work, work, work

Måndag, jag tror vi säger upp bekantskapen här, jag orkar inte med dig. Efter imorgon tar jag dessutom semester haha. Skrivit upp mig så mycket på extrapass på senare tid att jag blivit helt stirrig, det e soft med para, men jag har jobbat så mycket att jag snart är påväg in i väggen.
 
Helgen har bjudit på mycket, i fredags hade jag min lediga dag o spenderade den i stan tillsammans med Vera o Paulina, blev lite nya saker. Sen vart det myskväll hos Paulina med ett glas rose o en fett godispåse. Som vi åt, inte helt okej haha.
 
Sen har jag jobbat som en gris lördag, söndag. Trodde seriöst jag skulle bryta ihop igår, dagen ville aldrig ta slut, det belönar vi med att jobba ännu längre idag... I lördags hann jag dock med att fira Anna som fyllde år! Karaokerestaurang o massa glitter, feeest.
 
I en situation där jag på något sätt förlorat, vann jag ändå. Victoryyyyy!

Amazing

Skulle vara helt fantastiskt om jag verkligen kunde hitta mitt jobb, vet mitt drömjobb och även min drömutbildning, men om jag inte lyckas med det, vafaan gör jag då? tänk om det inte alls är min väg, utan bara det närmaste jag kan komma på med tanke på vad jag tycker är roligt, kanske inte är lämpad för det för fem öre? GAAAAAH, jag orkar inte, skulle haft drömmen om att bli frisör eller typ målare istället, så mycket enklare.

Bitch, please

Get real. Jag har ett bra liv, du har inte det. Försök inte trycka ner mig, för jag är tiotusen gånger starkare än dig och kommer flyga upp till toppen även om du gjuter fast mina fötter i bly.Bitch please.

på riktigt

Parteey like a mothaf*cka! Inte vad jag gjort den senaste tiden, men i helgen har jag ändå kört på ganska bra. Blev en spontan utgång med Lager i fredags. Mötte upp henne då hon satt med sina kollegor på AW i Slussen. Ett stället som hette Eken. Dog för utsikten över Slussen! Sen snurrade jag o Lager runt en stund, kunde inte bestämma vart vi skulle men till slut blev det Oxid. Stod och dansa där hela kvällen! Levels spelades femtielva gånger. Kärleken jag har för den låten är obeskrivlig, men till slut blev till och med jag irriterad över att han upprepa låten hela tiden.
 
O igår körde jag matinköp på Coop med Vera i äkta housewife style. Mjukisbyxor och klackar, fråga mig inte varför haha. Sen åkte vi hem till henne. Pontus och Fesy kom o det blev massa fix inför kvällen. Sen började det rulla in massa folk. Blev en bra kväll. Dock tidig hemgång, man e inte lika ung o fräsch som förr haha.
 
Den där sovmorgonen ingen fick störa igår...Det va ingen fara, jag vaknade vid klockan 9 efter 4,5 timmes sömn. Sömn is overrated...

Only

Har jag sagt det? Redbull är min bästis, kör vi en yolo på den kommer jag inte ens överleva tills julafton haha. Aja då slipper jag planera nåt till nyår iaf :P


Shiiiiet

Så jävla trött, svepte precis en redbull, heeeere we go. Den jäveln som ringer o väcker mig på lördag! Hahaha


Be careful what you wish for

Man ska verkligen tänkte efter vad man önskar sig för nåt. Jag e fucking bulletproof.

6 av 8 boom

Arbetsdag 6 av 8 avklarad, BAM! O jag lever fortfarande, börjar dock få out of body experience haha, lite trött där nånstans längst inne. Idag var iförsig kort dag. Hade workshop 9-12 bara, med typ skönaste gruppen o bästa va att jag fick skjuts till jobbet av min kollega också.
 
Efter workshopen åkte jag in till stan och mötte Madde och Carro. Vi träffas ju inte allt för ofta, så det blev en lunch på ett mysigt matställe med asiatisk mat o typ en 3 timmars lång catch up. Mysigt, något vi verkligen borde göra oftare! Sen blev det lite fönstershopping innan hemgång också, me likey :)

4-4

Tror jag kommer börja gråta snart haha, missade precis då sverige kvitterade med 4 jävla mål mot Tyskland. I vilken värld händer det?! När lyckas sverige med det liksom?!?! Skulle det börja regna studsbollar från himlen nu hade det gjort mig mindre chockad än det här! Fatta att jag missa hela alltet!! Fucking historiskt!!! GAAAAAHHH!!!!

Damn!

Vet inte om jag kommer gifta mig någon gång, men när man ser den där KILLEN och bara tänker, please marry me! Hur  frisk är man då? Mentalsjukhus, diiiirr!

monday

Bahaha hoppas på allt att mina chefer har hjälpt mig att fylla i så att det blivit rätt på lönen för isåfall längtar jag så väldigt mycket tills den 25, då blir det feeeeest! :D
 
Dag 4 av 8, still going strong!
 
Vänner som är som ens extra familj, så glad över att jag har dem!

work hard or hardly working?

Jobbar 8 dagar i rad. Ingen helg denna vecka, only work! Va på bio och såg Ted igår med Fessy. Vi köpte största popcornen och åt inte ens hälften, vi köper aaaaldrig den största annars, nu vet vi varför :P

all day

Jobbhelg!
 
Blir leggad på ICA för en redbull idag. För 3 år sen kom jag in på klubbarna med 23-årsgräns. Jag har hakat upp mig, folk som jobbat på mataffärer säger att de ska göra så mot alla som e under 25 ingen big deal. Men vafaan händer det bara mig för?! Haha sjukt!
 
Ska trycka ihop all planering för denna helg ikväll. Pengar ska hit och dit, kläder ska väljas ut, helgen ska planeras, boom! Full rulle!

wööööw

Insett att när jag fick förfrågan vilka helger jag helst ville arbeta borde jag sagt nåt. ALLTING inträffar de helgerna jag jobbar. Födelsedagar,fester, konserter, mässor, andra aktiviteter. Allt, allt, allt.

smile

Har suttit och gråtit av garv under hela middan ikväll. Min kusin kom hit o åt middag, riktigt härlig kväll :)
 
Var och fixade naglarna tidigare idag också, så nu är de fiiina igen!
 
 
 
Kvällens helt random tanke:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ups and downs

Det är såna här dagar man tar hand om sig själv. Tappar upp ett bad, tänder ljus, tar en stor kopp te, en god bok och sen bara sitter man där o tar det lugnt. Men icke. Jag har föööör mycket som snurrar runt i huvudet. Bra saker, dåliga saker, positiva tankar, negativa tankar. Den där konstiga känslan i kroppen.

vidrigt

Jag tackar Gud eller vad det nu är för högremakt som finns över att jag har så fina människor, med bra värderingar runt omkring mig. För det finns sådana vidriga, äckliga människor i denna värld att jag blir mörkrädd.

Drömutbildningen

Hittat min drömutbildning, i Stockholm! Ska göra ALLT för att komma in på den tills nästa höst! ALLT!

fight

Hade ingen toppenmorgon precis. Vet inte ens om jag sovit inatt, vaknade av att jag höll på och ramla av sängen när väckarklockan ringde och min första tanke va, vem fan har ställt min väckarklocka på 6? Geniet själv! Kom till jobbet där jag hade utbildning igen, trots dålig morgon så va jag helt fokus hela dagen. Minns inte sist jag levererade så bra.
 
Efter utbildningen kom Fessy till Barkarby o det blev skoshopping innan vi taggade hemåt.
 
Suttit hela kvällen nu och läst på om program, påväg på att bli dum i huvet alltså! Så mycket

Fin dag

Behövs så lite för att få en riktigt fin dag! Igår hade jag en sån. Började med att jag o Paulina gymmade i Vby. Sen körde vi på bastu innan vi gick till fiket bredvid och käkade lunch i solen. Efter det drog vi hem till henne och chillade resten av eftermiddan tillsammans med hennes kusin o hennes kompis.
 
Efter att jag åkt hem och käkat en sen middag åkte jag, Fessy och Awet in till stan och tog en drink på Fridays. Härlig kväll, med goda drinkar och bra sällskap. Påvägen hem sen träffa vi på Ebbo o Isaak, ganska random, men trevligt att se dem, träffar på Ebo ganska ofta sådär random, bra tajming typ.
 
 

Deckmode fast neee

Jobbat på både dagis o Ikea idag. Borde vara deckad deluxe, men jag e förvånansvärt pigg just nu faktiskt. Kanske iförsig beror på den sockerbomb jag tagit idag! Blir gymmet imorron förmiddag med Paulina! Sockerbombens avslut blev donken till middag, där min snälla vän slängde ner fööör många Qps extra asså. Men men bara tacka. Ge bort o maxa på gymmet imorgon :P

Gaaaaah!

Har såååån jävla mensvärk! E glad över att detta är min lediga dag, ska ligga på soffan o halvdö lite tills det e dags att åka till dansen. Möööööh

Fifa

Kommer ha maxad träningsvärk i benen imorron. Kört cycling o core på sats imorse o sen en promenad med mamsen nu på kvällen. Suttit i soffan o skrikt som en idiot också. Tre utvisningar, inga mål och en trasig nagel. Håller mig nog till riktig fotboll istället för fifa...
 
Helgen har som vanligt varit fuuuull. Stressade som en idiot i lördags efter jobbet men det va det värt. Åkte dirr hem till Fessy där de va flera styckenalready. Blev firande av Fessy för hela slanten som blev 21 igår :) Först pizza o tårta hos henne o sen iväg till Vardagsrummet. Blev ingen lång kväll, men hade bra sällskap hursom :)
 
Imorgon blir det workie, men först frukost på stan o kolla lite i affärer med Fessy

RSS 2.0