butter singers :P

Min mamma har alltid gillat vad vi brukar kalla smörsångare. Sångare som sjunger väldiiigt smörigt, ofta me en massa wailande till. Jag har insett att det enda mamma måste spelat när jag låg i magen är just denna typ av musik.

För hur kan jag annars vara så fast vid Colby O'donis, Mario, Ne-Yo, Trey Songz musik? :P Idag hitta jag en till, Taio Cruz...sajk :P


it's unbelieveable

Kul att Channing Tatum är nästan 30 och har fru. Där försvann min chans. HAHAH sajk.



bild lånad från http://channingtatum.org/gallery/displayimage.php?album=29&pos=8

Såg el clasico hos Paulina igår. Bästa med hela matchen var att det Zlatan som gjorde enda målet i hela matchen haha, kaching!

Har förresten insett att jag saknar när vi brukade spela fuzzball(?) i nian. Vi har ett i skolan, är det nån som e med o spelar om jag snor det?

1:a advent

Första advent idag ju. 25 dagar kvar till jul :)


Donken, taxi Hby o korkade norrläningar

Gårkvällen slutade inte på det viset jag trodde att den skulle :P

From the start:

Jag o Lager kubbar till bussen runt sådär kvart över fyra. Möter upp Vera, Paulina och Awet först. Ger de sina biljetter o sen sätter jag o Lager oss för att vänta på Carro. När hon kommer går vi till St Jacobi där de andra redan är. Sätter oss i stolarna o väntar. Föreställningen börjar. Action. Femtitusen discogrupper, småungar som nästan ramlar av scenen och det bästa, som vi väntat på...eller ja enbart köpt biljetter för :P Fessys dansgrupp. Så grymt när hon körde solot!! :D

Sen när föreställningen var slut så rulla jag hemåt med bussen o efter lite stress så satt jag o mamma i bilen och plockade upp Paulina.

Åkte till nivå o satt där o chilla ett tag. Självklart såg man asmånga människor man inte vill se :P tack o lov såg inte de mig. Sen efter nivå så åkte vi till Hötorget för att möta upp Awet med kompisar. Ställde oss i kön för Grodan, dock gav jag o Paulina upp när vi på 30 minuter rört oss 5 meter framåt. Seg kö. Så efter att först tänkt dra till Collage, så hamnade vi på Donken med varsin meny haha. Sen kändes det som vi bara allmänt irra runt vid StureP. :P Mötte upp Paulinas kompis som försökte få med oss till en massa olika ställen, samtidigt som vi försökte få ihop det var Vera skulle möta upp oss. Vera e lovely. Skjuts hem e lovely. Så till slut langa vi dissen till kompisen där o mötte upp Vera. Väl i bilen så hör en kille som Paulina känner av sig till henne. Så helt plötsligt ska vi hämta upp honom. Det var ju inte det enklaste om vi säger så. Snacka om korkad kille! När vi till slut står så nära att han står på trottoaren på ena sidan och vi parkerade på andra sidan så fattar han fortfarande inte var han ska hitta oss. Det efter att fått reda på vilken färg bilen har, vilket bilmärke det e och Vera med jämna mellanrum öppnar dörren och ropar på honom. HAHAHA.

Sen glider vi hemåt. Hem till sängen. Sova. Såååå skönt! Tack bästa Vera för skjutsen!


I cried myself to sleep tonight

Jag vaknar, jag somnar om, jag vaknar igen. Jag är pigg, jag är trött. Jag är pepp. Jag är depp. Jag är snäll. Jag är ett monster. It's a rollercoster. It never stops. Freak.

Money honey

Tror aldrig jag varit så trött som idag. Drömde mardrömmar hela natten, kändes knappt som jag sov. Höll istället på att somna på bussen, på tuben o under samhällslektionen. Så nu när jag kom hem la jag mig o sov i 2 timmar. E fortfarande galet trött.

Inte långt kvar till jul o jag börjar få panik. No cash. Ska köpa massa julklappar, gå på bio, hinna med några utgångar o massa massa. Hej jobb var e du?

Nu ska jag plugga. Skriva historia-arbete om 3 av mina favoritplatser i Stockholm. Hemma, Kfem och Topstreetwear...Eller? hehe


...

Säg inte till mig hur jag ska må över saker. Säg inte till mig hur jag ska tänka. Säg inte till mig hur jag ska göra. Jag är lost, jag vet inte vart jag ska, men tro mig jag kommer komma dit.








Don't want no paper gangsta

Dear diary, det här va helgen:

I fredags så fixade jag o Fessy först de sista presenterna till Karro. Sen på kvällen så va Lager, Cia, Paulina, Awet, Zacki o Mitchell hos mig först o chilla galet. Vid 10-tiden taggade vi till MP där vi förväntade oss att det skulle vara någon form av drag...Så var icke fallet, stället var dött ända fram tills dess att vi fick skjuts hem vid 2-tiden. Men, men vad gör man, vi försökte iaf göra nåt bra av det

På lördagen vaknade jag upp jättedeppig efter att ha drömt mardrömmar. Mådde typ jättedåligt av det o fick intala mig att det va inte på riktigt, det va inte på riktigt. Helt sjukt haha. Se vad att vända på dygnet gör med en liksom. Men iaf för att komma över mitt deppmode så åkte jag o mamma till Stinsen o kolla på lite kläder :)

Sen efter det var det hem till Fessy för att fixa sig inför kvällen. Vid klockan 8 ramla vi in hos Karrobarro som fyllt 18 dagen innan :D Blev massa god mat, trevligt folk o hon blev glad över presenterna vi fixat :D Sen efter ett par timmar at her house så åkte vi in till den stora staden. Visade sig att de som skulle välja vad vi skulle till för ställe hade valt Pilot. Jag o Jojjo fick för en stund smått panik då vi inte har haft de bästa tankar om Pilot :P men vi gick in med mantrat, vi gör det här för Karro o även om det blev en ganska tidig hemgång för mig o Fessy sen så hade vi iaf galet kul på dansgolvet med Karro och hoppas att hon fick en fantastisk kväll! :D

O gårdagen dåra, chill chill chill. Köpte biljetter till Fessys dans, spela kort o chilla hos mig med Paulina, Fessy o Awet. På kvällen sen så sov jag över hos Fessy o vi satt o snackade alldeles för länge.


O som inte texten tar slut där.... Fast det gör den. :)


hahaha

Jag: Alltså Karro det verkar vara nåt på G mellan de där två.
Karro: Ja, de har ju varit tillsammans i två år.

gaaah

Det känns så hemskt när man drömmer mardrömmar. Sen kommer på att anledningen till att man verkligen försökt se så snygg ut som möjligt genom att locka håret, välja outfiten med omsorg o alltihopa bara för att kanske träffa på honom... Vilken nivå har jag sjunkit till? Det där e så inte jag. I'm not crying you a river...

Om hur kvällen var, lääär jag ju skriva imorron.


Stockholm är ingen stor stad...

...För om det va det så skulle jag o Fessy lyckas träffa på Moa bara sådär helt random inne på Åhlens haha. Jaja trevlans va det iaf :D, men vi fick värsta chocken när vi kommer upp för rulltrappan och ser Moa :P

Haft en lektion idag, bild, sjukt onödigt. Snurrat runt i stan i jakt på present till Karrobarro, bättre :D

O nu efter att ha käkat middag med familjen, mormor, morbror med fru och en präst :P så sitter jag här o känner att jag nog borde börja fixa mig. Locka håret, måla naglarna, välja skor, ja fräscha till sig överhuvudtaget, men jag orkar iiiinte hehe. O sen kommer det ännu mer folk hit gaaaah.. O vad gör jag me håret?



Antagligen dagens outfit :)





aboo

Dagens typ nånting:


  • Åkt till skolan för att sitta o göra prov en halvtimme
  • Kirrat lite grejer i Vby
  • Tränat afrikansk dans med Johannorna
  • Tränat New style/L.A style (gaaah blir galen, man kan inte ha 120 steg till två meningar i en låt. Dansen sitter bara huvudet då, faan inte i benen...)
  • Kollat mammas pojkar hehe
  • Tagit en promenad med Paulina




Typ hejdå bloggen


this time

Har suttit hela dan o gjort nationellt prov...eller okej jag var typ klar efter en timme men iaf :P Efter va det hem till Fessy, chilla o plugga. Vid 5-tiden styrde vi våra fötter mot Kfem tillsammans med Paula. Kollade på Idolerna när de sjöng. Alltså jag typ ba smälte lite asså när Rabih sjöng. Feewt soewt. Ehe nej okej, men ärligt Rabih sjöng jättefint! Man blev helt varm i hjärtat :D

Har varit duktig och pluggat nu, kommer nog inte kunna nåt imorron men, men. Så nu vill jag göra nåt. Frågan är bara om någon annan e taggad.

oh boy

206 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!! Om det så e 206 dagar närmare till jordens undergång, spelar ingen roll, låt mig bara få ta studenten nu!

Möööh

Vaknade upp med världens illamående imorse inte okej. Gissar på att jag svepte för mycket te igår eller nåt...

Det här med stalkerlistor på facebook e förresten ett ganska läskigt fenomen. Klickade in på en gammal kompis sida som jag seriöst inte varit inne på, på flera månader. Ser att människan gjort en sån här stalkerlista så jag kollar på den vilka som e med. Helt plötsligt ser jag mig själv på bild. Liksom va? hahaha Kul :P

Jag längtar till helgen såååå mycket just nu. ge mig helg! 

candy

Trots att jag bara sovit typ 3 timmar inatt så är jag på så jävla bra humör :D (Trots att jag efter min o Paulinas promenad förlorade på kort hela tiden... haha nej skoja bara) Satt på bussen till Vby med ett leende på läpparna, en termos med te och ögongodis. ;) Asnajs start på resan haha. Sen i skolan hela dagen va allt så enkelt...eller nej det va det inte alls, men jag sket typ i det o satt o drömde mig iväg till annat. Bra för hälsan, inte lika bra för betygen.

Haha hemvägen va kaos!! Fessy började berätta för Nicole om min "lilla" vurpa inne på Collage för dryga 2 månader sen :P Detta efter att Angelica klivit lite snett på väg över gatan. Sen diskutera vi detta med vurpor hela vägen till T-centralen där jag, Fessy och Josie hoppar av för att byta tunnelbana. Måste upp för en rulltrappa o SJÄLVKLART slutar det med att jag snubblar i den. Haha så jävla synd. Sen garva jag de 30 resterande minuterna hem. Har nu förlängt mitt liv med ganska många år hehe.

Väl i Vby sätter jag o Fessy oss för att vänta på bussen, då kommer "ögongodiset" förbi igen. Fett najs ;)

Seriöst jag e typ hög, nånting skumt e det iaf haha 

ingen rubrik

Gårkvällen blev som sagt pysselkväll, tillsammans med Angelica, Paulina och Fessy. Rev fram massa glömda tråkiga plagg, plocka fram varenda låda med pärlor och tråd och valde ut massa gamla skivor med 90-talsmusik för att komma lite i stämning hehe. Sen e frågan hur mycket pyssel det blev. Mest snack, men mys det med :) Har redan nästa helgs planer spikade nu. Kanske att de faktiskt blir av också. Hoho.

Idag klev jag upp vid 1, kollade på filmen the reader med mamma, sen har jag inte gjort nånting typ. Söndagen bara försvann...O jag blev värsta deppmode av den där filmen, den va ju sorglig :(

mini-bildregn

Rosett!

sötnosar <3

shuuue Jimmy!

lycklig? ;)

Tyyyp dagens outfit :)

jimmy tjaaa

Trodde jag skulle gå ut igår, det blev ingen utgång. Trodde jag skulle ut idag, blir nog ingen utgång idag heller. Känns så jävla trist. Det är inte för alkoholens skull, den kan jag skippa, nej det är för att spränga trumhinnorna och dansa tills fötterna blöder. O jag hade värsta perfekta outfiten tills ikväll, inte ofta jag e ute i så god tid med det...

Men, men vad gör man. Blir pysselkväll ikväll. Ska piffa till mina kläder typ. O feta till det med godis, shiiiiet kanske ska träna?

Klev förresten upp astidigt för att åka o kolla på Jimmy Choo för H&M idag. Helt ovärt det haha :P Eller ja iaf för min del. Sen blev det en fika i Vby med Fez och Paula, mys :)


TGIF!!



Så skönt att det är fredag!!! Ska bara chilla hela helgen typ... Eller nej chilla chilla har jag nog ingen ro för, men allt plugg kommer iaf bannlysas under helgen.


Fever

Äntligen klar med allt. Nu ska jag o min feber gå o lägga oss.


superfetmegaångest

Håller på att avlida. Ska skriva ett femminuters tal tills imorron. Sidan är helt blank fortfarande, har ingen aning om vad jag ska skriva, vill inte snacka om för personliga grejer för det kommer jag bara lyckas få fram på fel sätt, typiskt mig... och texterna i häftet vi fått är så tråkiga så jag hittar ingen inspiration nånstans :( Orkar inte...

pizza delievery!

Matteprovet gick åt helvete, men vad hade jag väntat mig egentligen? Efter skolan fick jag o Fessy för oss att vi skulle käka middag hos mig, visade sig dock att mami lagat samma mat som vi fått i skolan tidigare så vi hoppa på cykeln o körde till närmaste pizzeria, vilket är långt ifrån nära :S Men, men pizzan hämta vi o sen körde vi pizza delievery hem. Jag trampandes på cykeln, Fessy sittandes på pakethållaren med pizzorna i handen. Framtida företag? Haha eller inte.

Resten har gått åt att chilla med Lager o Fessy. Eller okej jag har chillat, de hoppat runt som nåra jävla galningar. E så jävla seg, men kan inte sova, fett jobbigt.

O imorron e det vaccination mot swineflue och skriva tal. Öhö öhö good luck...


Oj oj oj

Jag har nästan gett upp matten nu alltså. Panikar lite smått över fredagens tal och redovisning. Jag hatar stress, vill bara att det ska bli helg.

Härliga semsterplaner sätts i snurr. Jag börjar känna mig rätt så taggad på annat än de jag gör. Faan att det inte kan vara matten haha.

lokalkändis

Har suttit hela kvällen hos Lager o druckit te typ. Surrat om det mesta, men största samtalsämnet var nog ändå detta med lokalkändisar (tänk engelska local eller nåt jag vet iiinte). Finns det någon som är ny här i västerort-hooden nuförtiden. Alla har nån koppling med någon man känner, man vet sjuka saker om folk utan att ens behöva snoka eller vad man ska säga. Snacket går på gatan liksom. Vare sig man vill höra det eller inte, sen e man fri att tro vad man vill.

Men som sagt lokalkändisar. Det finns folk här som alla vet vilka de e. Som folk kan snacka om utan att ens ha träffat dem. Det e lite läskigt faktiskt. Creepy.


Hur mycket du än flyr, du kommer inte härifrån. Möjligtvis om du flyttar till Nya zeeland, men who knows, en dag kanske den nya dykinstruktören visar sig vara din gamla granne.


heta boys ;)




(Lånad från calvingoldspink.com)


dude

Söndagar blir aldrig som de ska. Jag sitter inte hela dagen o pluggar som jag lovar mig själv varje vecka. Idag åkte jag o shoppa med mami o Jonas, fixade en härlig present till pappa o tog en promenad med Awet sen på kvällen(saffransbullar och cola, den promenaden gjorde nytta haha). Pluggade gjorde jag i kanske en timme. Bra jobbat Johanna, bra jobbat.

Och efter en hel helg med bara chillerill så känns det extra bra att jag börjar halv 2 imorron och e förutom ett utvecklingssamtal helt ledig på tisdag. Slutet av veckan e dock inte lika kul, men på fredag den 13:e då kör vi på utgång höhöhö.

Jag känner mig en aningen vilse just nu. Jag som brukar ha så bra lokalsinne.


Colby o' donis

Sjunger som en gud (nåra av hans låtar↓)











söndagsångest

Jag har ett matteprov på onsdag som jag inte kan ett jävla skit till. Jag har en redovisning i slutet av veckan som jag inte vet något om. Jag ska ha skrivit ett tal tills på fredag, vad det ska handla om? Det vet inte ens jag. Jag lyssnar på en låt just nu som gör att tårarna bara rinner. Haha sjukt.

jadu, jag, jag o jag







Jag haaaar tråkigt.


Hmmm

Hmmm ja riktigt kul, riktigt jävla kul, verkligen...

Vissa saker förstår man inte

Jag spenderade en hel dag igår med att vänta på att min morfar skulle komma in genom dörren. Men det gjorde han aldrig, för vi var på hans begravning. Jag fattar det fortfarande inte, jag gråter bara floder av tårar, men det går fortfarande inte att förstå. Jag menar efter ett och ett halvt år förväntar jag mig fortfarande att min farmor ska komma in genom dörren när jag hälsar på farfar. Kommer jag nånsin förstå att min morfar och farmor inte lever? Jag sitter och skriver orden nu till och med, men det går inte in, för jag vill inte förstå : (

Trots att man e så ledsen under begravningar så har man ofta väldigt trevligt efteråt. Varför e det så? Alla sitter och skrattar åt gamla minnen. Pratar med folk man kanske inte snackar med så mycket annars. Fick träffa min kusin Sara som jag träffat kanske 3-4 gånger de senaste 6 åren. Kände mig otroligt liten då alla mina kusiner på den sidan redan har barn, så även fast det inte är överdrivet stor skillnad i ålder så känns det så otroligt mycket. Men, men.

Efter att ha varit med släkten hela eftermiddan så åkte jag först hem en sväng o sen till Paulina. Där satt hon, jag, Vera, Fessy o Paulinas mamma o syster o körde Stockholmsspelet eller vad det hette. Det va kul även om jag inte va så värst bra på det :P Vid elva-tiden så hoppade jag, P, V, F och Ps syster in i bilen, lämnade först av Fessy o skjutsade sen in Ps syster till hennes lägenhet i stan :) Efter att ha lämnat av henne så körde jag, P och V runt i stan lite haha. Eller okej Vera körde. ;P Blev lite sighseeing där kan man säga. Sen åkte vi hem till Paulina igen o kolla på film. När filmen va slut va Vera så gullig o skjutsa mig hem. Åkte förbi två killar på hemvägen varav den ena ställde sig mitt i vägen för att typ försöka få skjuts av oss eller nåt. Så vi e ju tvungna att sakta ner för att inte köra på honom. Då kollar hans kompis in i bilen och det visar sig att det e ett känt ansikte, inte någon jag skulle vilja skjutsa precis så jag skriker på Vera att kör kör kör! o viftar som en galning med armarna. De två utanför måste ju tänkt wtf?! Aja det va väl inte värsta grejen egentligen :P

?

Det når mig inte...För jag e förjävla bra på att springa när det behövs.


whatever it takes, I´ll try


Så hur definierar man en vanlig skoldag?

Försov mig imorse så jag skippa första lektionen då vi hade vikarie som inte kan nåt o att sitta o terra Awet på fejjan som jag brukar göra varje onsdagsmorgon kändes då som en ganska ovärd anledning att åka in för. 

Så istället åkte jag o Fessy till skolan senare. O min skoldag har bestått av att lyssna på när en klasskompis berätta om sin semester (ganska intressant faktiskt!), kollat på Levi's utförsäljning, handlat honungsmelon, varit "behind the scenes" i kafeét och lyssnat på musik. Hård skoldag, aight? Okej jag har läst igenom mattegenomgångarna också men ärligt såna här skoldagar kan man inte klaga på!


O min promenad tillsammans med Paulina, Fessy o Awet igår slutade med tv o kakor hos Paulina. Damn, jag måste träna mer haha


aboo brushään

Jag o Fessy sitter o pratar om 2012 och lite andra djupa saker då Fessy plötsligt delar med sig av ett par riktigt djupa funderingar.

Fessy: Alltså tänk om alla människor är utdöda om ett par hundra år, eller tänk om det bara finns en människa kvar...den människan skulle ju bli kändis!

Jag: Eeeeh?

Fessy: Fast nej då e det ju ingen annan kvar!


Hahaha


AJ!

Blev ingen skola idag. Sov ingenting inatt för jag har ont precis överallt. I varenda muskel o jag vet inte varför.


...

Jag borde sova nu. Men tankarna bara snurrar i huvudet.







future love



Utgång två dagar i rad, smart drag eller inte? Grodan i fredags, förortsMP igår. Om vi säger så det blev absolut inte lika mycket dans eller sen hemgång igår. Trötta brudar haha. Men kvällen va ganska okej ändå faktiskt. Musiken sög men vi gjorde det bästa av det ändå. Träffade på Arses o Evelina :D inte igår om vi säger så :) O Arses...rolig kille, han kom fram till oss typ varenda gång vi stod o chilla (vilket va ytterst sällan) o fråga varför vi inte dansa. Hur ofta såg man honom på dansgolvet? :P

O vi fick Fessy upp på dansgolvet :D Vi va me på vimmelbilder också, panikar lite över hur hemsk jag kommer se ut på dem. Skämtade med Fessy om att jag aldrig får vara med på kort, precis då kommer fotogrefen fram till oss, jag ba ehe le mot kameran eller.

Det här med att på Halloween kan tjejerna klä sig hur porrigt de vill utan att skämmas, det såg man igår. Eller okej för deras del var det väl snarare hur naket de ville, porrigt vet jag inte om det va precis. Blir nästan lite pinsamt att se dessa människor, de försöker få till en playboybunny-look-a-like, men ser ut som de nyss kommit från fjortisfest. Okej jag ska inte klaga på andra människor, bara njuta av att jag kan skratta åt dem utan att de fattar att det e åt dem. Jag e en elak människa...

O varför kallar vi MP för just MP? Det är frågan vi aldrig kommer få svar på :S


RSS 2.0