Biceps

Va o körde bodypump i lördags(?), idag är det tisdag och jag har fortfarande träningsvärk och ett helt galet tryck i bicepsen. Va faan har hänt haha, de bara *POP* *POP* känner mig som Karl ALfred.
 
Ska upp till centrum själv nu, sömntutan till bästis har inte vaknat än, så jag får göra den sista shoppingen by myself :( sen e det fix o trix dag for the win. Nyårsafton ikväll!!! :D

Gärna på 20 ställen samtidigt

Tror precis det här blev det mest ångestfyllda nyåret på länge. Nu vill jag va på flera ställen samtidigt!

Fireworks

 
JAG ÄLSKAR FYRVERKERIER!! (Ganska taggad på att åka till Paris också, fyller ju år snart, nu vet ni vad jag önskar mig ;P) Nervös, men taggad inför morrondagen! Jag o Jenna va inne på systemet o kriga med resterande Vby idag, skönt att ha det överstökat ;) Kommer ihåg förra året, då krigade vi redan klockan 10 på förmiddan på nyårsafton, vi trodde vi skulle va först av alla. De var kaos redan när vi kom fram vid fem över 10. :P
 
2011 och 2012 har verkligen varit de bästa nyåren, Bara ett gäng fina vänner och massa booze, så nyår ska vara! Såå som sagt jag e nervös, men det blir nog bra ;)
 

ahaaja

Sa hejdå till Emil igår. Nu ses vi inte förrän om tre veckor :(
 
Idag stressar jag med allt. Plugg, nyår, träning. Rensade i mobilen och blev halvt blödig. Blev inte bortrensat med andra ord.
 
Woop woop äst sista dagen på 2013, hejdååååå

Mitt 2013

13 brukar vara min tursiffra. I januari var jag fast bestämd att 2013 skulle vara mitt år. För att jag sa så belönades jag med en jävla käftsmäll i februari. Inte en käftsmäll bokstavligt talat, men bildligt talat. efter det har ju allt bara varit en komisk berg-o-dalbana. Har haft mina bra stunder. Haft mina dåliga.
 
Var helt träningsbesatt det första typ kvartalet. Bodde på SATS och åt 24/7. Gick en klass som jag trodde skulle göra mig modigare, det gjorde den inte. Körde 2 jobb och 1 kurs i ett. Dejtat en strippa. Hur jävla o-Larsson låter inte det liksom. Kanske ska se detta året som året jag lost it. Eventuellt maxade mina gränser hahahahahah.
 
Varit med om att mina vänner gjort stora förändringar i sitt liv. Sett dem må bra. Sett dem på dåligt. Sagt upp kontakten med vissa fd vänner, hittat tillbaka till gamla vänner, fått flera nya vänner. Gjort världens bästa resa med världens bästa tjejer. Rest med familjen.
 
haft riktigt mysiga sommardagar. Varit fnittrig, nästan snudden på fjärilar i magen lycklig. Fått världens mest abrupta, snopna avslut.
 
Kommit in på en utbildning som förhoppningsvis ger mig en riktigt rolig framtid.
  
2014 ska bli mitt år. MITT! Ingenting kan stoppa mig nu. Inget!
 
 
 

4 dagar kvar tills 2014, boooom

Okej, nu börjar man märka paniken komma krypande bland folk. Nyårsafton snart och INGEN har planer. Halva Sverige har flytt landet (save yourself!!) Men jag har planer. Typ. Efter tolvslaget iaf. Typ. Jag o mitt sällskap ska till Amba. Vi o 93orna alltså. Jag kommer nog få mig ett och annat skratt... eller tusen :P Dessa småttingar :P
 
I förrgår kom alla över, förutom Awet och Zacki, var de höll hus har jag ingen aning om. Vi andra mös iaf, snackade skit och drack varmdryck. Kramade sönder Emil också, längesen! O igår va jag, Paulina o Fessy på stan hur länge som helst, reakaos. Köpte inget på rean dock haha. När Paulina lämnat oss för att förbereda flygningen tillbaka till London så mötte vi upp Erena. Fikade lite me henne o sen styrde vi hemåt orten för att äta middag och byta om.
 
Sen blev det in till stan för att möta Izze, Emil o Krause trodde jag o Fessy. Det blev hela grabbligan som överaskade oss :P Drack lite bärs på Bankomat och sedan East. Blev riktigt impad över hur stort East va, värt flera besök!
 

I´m blessed, yes

Jag har inte ens julstressat i år, jag, Paulina o Fessy va inne i stan den 23e, alla andra var stressad, jag njöt bara till max av att vandra runt.
Har firat den mysigaste julafton med mormor och familjen. Fick massa fina julklappar och åt massa god julmat och bara mös. Idag blir det julemys deluxe med min andra familj. Alla kommer hem hit vid klockan 8 o då ska vi bara MYYYYSSSAAAA. Sååå längesen vi sågs!

sista rycket

Skulle va jätteduktig och gå in på skolans hemsida för att göra klart seminarieuppgiften så att jag fick den överstökad. MEEEN självklart när jag bestämmer mig för att vara så duktig så har de lagt ner sidan för att göra om nåt för tillfället. FML. Nu tar jag jullov då.

slut i rutan

Jag har garanterat tagit mig vatten över huvet i höst. Borde egentligen vara så jävla stolt över mig själv. Jobbar 48 timmar i månaden i ena delen av stan och pluggar heltid på andra sidan stan. Men jag e så jävla besviken på mig själv. Så jävla besviken. För jag har krigat så in i helvete. Ändå har jag två omtentor kvar till våren. o faan inge klirr i kassan den här månaden heller.
 
2014 ska jag sätta allt
 
Hejdå jullov, ska kirra ekonomistyrningen nu.

Däckad deeeeluuuxe

AHAHAHAHAHAHAHAHA tror jag nailar förra årets nyårslöfte ganska bra! Ca två veckor kvar på detta år ;)
 
Mitt nyårslöfte förra året:
 

"Easy

Ska jag göra det enkelt för mig med nyårslöften inför kommande året. Bara ha som löfte att jag ska stay singel (jaa människor brukar ha det som nyårslöften, konstiga människor) blir enklaste nyårslöftet att hålla tror jag,no joke asså."
 
Jävla champion jag e höll mitt nyårslöfte heeeeela året XD (wow vilken tjej!!!)

motivated

 

Nyårslöften

Som sagt mer taggad på fyrverkerier och nytt år än julen. Så jag har redan kommit fram till lite nyårslöften. Johanna går all in. ALL IN.
 

December

Man ska inte börja med  nåt nytt på måndagar, men imorron ska jag påbörja nya rutiner. Snart jul, jag e nästan klar med alla klapparna! Dock mer taggad på nästa år än på julafton. Nystart känns bättre liksom

lilllördag

Det här me att blogga går väl sådärra. Jag kliver upp 05.40 på morgonen typ 4 ggr i veckan, det e iiiinge kul liv. Kul liv men roliga saker gör jag ändå.
 
Som jag hade tenta i onsdags, den va väl inte så festlig, men festligheterna efteråt va riktigt roliga. Styrde först tentaöl i skolans pub med mina klasskompisar, sen åkte jag på Fessys klassevent, de har projekt i skolan att anordna sådana ;) Efter att ha lyssnat på lite väl mycket hårdrock :P så åkte vi till Hellströms där vi mötte upp mina klasskompisar igen och även Awet. Sen blev det utgång på Solidaritet. Småglinen tar över stan ( O jag e inte ens 23 än!! )
 
Torsdag blev en lugn dag, fredagen nästan likaså, jag o Fessy krigade ut till Handen för att ge Stewen sin födelsedagspresent. Han blev glad och vi var där i en halvtimme haha XD Kortaste minglet typ nånsin :P
 
PÅ lördagen var det Lights!! Var nice o jag hade mycket härligt sällskap! Såg mannen i mitt liv, men våga inte säga nåt.... Super Epic fail momeent.

RSS 2.0