DKNY

Stod under hela redovisningen idag ock tänkte väska, väska, väska. Gick åt helskotta ändå. Mne jag genomförde den iaf! Så en väska blev det. Sprang till NK efter skolan. Så fin väska :D Ska lägga upp en bild sen :)

usch usch usch

Jag vill typ gråta, började nästan gråta på tuben hem idag. Jag är såååååå jävla nervös nu. Domedagen e här, imorron e det dags. Redovisning inför 50 pers. 50 stycken!!!! Ska få unna mig en DKNY väska imorron om jag klarar redovisning utan att bryta ihop. Kanske två....
 
Gick o gymma med Bea och Milena imorse, ville typ inte gå därifrån, nerverna har som sagt fått spatt, där håller jag mig fokuserad. SÅ tvinga me brudarna och Fessy in till stan sen efteråt också, försökte att hitta nåt jag kunde unna mig imorron. Hittade väskan!

don´t get it twisted

Jag älskar när folk blir riktigt hybriskaxiga för att man visar att man sett dem. Snälla lilla du, hade inte du stått och stirrat ut mitt liv ända sen jag klev ut genom dörren hade jag garanterat bara fortsatt förbi dig utan att hälsa. Men mina föräldrar har lärt mig att man ska vara artig. Smällarna man får ta för det... Hahah

dumma nerver

Alltså jag ska gå till NK på torsdag och köpa mig nåt riktigt fint, vad vet jag inte, men jag ska unna mig nåt riktigt riktigt fint, för då kommer denna pestmånad va över. HAr inte sovit ordentligt på hela helgen, och min oro börja typ göra att jag känner mig sjuk, fyfaaan, hur jobbig kan nervositet vara.
 
Hade en toppenlördagkväll. Kände mig jättepiff, Bea lagade en dröm Ceasarsallad till oss och sen dansa vi runt till högsta volym hemma hos henne. Sen blev det Sturecompagniet, där dansen fortsatte. Jag, twinnie och Bea på dansgolvet, wooopidooo :)

whatever you like

Alltså ååh vilken dag! Solen skiner, varit vaken sen 8 imorse. Gymmat med Bea och Milena. Lunchat med Vera. Lyckats bli stammis på fik nr 2 i ett försök att undvika fik nr 1, vilket liv :(
 
O imorron ska jag ut o dansa, längtar efter att bara göra mig fin, sminka mig lite extra, åååh! Men först träning, veckans femte... Allt för att inte bli nervös inför redovisningen. Kroppen kommer ju få en knäpp när det blir mer plugg nästa kurs XD

Vilodag

Det kryper i kroppen, men idag är det vilodag. Inge träning, bara jobba och chokladbollar, mmmmmmmums :)
 
Ska börja fixa på redovisningen också. Försöker att inte dö, men det e svårt, så nervös!!

Maaaaat

Att träna så mycket har sina baksidor också. Jag är hungrig konstant typ. Jag gillar mat. Träna imorse me Bea. Efter träningen var vi en sväng förbi Ikea och sen åkte vi till Tastys i Jakan för en lunch. Ohherreminguuuud vilken lunch. Käkade bulgursallad med kyckling, den feeeetaste salladen nånsin, så mycket på tallriken och tsatziki till. Jag dog matdöden! Utöver det har jag tryckt i mig tre chokladbollar!! TRE!! Inte samtidigt, och det e normalstora delicatobollar, men asså shiiiet pommes frites, de satt bra :D

dark hair

Man ändras så mycket med tiden (endast fobier som kvarstår...) Kollar gamla bilder och tänker SÅG JAG VERKLIGEN UT SÅDÄR?? XD men det e bara kul :)
 
 
Sen hitta jag en bild och tänkte: VEM E HON?!
På riktigt e det där verkligen jag?

Dumma dumma dumma

Alltså jag vet inte om det är den där dumma redovisningen som spökar (för det har praktiskt taget varit det enda jag tänkt på under hela mars) men jag bara känner ett totalt misslyckande. Ena stunden jätteglad, nästa stund jättebesviken. Vet inte alls om jag e där jag vill vara just nu. Eller snarare jag är absolut inte där jag vill vara just nu. Jag vill känna mig motiverad, att jag kan klara mina utmaningar. Jag vill ha ett nytt jobb, där jag får ta mer ansvar. Jag vill flytta hemifrån, stå på mina egna ben.
 
Enda som går bra är träningen, enda stället där jag faktiskt ser framsteg, där jag faktiskt lyckas med nånting.
 

friends

Små bra saker på en måndag. Springer på Emil i Spånga, får sällskap hela vägen till skolan. Ringer Fessy o lunchar me henne i stan efter skolan. Går till gymmet på kvällen, tränar ViPR med Krause. Bra sällskap gör en bra måndag :)
 
Kommer förresten ha abs om en vecka i den här takten. Domedagen närmar sig och jag försöker lugna mig med träning

Dagens

Dagens fråga, hur raggar man på gymmet? Någon som vet?

Me, myself and I

Alltså jag håller på att få ett nervöst breakdown. Känns typ som nedräkningen till domedagen eller nåt sånt. 13 dagar kvar, sen går allt under. Då ska jag stå där framme och prata. Blir inte bättre då jag börjar inse att det antagligen är jag som till och med måste styra upp det muntliga(?!). Tror aldrig jag varit såhär arg på mig själv. Vem går runt och är så nervös, rädd och har ångest? och dessutom nu?!?! Bajs på mitt huvud, bajs på min scenskräck.

Knäcke

Sitter och tröstäter knäckemackor med ägg. Insåg precis hur ensam jag kommer bli i sommar, ala kommer va bortresta på långsemestrar eller jobba extremt mycket. Själv har jag inte råd att resa mer än typ en vecka och jobba för mycket får jag inte heller göra för då kommer jag inte få nåt bidrag. Vilken fest....

var har jag varit

Alltså GUUUUD så glad över att stressen e över. Jag har slitit som ett djur, nu får jag ta det lite lugnt.
 
Köttat så många träningspass att jag tappat räkningen, men jisses vad jag mår bättre än i höstas då jag knappt hann träna alls. Mår superduperbra efter att ha träffat Fessy, Vera och Emil också. Nåra av mina bästa. :)
 
O imorron ska jag få gå på Centralbadet me Fessy, min födelsedagspresent från henne, riktigt mys!! :D
 
Förresten hittat min drömman på gymmet, känns dock som om den händer för ofta nuförtiden (this aint a fairytale)

Aj

FML! Den här veckan går inte min väg, kan vi hoppa till onsdag nu. Snälla nu! 

Folk sakna mig

Folk sakna mig inatt. Dessvärre missade jag detta då jag låg o drömde mardrömmar om siffror. Vilket liv jag har, efter tisdag e det dock över. HÅLL UT LARSSON!!

RSS 2.0