10 dagar kvar!

Nu hör jag igen! Firar det med att lyssna på Norlie och KKVs låt Can I be the one. Sjukt bra låt!

Inte hela låten, finns inte på youtube än vad jag kan se iaf, bara på spotify
 

Idag har jag varit hos doktorn, blivit botad haha. Skolan där jag inte gjort annat än att lyssna på redovisningar o sen har jag o Fessy irrat runt i Vby och på Coop i Vinsta i typ 4 timmar o letat presenter. Gaaah att det ska vara så svårt att hitta saker! Hittade dock skönaste grejen som Awet ska få runt halsen imorron. Haha ibland så är jag o Fessy så jävla smarta :P Vi fick sällskap av Vera ett tag också.  :D Vera var inte den enda vi träffade på, har seriöst sprungit in i halva min gamla högstadieskola. Trevligt, trevligt. När jag o Paulina åkte till Kista så träffade vi på Arses också. Jag menar hur många gånger i veckan är jag inte i Vby? Hur många gånger befinner jag mig inte i Kista? Träffar aldrig på nån annars o idag träffar jag på massa. Skulle slumpen dela upp sig lite skulle vara asschyst. Aja trevligt att träffa alla. O som alltid skriver jag det mest ointressanta. Hur skulle det gå om jag var Kenza o skrev såhär liksom?



"Så de frågade om jag ville åka flak med dem. Hell yaa sa jag! Fast jag var ju tvungen att boka om min nageltid!"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag dööööööööör..

Tur att studentklänningen är vit

Igår var jag på bio med Fessy. Vi såg Satc 2. Den va riktigt bra, men kändes inte riktigt som satc på nåt vis. Sen satt jag uppe till 3 och bara skrev, skrev och skrev. Ingen som kommer få läsa det jag skrivit, men gud vad skönt det var att bara skriva. Jag satt seriöst och skrev i mer än två timmar non-stop. Bara satte mina tankar på ett papper.

Idag vaknade jag upp med lock för båda öronen. Ska till doktorn imorron så idag spenderar jag dagen med mig själv nynnandes på true colors. Jag undrar var jag hört den förut för när den spelades i Satc filmen så kände jag verkligen igen den. Ska lägga mig i solen igen, har legat där hela förmiddan och läst. Som sagt tur att studentklänningen är vit för brun verkar jag iaf inte bli :(

Den här bloggen är lite som en sån här lista "det här vet du inte om mig" Fast egentligen om man känner mig så vet man allting.

Jag vill ha den där känslan en gång till, mer än ett år sen sist. Låt mig bara få känna den känslan igen.


För nu har du tagit studenten!!

Igår tog som sagt Anna studenten! Hon va så vacker i sin studentklänning o studentmössa! När hon o alla andra studenter kom utvandrades från skolan började jag längta galet mycket tills det är min tur!




Efter att ha grattat o pratat med Anna o fotat Anna femtitusen gånger hehe :D så sprang jag o Anna in igen och bytte om. Sen vare dags för att åka flak! Sjukt roligt o sjukt vad tiden gick snabbt! Åkte taxi hem sen o jag e förvånad över att chaffisen lät oss sitta helt dränkta i öl därbak :P Blev springa hem o fixa mig, sen fick jag skjuts av Vera tillbaka till Anna :) Så där satt vi allihopa, åt god mat, god tårta, drack gott o pratade med studenten! Jättemysig kväll o dag. Hoppas Anna hade det bäst! Vid 10-tiden stack hon iväg på fest o jag, Fessy o KArrro vandrade hem till Karro o chilla där :)



O idag har jag varit i Kista med min family o shoppat loss. Träffade på Nicole där också, blev fett chockad för hon bor liksom på andra sidan stan :P men trevligt var det iaf att se henne :D

Fick med mig ett nytt nagellack, en långklänning och en väska hem. E helt kär i långklänningen o väskan!




Crazy maaan

Det är helt sjukt, imorron (ja okej idag klockan e ju över 12) så tar Anna studenten. Jag kan inte fatta det. Kan inte förstå att jag, Paulina o Fessy kollat efter studentpresenter till henne i stan idag, kan inte fatta att jag o mamma o Fessy åkte o köpte dessa studentpresenter sen. Att Annipanni som jag känt i nästan hela mitt liv, nu ska ta studenten. Att det e dags nu liksom. Jag hoppas att det blir en helt fantastisk dag för henne! Bästa Anna ♥

♥ ♥ ♥


fuck this shit

Alltså seriöst mitt huvud är helt fuckat, ere det här som händer när man gått 13 år i skolan? Känns som om jag har ett hål i mitt huve. Eller jaa nåt är det iaf som fattas.

På fredag sätts betygen, Annipanni tar studenten och med det börjar två veckors konstant festande (haha okej nu kanske jag tar iiii en aaaning) tills min egna student är. Detta helt utan pengar också, fantaastiskt. Ska ta en gitarr o ställa mig på drottninggatan o sjunga lite tror jag... Att jag varken kan sjunga eller spela gitarr, det löser jag på vägen.

Nu ska jag sätta mig o meditera o få fram min glädje...Nee skoja bara ska gå o tvätta håret o sova.

Plattan

Under den lilla stund jag idag befann mig på plattan så hann jag se Kissie, ett slagsmål och hur lite vi i landet lagom faktiskt bryr oss om våra medmänniskor. Det e hemskt.

skolan dödar mig

Sitter o lyssnar på deppig musik o känner mig allmänt jättedepp. Solen skiner, mitt liv e bra, har massa fina vänner, en härlig familj o släkt o massa att göra o ändå så vill jag bara gömma mig, försvinna lite. Kanske e nåt typ pre-stadie till att jag snart kommer gå runt o va så konstant glad för att det är studenten o allt slit är över. Typ detoxar bort allt deppigt i kroppen så det bara är att tuta o köra sen liksom. Ja vi säger att det e så, det låter ju logiskt...typ.

Eller så ställer jag mig ansikte mot ansikte med den riktiga orsaken. Jag älskar ju att plugga över allt annat, och att jag bara har en redovisning, två prov och två inlämningar kvar innan jag tar studenten e ju riktigt synd....SAAAJK!


-

Varför får jag allt jag inte vill ha?


haha sjukt lyckad kväll!

Kvällen blev absolut inte som jag trodde att den skulle bli, men det var helt klart en lyckad kväll!

Börja me att jag satt ute nästan hela dagen i solen o plugga. Kände mig jättebrun o går in till min bror för att jämföra färgen. Han som suttit inne hela dagen har nästan precis samma färg som jag... så vare me min bränna.

Sen på kvällen så grillade jag, familjen, mormor, morbror o moster på vår baksida. Efter det så åkte jag upp till Vby för att möta Vera. Väl i Vby hör dock Fessy av sig o istället för att styra oss in mot en uteservering i stan åker vi o sätter oss på Nivå. Så där sitter jag, Vera, Fessy, Awet o en massa eritreaner :D

När vi suttit där ett tag så taggar vi till Johnnys som ligger i närheten. Det e här jag börjar bli orolig för att Pippi e på ingång, men det löste sig haha ;) E kvar där tills stängning o sen börjar Fessy surra om att de ska tillbaka till eritreanska nationaldagsfirandet hon varit på tidigare. Jag ba får jag följa me? Så sagt o gjort jag följde me dem, Vera va bangare o åkte hem.

Var sjukt kul där! Jag dansa till o me! Alltså okej jag brukar dansa men inte sån dans som vi dansa igår :P Blev hemgång vid 4-tiden o va så skönt att landa i sängen sen :P

Mina två favoriteritreaner



sommar o sol

Tänkte jag när jag vakna imorse. Sen gick jag ner till köket o såg min naturkunskapsbok... Juste går fortfarande i skolan ju....

Igår blev väl inte riktigt som planerat men en sjukt bra kväll ändå. Började med att jag, Fessy o Karro bestämde oss för att vi skulle till MP. Vid middagstid ringde Vera o fråga om vi ville grilla hos henne med Paulina, Pontus, Emil, Erik o Isse så jag o Fessy åkte dit medan Karro ledde sina pass (snart e jag frisk så då kan jag också gå!) Satt där o hade det jättemysigt, vid 10-tiden va Paulina jättegullig o skjutsade mig, Fessy o Karro som vi hämtade upp till MP. Blev dessvärre vända i dörren på MP, va två personer på hela stället hahahaha. Så vi hoppade på bussen o åkte hem till Vera igen. Blev chillerill där sen resten av kvällen. Kunde inte vart bättre!

Promenad för ett tag sen med Vera o Paulina



bubbla

Yes yes yes jag har G i Matte C!!!!! Utan att ha gjort ett enda omprov. Det e faan nice! hehe

Mindre nice e att det känns som om jag sitter inlåst i en egen liten bubbla. Hostattacker resulterar i korta meningar o lock för ena örat. Mer party kan det inte bli. Eeeh just det två redovisningar o två prov nästa vecka, det kunde visst bli mer party... E exakt tre veckor kvar tills jag tar studenten nu, borde jag inte få vara frisk o glad? :)

Positivt

Den här dagen har inte varit speciellt bra, men nåt positivt har iaf varit min, Paulina o Fessys kvällspromenad. Tar man den promenadrundan vi gick så glömmer man allt jobbigt. Det är bara en massa sol, vatten och härligt sällskap. Helt lovely!


Fuck this shit

Jag orkar inte, fokuserar bara på att snart är det över, snart tar jag studenten. Ännu en helvetesvecka på ingång. ORKAR INTE MER NU! Va ju kul helg det kommer bli, ska sitta o plugga hela....

one step at a time

Sjukt trött just nu, ska närsomhelst lägga huvet på kudden o sova. Va upp tiiiiidigt imorse för att gå till doktorn, fick medicin så nu ska allt förhoppningsvis bli bra igen. Efter doktorn så har jag suttit på baksidan hela eftermiddan tillsammans med Moa o pluggat matte i solen. Prov imorron o jag fattar typ nada. Alla förklaringar i boken ja, de förstår jag. Men att räkna talen och förstå det logiska som inte ens e logiskt...där fuckar det sig helt. O jag e lite röd nu också hähä. Kanske är lite engelsk , har iförsig inte uppnått färgen rosa, men men.


Inte lätt att bo i orten

Sitter med öppet fönster och hör helt plötsligt nåt som låter som ett skott. Min första tanke är självklart OMG nån galning går runt i området med pistol... Typ livrädd. Två sekunder senare kommer jag på att hallå det är faktiskt fortfarande varmt ute, kan va nån liten skitunge med feltrimmad moppe som åker runt mellan husen. Ljudet skulle kunna låta likadant som ett skott... 

Kommer ihåg nån gång, tror det va förra sommaren, jag kommer inte ihåg vad vi hade gjort, men jag, Fessy och Awet var iaf ute när det började regna så vi springer och ställer oss i Awets port. Vi hör nåt ljud och jag o Fessy får panik för vi tror det är någon som skjuter. Awet tänker lite längre o ser att det blixtrar och förstår att det nog måste varit blixten vi hört. Inte lätt att bo i förorten (Vby jag vet! Hähä, ghetto, jarå!) man e skadad för livet...

Ursäkta mig plugget, men jag har ett liv att tänka på

Alltså det här går inte...

Måndag: Åka till skolan tidigare och göra klart hemsidan till Multimedian
Tisdag: Redovisning av projektarbetet och nån samhällsuppgift
Onsdag: Sista matteprovet 
Torsdag: Historiaprov (inlämning av mediekommunikationsuppsats?)

Jag paaallar inte! Måste till doktorn, göra klart studentinbjudningarna, hinna dela ut CV och en massa massa mer. Jag orkar helt ärligt inte bryr mig hur det går nu, även fast jag borde. Jag avundas Rebecca i min klass som typ blivit hypermotiverad nu av att det e sista spurten o bara gör skolarbetet i rasande fart. Själv vill jag lägga mig ner på marken o dö när jag ser en skolbok...


För varje dag blir allt så mycket klarare, kommer dröja år innan jag pluggar nåt, enda jag kommer plugga e teoriboken för att kunna ta körkort! Herregyyyyd, 25 dagar kvar till studenten, fyfaan va glad jag kommer va den dagen!

Svennar blir som galna av solen

Säg en svenne jag inte såg i shorts och t-shirt igår med grillkol i famnen? Till o med när jag kollade mig själv i spegeln fick jag se samma syn. Minus grillkolen dåra. Helt galet fint väder var det. O jag spenderade halva dagen inne, fixandes mediekommunikation med Fessy o Angelica. No brownie här inte. Ytterligare svennegrej. Så fort det är sol, på med solskyddskrämen o ut i solen, stek som en galning!

På kvällen så bestämde jag o Fessy oss för att nu faan går vi ut! Haha banga på den ganska snabbt :P Hostan tog över igen o det blev tjejsnackskväll hemma hos Lager. Trippejohanna kväll alltså. :) Blev lite promenad också.

Idag är den ultimata pluggdan ehe. Kan ju dock säga att jag inte riktigt tagit tag i pluggandet får göra det ikväll, har dock varit duktig o langat in en jobbansökan istället :)

på blodigt allvar

Alltså shiiet jag har inga lungor kvar :( Hostar konstant, det tar aldrig slut!!

Trots hostan har jag kört på som vanligt ändå. I onsdags så va jag på två skivor. Först åkte jag Paulina o Fessy på Veras skiva vid Medis, hängde me Vera ett tag o åkte sen vidare till Awets skiva i sumpan. När vi skulle på Awets skiva fick vi stå i kö i typ en halvtimme...Världens längsta kö! Aja när vi kom in hade vi iaf skitkul! Typ bästa skivan! Efter min egna dåra ;P Träffa på en massa people jag känner o dansa tills stängning. Fanns två dansgolv varav det ena hade bästa musiken. Skulle lätt gå till Garbo igen om de alltid har den musiken o om det inte e som Anna berätta, att det typ nästan bara hänger 40-åriga singelmammor där på vanliga kvällar. Så bra musik o inga 40plusare så skulle garbo va ett najs ställe :)

När klubben stängde började jag, Fessy, Emil, Awet; Isse, Zacki o deras polare rulla hemåt. Isse, Emil o deras homie tog taxi. Jag som inget cashflow har ska åka kommunalt med Awet, Fessy o Zacki. Va aldrig i Sumpan när sista tuben gått! Vi åkte förbi Haga norra tre ggr o det slutade med att vi åkte med bussen till Odenplan för att ta tuben till Vby. Va hemma runt halv 6-6. Riktigt jävla party!! Roligast e att jag o Fessy hitta en efterfest som va i Jakan, vi tänkte tagga dit, men ångrade oss i sista stund o banga, synd att vi gjorde det för vi hade seriöst varit hemma tidigare även om vi gått på efterfesten! :P

O igår blev det en fika i Vby med Karro, Anna o Fessy. Myspys! Massa skvaller hähä. Sen på kvällen blev det grill med en massa, dock inte speciellt långvarigt då det börja regna! :( Så vi gick in o drack te o spela kort. Eller rättare sagt, de andra 8 spela kort o skrek som ett par jävla galningar när de körde tecken, jag lekte dj.


Idag är jag helt jävla körd. Skulle gått på Paulas skiva, men mina lungor e typ sönder så jag stannar hemma o pluggar o vilar istället :(



Not myself tonight





tha sun is shining

Ledig idag! Fast inte så ledig egentligen, ska plugga plugga plugga o kanske steka i solen. Typ ledig halva veckan men inte blire chill för det. Imorron e det iförsig skolan igen men sen e det två skivor på kvällen. Spåååra hähä. På torsdag e det fika me lite bruds o på kvällen om vädret tillåter (och mamma o pappa) så är det grill at mah casa me lite homies. På fredag ska jag ev jobba o sen på kvällen ere skiva igen. Full rulle!

Igår va ganska mycket att göra då också. Först skola, sen stan med Fessy, efter det mötte vi Paulina. Låg hemma i hennes soffa o dega framför Avatar, hem för middag o sen va min mamma jättesnäll o skjutsa mig o Johannorna till Kista. Va inne i varenda butik typ, men hitta nada :( Vid 9 kom mamma o hämta oss, åkte hem en snabb sväng o sen så gick jag o Fessy på promenad med Paulina.

Krascha i sängen vid typ 1 och vakna för lite mer än en timme sen. Nu ere dags att bege sig till Viksjö om ett tag för att göra grupp arbete med Angelica o Fessy. :)

this is how we party

Jag måste börja sova mer. Idag är det seriöst fysiskt och psykiskt omöjligt för mig att hålla kvar saker i mina händer. Jag tappar allt hela tiden! Hjärnan e på offline läge idag.

Igår lyckades jag till slut hitta nåt att sätta på mig o vi hängde på Theodoras o Cattelin. Blev jag, Fessy o majoriteten av boysen som fira Emil. Va en ganska kul kväll faktiskt. Cattelin var nästan helt dött men det funka ändå. Gillar inte riktigt det stället egentligen men folket jag var där med gjorde stämningen. Jag o Fessy körde Jersey Shore dans på dansgolvet ett tag hehe. Alltså slå händerna i marken o fist pumps. Haha bästa! Sen försökte jag, Fessy o Awet lära Emil o jerka, göra the rejecting. Va lite svårt att visa i högklackat, men på onsdag ere platta shoes som gäller hähä :)

Idag har jag hunnit me en fika i Vby med Paula, surrat en massa o kollat i lite affärer. Najsiiie :)

Nu blire prommis med min babypoo Lager next door neighbour! 


westside

Igår vare party. Fast kanske inte riktigt för min del, men för min mami o mamis kompis. Mamma o hennes kompis hade 50-årsfest. Jag o Fessy hjälpte till i köket o alla vuxna festa loss. Blev riktigt imponerad när de spelade Bad Romance med Lady Gaga. Nu svänger det katten! O jag älskar när mamma o pappa börjar bli lite runda under fötterna för de blir så...fnittriga kan man nog säga :) Jag älskar dem annars också självklart :D

O idag fick jag min lön för gårdagen, en shoppingrunda. Hitta dock inte så mycket roligt men fick me mig en fett mysig oversize-kofta, lite strumpisar och ett par solbrills hem iaf :)

O ikväll blir det utgång. Jag vet inte vart vi ska, jag vet inte vad jag ska ha på mig men det löser sig säkert, brukar det göra iaf :)

lovely eyes

Woopa freakshow e igång. Fick värsta flashbacken tidigare idag då jag bara såg den här dagen, fast förra året framför mig. Allt som hände typ passerade revy. Creepy as hell, va till o me tvungen att kolla bloggen o jupp, där stod det. 6e maj, jarå inte vare bara emil som fyllde 18 utan en massa annat hände också. Grattis till Emil förresten!!! Har både smsat o gjort bort mig på fb genom att skriva fel på ja må han leva :P Vadå skottkärra fram, det e ju en häst bak o fram? eller? :P

Sen har jag ju känt mig ännu dummare idag, kommer på idag efter att inte ha haft msn på typ ett år att man kan ju använda sig av ebuddy. Alltså faan skjut inte hästen, skjut mig! :P


Det är magiskt

Varenda gång jag måste plugga så... gör jag allt annat än pluggar. Letar jobb, läser bloggar, går ut med soporna, städar lite, hjälper mamma o pappa att fixa olika ärenden, chillar framför tvn, tränar. Jaa praktiskt taget så gör jag allt annat än o plugga. Har iförsig varit duktig o pluggat lite idag, men samtidigt gjort mer än hälften av alla ovanstående saker. O sen undrar folk varför jag inte vill börja plugga direkt efter gymnasiet...  


jersey shore

Knappt sovit något på hela natten på grund av att jag har sån jävla hosta, så det blev till att stanna hemma idag. Har kollat jersey shore och pluggat. Schyyyst dag. verkligen älskar Jersey shore alltså haha, människorna e lite efter, slåss typ hela tiden med randoms som kaxar o man ser typ inget av varför de egentligen e med i det där programmet. Men jag älskart, brukar aldrig följa realityshows men den här e faan klockers :P


O-M-G...

Sitter och kollar bilder från mösspåtagningen på fb. Jag har alltid trott att mitt hår är blont med lite guldtoner i efter blekningar. Varför har ingen sagt att mitt hår är fucking gulgrönt?! Tja frisören nästa!!!

-

Ibland undrar jag vad jag gör här...












I´m getting old...

Gårkvällen blev helt okej. Träffade på en massa människor jag inte sett på jättelänge så det va kul. fast seriöst sjukt länge sen jag var så trött... Antagligen på grund av förkylningen...

Nicole o Fanny


Fessy o Angelica

Jag lever, jag lever!

Idag ere lördag, jag kan inte andas genom näsan, min hals e knas vilket resulterat i att rösten låter helt wicked. Ikväll är det party igen. O jag lever fortfarande, helt jävla amazing.

I onsdags va jag på Paulinas skiva. Slängde ihop en kontorsnisse-outfit och körde. Va en helt okej kväll, hoppas dock att Paulina hade en riktigt lyckad kväll me tanke på att det va ju hennes skiva :D Jag, Emil o Awet åkte hemåt vi två-tiden, jag borde åkt hem tidigare med tanke på att jag landade i min säng vid halv 4 o fick 3,5 timmes sömn. Va bara att kriga upp till matten då.... På kvällen sen åt jag födelsedagsmiddag hos Paulina eftersom hon fyllde år! Sen tog hon, jag, Vera o Awet en sväng till Kista också.

O igår var det mösspåtagning! Va först i skolan, sjöng sånger ingen förutom dansarna kunde och tog massa klassbilder. Sen gick vi till Medis typ lite mer än halva klassen och chillade galet bland alla andra studentmössor. Vi 5-tiden kanske gick vi o handla food o åkte hem till Fanny för klassfest. Blev en massa regn,surr, grillande o dans. Riktigt najs klassfest. Vi har försökt anordna en i tre år, nu äntligen lyckades vi!

Ikväll blir det födelsedagsfest hos Sofie. Bara att tagga till igen!


RSS 2.0