ahapp

För det ordnar sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt bli,
det kommer fixa sig till slut,
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur,
och flera mil ifrån, det ordnar sig.


fuck it shit happens

Lite så jag känner just nu. Allt är bara pannkaka. Kommer på mig själv att tänka, det är bara för att det är jag som det händer, såna här saker händer ju bara mig. Fuck it shit happens, allt händer av en anledning eller nåt sånt uttryck som ska peppa. bara köra. Yolo. Typ.

jupp jupp

Jupp jupp, jag ska o jag ska o jag ska. För det ska jag!!

What other people thinks of you is none of your business

När man vaknar och bara känner, jag är back on track. Tack fina känsla för att du e tillbaka. Jag har behövt dig.
 

ghost

Jag är så fruktansvärt äckligt trött, sååå trött att jag typ e pigg igen. Make sense huh?
 

hur litet?

Alltså hur litet är Sverige?! Såg precis en kille på tv-nyheterna som random la till mig på facebook för två månader sen. Alltså hur gick det till? VArför dyker han upp????

I´m to old for that

Barceeeloooona! SÅ fin stad, så god mat och jag har blivit lite pepparkaksbrun :D Deras nattklubbar är säkert underbara och helt klart värda att gå till... men mitt resesällskap ville bara gå till en o samma nattklubb... så vi var första kvällen på en nattklubb o sen tre kvällar på en. Jag vet inte vad som var jobbigast. Att gå ut fyra dagar i rad, vilket jag definitivt är för gammal för eller att det var samma klubb vareviga klubb. Klubben hade nice AC men alltså.... hur många plus i kanten är det egentligen?? (eeeh jaa champell hade ju också behövt lite AC hahha)
 
Nice trip, but aaaa....
 
O nu börjar man ta tag i livet utanför semesterbubblan igen. Jag får inte som jag vill men what to do... Har man inte turen på sin sida får man väl kriga lite extra, glida in på ett bananskal bara sådär har väl folk aldrig lyckats med ändå

RSS 2.0