not a freak

detta måste få ett eget inlägg! Paulina noppa en form på mina ögonbryn igår. 21 år och det är första gången de inte bara försvunnit nåt litet ojämnt hårstrå utan nu ere form for real. Känns ovant, saknar mina buskar :O hahaha

sista dagen 2012

Brukar alltid nörda mig o göra en årsresume, men det här året är seriöst nästan inte ens värt att komma ihåg. Haft mina good moments, flera moments! Men på det stora hela har det här året varit skit, spenderat halva året med att söka jobb, må dåligt, helt tappa mig själv.
 
Men bra saker har som sagt funnits där också. Min familj och vänner. SHM konserten. Summerburst. Födelsedagar. Flirtar. Nytt jobb. Hittat tillbaka till mig själv lite grann med hjälp av träning. Som sagt listan kan göras ganska lång ändå.
 
Men 2013 blir mitt år. Det blir mitt år och ingen kan säga något annat!
 
Och imorron ska jag vakna bakis. Bra början haha
 
GOTT NYTT ÅR!
 

sunday

Uuuuusch jag är förkyld! Vaknade vid fyra i natt av att jag inte kunde andas genom näsan, FML!
 
Igår var jag först i stan med Fessy o kollade runt, hitta icke ett shiiiet förutom lite good to have stuff. Sen mötte vi Vera en stund också innan vi åkte hemåt.
 
Hann typ vara hemma nån timme, käka o sen blev jag hämtad av samma människa som jag fika med i torsdags. Vi åkte till Kista, han käka på foodcourten, vi träffa på Zacki, Awet o Robar helt random där också, hur ofta hänger vi i Kista samtidigt liksom? Aja efter att han käkat gick vi iaf på bio och såg Argo med Ben Affleck. Den va nice!
 
Ikväll blir det spakväll inför nyår me girlsen, härligt :)
 
 

workiiiie

Snart 2013! Jag är så jävla redo!! Häää. Sista jobbdagen för i år idag! Lite förkyld men what to do! Har kanske inte riktigt tagit det lugnt, i förrgår var jag i Kista med Paulina, Fessy och Anna F. Sen på kvällen åkte jag in till stan och mötte Lager på Fridays vid stureplan. Vi satt och snackade skit ett par timmar innan det var dags att rulla hemåt.
 
O igår va först en av mamsis bästa vänner här med hund och fikade. Sen framåt eftermiddan åkte jag in till stan och fikade tillsammans med en ny bekantskap. Det va trevligt! Ännu trevligare blev mitt filmsällskap på kvällen sen,Emil o Fessy!

Annandag jul

Gårkvällen var something extra. Stewen styrde Snaps med nåra vänner så jag o Fessy taggade dit. Träffa massa människor! Arsema som jag inte sett sen i somras, saknat henne!! Stewen såklart,hermon Meron. Nästan hela L.A crew representing hahaha. Awet dök upp en sekund sådär också.
 
Whatsup med att den snyggaste killen på stället är singel, och absolut inget att ha. Suuuuck, som jag sa det där nyårslöftet blir för enkelt!

Easy

Ska jag göra det enkelt för mig med nyårslöften inför kommande året. Bara ha som löfte att jag ska stay singel (jaa människor brukar ha det som nyårslöften, konstiga människor) blir enklaste nyårslöftet att hålla tror jag,no joke asså.
 

Juldagen

Surprise! Jorden gick inte under i fredags. Tur det!
 
I fredags var jag i stan precis hela dagen med Fessy, Saron och Salem. Hade lite ont i benen när jag skulle sova sen haha.Sen har det varit jobb hela helgen. Ganska chill med folk. Jag va ute på lördagen också. Började hos Izze på Bankomat med honom, Emil och Krause. Sen var vi helt plötsligt typ tio stycken som skulle ut. Hamnade på nån spansk bar först där jag helt klart blev utdansad av grabbarna, sen va ju hälften av vårt utgångsgäng även spansktalande så de har väl haft turen att födas med de där rytmerna i blodet :P
 
Efter att ha försökt röra på höfterna i typ 1 timme så taggade vi vidare till theodoras, då det helt plötsligt bara va jag o sju-åtta grabbar. Standard. Blev shotrace mot slutet o det kan jag säga kändes dagen efter på jobbet.
 
Efter jobbet på söndan blev det bio med Paulina, Emil, Izze, Awet o Krause. Såg berättelsen om Pi. Jättefint animerad var den men jag vet inte om jag tyckte om historien så jättemycket.
 
Och igår var det JULAFTON!! Som inte firades på ett plan som förra året hahaha. Åt och mös hela familjen hela dagen. Fick massa fina julklappar!
 
Ikväll ska jag ut! Taggad som få om det kunde sluta snöa!

Imorgon ere byebye!!

Nee kanske inte, men vem vet? 21 december, dags o se om mayaindianerna hade rätt? Om nåt händer tror jag att det händer 21.00! Prime-time!!!

Om det inte händer så ska jag göra 2013 till mitt år! Brukar sällan tänka så, brukar försöka med att börja "imorgon" men detta år har ju allt gått åt helvete ändå när jag försökt med mitt "imorgon". 13 e dessutom kind of my lucky number.


What I want for christmas

Ingen kan ge mig det jag önskar mig allra mest till jul.

Sunday

Legat i sängen till klockan 2 idag helt klart värt det. Haft en braaaa helg. I fredags jobbade jag, årets mest chilligaste jobbdag haha. Sen på kvällen var jag o firade Carro som fyllt år! Mysig kväll. När jag o Fessy skulle hem vare dock inte lika mysigt, åkte ända bort till farsta och tillbaka me tuben haha.
 
Igår vare full rulle deluxe. Gick först på bio med Fessy, mamma o pappa och såg på the hobbit, den var bra :D Sen tagga jag o Fessy till ett thaiställe för att äta middag. Sen blev det till att föra på the crib där halva Västerort klev in, stolar kastades och vi satt o föra med Emil o Krause som också skulle me oss ut sen. Sen va kvällen såndär kväll som man blir irriterad på när lamporna tänds och klubben stängs. Vi tog en snabbis till Pure, men slutade upp på Vardagsrummet tillsammans med Saron, Awet och resterande Blackebergs basketlag. Va fullllt med folk! Dansade o hade det awesome, kändisspotta robert wells och gustaf skarsgård. Kunde inte andas när jag såg Wells. Typ dog av garv! Så random!

helt fantastiskt va

Men herregyyyyd jag kommer ju verkligen dö bitter. Den sanna pessimisten här har vi henne. Inte okej alltså. Jag är ledsen men jorden kommer gå under den 21a december, för jag hoppas att jorden inte går under då, vilket betyder att det motsatta kommer inträffa, så va beredda på explosioner kring löning.
 

fred på jorden vaaa

Alltså wooooooow folk börjar bli så jävla lata, iiiingen tar ju reda på information överhuvudtaget! De hör nåt och bildar sin egen uppfattning. Uppfattningar som kan bli så jävla fel.
 
Alltså jag orkar inte, jorden går inte under 21a december 2012 den har redan gjort det. Läs en fucking bok istället för facebook.

Ont i hela kroppen

Följde med Vera på box igår, det känns idag kan jag säga. Men för första gången var det faktiskt kul att köra box, jag var imponerad.
 
 Tror på tal om nåt helt annat att jag inte kommer få nåra julklappar. Har inte varit så snäll iår när jag tänker efter.

Breathing

Varit en pretty chill jobbhelg må jag säga. Knappt varit folk o handla på Ikea så det har varit chill. Hann ta ett glas efter jobbet i lördags med Emil o Krause också! Mitt liv e ju inte flashy atm men vaaa ska man göra?

Hahaha

None of my business men hahaha ibland är människor bra korkade!

Mysteriet på Greveholm

Läste på aftonbladet imorse att årets julkalender blivitanmäld x antal gånger på grund av att barnen i programmet leker anden i glaset. Tydligen så uppmuntrar det folks ungar till att göra ockulta saker. Wow de ungarna måste vara helt eftyerblivna eller aa snarare deras föräldrar som anmäler. Jag menar suttit och kollat på det gamla greveholm som gick som julkalender när jag va 5. De svär, kallar varandra idiot, 15-åringen hånglar och 9-åringen i kalendern sitter och snackar om att hon inte få reda på hur barn blir till. Faan det va bättre förr :P . Jag menar jag blev väl normal?

Dan före dopparedan x eehh 18?

Shulululu bloggen. Mina ben gör ont. Stått upp hela dagen och jobbat och efter det slängde jag i mig en kesella och taggade till gymmet med Paulina. Måste börja träna mer. Har inga muskler whatsoever. Den träning jag får, håller mig nog levande tills mina äldre dar (om jag slutar dricka cola) Meen faan muskler har jag ju inte, det e bara spaghetti all over the place.

Komiker

 ganska kul, förut va alla pessimister på fb när det kom till snö och regn och aa självklart SL. Nu har fb helt plötsligt blivit värsta komikersidan, alla har börjat köra ironiska/vanliga skämt om det. Men det e nice, eller aa nåt sånt iaf.
 
Själv fick jag ju höra skönaste kommentaren när jag o mamma pulsade hem i piskande snöoväder med snö upp till midjan. Går förbi en pappa med tre tjutande ungar.
Pappan till ungarna: Sluta gnäll! Det är bara lite snö.
 
Asså wtf? Vadå lite snö?! Hela Sverige har ttyp sluta fungera!!!!

SNÖÖÖKAOOOOOS

Asså damn vilket jävla snökaos! Det här slår fan hela vintern 09 och 10 tillsammans!! Helt sinnes! Allt förutom tunnelbanan är nere, folk flyger av vägarna med sina bilar, ungar blir hemskickade från skolan. Jag har skönt nog haft tur, suttit inne på dagis hela dagen och sett snöovädret rasa ner utanför. O sen lyckats ta mig hem hyfsat snabbt från Islandstorget. Om jag kommer till jobbet på Ikea imorron blir däremot spännande!
 
Skulle tränat idag men det va bara o lägga på hyllan, får köra eget pass hemma istället :P
 
åååh vad jag längtar till julen!!!!!!

Beslutsångest

Kan inte bestämma mig om jag vill fira nyår i år eller inte! Från början var det tvärnej. Alltid nåt som blir fel så det inte blir en riktigt awesome kväll. Brukar oftast vara awesome till 12-slaget sen går det alltid fel. Trots det har jag precis som julpepp fått någon nyårspepp. Sett glittriga nyårsklänningar överallt och vill bara köpa en och gå på en jättehärlig nyårsfest. Meeeeen, det lär ju inte hända finns ju inga. Aja va e inte en bal på slottet...
 
Skulle iförsig vara fett att styra en egen fest, men det då ere den gamla vanliga visan, var faan har man festen? För att bo i Sveriges största stad har den ganska kasst utbud på lokaler, eller aa megakasst. Hittar jag en lokal ska jag bjuda hela stan! Alla ska komma, värsta festen med massa glittriga klänningar, skålandes champagneglas, hög musik och härligt folk!
 
Fatta förresten att jag den fjärde december förra året satt i värmen i L.A, peppade för Hassans födelsedag skulle jag tro också. Åååh värme ge mig. O ge mig New York nu! Längtar så jag halvdör här!

Chaiiiiii

Sitter och dricker en hemmagjord chailatte. Muuumsfilibabba. Jag kommer bli fet på detta hahaha. Men det e så jävla gott. Man kan köpa pulver från espressohouse, rekommenderas till max alltså!
 
Varit jätteduktig idag, jobbat och tränat. Höll dock påatt ta död på mig själv på träningen då jag tog i lite mer än jag borde efter att ha varit sjuk så länge :O

love

Hur kan människor be om att få så mycket kärlek och tycka att de har all rätt i världen att få den kärlek de vill ha för att sen när någon annan ber om deras kärlek så kastar de bara denna människas önskan på marken och går. Så elakt. Glad över att jag själv inte sitter i den där sitsen. Yepp vanliga söndagsfunderingar.
 
 

?


like back in the days

Imorgon är det back on track på Ikea igen. Varit sjuk eller jobbat på dagiset så jag har inte jobbat där på två veckor nästan, helt sjukt. Kommer ju ha glömt allt haha.
 
Hade the Fesahayes på middag här i fredags, det va trevligt! O igår var jag i stan med mamsen, kom dock inte hem med nåt och på kvällen var jag hemma o mös med lussebullar o film hos Vera tillsammans med henne, emil, krause o Paulina. Mysmysmys

RSS 2.0