word


"She gets the good guy, I get the player"

Blev inget Halloween i Santa Barbara, men lika glad e jag för det, vi hamnade nämligen på en äkta Halloweenhemmafastdetvaiettgammaellrnåntinghusfest. Var smockat med folk, men jag, Arso, Fessy o Amran dansa som galningar ändå.

Var o kollade på Homecoming-matchen, vårat lag var fett duktiga, visade sig att de vann sen också ;) vi hann  inte se hela för att vi hade massa ärenden att fixa. Vi skulle ju till Hollywood för Halloween-fest. Trodde vi. Köpte detaljer till våra kostymer, började fixa oss, tre nördar och en Harry Potter. Tequila på det. O sen på bussen i våra snygga outfits. Borta vid skolan där vi ska byta buss börjar vår plan knasa o snart sitter vi i en taxi på väg till 3rd street promenade. Där byter vi taxi efter lite samtal till Uche, randomsnubbe från UCLA, sitter vi i taxi på väg till fest.

Vi träffade på en skitgullig kille där också, Helamericano me asiatiskt ursprung som lyssnade på Veronica Maggio, vad e oddsen liksom? :P




Pannkaksfrukost

Har sååå ont i magen just nu, käkat godaste pannkaksfrukosten, gjord av Amran o Fessy. Bananer o nutella på, yummmeeeey! Matkoman efter e dock inte nådig!

Vi kom förresten på bästa backupplanen gällande vad vi ska vara utklädda till här hemma. Kan dock inte avslöja nu, får se om det blir så ;)

Ska göra lite samtal, har ju kontakter i Santa Barbara. Höhöhöhö

two different sides

Satt och tänkte idag, hur sjukt är det inte att jag sitter här på andra sidan jordklotet. Stressar i skolan, chillar galet framför datan ibland o sen gör jag självklart massa aktiviteter (golf t.ex, ehe eller inte) Lever typ Stockholmslivet här med vissa förändringar. Människorna hemma e inte lika sjuka, lika sociala eller som tagna ur en film hemma som här.

Att jag inte heller skriver nånstans vad som händer mig e ju sjukt tråkigt, ska försöka skärpa mig ( eller va tycker ni mina 50000 läsare, jag vet att ni e där ;P) kommer va så mycket som jag önskar att jag skrivit. Som att jag o Fessy var på The Grove en dag o såg MARIO LOPEZ, åååh så snygg!! Eller att min familj va o hälsa på förra veckan o då var vi typ överallt. vi kriga för att hitta perfekta platsen att fota mig framför hollywoodskylten, det funka bra, men vi hittta inte perfekta. :( Eller att vi va i Beverly Hills o promenera runt. Jag o mamma går in i en butik o ser en tjej med snyyyggaste väskan. Visar sig att denna tjej är ASHLEY TISDALE! Softiiish, våga dock inte fråga om bild :P

Eller att jag va på collegefest förra helgen, sjukaste. Allt e som på fucking film, jag orkar inte. Vi kommer till UCLA-område. Det e studentföreningar, alpa, gamma osv osv. Vi skulle på en fest men hittar den inte. Jag är såååå kissnödig så jag till slut bestämmer mig för att gå o fråga på en typ död fest (tror vi) om jag får låna toa. Kommer fram till deras "vakt" o hinner inte ens fråga innan han slänger in mig, Arsema o Fessy på festen. De andra kommer efter o vi e där ett bra tag. Ser beer-pong, människor i badring (va badtema visade det sig) o hela faderuuullan. Knas. Sen hitta vi massa etiop-tjejer o tagga till en annan fest. Mer normalt folk, men de tände eld på mattan o va allmänt övertrångt.

Nu sitter jag o har afterschool me Arsema o Erena haha, delar på en öl o snackar om Stockholm. Saknar Sverige, men jag e faan inte redo att komma hem. Imorron ska vi o handla Halloween-kostymer!! O be för mig att jag får åka till Santa Barbara på lördag!!


Ingenting står över mig


sometimes

Varenda dag i L.A, Santa Monica händer nåt flippat, ofta kan jag undra om vissa människor verkligen e på riktigt. Sen går jag in på facebook o ser människor som flippat ur totalt. Note to myself: Kom ihåg att rensa vänner på facebook.

(bild från när vi va i Venice för ett)

Gick ut på en timmes promenad tidigare idag, helt plötsligt befann jag mig nere vi Venice Beach o det på typ 25 min. Blev en tripp förbi VS o Starbucks också, äkta chill L.A dag. <3


RSS 2.0