sprungit in i en vägg, alternativt glasvägg

Jag e ganska bra på att vara hypokondriker, tror att jag i 9 av 10 fall har cancer när jag har ont nånstans. Sen kör jag en helvändning o tror att det bara ska gå över om jag vilar lite. För det gör ju cancer(?!) eeeeh....
 
Men nu har jag nog på riktigt symtom för att jag har blivit utbränd/sprungit in i en vägg, alternativt glasvägg, då jag verkar missat den. Suttit som alla andra hypokondriker o lekt min egen doktor. Har VARENDA stressymptom man kan tänka sig. Haft VARENDA stressymptom man kan tänka sig. Men jag har ångat på i 110 ändå. Så nu e jag helt snurrig i bollen och illamående, kul liv. Fast sju år utan, biverkningar, hur kungligt e inte det egentligen?

BAAAM! Samla energi

Jag blev jätteglad idag, vi hade seminarie och gick igenom BOM. Ordet BOM gjorde mig lycklig, måndag BOOOM. SNart februari o fira mig BOOOOM. Sen att BOM betyder bill of material gjorde mig inte så mycket hehe
 
Är så fantastiskt trött efter helgen, ögonen går i kors typ. Hade en superhelg, först fredag o fira Sharre, awesome sällskap, gröna drinkar och helt perfekt mode på Vardagsrummet sen. På lördagen blev det utgång med IKEA-girlsen, roligt det med!

torsdag

Har så mycket ideer i mitt huvud just nu att jag knappt kan fokusera på nuet. Vill bara fixa, trixa och bli klar me allt nu. Borde verkligen fokusera på SMFen istället, men assååååå....
 
Kan inte hjälpas heller att jag tror på en monsterhelg, kommer va svinigt kallt, men har så mycket plans på G att de e sinnes. Nästan pirrig i magen (kan detta bero på all oro jag haft under hösten, FEK A o inge liv??)
 

I see fire

Igår kan ha varit världens längsta måndag, jag hann me så otroligt mycket. Började med att fastna med tåget på väg till skolan. Jag, Marcus och Chilan med kusin som vi träffa på spenderade morronen med att åka runt halva Sthlm för att komma till Södertörn. Väl framme flöt dagen på så snabbt. Sen åkte jag till Vby, tog en snabbfika med Jenna, hämtade ut paket, åkte hem o plugga o avslutade kvällen med en kopp te hos Fessy. Effektiv dag!
 
Börja nästan likadant idag. Kom nyss hem från gymmet, var där me Milena och Bea och körde ben. Kommer kännas imorron, har fyllt på med en proteinshake och smoothie från min nya mixer, mumma! Nu pluggistime!

juppjupp

Min bästis ringde för ett tag sen o surra lite. Vi pratade om en annan kompis och diskuterade förhållande, helt plötsligt fick jag veta att jag fortfarande tillhörde den desperata kategorin som så gärna ville ha en pojkvän. Men jag håller med, chilla Larsson det har gått 23 år utan en nu, vid 40 kan du börja bli orolig o känna dig lite ensam.

aint pretty

Avundsjuka är inte vackert. Speciellt inte när du är avundsjuk på nån som bara samlat på småsten, när du själv har tillgång till diamanter.
 
Igår va jag i Bromma Blocks med Vera o Fessy. Köpte proteinpulver (go hard or go home!) o luncha. Sen va det hem o plugga nåra timmar innan jag åkte hem till Fessy för lite Harry Potter-kväll me henne o Vera. Idag blir det jobb....

movin on

Jupp, Johanna är hög på endorfiner, eventuellt nudlar! Varit o tränat två dagar i rad, rumpan är ÖM av träningsvärk men jag e nöjd. SItter och pluggar nu, mindre nöjd över det, vill bara få skiten överstökad.
 
Horoskop ska man inte lita på, eller senaste gången jag läste att en dag skulle bli min turdag och trodde på att detta skulle ske också blev min plånbok snodd, detta var två år sen. Jag läser fortfarande horoskop för skojs skull, och nu såhär i början av året så har jag läst ett par årshoroskop. I alla horoskopen står det att detta ska bli ett av de mest romantiska åren för mig nånsin. Nu tänker jag såhär...Om det här horoskopen faktiskt skulle stämma in, då det e flera olika som säger samma sak så... skulle väl inte det vara så svårt. Jag menar när har nåt år för mig nånsin varit romantiskt XD en liten söt chokladask och 2014 has nailed it haha XD

Italy

Jag vill till Italien, typ nu.
 

make some changes

Okej, får man göra lite ändringar i sina nyårslöften? Because I just did, jag har ändå resten av mina kvar, de som faktiskt är bra nog. Tog bort ett som bara va skit. Som jag aldrig kommer uppnå hur mycket jag än försöker, man måste ju faktiskt vara lite realistisk också. De andra, de ska jag göra så jävla bra. Just watch me!
 
Drömde att jag hade magrutor i natt. Det va en bra dröm tyckte jag, ännu softare om den blev verklighet.
 
Va i kista igår med Fessy och letade presenter till mamma och kläder till mig själv var det tänkt, slutade med att jag hitta lite fint till mamma och ett par skor till mig, har redan ett par liknande, duktig tjej....
 
 
 

Sunday morning

Alltså wow. Jag är ledig, klev upp vid halv 2 idag. Fatta den. Nästa vecka e det all in. BARA Johanna-egentid. Flyttar in på gymmet ( missed that)
 
Igår hade jag en riktigt bra kväll! Drack vin och drinkar hos Elin först med henne, Fessy och Bea. Sen åkte vi in till stan och efter lite trassel hamnade vi på Sturecompagniet. Jag hade riktigt kul, vi dansade på alla dansgolven förutom ett (där kaos rådde, shiit, så mycket folk, slagsmål, vi flög upp sekunden vi klev ner på dansgolvet) Sen kunde ju vissa människor bara lämna planeten tycker jag, but aint nobody got time for them.
 
När vi åkte hem sen sprang vi på Zacki också, något förvånade över att Awet inte va me haha, så jag fick sällskap en bit på vägen sen från Vby, mina egna bodyguards typ... eeeeh :P

shhiiiet

Kan med hela mitt hjärta erkänna att jag aldrig varit så oförberedd på ett prov. Har tenta om två dagar och jag kan verkligen ingenting. Ingenting! Fattar ingenting heller för den delen :S

Wooow vilken helg

Kommer vara sååå glad på måndag, är iförsig pluggdag deluxe då det e enda dagen innan  tentan som jag är helt ledig från allt annat. Men asså det känns som att helgen spenderas på ett dagis. Folk beter sig som gnälliga småbarn, och då syftar jag inte på mina kollegor :S

Klar med den här dagen.

Wow så irriterad på folk idag, kommer bli kul på jobbet dethära.

Nystart!

Okej nu kör vi. Borde ju se allt som en nystart. Bort med det gamla, in med det nya, enda som e bak e att jag e bakis fortfarande typ.
 
Sovit 14 timmar i natt, sen varit uppe i Vby o lunchat me Jenna och Fessy. Catchat upp lite på allt som hänt de senaste dagarna. Nu e det plugg, back to reality som gäller, vilken fest haha!

nyårsdagen

Denna dag borde inte stå me i kalendern för den försvinner alltid haha.
 
Hade ett riktigt udda nyår! Jag o Fessy avslutade dagen me att luncha i Vby, på kvällen åkte jag o Jenna uppklädda med tusen systempåsar till Täby. Tuben och tre olika bussar sen va vi där. Riktigt äventyr haha. Käkade lite middag, pratade med Jennas kompisar ( de vi firade med alltså) o körde dricklekar. Sen va klockan 12, vi skålade och rörde oss mot stan. I en stor taxi, jävla fest! Kommer in till stan, krigar lite i Ambas kö, Arses och Denzel dyker upp och gör oss sällskap, kommer in på klubben, halva ligan går upp i rök, jag o grabbsen träffar på Sassan o hans gäng, jag o Sassan bestämmer oss för att ta en öl i baren och vips så är det bara vi två kvar. Epic fail.
 
Lyckades tappa/bli bestulen på plånboken på väg hem sen också. Bra start på det nya året, fest, fest.
 
Fick lite gos så jag mådde lite bättre sen iaf. Jag gillar mys :) Skeda, speciellt med Honom (Jupp det där va cheesigaste kommentaren 2014, det kommer inte ske igen)
 
ska inte öga, men kan de bli värre nu i år när det första jag gjort är att förlora plånboken (svaret e nog alltid ja på den frågan, saker kan bli kaos haha) Hope not, 2014, året jag tar över ;P

RSS 2.0