SURPRISE!!!

Vi överaskade Paulina som en tidig födelsedagspresent igår hemma hos henne med en städad lägenhet, tårta o massa booze haha. Hon blev jätteglad!! Så vi satt där hela ligan, samt Pontus o Zacki o surra o hade det skitmysigt. Gjorde planer inför morrondagen. Kommer fira Paulina i dagarna tre typ haha.

O IDAG SKA JAG TRÄFFA LAGER!!! FÖRSTA GÅNGEN PÅ TRE MÅNADER!!!!!

Time of my life

Såååå taggad inför helgen! Kommer bli kick-ass bra, helgen därefter också! (kommer väl säkert sluta me att det blir snöstorm o omöjligt att gå utanför dörren de närmaste 3 veckorna bara för att jag skriver så. Men faaan taggmoooode!!!

Pratade med Lager idag också!!! Hon e tillbaka i svennebananland igen! Som jag saknat henne!!!

Nu ska jag snart hem till ett av mina dagisbarn o barnvakta henne o storasyster, myskväll




Fick ryck o sitter o pumpar Time of my life från dirtydancing just nu, knas, men jag e taaaaagggg!!!


Fridays

Asså woooow, fantastiskt rastlös jag e. Fixat naglarna idag o sen dragit runt stureplan i jakt på kläder, hitta massa fina på Zara så guess va jag gör snart hähäh. Åt en sen middag me shoppingsällskapet Paulina på Fridays också, mysigt!

Funderar på att pyssla lite, massa ideer. Klarar icke denna dötid.


Appeltini, check!


Put a smile on my face

Brukar sätta mig ibland och läsa gamla inlägg. Brukar garva åt de roliga minnen, känna mig lite depp när jag läser andra och minns. Suttit nu ett tag o läst inlägg från hösten 2010. Helt blandade inlägg, ena stunden e jag skitglad andra heartbroken.

 Det lustiga är att när jag läser de där inläggen vill jag bara garva mig själv rakt i ansiktet. Verkligen vartenda ett typ. Antingen för att det står om alla femhundrafemtielva kvällar jag spenderade på MP (fast faan va kul jag hade där då), eller för att det står om alla flippdagar/kvällar med J,V och P (haha det va mer än awesome hahaha), men först o främst för att det står om en kille jag gilla. Vem gav honom plats i bloggen liksom? O fick mig att skriva såna här saker till slut:

put a smile on my face

Kommer ihåg när du fråga mig hur jag kunde vara så glad trots allt som gjort mig så ledsen innan. Kommer ihåg att jag svara att jag var rädd för att fastna i att vara så ledsen så jag bara tutade o körde på ett leende istället. Intala mig själv att de bra sakerna faktiskt kunde överväga.

Så nu tänkte jag faktiskt bara fortsätta le.

Förstår inte att människor som kan göra en så glad kan göra en så frustrerad, arg, ledsen.

 2010-12-06 @ 23:14:29

Jag är fucking hilarious ibland, no hating på killen alltså i dagens läge. Men det e kul hur mycket man hela tiden förändras.


call me maybe

Inte för att jag är märkeskåt eller så men inatt drömde jag typ en helt fantastisk dröm. I drömmen träffade jag värsta drömkillen, som berättade att jag va tvungen att hämta ut mina grejer. Mina grejer visade sig vara en Bugatti, en lamborghini o massaaaaaa fina märkesväskor. Vaknade nånstans precis efter att jag fått ett par jeffrey Campbell-skor. Ville sååååå somna om haha.

Jobbar inte den här veckan o går mest o väntar på att jag ska få ett samtal efter jobbintervjun som jag va på förra veckan, so this week aint fun. Va hos frisören igår o slinga håret, imorron ska jag o fixa naglarna, känner mig som värsta desperate housewife hära.

Ser ut att eventuellt, kanske, beroende på faktorerna bli en Valborg i Uppsala nästa vecka. Inte firat Valborg de senaste två åren (förra året va jag i LONDON liksom.... saknar London) så jag har tappat känslan. Fattar inte heller riktigt va hypen me Valborg i Uppsala är, om du inte e pluggis vill säga, så ska väl kolla runt lite till o se om det e värt det :P

Finisar från i lördags :)

Horoskop

Inte för att jag tror på horoskop längre, men det här lät riktigt bra ;P

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1024516/images/2012/pic_199748101.jpg" class="image">


Fest

Asså gårkvällen måste varit en av de bästa kvällarna på länge! Började med att jag o Fessy fixade oss hemma hos henne, innan vi taggade till Vapiano i Gamla stan. Såg min drömman påvägen dit, myyy goood, han e såååå snygg. På Vapiano i Gamla Stan mötte vi upp Angelica, Carro, Madde o Lovisa, för en liten reunion, fett mys. Surra nåra timmar där innan vi taggade till After för att föra. Maddes boyfriend dök upp också o vi kolla fotboll. El clasico! Sen drog jag, Carro, Fessy o Angelica till Amba. På Amba mötte vi Emil o boysen, sen även Paulina o Vera.

Flippade på dansgolvet som idioter, hahaha så jävla kul! Vi hade vår ring, klump, vafaan man ska kalla det haha o körde vår grej, sånt jag saknat. Va längesen vi va ute på klubben tillsammans, nästan alla samlade.

Vid 2-3 började alla tagga hemåt, men jag o Fessy va kvar till halv 4, sen taggade vi till Donken där jag träffa en go göteborgare.  jag o Fessy dansade på perrongen sen med två äldre kvinnor haha o när vi klev på tuben så klev Awet plötsligt in på samma tunnelbana som om det vaplanerat hahaha, så vi hade sällis hem. Sov hos Fessy för jag orkade inte gå hem o idag har jag bara legat o segat framför teven hela dagen, me fessy som sällis. I veckan blir det sol, taaagggmoooode!


GAAAAAAH

Så jävla nervös inför torsdag o jag fattar inte ens varför haha

Tror det är tvärtomdagen idag

Something is really wrong. Det snöar i mitten i april o när jag får frågan om utgång så tackar jag nej för jag vill hellre ligga framför tvn o mysa. Skoja bara, inget e fel, det e fucking snö i mitten av april!! Klart som fan att jag inte ska ut! Tant Johanna has spoken. Over and out.

Fever!

I fredags va familjen o hälsa på farfar. Igår o idag har jag legat DECKAD av feber, mådde lite konstigt på eftermiddan igår, framåt kvällen hade jag 38,5 graders feber. Yeeeey. Kollat så mycket serier o film att det e helt fantastiskt. Väntar på att maten ska bli klar, inte orkat äta på två dar så den här måltiden kommer sitta fint. Ciao!

GLAD PÅSK!!!

Over and out


Dinner

Blir middag med mina 3 <3an. För länge sen asså! Yeeeyööör!!


skärtorsdag

Ironin i att jag ska till Blåkulla idag på skärtorsdagen. Eller okej jag ska till husen precis bredvid blåkulla( blåa höghusen i Solna)

Varit duktig o ringt GL idag, ska o träna me Paulina o ikväll blir det middag hos henne med henne o Fessy. Förhoppningsvis Vera o resten av ligan också kanske? :D


tuesday

Asså det här med att skriva personliga brev. Muuurp. Känns som om mitt liv bara handlar om att skriva de där jävla breven. Pallante. Vill ha kul, vill ha ett roligt jobb. O alla tycker jag e fett konstig som skriver personliga brev. Men jag söker ju inte samma jobb :(

Jobbat o sen kollat på Kniven i hjärtat <3 Första månaden i L.A sjöng tjejorna på mannen i blå heeela tiden! Undra vafan det va för låt o kolla serien. aaaaw saknar L.A!

magenta, I´m feeling blue

Bar smink i typ 12 timmar igår. Min hy va kaos när jag kom hem sen.

Va på öppet hus hos Kristiina ute i Fruängen, så gullig den tjejen är! Hon hade fyllt år så jag o Fessy va där o fika. Efter det taggade vi in till BarCelona för att överraska Angelica ännu en gång haha. Åt middag me henne, Fessy, Lydia o nåra till av As kompisar. Sen taggade vi till Magenta. SÅÅÅÅ besviken på klubben, andra gången jag e där, ingen höjdare. Alla snygga killarna försvann dessutom från klubben fett snabbt. Jag tror inte snygga killar går ut, de hänger väl på gymmet eller nåt istället?

RSS 2.0