Dag 08 - Ett ögonblick

Kunde inte skriva om den här igår för jag kom verkligen inte på något bra ögonblick, lite osäker vad som menas med ett ögonblick också, är det en hel dag man kommer ihåg som speciell eller typ 2 minuter?

Kommer ihåg en sommardag för två år sen. Jag, Lager o Sofie hade absolut ingenting att göra och bestämde oss för att även om det var lite halvmolnigt att vi skulle åka o sola vid nåra klippor i Hby. Så vi tar oss dit, sitter o beklagar oss över att solen försvinner med jämna mellanrum ända tills vi ser två killar glida förbi på en vattenskoter. Alla sitter vi o säger att faan va najs det vore att åka vattenskoter. Precis som om killarna skulle ha hört vad vi sagt trots det långa avståndet så börjar de helt plötsligt prata med oss. Frågar om vi vill åka vattenskoter också. Slutar med att Lager får köra lite o sen åker vi allihopa till killarnas båt där även en tredje kille sitter. Sitter o surrar med dem ett tag på båten, blir bjudna på fest samma kväll som vi faktiskt sjukt nog gick på.

Att allt det där hände tycker jag var så sjukt. För varför gick vi o satte oss på just den klippan i Hby, just den halvmolniga dagen o varför åker ett par killar som bor ända borta i Mälarhöjden förbi just där, just då. Roliga e att vi faktiskt höll kontakten med dem, träffades lite till o från ända fram tills i sommar, helt sinnes.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0