torsdag, fredag, fredag, fredag!

Snurrig vecka. Jobbat hela veckan, i måndags skulle jag o Fessy åka till Jakan o shoppa. Vi kom dit vid 7 o trodde att vi skulle ha en hel timme på oss att shoppa. Stod att affärerna skulle stänga 8 på dörren också. Vi trodde vi hade rätt, vi var SÄKRA på att dörren hade rätt :P Vi kommer in o varenda affär e stängd, enligt en av vakterna stängde de 7. Men det e väl så det e på landet (a) när det inte e folk kvar längre kan man stänga tidigare.

I tisdags fikade jag först med Johannorna =) sen lagade jag middag med Paulina o efter det så chillade jag framför tvn med Izze o Vera. Full rulle.

I onsdags var jag dunderförkyld o jaa lite snurrig. Gick in i väggar o sån skit. Inte för att det inte brukar hända annars...

O idag fyller Fessssssy 19!!!!! GRATTISS!!!

Jag kommer ihåg när...

Kommer ihåg när jag i slutet av 2an o hela 3an sov ungefär 6 timmar per natt under vardagarna o under dessa timmar vaknade till minst 3-4 gånger. Pigg var jag ju inte alltid men jag överlevde. Nuförtiden räcker det med att jag sover en natt får så "lite" sömn som 7 timmar o e helt utslagen. Daaamn jag börjar bli gammal.

söndagsfunderingar

Jag har alltid tänkt att jag inte har turen me mig, för tro mig det har jag inte. Men idag har jag insett något. Det kanske inte handlar om tur, det kanske e jag som gör fel. Det fick genast allt att kännas mycket bättre...


Jag vill ha frukost! En partykväll utan teqila e ingen partykväll!

Igår var en lång dag! Men rolig =) Började med att jag jobba, fick sluta ganska tidigt o då vare akutshoppa i Vby me Fessy. Förutom att jag inte fick me mig nåt fint... Fick inte me mig nåt alls.

Sen vid halv 8 tiden åkte vi in till Grappa där vi åt middag allihopa för att fira Isse!! Grabben fyllde 20 o det skulle ju självklart firas!! :D EFter restaurangen hoppa vi in i en taxi o drog till Privelige, nån ny klubbgrej i Mangobars lokaler. Va monsterkö, vi såg polisen lämna stället precis innan vi var framme. EHeee. Men vi behövde inte stå i kön eftersom vi hade boka bord. Kom in på stället, satt o chillade ganska mycket vid det där bordet. Blev dans också. Såg b-kändisen (nej vänta C eller D eller E-kändisen) Bobby från Mammas pojkar. Snubben har seriöst fått storhetsvansinne av att ha varit med i en dokusåpa.

- Kan jag få låna den här stolen?
- Nej vi har vänner som behöver den där stolen när de kommer tillbaka o de gör de snart.
- Nej alltså jag vill ta den här stolen.
"Kändis" tar stolen ifrån oss. Han va me i ett program som gick ut på att haffa brudar med sin morsa som övervakare. Hoppas verkligen att han alltid varit så divig för hans egen skull för om han blev det efter att ha varit me i det programmet...daaamn :S Pinsam.

Aja förutom den lilla incidenten så vare en kul kväll =) Träffa massa bekanta ansikten o dansen i slutet va fett kul =) Hoppas verkligen Isse hade en bra kväll!

Påvägen hem fick jag, Fessy o Paulina sällskap av en tjej som va kompis till en kille som gått i vår skola som vi också träffade på dåra. Det är så kul när man träffar på trevliga randoms o man verkligen kan prata. Utomlands på semester så händer det ju hela tiden, men det e faan inte vanligt i Sverige. Landet lagom liksom...

O nu vill jag ha frukost, har inte ätit nåt än :(

chillmode

Jag, Fessy o Vera skulle ta en lugn liten fika igår. Vi har dock problem med den här lugna delen. Den funkar inte riktigt. Jag menar till o me Monopol blir ett blodigt battle. Igårkväll efter att vi klunkat i oss lite te o ätit lite kakor så började jag o Fessy sminka o fota Vera. Helt plötsligt var vi ute o hoppa omkring, allt för att vi skulle få bästa bilderna... Lugn fika...njaaae. Hoppa in i bilen för lite cruising i hooden också. Jupp jupp.

Idag har det varit jobb, fika i Vby me Fessy o shopping me mami. Kommit hem o haft hemmaspa. Hade en chokladmask i fejjan o daaamn höll knappt på att få av den haha :P

vuxenpoäng tjing tjing tjing

Idag har jag jobbat, sen efter jobbet var jag o köpte fikabröd. Ikväll ska jag laga middag åt familjen o efter det kommer tjejerna på fika. Damn sitter jag inte o stickar i slutet av den här veckan så....

Mår lite illa just nu. Vet inte om det beror på att jag fortfarande inte förstår mig på människorna som tillsammans håller SD vid liv/människorna som röstar på dem(?!), eller om det beror på att jag ätit alldeles för mycket ljust bröd idag, eller sockerchocken jag fick idag när jag gick in på fb o såg min kompis o hans flickväns gulligullförhållande. Jag skulle 95% säkerhet tro att det är första alternativet. För det är läskigt. Hur ett parti som Sverigedemokraterna kan komma in i riksdagen. Kan för allt i världen inte förstå hur 1. människorna som är med i partiet kan ställa upp de mål de nu gjort o stå för sina åsikter o må bra över det, kunna sova gott om nätterna. 2. folk kan gå till vallokalerna och rösta på detta parti, jag vet inte vem av dem som e mest korkad.

Alltså det e ju helt jävla sjukt!!! Vart faan e vi på väg?!

Alltså visst alla har rätt till att ha sina egna åsikter o yada yada yada, men VILKA JÄVLA IDIOTER E DET SOM RÖSTADE PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA?!?!?!?!!!! Hur i helvete gick det till attt SD kom in i riksdagen. Det är helt jävla sinnessjukt.

I´m a mess but it´s okay


Jag vill jag vill jag vill!! Men hur faan ska det gå ihop?

Har haft största chillarhelgen den här helgen. I fredags var jag hemma hos Paulina me henne o Vera o kolla film. Igår va jag på världens snabbvisit med mamsen på Barkarby outleten, tror aldrig vi varit där en så kort stund, allt pågrund av äckelvädret. Det är jättemysigt när det regnar, men spöregn i 3-4 timmar konstant, bläääää. Efter snabbvisiten åkte vi o handla mat o jag mötte upp Fessy i Vby, käkade lunch i vällingehus o åkte sen hem till mig. Hemma hos mig så sminkade vi oss fixa håret o sen...hade vi photosession :D Lager va me också =) va kul ända  tills kameran dog :P

O idag har jag varit o röstat med mamsi o papsi, e inte insatt alls men gjorde ett test igår (thanks God för internet haha) så jag fick iaf lite mer koll på vilka partier som jag tycker som.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjort hela förmiddan, leta stipendier o jobb. Wihhooo, roligare kan man ha det...

Million pieces

Är det bara jag som tycker att det känns fel?


show me the money



Hard work work. Känner att pengarna rullar in hähä, fick jobba idag också. Igår var jag ledig så det blev en heldag med Verutt =) Vi var i vby, kolla affärer o käka mat. Sen åkte vi hem till henne o gjorde äppelmos. Duktiga tjejer ;) Blev middag hos Vera också o sen chill framför el data o el tv med henne o Paulina. Hahaha jag o Vera gjorde förresten bästa annonsen på fb, vi söker nån som kan vicka för Emil :P Får se om det e nån som svarar haha.

Nu väntar en prommis med Lager, knappt setts på hela veckan, inte ok! Sen blire jobb imorron o hela nästa vecka, feta med najs jö =)

precis vad jag längtat efter. Balans

Jahapp så rolig blev min kväll då. Ska pumpa partymusik på högsta volym i min ensamhet nu. Woopidooo.....

lycklig tjej

Fick sluta två timmar tidigare än vad jag trodde att jag skulle få. Snacka om att jag blev glad hähä.

Men istället för att chilla galet (okej jag har gjort det sen jag kom hem men schhh) så ska jag nu städa mitt rum. yeeah you heard me STÄDA. Galet, tror att det e sån här energi man får när man inte går i skolan. :)

ikväll blir det choklad o te (mums!) hos Fessy hähä

the sky is the limit


dreamer

Jorden anropar Johanna. Jorden anropar Johanna. Kom tillbaka till verkligheten.


Teqilaaaa

Måste bara lägga in den här låten. Det e Will Smiths dotter, helt sjuuukt vad bra hon sjunger för att vara knappt tio bast :O



Igår hade först familjen Fessy på middag :) Va fett roligt :D När vi käkat middag o efterrätt så fixade jag o Fessy oss o drog på Cias bdaypartey. Va en massa kända ansikten där =) Trevlig kväll. O nära hem :P Isse kom senare på kvällen efter att han jobbat o när han, jag o Fessy blev lite sugna på shotar samt kom på att jag glömt mina nycklar hemma så gick vi hem o shotta o gick sen tillbaka. Hahaha lite paus i festen :P Blev hemgång nån gång efter 3 tror jag. Vakna fett tidigt imorse, såg att jag glömt ställa väckarklockan på fel dag också, så kanske va tur att jag vakna av mig själv, idag ska jag me Fessy till Kista förhoppningsvis joinar Lager också =)

O imorron ere jobb igen, kompis det går bra nu =)

Try not to cry

Snacka om att igår var deppmode dag! I förrgår så var vi hemma hos mig, hela crewet (jag, J,P, V, E, I och A) Spela kort o andra spel, testa stocckholms boogie(HAHAHA) o bara hade allmänt skitmysig kväll. Emils sista kväll i Sverige på tre månader :( Var fett jobbigt att säga hejdå när han skulle gå! Isse skulle också följt me till Australia, men blev inte så pågrund av vissa orsaker. Om båda hade åkt, oj dubbelt så jobbigt som om det inte e jobbigt nog att ena åker.





bästa <3



Eftersom igår då var deppmode dagen så åt jag o Fessy donken till middag efter att jag jobbat :P Sen mötte vi Paulina, köpte massa godis o åkte hem till mig o såg på sorgliga filmer. Neeeerds ahaha

Idag kommer hela Fessys familj på middag o sen efter middan ska vi o fira Cia :) gångavstånd dit haha ;)

jaja två år kvar

Party like, like its the end of the world
We gonna party like, like it’s 2012

Stuck on repeat

Tycker att det e kul att jag två fredagar i rad iaf ställt mig i kön till Nype (gått in ena gången också) o två lördagar i rad gått till MP. Jag börjar se ett mönster... Igår så gick jag o mami upp till Vby o kolla i affärer. Självklart tajmar vi trippen så dåligt så vi missar när mina kussar o faster kommer förbi på ett spontanbesök. :( Sen på kvällen rullade jag hem till Paulina, där jag, Paulina, Vera o Awet föra. Eller okej Paulina föra inte för hon skulle köra bilen :)

Kom till MP. Chilla, dansa, girlsen tog bilen hem, jag leta efter Awet men hitta Sassan istället. Hitta Awet, tappa bort Awet igen, missa nattbussen (precis som förra lördagen...), blev orolig över att Awet var som bortblåst (jäveln tog taxi hem haha), tog nattbussen hem.

O idag har jag chillat galet hela dagen med mysigt sällskap :)

Never say never

Wooopidoo jobbar o sliter, e vuxen nu... eller försöker iaf

I torsdags blev det spontan filmkväll at casa de Larssons. Så efter att jag o Fessy varit inne i stan så åkte vi o handla lite snacksi o sen hemåt. Sen på kvällen kom Vera, Paulina, Fessy, Isse o Emil hit o kolla film. Vi såg Mean girls haha. Awesome film dock o awesome sällskap. Vet inte hur det här ska gå dock, snart åker Emil o Isse till Australien ju. Inte ens en vecka kvar. När de sen kommer tillbaka så hinner jag hänga me dem i typ 2-3 veckor innan det e dags för mig, P o F att åka till London. Lite surt, men, men. Kommer sakna dem galet. Alla bara åker, snart måste jag boka tripp till min Annipanni också! O det går rykten om att en snygg brunett kommer från sin pluggstad hem till oss igen på besök om några helger ;D

Igårkväll skulle vi förresten ut. Jag kom hem till Paulina vid 7-tiden där hon, Fessy, Vera o Anna Flod precis avslutat sin middag. Satt där o föra o sen åkte vi alla minus Fessy in till den stora staden. Hann så långt som ställa mig i kön när peppen försvann. Kan säga att den utekvällen varade inte länge...


yesbox

Ta inte ut segern i förskott.

RSS 2.0