Thursday

Blev utgång och shopping! Hälsade på Jenna efter tentan på hennes jobb, hon hjälpte mig meed att hitta ett par nya pjucks :D Sen glodde jag runt lite till innan jag åkte hem, käkade lunchmiddag, fixade mig och åkte till gärdet för att möta upp lite klasskompisar. Va hemma hos en av grabbarna i klassen, Marcus och körde lite ölspel osv, sen åkte vi till Hellströms. Träffade på massa andra från vår företagsekonomiklass, and aaall I´m sayin is....Oooh my gooood, kommer bli spännande det här... :/
 
Blev liiiite besviken också, killarna har gått runt och snackat om hur mycket de gillar tequila, så självklart så hängde de på när jag ville shotta, meeeen de kunde ju faan inte shotta!! Shottarna smakade nästintill vatten och ändå höll killarna på o dö av eftersmaken, orutinerade hahaha.
 

Ooooh lord

Blir seriöst dummare av att läsa mer. Vet inte om jag kan nånting. Det kommer visa sig imorron. Osäker på hur jag ska fira morgondagen. Shopping+ Utgång med folk från klassen alternativt shopping + gymmet. Shoppingen kommer ske iaf! Air max ska köpas, frågan är bara, om det bara finns vita, kickar jag det ändå?? Aa :)

Ska nog sluta dricka, eller sluta stressa eller sluta me nåt som inte e bra för mig iaf. Mår som om någon slitit ut mitt hjärta och trampat på det. Hårt. Vilket ingen har gjort så det e en gaaanska olustig känsla att känna.
 
 
Igår pluggade jag ( suuuurprise!) för att sen kunna fira Bea på kvällen. Hon hade gjort jättefint hemma hos sig med ballonger och allt. Vi va ett gäng på typ 10 tjejer som surrade, åt snittar och taggade till. Sen åkte vi pendeln in till stan, slutdestination Sturecompagniet. Var riktigt nice, men jag drog hem pretty tidigt.
 
Tenta på onsdag, weeeeeiiiii.

Wow

Vänner som inte bryr sig om hur du mår är inte dina vänner.

Friday!

Dagens träning avklarad! Höll på att dö, så har precis firat min återfödelse med lite kesoplättar (mööööms!)
 
Nu bara tagga till för att fortsätta pluggandet. Blir en fredagkväll full av plugg, feeeesssttt!!

Wooooopiiidoooo

Jag tog tillbaka mitt liv igår för ett tag. Efter att ha haft seminarie i skolan åkte jag in till stan, plugga lite och sen mötte jag upp Jenna. Chillade me henne i stan precis hela dan. Länge sen jag bara chillade runt, var otroligt skönt.
 
Dessvärre blir det både plugg och jobb idag istället. IMORRON SKA JAG TILL GYMMET! Som jag längtat!

Goodnight!

Yeees dags o sova, klockan e inte ens 10, paaaarteeeey

Jag saknar gymmet, eller mina muskler. Jag vet inte, hälsningar klenis

Yolo, mister U no live no more

Sheiisses! (Som Elin av nån anledning stavar det) Vilken helg jag haft! Jobbat hela helgen och fått kämpa för att hålla mig vaken till längre än elva. This is Life, nej men ärligt jag ska inte klaga. Önskar bara jag kunde jobba mer, plugga mer. Ha minst 30 timmar på mina dygn!  Planerar allt lite smått hit och dit, woooopaaa

behöver fler timmar på mina dygn

22 vakna timmar av 24. Det var min onsdag det. Skola, skriva på uppgift, åka till jobbet och sen hem för att byta om och dra ut med nåra klasskompisar. Blev inte riktigt som det va tänkt och det slutade med att jag och en av mina nya klasskompisar, Matilda, mötte upp Izze o hans kompis på Willow istället. Inget ställe jag går till igen om vi säger så, men sällskapet va finemangel :)
 
Ledig torsdag så det firade jag med att gå ut på kvällen med Sharre, Fessy och Hassan. Vi körde Söder och sen Kåken. Myskväll!!
 
Lite trött har jag sen firat fredagen med att gå i skolan och jobba, festligt värre!!

Oooopaaaa!!

Klev upp tjugo i sex, har varit i skolan och är nu hemma på en mellanlandning innan jobbet... Heldag och nu är mina funderingar, ska man gå ut ikväll? Joooooobbigt läge!!


Vad e mitt problem?

Har redovisning imorron, ska snacka i två minuter, har den enklaste delen och ska stå däruppe med 4 andra, ändå är jag nervös, fattar inte varför jag alltid ska bli nervös. Hade kunnat kliva upp där spontant och snacka om vädret typ, det hade gått skitbra! Men att prata om nåt jag måste ha läst mig till (dessutom denna gång med massa jobbiga ord) skjut mig. Dumma mig som ens är nervös :S Fattar verkligen inte. Folk drar ut som soldater i krig och här sitter jag o e nervös över att vara i fokus i två minuter, walla....

Pushing away

Försöker trycka bort mina egna tankar.  Bara fett jobbiga tankar en måndag....

OOOOOH GOOOOSH

Men alltså huvet kör i 220!! But I love it. Hänt lite för mycket veckan som varit bara, både positiva och negativa grejer.
 
Efter att ha köttat på som galningar me seminarieuppgiften i min grupp så tog jag ledigt hela helgen (en femsidig rapport med utdelad och inräknad enkät på det på bara 8 timmar, baam, kaaooos)
 
I fredags flög jag runt överallt, först skolan, sen Jakan och kvällen slutade med först middag här hemma med gäster, för att sen möta upp Bea, "föra" hos henne o sen rulla till Stures. Var sjukt nice, vi träffa på Stewen o Amran o hängde me dem. Kvällen var riktigt bra ända fram till sista halvtimmen innan stängning då jag börja bråka vakten. Eller aa snarare vakten som börja bråka med mig. Jag som bara druckit två glas vin och en öl under kvällen var ju nästan helt nykter och gick i taket! Fattar inte hur en människa kan helt utan anledning börja skrika en annan människa sådär rakt upp i ansiktet. Men, men han hade tydligen varit lika otrevlig mot andra helt oprovocerat. Synd bara att han fuckar modet för andra...
 
Lördagen var äkta chilldag. Först en lunch med Vera och Fessy. I solen. Med kycklingsallad. Underbart. Sen åkte jag o Fessy in till stan för att möta Haile. Vi skulle köra storfika, vi tre Hassan, Sharre och Stewen. Så vi slog oss ner på Espresso House, Stewen lite sen. Nöär han väl dyker upp har han Peder med sig! Inte sett Peder på två år typ så det va kul! Efter vår fika körde vi stadspromenad, myyyys.
 
O nu väntar en ny vecka. Med föööör mycket jobb...

I'm alive!! Än sålänge haha

Nu har hösten börjat! Iaf på jobbet. Så mycket folk att tiden bara flög iväg under hela helgen! Var helt slut igår när jag slutade, firade det med att gå hem, käka middag och plugga lite, stressad tjej, som inte ens behöver va stressad. Ska göra min seminarieuppgift idag också, gett mig själv tiden 2 timmar, ska lyckas haha (seg tänkare)
 
Har njutit lite av helgen iaf, i lördagskväll åkte jag o Fessy in till stan och satte oss med ett glas vin på Scandic Anglais, nåt vi helt klart borde göra fler gånger. Sätter oss liksom alltid i barer bara för och föra, skönt att ha baren som destination liksom (jupp gettin old). Fast tackar inte nej till fest liksom, så gammal e jag inte.
 
Nu studietime!!

RSS 2.0