early

Jag känner mig så stressad just nu. För att jag vet att jag måste upp tidigt på torsdag morgon efter att ha varit ute sent på onsdagen. Det känns ju jättebra! Ehe. Men morgondagen blir förhoppningsvis askul :D Dock e jag lite orolig över att de ska slänga ut mig från Royal Garden för att jag har fel kläder på mig... Haha :P Riktigt illa egentligen att jag sitter o oroar mig över såna saker, finns viktigare grejer att bry sig om.

Idag har det förövrigt inte varit chilla för en sekund. Såna dagar gillar jag. Typ.


the never ending förkylning

Först av allt: Grattis Sofie sötnos :D som fyller 17 idag! :D <3

Förkylning som aldrig tar slut. Känns riktigt surt det här.

Blev  en "kort dag" för mig då jag bara åkte in för att gå på fotolektionen. Riktigt givande lektion, åkte förbi Gamla Stan 6 gånger sammanlagt idag. Faan rekord asså. Otroligt tom dag. Förutom mitt o Jojjos fotoäventyr så är det enda jag gjort ett gott försök till att bli frisk genom att knarka halstabletter, sova och dricka galet mycket vatten. Snacka om händelserik dag. Wihooo :)

Igår insåg jag förresten att det finns ingen godare frukt än honungsmelon. Jag o Paulina köpte en när vi varit o hyrt film. En honungsmelon, lite jordgubbar o lite sol o det kan inte bli bättre tihi :)




känner ingenting aldrig igen

Hoppa på det, stampa på det, jaa trampa lite till. Gnid in smutsen ordentligt nu.Fint. </3

Skulle kunna skriva ett snyftinlägg om hur dåligt jag mår just nu för det e så jag brukar göra när jag e ledsen. ett par rader hamnar automatiskt här liksom. Men inte nu. Det härm e bara toppen av ett isberg om vi säger så. Men jag pallar faan inte mer. Som du sa man måste klara av att ta ett par smällar. Eh jo tack jag vet. Inte första gången det händer.

Jag brukar ha ganska enkelt att lära mig att lita på nya människor. Det ångrar jag. Men fortfarande jag fortsätter vara starkt.För jag klara inte av att vara svag.

Hmm

Faan vad jag saknar att ha en kamera.

always look on the bright side of life

Party hos Henrik i Bromma va tha thing igår. Fast det tog ett tag innan jag, Paulina o hennes kompisar Jennifer och Sofie kom iväg. Taxi :D Mycket najs ;) Många bekanta ansikten på el parteey :P kanske va 4-5 pers av 30-40 som jag aldrig sett förut. Men så ere när man hamnar på en fest där Hawks firar Sanktan-guld :D Härligt folk iaf :) Blev en sen hemgång tillsammans med Sofie och Lager som dök upp lite senare i Bromma :)

O idag klev jag upp redan lite efter 10. Blev vårstädning på gatan :) Duktig. Sen vid 12-tiden drog jag ut Lager o Sofie för de fick ju inte missa korven! Dock hade brudsen precis avslutat frukosten så de fick kolla på när jag åt mahaha :) Sen efter att bara chillat galet på Jojjos veranda(altan kanske det heter) så åkte jag o mami upp till Vby o kirra lite grejer. Sen vare hem till Lager igen chilla lite mer :P O nu sitter jag o försöker tagga till. Tror jag. Kan inte bestämma mig för om jag ska va hemma eller gå på en inflyttningsfest vi blivit bjudna på. Tha party ligger i Täby! Det är typ till andra sidan jordklotet att åka alltså. Känns ju mindre smidigt då man riskerar att fastna där om man inte lyckas få bussar och tunnelbana att klicka som de ska. Helt galet egentligen att jag ens överväger tanken.

abooo i-landsproblem

Fick sluta tio i tolv istället för tre. Så otroligt skönt! Glassade på Lovisas veranda med lite bruds från klassen :) (o hennes tvillingsyrra) i ett par timmar och körde lite "Upp till bevis". Ashärligt! Försökte bättra på min bränna(som ännu inte existerar) men det gick mindre bra. Fast e jag smart går jag runt i bara vita kläder nu så kommer jag se brunare ut i den lilla färg jag fått. Fast problemet med att om jag e för vit så blir jag ju ännu vitare : ( I-landsproblem!

O ikväll blir det parteey. Fast jag har ju det största i-landsproblemet av alla! Nothing to wear! :O illa. :(


körsbärsblommor

working 8 to 4. wihooo. Det finns många anledningar till varför jag gillar foto, men nåra av dem e absolut att man, 1: Får fota! 2: Får redigera bilderna 3: Kan gå runt i stan o bara njuta av vårvädret under sin lilla fotorunda, med en glass i handen (jaa den kombon e faan bästa hehe)

Känns förresten som om min förkylning jag fått bara blir värre och värre : / Rösten försvinner precis när den inte får försvinna! Mitt garv låter dessutom helt retarded : ( Men, men får se det från den ljusa sidan! Eller?

O i helgen blir det fiesta heeela helgen lång, eller nåt sånt :P O lite vårstädning på det också. Finfint. Kanske bra om man e frisk också. 

Finfint skulle det vara om jag någon gång kunde skriva ett inlägg som faktiskt höll ihop. Fast det kanske inte riktigt e min grej.

onsdag

Jag hjärta matte B. Eller inte.


just because I'm losing, doesn't mean I'm lost

Helt okej dag. :) Träna med Sofie och Lager efter skolan. Haha hela hemvägen satt vi och asgarvade åt en liten incident som Sofie fint beskriver här :D Kom på att det va ett tag sen jag garvade så mycket. Som jag fick så där ont i kinderna och magen efter allt skratt att man inte riktigt vet var man ska ta vägen, men som ändå känns så bra.

Hoppa på bussen i Vby med Lager. Kom hem, åt, duscha och sen så åkte jag och mami till Kista. Hittade ingenting dock, men mysigt att bara vandra runt där. Fick mig att fokusera på annat än mina egna tankar. Good.

Just because I'm losing...


crash

Galet bra start på veckan. Eller inte. Vaknade med illamående och det sitter fortfarande kvar, huvudet värker och det blev en kort skoldag för min del. Gjorde fekA-provet som kommer gå åt helvete o sen gick jag hem. Jag hatar det här...

Igår va Paulina räddaren i nöden då hon räddade mig från allt pluggande och tänkande med en promenad. :)



Jag e fortfarande trasig. Hur mycket jag än försöker så funkar det inte. Det funkar inte.

ahapp

Vilken jävla bullshit : / Trodde jag kunde lita på dig men tydligen inte. Ljuger mig rakt upp i ansiktet, aldrig hört att ärlighet varar längst? Tack där rök den vänskapen, hoppas du e jävligt nöjd.

FekA hell - and all I want to do is paaartyy paartyyy

Failnation säger jag bara. Har suttit i två timmar (jaa var uppe tidigt idag!) o försökt öppna FekA-böckerna. Kan ju inte säga att det går framåt. Alla säger att FekA e så kul. Jag undrar vad jag då läser för kurs för det här e inte kul nånstans. Massa, massa formler hit och dit, känns nästan som om jag sitter här o pluggar matteB (vilket jag egentligen också borde göra!). Usch.

Gårkvällen blev inte partykväll den heller. Den blev myskväll :) Först hängde jag lite Lager o senare efter att ha sett film med min brur träffade jag Billy :)

Min mami e förresten väldigt klok om nån ville veta. :) Mami <3

saturday "morning"

Min spontankväll blev en spontan myskväll :P Först tog jag, Lager o Jenna oss till Fessy för att fixa hennes hår. Va där ett par timmar, krusade håret, snacka o lite sådär. Sen va det dags för Fez att sova eftersom hon skulle dansa i Globen(!) idag så vi andra mötte upp Sofie o sen drog vi till Lager o drack te o mös.

O idag har jag ingen aning om jag ska iväg nånstans. Har typ massa halvspikade planer, men jag lovar att ingen av dem kommer bli av o jag kommer sitta här hemma o plugga(bajs på FekA). Fett tråkigt : (

T.G.I.F

Fredag wohooo :D Dock har jag inga planer alls inför kvällen. Skulle blivit krogen, men det ställdes in eftersom Vera blivit sjuk stackarn : ( Så det får helt enkelt bli nåt spontant att göra ikväll. Startar med att käka tacos med mami o papi :) Ciao!



2 timmar extra i skolan for nothing

Aboo nu visar det sig att mina två timmars väntan bara kommer löna sig på viset att jag får min svenskabok lånad. Fett synd. Men, men så kan det gå (när inte haspen e på)

Faan inte kul att kliva upp 6 på morronen tre dagar i rad. Höll på att spy av trötthet imorse, inte kul inte kul :( Aja iaf tog jag mig till skolan, hade foto där jag typ inte gjorde ett skit. Lekte i år med en bild utan att egentligen göra nåt o senare fota jag lite bilder ute med Fez. Kom en väktare när vi höll på o fota blommor utanför skolan som tyckte att vi skulle fota honom istället. Kul. Sen käkade jag, J.F, C.B, N.R.P och M.D på Donken eftersom skolmaten va bajs o efter det hade NP speaking i engelska. Va enklare än vad jag trodde att det skulle vara iaf, så jaa jag får väl bara vänta o se hur det gick :)

O nu sitter jag här o väntar på Fez, ska räkna lite matte under tiden. Roligare liv kan man ju ha.

antingen eller.

Jag vet oftast när jag gör ett val som helt klart kommer sluta dåligt. Jag vet att gör jag såhär, kommer det absolut sluta sådär. Och jag vill alltid ha det jag redan vet att jag inte kan få. Trots det väljer jag att göra de dåliga valen, bara för att få vara glad en liten stund, just då, just i den stunden. Sen kommer de dåliga konsekvenserna. O jag slutar inte vilja ha allt det jag vet att jag inte kan få. Hoppet e det sista som lämnar en människa. Jag tror fortfarande innerst inne att jag kan få det. Varför?


onsdag

Idag har jag:

Och 16 (?) till i klassen hoppat hopprep samtidigt. Vi klara 2 varv som högst. Inte illa :)
Akutshoppat leggins. En klänning och en lång tee men inga leggins. Inte vidare kul att upptäcka efter idrotten:S
Fått sluta tidigare
Svamlat om jag vet inte vad, beror definitivt på sömnbrist
Bestämt mig för att det kan inte fortsätta såhär, måste faan rycka upp mig!
Insett hur torr den här bloggen e just nu : /


projektarbete- flipp, flipp, flipp

Jag lever. Känns det som iaf. :) (möjligtvis att balansen inte e som den ska, ehe) Vaknade magiskt nog imorse och kilade iväg till skolan. Spenderade 2 timmar av fotolektionen med att fota träd. Eh jaa. Spännande. Resten av dagen gick åt till att få introduktion om projektarbete (kommer bli asnajs :D) och till att uthärda 1,5 timme av ologiskt hoppande mellan skulder, Europeiska parlamentet och babbel om den där fucking jävla högen med icke existerande uppgifter som vi tydligen fått godkänt eller icke godkänt på. Snacka om enkelt betyg alltså? Ingen i klassen har fått nån uppgift att göra, trots det har vissa fått IG o andra G på just den uppgiften. Sajk. 

O nu kommer mina homies Johanna och Johanna snart. Blir fetamysigt. Dricka te o steka i skenet av tvn. Mmm :)

det börjar ju bra...

Imorron börjar jag 8, på onsdagen också och kunde det inte bli bättre så gör jag det även på torsdagen? Paaarty paartyyy eller vad ska man säga? Jättetaggad, verkligen. Inte blir det bättre av att jag just nu inte e det minsta trött efter att ha lagt mig vid 4-tiden igår. Smartie fo shizzle. Men kanske ska va lite glad ändå. Foto B imorron de första 4 timmarna. :)

Börjar förresten tänka på en sak tidigare som nästan fick det att snurra i skallen. Att det fanns en stund, ett riktigt moment där alltså, då jag kunnat lösa en sak i tid. Sluppit oroa mig över det nu.
Tror inte människan e skapad för att vara problemfri, inte någonstans.


alldeles för lite sömn

Alltså den här grejen med att sova funkar inte riktigt för mig. Det går inte och när jag väl sover drömmer jag helt sjuka drömmar. Illa.

Gårdagen var iaf sjukt trevlig :D Åkte till Eskilstuna o hälsa på släkta för att fira min ena faster i efterskott. Promenera, fika, krigade om rosor, solade och bara njöt i vårvädret :D Mys :)

Vid halv 7 tiden blev det hemgång o kvällen blev filmkväll med Lager, Sofie och Paulina. :)

  


Såpbubbler


Glad påsk! :)

Middagen igår va trevlans trevlans :) god mat o jordgubbstårta! Sen när familjen Fesahaye gått hem stack jag på lite partääj hos Madde. Va nice :)

Nu ska jag lägga mig på baksidan o sola ett tag o fundera lite på livet hehe.
För hur jag än gör blir det bara fel.


Scrubs

Gårkvällen hade mycket att erbjuda men jag skippade allt det och det blev en hemmakväll med Benknäckargänget och Scrubs istället. Jag o brur satt o garva som faan haha :D

O idag har jag chillat galet! :D Sola, sola, sola. Sen blev det lite tjejsnack med Lager en stund också innan jag kilade över till Moa för att få en liten update om vad som händer i hennes liv. Nu sitter jag o väntar på att tha Fesahayes ska komma på middag. Blir riktigt  spännande då J o Js farfar ska va me samt min mormor och morfar. Hur ska de klara av att kommunicera? :P

maha

Ni vet trisslottsreklamen? "Plötsligt händer det"  Jag tror bara på Gud i nödlägen, alltså inte speciellt religiös av mig, men just nu kan jag ju säga att han definitivt sitter där uppe i himlen och garvar åt mig. Varför ska det bara bli en enda stor soppa av hela grejen? Den som ber om mycket mister ofta hela stycket. Karma, karma, karma.

Fast faan jag har nog blivit smartare av det nu.


Det finns inget dåligt väder när det gäller grilla längre :)

Gårkvällen blev asmys, men var nära på att först sluta i katastrof. När jag o brur fixat ut alltihopa o ska tända grillen, så börjar det regna. Fail fail fail. Men när Fessy kom löste sig allt :D Hon, jag, Paulina och Vera satte upp värsta regnskyddet gjort av paraplyer, krattor och plastdukar. Så fint o otroligt torrt! Efter det kom Jakob, Awet o Zacki o vi satte igång att grilla mashmallows. Lite senare kom även Jenna som skulle till Lager, men hon va inte hemma så Jenna fick grilla me oss :D Haha så kul sen när Lager o Sofie kommer förbi o inte ser att Jenna sitter med oss redan. Sen smsar Lager o ba e det okej att Jenna också e med o grillar. Då har Jenna redan suttit med oss i typ en halvtimme :P

När regnet blev för kraftigt gick vi in allihopa o körde kort (då hade Sofie o Lager också dykit upp) Myspys! Kvällen avslutades sen hos Lager med henne och Sofie och lite blåbärste efter att ha "lämnat av" resten av folket :)



Haha <3

haha illa

I förrgår snackade jag med min mormor i telefon. Kom på en sak som jag funderat på om jag bara drömt eller om det faktiskt stämmer, att min kusin ska få ett barn till. Mormor berättar att det stämmer, ungen kommer i juni(!) Då börjar jag fundera. Vart har jag varit de senaste halvåret? :O Koll på läget, no no no.

myspys

Gårkvällen:
Först chillkväll med Fessy
Sen fest i Hby med Paulina, Lager, Madde m.fl
Missa bussen hem o fick gå hela vägen hem 3 på morronen : /

Idag:
Vaknat alldeles för tidigt
Åkt till Fruängen
Lagat mat o kollat film hos Carro  med henne, Fessy och Madde

O nu väntar myskväll med grillning snart :) O vi har ju inte tur med vädret...


from Centralen to Slussen

Riktigt mysdag blev det. Jag o Fessy mötte upp Madde o Carro i Centralen. Sen promenerade vi till Kungsan där vi käkade lunch på ett litet cafe o sen fortsatte vi gå till Gamla stan där vi köpte glass i den nyöppnade Ben & Jerry's glassbaren(?) Mumsigt värre! Med glass i hand vandrade vi vidare mot Slussen o åkte hemåt.

Resten av dagen har gått åt till att träna frezees haha och chilla galet, käkade middag hos Lagerströms o väntar nu på var kvällen ska ta mig, hög chillnationfaktor gissar jag på. :D

 

                                                                                    

sunny day

Det här blir nog en bra dag. Soligt väder. Mumsig fruktsallad till frukost. Mysiga planer, lunch i stan med nåra homies. Nämnde jag att det va sol?!

 


someday

Vissa dagar kan vara så sjukt värda utan att man ens gör nåt speciellt för att "förgylla" dem. Som idag. Min dag bestod av att först åka upp till Vby o fika samt shoppa lite med Fessy. Köpte lite frukt o sen tog jag mig hemåt. Lite senare kom Fessy hem till moí o vi gjorde fruktsallad o kollade på GG o ABDC (vet inte om förkortningen blev rätt där) Sen efter det så drog vi med Lager ut på en promenad. Ashärligt, snackade massa minnen o annat. :D

Efter en långpromenad drog Fessy sig hemåt o jag o Lager gick hem till henne o satte oss o chilla med våran lovklassiker - te o cola. Blev a lot of deeptalk.

O nu e det dags att sova! God natt!

Känner aldrig nånting igen

Jag vet inte vad jag gör, enda jag vet e att jag sabbar allt. Det blir bara fel. Ska fan lära mig att hålla mig till saker jag förstår o klarar av. Bättre så.

Idag blir det fika o shopping med Fessy i Vby. :) Sen får vi se var dagen fortsätter.


Ego

Gårdagen va fullspäckat fo shizzle! Efter att ha varit i skolan där vi på sista lektionen gav en Tom Jones-biljett till bästa historialäraren Erland, så åkte jag, J, J, C, M, L och O till Cafe 60 o fikade. Satt där i solen o bara njöt av att ha lov, snackade om allt möjligt o såg antingen Tony Blairs eller Bill Clintons bil åka förbi eskorterade av flera polisbilar. Sen efter en liten miss i tidsplanering för min del så åkte jag o Fessy hemåt, jag fixade mig i ordning i sen stressade jag in till Centralen där jag mötte upp Angelica m.fl. En av människorna som skulle me visade sig vara Mathias som varit på samma konfaläger som jag för typ miljarder år sen så det va astrevlig att snacka gamla minnen o sånt :D

Tog oss till Bagarmossen o chillade där ett tag. Va runt 10 pers o jag tog mig uppdraget att få igång stämningen lite, lyckades väl ganska bra iaf :) Sen vid 10-tiden drog vi först till Viper vid fridhemsplan o jag säger bara en sak, vakter där räddade min kväll genom att va så hårda med vilka som fick komma in o inte fick. Vi blev alltså inte insläppta pågrund av en av killarna som va me oss o jag va otroligt lycklig när vi istället vandrade iväg mot Ego, eftersom det var dit jag ville från början då jag hittills inte hört nåt gott om Viper room :P

Kom till Ego där jag mötte Viktor i dörren som fixade in mig gratis :D Asschyst! :D Vid det här laget försvann alla helt plötsligt åt olika håll, men vi va fortfarande halva gänget kvar typ så det blev köpa lite o sen dansa järnet :D Träffade på Billy, Peter o Hagge också så blev hälsa på dem o senare åkte jag hem tillsammans med dem och Elin som gått i samma skola som jag nästan hela grundskoletiden. Haha både hon, jag o Billy fyller år på samma dag ;)

Hade en riktigt najs kväll :D o planerade in ett eventuellt besök på krogen med Angelicas kompis Emma o Mathias som va de jag hängde med mest under kvällen senare nu under påsklovet, blir trevlans!

O här skulle ju då bilder komma om det inte va så att jag nu inte har nån vanlig digitalkamera att ta med. Så nu får ni läsa massa massa text istället. Fett tråkigt :S

O ikväll e jag taggad, fest någon? :D

ut på äventyr?

Imorgon kanske det blir en sväng till Bagarmossen. Typ andra sidan jordklotet. Galet. Ut på äventyr, sen tillbaka till min sida av stan o gå på krogen. Men jag ska inte ropa hej än, jag o krogen har inte haft så mycket tur tillsammans än haha.


torsdag :)

Inget plugg och ledig hela dan, love it! Har hunnit med att både shoppa, sola o chilla i det härliga vårvädret. Senare blir det träning också. Njuter i fulla drag faan :D O imorron har jag sovmorgon till halv elva tror jag, sen e det tre lektioner o efter det påsklov! Blir fika på Cafe 60 för att fira ;)


april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill

Sitter här o sjunger med i min musik på datan. Överlycklig (inte över hur falskt det antagligen låter haha). Utan för att det är vår! :D Efter skolan idag åkte jag, Fessy, Josie, Lovisa och Madde till Gamla Stan. Där köpte vi glass o satt sen o njöt av det härliga vårvädret. Lite senare kom även Lovisas tvillingsyrra Elin och satt med oss ett tag innan alla bestämde sig för att dra sig hemåt. Väl hemma i hooden så va jag o broder Fez duktiga o plugga matte o sen tog vi en promenad också innan hon kilade hemåt.

Någon som förresten missat att det e 1a april idag? Inte jag iaf, har faan inte trott på nån idag :P Som imorse när Fessy ringer o berättar att hon försovit sig o jag ba Jojjo sluta driv med mig. Grejen va ju bara då att hon faktiskt försovit sig, men jag va inte övertygad förrän efter jag fått snacka me hennes mamma haha :P Sen senare på dagen blev jag ju aprillad på riktigt, fast av Lager o istället för att gå på det aprillade jag henne tillbaka hehe. :)

                                                Abooo inte igår :D



Nu ska jag över till denna brud på te, ciao!

RSS 2.0