tjejsnack

Har suttit hela kvällen hos Fessy tillsammans med henne, Vera o Paulina. Vi har lagat mat tillsammans o haft massa tjejsnack. Hahaha sjuuukt tjejsnack. Lite citat så att man förstår

"Det är som när man vill ha en chokladkaka, men inte har några pengar"

"Jag brukar tänka att jag e dum i huvet"

"Vilka har du legat med? Vänta jag måste kolla telefonboken!"

Fast man förstår nog inte ändå :P
Jobbade både igår o idag förresten. Fett najs med jobb o lön. Det ser ganska ljust ut för London iaf. Igårkväll efter jobbet kom Sassan hit. Har fått honom nästan addicted till Jersey shore. hähä stolt :P

Broes before hoes

That´s how the rule goes. :)

All those crazy things we did tonight

Trodde jag skulle sitta o söka jobb hela den här veckan... Men icke sa nicke det har inte gått, istället har jag jobbat hela veckan som vikarie. Alltid något :D I fredags fick jag dessutom jobba med Fessy =) Wiiie! Sen på kvällen blev det utgång. Jag, Johannorna, Paulina, Vera o nåra av Veras homies. Först åkte jag o Johannorna till Sommar för att säga hejdå till Fanny som åker till London i ett halvår. Jag vill också dit nu! Sen åkte vi till Nivå där vi av en slump träffa Awet så vi surra lite med honom. Sen bar det vidare till Nype. Träffa de andra o gick in. Inne på Nype var det väl helt okej. Blev lite dans o så. Kvällen sluta sen på Donken. Oväntat. Jag fick min efterlängtade cola. Mycket bra, mycket bra.

O igår var jag liiiite sliten o seg, men jag o mami hoppade ändå in i bilen eftersom jag var i akut behov av kläder att ha på mig på kvällen. hähä. Så först åkte vi till Vby o lämna filmer samt hämta Fessy, sen åkte vi tre till Stinsen o gick runt där. Jag hitta en jättefin blommig klänning som jag köpte. Sen var det hemgång. Runt halv 8 kom Fessy hit o sen kom även Lager. Vi fixade oss o sen hoppa vi på bussen till pendeln. I Spånga mötte vi Emil, Totte o Yi som vi bestämt utgången med =) Åkte till Mp Wooopiiidooo. Fick gratisdrink för att det var specialgrej o fyfaan vad äcklig den va. Sen mötte vi Awet o Mitchell också. Hela gänget samlat, i typ fem minuter haha. Träffa på Arses, Sassan o co också =) Blev lite dans, men mest chill. Fattar inte, har knappt dansat på hela helgen, har sjukt med abstinens efter det :P

Sen när det var tio minuter kvar tills stängning kom vi på att vi kanske bör ta bussen hem. Så jag, Johannorna, Sassan o Mattias som vi träffa också går för att hämta jackorna. Självklart e kön så sjukt lång så vi hinner inte me bussen. Verkligen kul att stå där o vänta en timme i den värmen... Ännu bättre kändes det när vi jogga från Spånga :P Jag o Fessy satt oss sen o drack te o snacka ttills klockan sex då hennes buss gick, la huvet på kudden kl halv på morron yummiiie.


tisdag

Jag vet inte varför men det känns inte som om att det hårda livet e tillbaka, sommaren e över, men vad gör jag om dagarna liksom? Tar livet som det kommer typ. Fett najs iförsig.

Min söndag bestod av chillerill hos casa de Emil. Efter att ha käkat lunch på Spånga-mackan i....Spånga, så låg jag, Emil o Awet i sofforna o kolla film typ hela dan. Sen på kvällen så mötte jag upp Paulina, vi handla lite gott o sen vare tillbaka till Emil o fortsätta kolla på film. Schyst dag.

O igår gick jag upp tidigt, redo att följa me Fessy som skulle kolla var hennes nya tidsfördriv aka skolan låg. Men när jag står på busshållsplatsen ringer mamma o ber mig komma o vikariera på ett av dagisen i Blackan så jag fick hoppa på bussen åt andra hållet o åka dit :P Jobba sen till klockan 5 o efter det mötte jag Fessy, Isse o Emil i Vby. Chillade runt där sisådär två sekunder o jag hitta en jättefin klänning jag ska köpa på torsdag. När vi var färdiga i Vby åkte jag o grabbsen hem till mig o käka middag. Isse lärde mig hur man ska steka köttbullar så nu kommer jag göra det som ett proffs framöver haha. Efter middan styrde vi ihop ett fotbollscrew bestående av oss, Fessy, Awet o Zacki. Dessvärre förlorade vi fighten mot myggen så matchen blev inte lång, istället var det hem till Emil o kollar skräckis. Fifaaan. Det va jättekul att gå hem i mörkret sen... Awet o Zacki fick följa mig till dörren för att jag inte våga gå själv haha :P

O idag står jobb på schemat igen, woopa!

bumpy ride

Jag gillar att vara arbetslös (sajk!) nej men ärligt man hinner med så sjukt mycket då man inte har ett skit att göra annars, inget liv att ta tag i (ångest!)

Som i tisdags åkte jag o Fessy in till stan o tog en mysig fika med Nicole, vandra runt lite i affärer också på det, mystisdag. Sen på onsdagen vare som sagt bowling. På torsdagen åkte jag, Fessy o Paulina in till Blueberry o pratade med dem om i vår.London baby! Jag e så taggad att jag inte vet var jag ska ta vägen!!!!!!!!

Sen på kvällen så åkte vi först ut till Hby o hade avskedsgrej för Karrobarro. Så nu e hon Växjöbo för de närmaste tre åren :( Kommer alltså bli många besök till Växjö de närmaste tre åren ;) Va iaf jättemysig kväll. :) Efter att ha varit Hby åkte jag, Fez, Verutt o Paulina hem till Emil o kolla film. Our new crib haha




O igår sov jag alldeles för länge. När jag vaknat åkte jag o mor in till stan o mötte upp min far som fyllde år igår! Vi käka middag o kollade på liveframträdande. Sen rulla vi med tuben mot Vby o jag mötte upp Lager för att åka tillbaka till stan. Jag bara åker hiiit o diiiiit. Kommer in till stan igenom. Utgång stod på listan...Om vi säger såhär. Fuck stockholms nattklubbar. De lever på att ha köer. Blev ingen utgång.

Vaknade tidigt idag istället o åkte till Grönan med Paulina, Vera o Emil. Mötte släkta o pappsen lite till o från där också. Självklart startade jag o blondiegänget med den värsta....Insane! Trodde jag skulle dö, men jag överlevde! Sen åkte vi typ allt vi hann, käkade så mycket som det bara gick också höhö. Vid sextiden rullade jag o Paulina hemåt. jag, mi familia o släkta käkade middag o sen nu "seeent" på kvällen så promenera jag bort till Emil o kolla på Sagan om ringen med honom o Vera. Myspys dag o kväll :)










Put your hands in the air and wave them like you just don´t care!

Jag tror jag o mina vänner blivit ett sånt där...kulturellt gäng. Vi gör massa saker som spelkvällar, bowlingkvällar o Harry Potter kvällar. Jag menar för vare en grillpinne, en masmallow o en grill så vare chill liksom! hähä

Aja igår körde vi på det kulturella fenomenet bowling (tycka bowling e kulturellt, ja då gåre utför jag vet) Va jag, Fessy, Emil, Paulina o Vera. Jag låg etta typ helaaa tiden, men sen i slutet gick Emil om o vann. :( inte okej, jag får aldrig vinna. Men det var kul ändå. Sen åkte vi hem till Emil hela gänget o kolla på 6e Harry Potter-filmen. Jag, Emil, Vera o Fessy såg den första av dem i förrgår. Shiiiet vilka Harry P-nördar.

"Vi har hela livet framför oss, även om det tar slut imorgon"

Rubriken är citat från min kära mormor <3 (har ingen aning dock om det kommer från henne ursprungligen)

Usch, jag är fortfarande förkyld som ett jävla as efter 4 dar :( det här e inte okej! Tror dessutom jag blev mer förkyld efter att ha hängt med Fessy, Vera o Paulina igår. Inte för att nån av dem e förkylda utan för att de tar kål på mig genom att bara spela sällskapsspel. Aldrig varit med om nåt så blodigt monopolspel. Helt stört haha!

Sitter o letar jobbannonser på arbetsförmedlingen just nu o jag kan ju inte precis hurra för överflödet :( Måste dessutom hitta ett jobb som jag kan ha i ett halvår bara me tanke på att jag åker till London sen. På tal om att åka så åkte Anna till Tyskland för att vara borta i ett år i fredags. Så senast jag såg henne var torsdagen innan jag åkte till Greklandet. Saknar henne redan :( känns konstigt att veta att vill man ses så finns hon inte bara ett telefonsamtal bort utan man måste kasta sig på ett flyg till Tysklandet. O snart åker Karro också. Även om hon fortfarande befinner sig i Sverige kommer det ändå va så sjukt långt bort :(

Har en känsla av att min resekassa kommer behöva fyllas på rejält inför den här hösten så jag kan hälsa på dem innan ja själv åker!

with love from Zante del 1






Johanna dricker bara öl (a) haha










mer bilder incoming :)


Back from Zante!

Haft en helt awesome vecka på Zante med ett gäng sköna brudar, vackert väder varje dag, massa bad o sol. O såklart festande också hähä :P Klarade att hålla mig frisk trots att alla andra blev sjuka, men sista dagen slog det till o nu har jag nada röst kvar :( Wooopaa på den.

Sjukt najs att klubba i Laganas eftersom man som precis på typ alla andra semesterorter utomlands bara kan ramla in o ut på klubbar eftersom de inte tar nåt inträde typ. Bra musik överallt o podium haha ;) Drinkarna däremot, coola färger inte mer än så. Majoriteten av killarna tafsande äckel, vi träffa dock ett par grabbar från Uppsala som bodde på Lagers o co´s hotell o när vi träffade på de på dansgolvet så hade vi våra egna bodyguards typ. Bra killar =) o typ mer än hälften av alla tjejer...alltså förlåt men de vandrade runt klädda som horor på klubbarna. Fattar inte hur de tänkte :O Tänkte de ens? Kan de inte ha gjort. Tack Gud för att du gav mig en hjärna!



mer bilder kommer o mer update ocksååå, ciao

Zante 2010!

Mindre än tolv timmar tills jag sitter på flyget!! Åååh!!!! Så taggad!!!

Fast som alltid när jag ska åka nånstans känns det som om jag glömt hälften, vilket jag säkert gjort, men, men...
Blir upphämtad om 9 timmar!!! Wooopa!!11!!!!!!!


just gonna stand there and watch it burn

Jag hade (okej yr.no hade) rätt!! Blev bra väder! Så det blev grillchill med Paulina, Fessy, Emil, Vera, Isse o Awet. Resten kunde inte komma =( Satt o surra o hade det mys. Isse fria till Vera också haha ;) Efter nåra timmar bestämde vi oss för att röra oss mot Kista, så alla utom Awet åkte till Kista. Med Paulina o Vera som chaffisar. Surra runt i alla affärer typ o jag körde hel ny look bara baaam! Först gick vi in på Ur & penn o då köpte jag ett par nya örhängen o satte i öronen eftersom jag inte hade några i. Sen efter ett par affärer så började jag känna mig sjukt ofräsch bredvid alla andra i mina mjukisbyxor så jag kirra ett par chinos o bytte om. Haha. Sen blev det mat för halva gänget o glass för mig o andra halvan. Sen bio! Knight and day. Ruulig film, hade nog dock kunnat vara ännu roligare :P Sen världens bilfärd hem, va seriöst race! Eller jaa nästan...

O imorron e det packa packa packa för sen åker jag!!!!!!!!!!! :D


Två dagar kvar!

Nej inte ens två hela dagar kvar tills vi åker! Ååååh vad jag längtar!!

Idag är vädret lite sådär, sitter o ber till Gud (alltid troende i krissituationer iaf) om att det ska bli bättre. Kollar man på yr ska det iaf bli det :P

I måndags övningskörde jag, va hos Vera me Fessy o fixa lite o sen på kvällen va jag hemma hos Paulina med henne o Vera. Blev sleepover där också :) Sen igår var jag lite överallt kändes det som. Först tog jag o Vera en hundpromenad me hennes vovve Tassa o hälsade på Emil. :D Surra lite o drog me honom på prommisen också. Sen gick vi tillbaka till Paulina. Skjutsade hem Vera o Emil o åkte hem till mig o fixa lite. Sen vidare till Isse för att hämta Paulinas klänning som hon inte fick me sig från Gotland.

O sen hem igen. Chilla lite o iväg till vby me Lager för att möta Fessy o sen hem till Fessy. Hem till Fessy o tjocka som faan på gottigott, sen till Emil för film med honom, Vera o Johannorna såklart dåra. Efter det så skjutsade jag o Vera hem nåra gäster till henne o påvägen blev Vera så glad när hennes favoritlåt kom att hon va på väg att köra iväg trots att det fortfarande var rött HAHA duktig tjej :P

mixed up

Trodde inte jag skulle ha mycket alls att göra idag, men innan jag ens klivit upp ur sängen o ätit frukost så var helt plötsligt hela dagen planerad, sånt e najs!

hade så sjukt svårt att somna inatt o när jag väl somna så drömde jag så konstiga saker. Drömde om att jag satt o sa hur mycket jag hatade AIK till en jävla biffkille som hade minst 10 Aik tatueringar på sig, tjafsade om gurka med tre av huvudkaraktärerna i SATC, satt utanför Spånga Folkan o helt plötsligt försökte folk typ efterlikna scenerna i Step up 2 o så typ massa massa mer. Har hört att det man drömmer ofta är en blandning av saker som hänt senaste tiden o att hjärnan bearbetar det. Sjukt vilken blandning det kan bli. Fast det konstigaste av allt är att jag drömmer om snö nästan hela tiden också. Snö mitt i sommaren också.


Inception

Det är helt sjukt vad bra Inception var. Blev lite irriterad av hur den sluta (ska nog inte säga mer än så hähä) men den var verkligen sjukt bra. Satt där i 2,5 timme bredvid mitt biosällskap Vera o Paulina men det kändes inte som mer än en timme, helt galen film. Dröm i en dröm i en dröm osv osv. Knas! Paulina har rätt, man bör nog skaffa något som bevisar att man inte drömmer när man tycker att det händer något bra ;) haha

Förutom att ha varit på bio nu ikväll så har jag hängt med Fessy större delen av dagen =) Vettefaan om vi fått något gjort, typ bara chillat runt i Vby känns det som :P men mysigt det me


true colors

Cyndi Lauper- true colors


Glee cast- true colors


RSS 2.0