nu ska jag lyssna lite på Jay Sean o dregla över min nya bakgrundsbild haha ;P Guess who?
Lånad härifrån       


onsdag

Min morgon började riktigt bra. Orkade knappt kliva ur sängen imorse. Kommer upp till Vby o tror ni inte det visar sig att vi inte har första lektionen! Så där missa jag en 3 timmars sovmorgon. :S Fick gå hem o chilla hos Jojjo istället. Kan ju inte säga att skoldagen innehöll något nödvändigt sen heller...

.

I wanna be high on love. But first. I wanna know what love is.

måndag

Gick upp halv 7 imorse, trodde jag skulle spy av trötthet :S Har som vanligt haft en onödig dag i skolan. Jag fattar inte var jag hittar motivationen att ens åka dit?

Nu ska jag plugga. HAHA!

Har om nån e intresserad sjukt ont i ena lillfingret, vred det ur led för ett par år sen då jag o bror brottades. E inte så vridet som det låter men det går inte att böja bakom som man kan göra med alla andra fingrar. Brukar säga att det var bror som orsakade det, trots att jag hade lika mycket med det att göra haha. Mosa det typ under min egna kroppsvikt o min brors kroppsvikt. Duktig tjej, nu kommer smällen :) Undrar om det växt ihop så eller om jag kan vrida tillbaka det? Hmmm...Juste plugga var det!


Herrregyyyyd

NEJ nu orkar jag inte plugga mer. Alltså vaaarför ska det vara så många frågor. JAG ORKAR INTE, VILL INTE MER! Haha med min motivation kommer jobblivet gå åt helvete sen. Jag vet inte var jag ska (absolut ingen jävla aning) men jag ska dit!

Skulle egentligen suttit o pluggat hela dan, men det blev en sväng till Ikea med Paulina o Fessy istället. Who can blame me? 

Nu i veckan ska jag skaffa Worldclass-kort sen blire träna! Ingen beach 2010, nej det här e snack om överlevnad (iaf efter alla jävla hamburgare haha)!! :P


sweet dream or beautiful nightmare

Helgen har varit allt ifrån planerad känner jag. I fredags skulle jag va hemma o chilla, men det slutade med att jag, Vera, Paulina, Awet, Emil, Isse o nåra av E o Is kompisar satt på Theodora o chillade galet med vin o drinkar. Ganska tidig hemgång då jag, det klantarsel jag e lyckades spilla vin över Paulinas Iphone. Den lever tack o lov o är precis som vanligt! Typiska e ju bara att när de andra håller på o skickar jackor över bordet så säger jag, men ta det försiktigt nu så att ni inte spiller ut glasen o vad gör jag då precis i samma sekund?

På lördan låg jag hemma hos Paulina o kollade på Harry Potter o Halvblodsprinsen tillsammans med Vera, Paulina o hennes mor. På kvällen hade vi bestämt oss för utgång, men det blev chillerill med Vera o Fessy hos Fessy istället. Vid 10-tiden typ åkte vi o hämta Paulina, hyrde sen filmen Fighting med Channing Tatum o åkte hem. Alltså Channing Tatum e så jävla stört snygg!!! Hade han inte bott så jävla långt bort o inte varit gift redan så hade jag haffat direkt! ;P Fast juste jag ska till Berlin o ragga eller hur va det...Men finns det några blattefjortisar där?



Alltså jag orkar inte. You're a beautiful nightmare...

Whacked out sports- sjukt underskattat

Haha har suttit o garvat så jag fått andningsnöd till Whacked out sports. Okej inte till de hemska fallen, men de som gör sjuka tabbar haha. Helt klart underskattat program. Mer Whacked out sports till folket!

I programmet visar de massa skejtartabbar också o de fick mig att tänka på ett klipp som jag såg för typ nåt år sen. En skejtare som heter Jake Brown tror jag, va me i X-games o "hoppa" i ramperna med skateboarden. Dessa ramper e ENORMA, helt galet va stora de e o när han kört typ avslutande hoppet där de mäter hur högt upp i luften han kommer så ramlar han av skateboarden. Faller typ 20-30 meter ner, men överlever fallet. Hur? Han landar på fötterna. På fötterna har han sneakers o det e dessa sneakers som räddar typ hans liv. Snacka om bra reklam för det företag. "Våra skor räddar liv"

Här e klippet:


wow

IDAG hände nåt stort! För första gången på 3 år så lyckades jag o Fessy tajma in Paulina utan att vi va försenade eller för tidiga och utan att hon var försenad eller för tidig. Första gången på 3 år som jag o Fessy tajmat in nån o alla varit i tid. Historiskt ögonblick (jarå tjatja nolifer.se haha)! Hör inte till storyn men vi träffa på Awet på vägen hem sen också. Inte sett honom på typ 3 veckor. Sick.


Noooo

Fan fan fan. Vi ska ta studenten den 10e. KAAAOOSS. FLIIIIPPPP

O jag skoja bara om det där med att köra Land o stad idag. Vi kollade film istället.

slutet av lovet dåra (skulle publicerats igår)

Så hur gick det på slutet av lovet då?

Söndag: Chillade först med Lager o Fessy. Sen på kvällen promenerade jag, Moa, Paulina o Fessy till Coop o köpte frukt. Kollade på Flickan som lekte med elden hemma hos mig o åt fruktsallad. Åt 5 portioner. SAJK

 Måndag: Chillade hemma själv hela dan, vette fan vad som hände men bra mådde jag inte.

Tisdag: Åkte till stan med mamma o pappa o fick med mig två tröjor hem ;) Va o fika på Cafe 60 på kvällen med Johannorna, förflyttade mig sen till Donken i Vby haha o sen vidare hem till Fessy där hon o jag satt o drack te o deppade över att vi ska ta studenten den 10e. Vi ska fråga imorron om det verkligen stämmer, för om det gör det så sätts våra planer helt ur verket typ. Missar massa vänners studenter då de också tar den 10e o det kommer inte va nån som kommer på min mottagning heller :( Stackarna som redan tagit då kommer ju få skynda som ganingar för de måste hinna me allas, iaf min haha (A) ;)

Onsdag: Idag har jag o Fessy kirrat loggböckerna till projektarbetet o sen så gick vi en promenad o nu på kvällen har jag, Paulina o Vera fikat, tränat o fikat haha

O imorron börjar skolan igen. Kommer bli en termin fylld av massa studentskivor, min 19-årsdagar o galet mycket mer. Taggad till tusen! E dock beredd på att det kommer hagla, snöa o regna på min student, att de bytte dag kanske e ungefär samma sak :S Beredd på att det kommer fucka ur iaf.

Nej nu ska jag väl försöka lägga mig. Har två hårda dagar framför mig...Typ en timme historia som kommer resultera i Land o stad imorron och typ en timmes bild på fredagen.


.

Ibland blir jag rädd för mig själv.


I wanna see you cry








jisses

Gårkvällen bestod av en jävla massa surr hemma hos Fessy. Efter nästan 2 liter cola för min del :O o ett par timmar snack så vandrade jag hem klockan 4 på morronen. Helt sjukt haha. Snart dygnar jag lagom till att jag ska börja skolan igen. NU: frukost!


möhööhhööö

Jag är så taggad på att gå ut ikväll. Men så blire inteeee. Gaaah!

klumpigt

När jag från början skulle skriva en årsresume så satt jag o kolla igenom gamla blogginlägg o insåg att en fin liten lista om de klumpigaste/klantigaste grejerna jag gjort kanske skulle vara på sin plats. Så här kommer de ut rankning eller nånting, men ni kan ju få ranka dem efteråt eller nåt... haha

1. Min senaste vurpa skedde faktiskt på nyårsafton. Två sekunder innan de öppnar hos Ladan så halkar jag till o landar på mage i trappan. Skillat eller vad...

2. I början av året(2009) var jag hemma hos Paulina med henne o Fessy. Jag o Paulina skulle iväg till Mattias tror jag det va. Jag ska gå på toa innan vi sticker o lägger mobilen i "fel" ficka. Första som händer när jag kommer in i badrummet e *plopp* mobilen ligger i toan.

3. I tvåan hade vi alltid idrott på morronen. Hade knappt sovit nåt på hela natten o va skittrött. Ska hoppa över en plint...Jag springer rakt in i den...

4. En varm sommardag så skulle jag stänga ytterdörren. Dessvärre glömmer jag foten utanför o hela hälen skrapas upp. Kul kul. Sen hur man glömmer utanför det kan jag tyvärr inte förklara kan bara säga att jag va 100% nykter vid händelsen.

5. En annan varm sommardag. Jag, Awet, Emil o ett gäng av Emils kompisar sticker till MP. Vi kirrar ett bord
o när jag efter att ha dansat ett tag kommer tillbaka o sätter mig så e det nån som sitter på andra sidan bordet som säger nåt o jag lutar mig närmare för att höra vad. Ser ljuset på bordet men håller inte riktigt koll på hur nära jag faktiskt e o det slutar med ett brännmärke på kinden o brända toppar.

6. Kanske inte e klantigt/klumpigt utan bara jävligt osmart, men iaf hahaha. Samma kväll så dansar jag ett tag med en kille (han va ganska snygg har jag för mig haha, inte för att det hade me saken att göra :P) o han frågar om jag vill komma på efterfest hos honom. Jag frågar om jag får ta me mig mina kompisar o jag gissar på att han då tror att jag menar ett par tjejer. Han följer me mig till bordet där mina kompisar sitter o jag kan ju säga att han va borta i ljusets hastighet då han möts av typ 10 killar istället för nåra tjejer... HAhaha

7. När Anna o hennes kompis Cecilia hade 18-årsfest i början av mars så hade jag, Vera, Fessy o Paulina galet bråttom till bussen. Det va fortfarande is o snö utan o när vi kommer fram till en stor isfläck går alla andra runt den. Jag som har högklackat på mig o inte e van vid det tänker att faan jag tar det försiktigt över här måse ju tjäna in tid. Slutar med att jag kör världens vurpa o kommer sen fram till Annas fest täckt av skrapsår o blåmärken på knäna!

8. Den här tar nog hem året pris för värsta grejen. Iaf om man frågar alla andra. Vi va på Collage för att fira Fessy. Lyckats ta oss in på Vipen o alltihopa. Jag, Fessy, Paulina o Angelica går till toan o när vi senare ska gå in så ska jag kliva över ett band för att komma in. Men återigen e det jag o de här jävla högklackade dojorna. Jag lyfter inte foten tillräckligt högt o helt plötsligt ligger jag med bena i vädret, helt i chocktillstånd. Jag o höga klackar alltså...


 
 


2010- jag ska starta en grupp på fb som heter våga vägra fira nyår

Gårkvällen blev mindra lyckad om vi säger så. Eller det började jättebra :D Va hemma hos Paulina med henne, Vera o Anna F. Blanda drinkar åt god middag o hade astrevligt. Sen ska vi börja styra oss mot en fest o det va då allt gick fel... Valde fel fest(att åka till mälarhöjden på andra sidan stan hade seriöst funkat bättre) :S Nej förlåt mig fest va fel benämning, det va inte ens en fest. Det va en samling killar som helt plötsligt sa till alla de bjudit att de inte fick komma, jävligt lustigt att vi fick komma egentligen då vi knappt känner grabbarna.  Herrejisses. Nästa år ska jag våga vägra fira nyår. Jag ska gå o lägga mig klockan 9 nästa nyår!

O idag har jag legat hemma hos Paulina o chillat typ hela dan. Jag o Vera åkte o köpte pizza åt oss brudar "imorse" o det va inte kul haha. Gårkvällens smink o kläder. Pizzasnubbarna bara garva åt oss :( Sen efter att Anna o Jocke gått hem så satt vi andra kvar o bara chilla galet. Sen stack jag hem fräscha till mig o vid typ 8-9 tiden så kom Vera o Paulina o hämta mig igen. Käka fruktsallad o chilla o vid halv 2 så hoppa vi in i bilen o åkte till McDriven. Hahaha vi e stammisar där alltså! Har blivit en jävligt dålig vana o det e vårat nyårslöfte att det inte ska upprepas hehe Dessa senaste dagar har varit helt sjuka, allt tack vare dessa två psykobrudar haha ;) o självklart nåra andra också :)

Nu ska jag lägga mig o sova :) Godnatt!

RSS 2.0